Holtszezon összegzés - NFC East

Eljött a szócséplés időszaka, az Eagles átformálása mellett azért a többieknek is jut némi figyelem.

Holtszezon összegzés - NFC East

Philadelphia Eagles

Érkezők: Kiko Alonso, ILB (trade), Sam Bradford, QB (trade), Brandon Graham (visszaigazolva, 4 év, $26 millió, $14 millió garantált), Mark Sanchez, QB (visszaigazolva, 2 év, $9 millió, $5,5 millió garantált), Byron Maxwell, CB (6 év, $63 millió, $25 millió garantált), DeMarco Murray, RB (5 év, $40 millió, $25 millió garantált), Ryan Mathews, RB (3 év, $11 millió, $5 millió garantált), Walter Thurmond, CB (1 év, $3,25 millió, $2 millió garantált + $750.000$ teljesítményösztönző), Miles Austin, WR (1 év, $2,3 millió, 1$ millió garantált + $700.000 teljesítményösztönző, Brad Jones, ILB (2 év, $2,85 millió, $1,35 millió garantált), Seyi Ajirotutu WR (1 év), E.J. Biggers (1év)

Távozók: Jeremy Maclin, WR (Chiefs), LeSean McCoy, RB (trade, Bills), Nick Foles, QB (trade, Rams), Nate Allen, S (Raiders), Cary Williams, CB (Seahawks), Bradley Fletcher, CB (Patriots), Todd Herremans, G (Colts), Trent Cole, OLB (Colts), James Casey (még szabadügynök)

Cap Space: 9.000.000 dollár

Hiányposztok: WR, OG, CB, S, OLB

Első drafthely: 1/20

Komoly változások vannak Philadelphiában, Chip Kelly elkezdte a saját rendszerére szabni a keretet, és ennek több veterán játékos is kárát látta. A csapat nagyon sok pénzzel vágott neki a szabadügynök-piacnak, a szurkolók eseménydús időszak elé nézhettek.

A támadóoldal egyértelműen a liga legjobbjai között volt az elmúlt esztendőben, Kelly dinamikus Offense-e meccsenként 396.8 yardot pakolt fel a táblára, mely 4 tized híján 30 pontot jelentett összecsapásonként. Ez a Packers és a Broncos mögött a 3. helyre volt elég ligaszinten. A szezon után az egyetlen komoly kérdésnek Maclin maradása tűnt, viszont az utóbbi másfél hónapban ez jelentősen megváltozott. LeSean McCoy-t egy blockbuster trade keretében Buffaloba cserélte a csapat, Kiko Alonsoért cserébe, így running back poszton 4 játékos maradt a keretben, köztük a csapatnál még egyetlen snapet sem játszó Matthew Tuckerrel és Kenjon Barnerrel. Melléjük érkezett DeMarco Murray a rivális Cowboysből egy 5 éves, 40 millió szerződéssel, illetve Ryan Mathews, a Chargers 2010-es első köröse. Mellettük valószínűsíthető a kerettagsága a 31 éves kora ellenére is remek szezont futó Darren Sprolesnak, és a főleg 3rd downoknál használható Chris Polknak.

A legnagyobb kérdés viszont még a piacnyitás után is az irányítóposzt maradt, Nick Foles nem tudta megerősíteni helyét a 2014-es szezonban, így a csapat egy másik blockbuster trade keretében elcserélte őt, és egy 2016-os 2. körös cetlit a Rams-hez Sam Bradfordért cserébe. Kulcscsont-sérülése előtt Foles 2163 yardot passzolt, és 13 Touchdown átadása mellett 10-szer a védők kezében landolt a disznóbőr, ez a teljesítmény pedig nem volt elég Kelly számára. Kelly elmondása szerint Bradford lesz a csapat QB-ja, amit alátámaszt az érte feláldozott nagy érték, és a spread-offense is, amit Bradford Oklahomában futtatott. A pletykák viszont még mindig nem hagytak alább, több riport szerint minden követ meg fognak mozgatni a sasok annak érdekében, hogy a Kelly-Mariota reunion megvalósulhasson. Távozott a WR-sorból Jeremy Maclin a Chiefs-be, hiába akarta megtartani a csapat, túl jó volt a Chiefs évi átlagosan $11 millió dollárt kínáló szerződése. Az egységbe érkezett Miles Austin, aki aligha Maclint fogja pótolni, illetve Seyi Ajirotutu, aki főleg a special team-ben kaphat majd játéklehetőséget. A draftról valószínűleg érkezni fog 1, vagy 2 elkapó. Még a támadófalról kell szót ejteni, ahol elbocsátásra került Todd Herremans életkora és magas fizetése miatt. Így egy új kezdő guard fog játszani jövőre, ráadásul a fal többi része sem fiatal: Evan Mathis, és Jason Peters is már az utolsó szezonjait játssza a ligában. Némi fiatalítás ide is elkélne a draftról. Az utolsó poszt a támadósorban a TE, itt legalább stabilan megvan a csapat, még James Casey elküldésével is 3 solid TE áll rendelkezésre Brent Celek, Zach Ertz, és Trey Burton személyében.

A labda másik oldalán is találunk megválaszolatlan kérdést bőven. A secondaryt teljesen újraépíti a csapat a holtszezonban, távozott a két kezdő corner, és az egyik kezdő safety, Nate Allen is. Cary Williams, Bradley Fletcher, és Allen sem nyújtott elfogadható teljesítményt, szám szerint 4238 benyelt passzolt yarddal keserítették az Eagles szurkolóit, mely a nem túl előkelő, 31. helyre volt elég ligaszinten. Még ki sem nyitott a piac, de már tudni lehetett, hogy az Eagles fogja megszerezni Byron Maxwell-t, aki hatalmas pénzt kapott azért, hogy megszilárdítsa az évek óta gyengén teljesítő egységet. Mellette érkezett Walter Thurmond is, aki a másik corner-posztért versenyezhet majd Nolan Carrollal, és Brandon Boykinnal. Csak 1 tavalyi kezdő található így a rosteren Malcolm Jenkins személyében.

A front7-ben nincs sok gond, az eddig is a védelem erősségét jelentő egység Kiko Alonso érkezésével csak még tovább erősödött, a 2 éve 159 tackle-t, és 4 interceptiont jegyző ILB komoly párost alkothat Mychal Kendricks-szel a védelem közepén. Az egyik OLB poszt szintén betonbiztos, Connor Barwin remek szezont zárt 2014-ben, 14,5 sack-je a 4. legtöbb volt a ligában. A LB-sor másik oldalán végül visszaigazolta a csapat Brandon Graham-et, aki először mutathatja meg képességeit kezdőként. A védőfal valószínűleg változatlan marad 2015-ben, Fletcher Cox All-Pro szinten játszott, Bennie Logan és Cedric Thornton mögött pedig Vinny Curry is stabil, jó játékra képes.
A drafton a secondarybe érkezhet további erősítés, a legtöbbször emlegetett játékosok, akiket célba vehet az Eagles, a következők: Byron Jones CB/FS, Eric Rowe CB/FS, Quinten Rollins CB/FS, Kevin Johnson CB, Jalen Collins CB, Damarious Randall, S. Erősítésre szorul továbbá a WR-corps (Nelson Agholor érkezhet), a támadófal (Jake Fishert, és Ali Marpet-t emlegetik a legtöbben), és az OLB-poszt is (ide a késői körökben jöhet valaki).

Dallas Cowboys

Érkezők: Dez Bryant, WR (Franchise Tag), Greg Hardy, DE (1 év, $11,3 millió + $1,8 millió teljesítményösztönző), Darren McFadden, RB (2 év, $3 millió, $200.000 garantált, + $2,85 millió teljesítményösztönző), Andrew Gachkar, LB (2 év, $5,2 millió, $1,2 millió garantált + $1 millió teljesítményösztönző), Nick Hayden, DT (1 év, $825.000, $280.000 garantált), Rolando McClain, ILB(1 év, $3 millió + $1 millió teljesítményösztönző), Ronald Leary, OG (1 év, $585.000), Jed Collins, FB (1 év, $810.000, $65.000 garantált), Jasper Brinkley, LB (2 év, $6,5 millió, $2 millió garantált), Darrion Weems, OT (1 év, $585.000), Keith Rivers, LB (1 év, $825.000, $80.000 garantált), Casey Kreiter, LS (2 év, $1,1 millió, $1.500 garantált)

Távozók: DeMarco Murray, RB (Eagles), Jeremy Parnell (Jaguars), Bruce Carter (Buccaneers), Justin Durant (Falcons), Dwayne Harris (Giants), Sterling Moore (Buccaneers), Henry Melton (Buccaneers), George Selvie (Giants)

Cap space: 12.000.000 dollár

Hiányposztok: RB, CB, DL, ILB

Első drafthely: 1/27

A remek 2014-es évet követően a sapka alatti helyet leszámítva jó pozícióban kezdhette meg a holtszezont a Cowboys, a lehetőségekhez mérten pedig ki is hozták a maximumot a helyzetből.

A támadóoldalon a kirakós szinte teljesen összeállt végre Dallasban, Tony Romo irányításával magabiztosan termelte a csapat a yardokat és a pontokat is, mérközésenkénti 383 yarddal, és 29,2 ponttal a 7. legjobb támadóegységet tudhatta magáénak Jerry Jones. Az áttörést egyértelműen a csapat futójátéka teremtette meg, DeMarco Murray 1845 yardot futott a liga tavalyi legjobb támadófala mögött. Murray szerződése viszont lejárt, ráadásul a rivális Eagles vitte el, így ez nagy érvágásnak tekinthető, nagy kérdés, hogy kit fognak draftolni a helyére, mert az újonnan szerződtetett Darren McFadden nem elsőszámú futó. A támadófal egyben maradt, az egyetlen szerződés nélküli kezdőembert, Doug Free-t is sikerült újraigazolni 3 évre 15 millió dollárért. Ha Zack Martin tovább fejlődik, és senki nem sérül meg, akkor jövőre is hasonlóan sok gondja lesz az ellenfeleknek a Cowboys futójátékával, mint idén volt. A legnagyobb érvágás Jeremy Parnell elvesztése az egységben, őt a Jaguars fizette túl. A passzjátékban sem várható sok változás, Dez Bryant franchise tag-elve lett, így biztosan a csapatnál marad, igaz ez közel 13 millió dollárjába fog kerülni a csapatnak. A 2. számú elkapó posztján Terrance Williams folyamatosan fejlődik, és Cole Beasley-t is sikerült újraigazolni, így slot elkapóra sem lesz szüksége a gárdának. A TE poszton Jason Witten viszont lassan visszavonul, és a jó nevű Escobar még nem mutatott eleget ahhoz hogy ne fontoljanak meg egy esetleges TE draftot a középső körökben.

A labda másik oldalán már kevésbé stabil a depth chart, a linebacker sor teljesen átalakult. Távozott Bruce Carter és Justin Durant is, sikerült viszont visszaigazolni Rolando McClain-t, illetve érkezett utánpótlásnak Andrew Gachkar, és Jasper Brinkley. A falban sem maradt sok ember, eligazolt Henry Melton, és George Selvie, Anthony Spencer pedig még mindig szabadügynök. Egyikük sem képvisel nagy játékerőt, viszont egész jó szezont futottak Marinelli irányítása alatt. Távozásukkal újra fel kell majd építeni ezt a védőfalat, valószínűleg a drafton is fog érkezni ide ember. Jó hír lehet viszont a front7 háza táján, hogy felépül Sean Lee, aki ha nem sérül meg zsinórban a 3. szezonban is, akkor nagy segítség lehet a védelem közepén. A secondaryben is vannak gondok, Brandon Carr teljesítménye továbbra sem nőtt fel a közel 13 millió dolláros cap számához, ha nem lenne szinte az egész összeg Dead Money, akkor valószínűleg kivágná a csapat, így viszont lesz még egy éve a bizonyításra. Orlando Scandrick lesz az egyik oldalon a kezdő CB, ő jó teljesítményt nyújtott, viszont a másik kezdő pozícióért a Carr-ral harcoló Claiborne sem életbiztosítás, főleg a sérülése után, korai körös draft várható ide. Safety poszton nem várható nagy változás, a Barry Church-J.J.Wilcox páros kezdi majd meg nagy valószínűséggel a 2015-ös szezont is.
Sok lyukat tehát nem kellett tehát betömni a csapatnál, viszont azt a keveset még nem sikerült megoldani. Bárhogy is sikerül az draft, a Cowboys komoly contender lesz az NFC East-ben 2015-ben is, és a playoff-menetelés több játékos étvágyát is felkelthette még nagyobb sikerekre.

New York Giants

Érkezők: Jason Pierre-Paul, DE (Franchise tag), Shane Vereen, RB (3 év, $12,35 millió, $4,85 millió garantált), Jonathan Casillas, LB (3 év, $8 millió, $975.000 garantált), Mark Herzlich, LB (2 év, $2,6 millió, $400.000 garantált + $400.000 teljesítményösztönző), Henry Hynoski, FB (2 év, $2,1 millió, $500.000 garantált), J.T. Thomas, LB (3 év, $10 millió, $4,5 millió garantált + $2 millió teljesítményösztönző), Marshall Newhouse, OT (2 év, $3 millió, $1 millió garantált + $250.000 teljesítményösztönző), Dwayne Harris, WR (5 év, $17,5 millió, $7,1 millió garantált), Kenrick Ellis, DT (1 év, $1,5 millió, $500.000 garantált + $1 millió teljesítményösztönző), George Selvie, DE (1 év, $1,2 millió, $200.000 garantált + $1 millió teljesítményösztönző), Daniel Fells, TE (visszaigazolva, 1 év, $950.000, $80.000 garantált)

Távozók: Antrel Rolle, S (Bears), Walter Thurmond (Eagles), J. D. Walton (Dolphins)

Cap Space: 7.000.000 dollár

Hiányposztok: OG, S , DT, LB

Első drafthely: 1/9

New York kék fele hamar lemondhatott a Playoff-részvételről, 12 meccs után 3-9-es mérleggel állt a csapat, viszont örömre is volt ok, főleg Odell Beckham Junior miatt, akiben megtalálták a liga talán legtehetségesebb receiver-ét. A piacon igen aktív volt a csapat, úgy sikerült elkölteni 70 milló dollárt, hogy csak 1-2 játékos tekinthető a névsorból stabil kezdő játékosnak.

Gyenge évkezdet után OBJ felépülése megadta azt a lendületet, amivel a Giants offense-e egészen a liga 10. helyére kapaszkodott fel, passzjátékban pedig még az ennél is előkelőbb, 7. helyre volt elég a meccsenkénti 267 passzolt yard. Eli Manning végül a 6. legtöbb passzolt yarddal, szám szerint 4410-zel zárta az alapszakaszt, Beckham pedig a 4 kihagyott meccs ellenére is egészen hihetetlennek tűnő, 1305 yardot termelt 12 TD kíséretében. Feltehetőleg jövőre is ez a duó fogja meghatározni a Giants támadójátékát, kiegészülve az ACL-szakadást szenvedő Victor Cruz-zal, aki ha úgy tud visszatérni, mint ahogy 2013-ban játszott, akkor még egy szintet léphet az egység. Érkezett Dwayne Harris, akinek eddig teljesítménye nem indokolja a hatalmas szerződést, amit kapott, kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a szerepköre a csapatnál. Cruz hiányában Rueben Randle is elő tudott lépni, csupán 62 yard kellett neki az 1000 yardos álomhatárhoz. A 3. főszerepet kapó elkapó egy TE volt, Larry Donnell, aki 63 elkapással és 623 yarddal gyakran biztonsági célpontul szolgált a fiatalabbik Manning-tesó számára.

Több gond volt viszont a futójátékkal, hiába érkezett a Raiders-től Rashad Jennings, teljesítménye közepes volt, 639 futott yardja és 3.8 yard/carry értéke is kevés volt ahhoz, hogy értékelhető futójáték alakuljon ki a csapatnál. Ennek persze nem csak Jennings volt az oka, gyakran nem volt hova futnia a támadófal borzalmas munkája miatt. A nagy reményekkel érkező guard, Geoff Schwartz sérülésekkel küszködött, az újonc Weston Richburg még nem szokott hozzá a ligához, és Justin Pugh-val sem lehettek teljesen elégedettek a New York-i szurkolók. A támadófal erősítése az offseason legnagyobb prioritása támadóoldalon, melyet a piacon eddig nem sikerült orvosolni, tehát a draftra maradt a megoldás. A futójáték elősegítésére érkezett Shane Vereen, aki Manning-nek is egy biztonsági célpontot nyújthat. A draft első körében egészen nyugodtan érkezhet pl. Brandon Scherff, aki G és T poszton is megállhatja a helyét a profik között.

A támadófal gyengélkedése mellett a borzalmas mérleg legfőbb oka az egészségesen sem túl erős, ráadásul sérülésekkel sújtott védelem volt. Műtétje után kezd visszatalálni magához Jason Pierre-Paul, de még mindig nem sikerült visszakerülnie arra a szintre, ahol a Superbowl-győzelem idején is játszott. A bizalom ennek ellenére töretlen a játékos felé, megkapta a csapattól a franchise tag-et, így lesz mit bizonyítani 2015-ben. A védőfalban rajta kívül Jonathan Hankins és Robert Ayers is jó kezdőjátékos, viszont Hankins mellé elkélne az erősítés. Ide is inkább backupok érkeztek, mégpedig George Selvie, és Kenrick Ellis. A Linebacker-sor teljesen kaotikus, Jon Beason örülhet ha paycuttal maradhat a csapatnál, rajta kívül pedig Jamel McClain is gyengén teljesített. A rookie Devon Kennard volt talán a legmegbízhatóbb tagja a sornak. Érkezett Jonathan Casillas, Mark Herzlich, és J.T. Thomas még tovább bonyolítva azok dolgát, akik megtippelnék a kezdő sor összeállítását. A hátsó védelmi négyes felemás képet mutat, hiszen míg cornerbackek terén nagyon jól áll a csapat, jelenleg 1 db kezdő szintű safety sincs a rosteren. Antrel Rolle-t nem sikerült visszaigazolni, így 2 új kezdő után kell nézni a piacon és a drafton. A piacon már nem nagyon van kezdő kaliberű megoldás, így akár az is megeshet, hogy 2 safety érkezik a csapathoz a drafton. Ellenben a CB-sor ligaszinten is jónak számít, sok csapat elfogadná a Dominique Rodgers-Cromartie, Prince Amukamara, Trumaine McBride triót.

Összességében tehát több lyuk is betömésre vár, bár valószínűleg mindet nem fog sikerülni orvosolni. A 4 évenként Superbowl-t nyerő csapat viszont a számmisztika alapján reménykedhet, hiszen már a 4. Superbowl fog következni a megnyert, 46. sorszámú után.

Washington Redskins

Érkezők: Dashon Goldson, S (trade), Jeron Johnson, S (2 év, $4 millió, $350.000 garantált + $1.8 millió teljesítményösztönző), Stephen Paea, DT (4 év, $21 millió, $7,85 millió garantált), Terrance Knighton, DT (1 év, $4 millió, $2,95 millió garantált), Chris Culliver, CB (4 év, $32 millió, $16 millió garantált), Michael Hill, RB (2 év, $1,1 millió), Colt McCoy, QB (1 év, $1,5 millió, $1 millió garantált + $750.000 teljesítményösztönző) Niles Paul, TE (visszaigazolva, 3 év, $6millió, $2,25 millió garantált + $3,6 millió teljesítményösztönző), Trenton Robinson S, Ricky Jean-Francois, DE (3 év, $9 millió, $4 millió garantált)

Távozók: Brian Orakpo, OLB (Titans), Barry Cofield DT (még szabadügynök), Roy Helu (Raiders)

Cap space: 6.500.000 dollár

Hiányposztok: Pass rusher, CB, OT, OG

Első drafthely: 1/5

A legkétségbeejtőbb helyzetben egyértelműen a Redskins van a csoportban a jövőre nézve. Hátulról az 5. helyet sikerült „megszerezni” a szezonban, és a vezetőség is látta, hogy változásra van szükség, így új GM-et neveztek ki. A tehetséges, de alkoholproblémákkal küzdő Scott McCloughan-re vár az a feladat, hogy újraépítse a főváros csapatát. Saját elmondása szerint a Green Bay-i példát fogja követni, tehát a draftról szeretne építkezni. Nos, ennek ellenére igen eseménydús piacon van túl a csapat, érkezett 5-6 kezdőjátékos, és a pénzzel sem spóroltak.

A Giants-hez hasonlóan itt is a támadósorral volt tavaly kevesebb probléma. Robert Griffin kisegítő személyzete egészen ütős lehetne a nevek alapján, hiszen Pierre Garcon mellé a WR-sorba sikerült megszerezni a csoportrivális Eagles-től kivágott DeSean Jackson-t tavaly nyáron. Mondhatjuk, hogy Jackson hozta is magát, 1169 yardja a 13. helyre volt elég, 20.9-es yard/catch átlaga pedig továbbra is azt tükrözi, hogy a liga 3 legveszélyesebb mélységi célpontja között van a gyors elkapó. Pierre Garcon viszont visszaesett, 2013-as 1346 yardjának alig felét, 752-t sikerült elérnie a 2014-es szezonban. Utánuk nagy szakadék következik a poszton, egy 3. számú elkapó elférne a keretben. A TE-állományra viszont nem panaszkodhat Jay Gruden vezetőedző, sikerült visszaigazolni Niles Paul-t, aki Jordan Reed-del a képességek alapján remek tandemet alkothat, az egyetlen buktató az lehet, hogy mindketten nagyon sérülékenyek. Futóposzton Alfred Morris évek óta kiegyensúlyozott teljesítményt mutat, viszont elvesztettük megbízható backupját, Roy Helut, így a draftról érkezni fog egy futó, valószínűleg a hátsóbb körökben.

A futójáték, és gyakran a passzjáték is hamvában elhalt a támadófal szerencsétlenkedése miatt 2014-ben. A 2 guard, Chris Chester és Shawn Lauvao a közepes szintet is épphogy megüti, a kiegyensúlyozottság pedig egyiküknek sem fő erénye. Nagyobb gond viszont még ennél is a jobb oldali tackle pozíció, ahol jelenleg Tom Compton áll első helyen a depth charton, ellenben biztosak lehetünk benne, hogy az első alapszakasz-meccsen nem ő fog kezdeni. A draft elejéről fog érkezni a poszt 2015-ös kezdő játékosa. A fal tényleg gyengén teljesített, viszont még őket is sikerült túlszárnyalnia Robert Griffin-nek, és backupjainak. Az előszezonban arról szóltak a hírek, hogy Griffin teljesen felépült, és újra visszatalálhat régi formájához, viszont erre nagyon hamar rácáfolt az egykori 2. helyen elkelt irányító. Többször megsérült, és amikor egészséges volt, akkor is egészen hajmeresztő hibákat vétett, így lehetőséget kapott Kirk Cousins és Colt McCoy is, akik először bíztatóak voltak, majd gyorsan lerombolták nehezen megszerzett tekintélyüket. A legnagyobb verseny a rosteren az volt, hogy ki tudja a legborzalmasabb QB-játékot bemutatni, végül leginkább hármas holtverseny született ebben a kategóriában. Griffin az év végére pont annyira támadt fel, hogy visszaszerezze kezdő pozícióját, de továbbra is kérdés, hogy ő-e a jövő Washingtonban. Ha idén sem sikerül állandósítania formáját, akkor minden bizonnyal jövőre tesztelheti a piacot ő is.

A védelemben még a támadósornál is nagyobb gondok voltak tavaly. Az egész egységben 2, maximum 3 olyan teljesítmény született az év során, amivel elégedettek lehettek a Washingtoni vezetők. A csapat MVP-je minden kétséget kizáróan Ryan Kerrigan, aki a gyenge támogatás ellenére is 13,5 sacket tudott összeszorgoskodni. Rajta kívül az új igazolás, Jason Hatcher nyújtott megbízható teljesítményt a front7-ben. A falban ólálkodó lyukakat már betömte a gárda, hiszen megszerezték a Colts-tól kivágott Ricky Jean-Francois-t, a súlyproblémákkal küzdő, de jó teljesítményre képes Terrance Knightont, illetve Stephen Paea-t is. Így már nem várok ide embert a draftról, esetleg Leonard Williams-et, ha elérhető lesz 1/5-ön. A linabacker-sorban az újonc Trent Murphy mutatott életjeleket Kerriganen kívül, Keenan Robinson és Perry RIley viszont pocsék szezont tudhat maga mögött. Szerintem van potenciál Murphyben, viszont egyre több hír szól arról, hogy egy OLB lesz a csapat választása az első körben, mégpedig Dante Fowler, vagy Vic Beasley. Az LB-sornál már csak a DB sor néz ki rosszabbul, ahol a maródi DeAngelo Hall paycuttal végülis maradhat még 1 évet a csapatnál haszontalan éve után is. Rajta kívül Bashaud Breeland, a 4. körös rookie mutatott szép játékokat. Érkezett viszont 3 ember is, aki komoly szerepet kaphat 2015-ben, mégpedig a 49ers remek, de balhés CB-je, Chris Culliver, a Seahawks eddig mellőzött safetyje Jeron Johnson, illetve a trade által a csapathoz kerülő Dashon Goldson.

Lesz tehát munka a csapatnál, nem is kevés. Az új GM valószínűleg jól teszi, hogy hosszabb távon akar sikereket elérni, mert jelenleg nem látni semmi jelet arra, hogy 1-2 éven belül playoffban szerepelhetne a csapat. Mindenképpen kulcs lesz Griffin formája, és az, hogy hogyan tudják megvédeni őt. A drafton talán a fal megerősítése lesz fókuszban a Redskins csapatánál.

 

Balázs Sebestyén (Hulkeinstein)


Hozzászólások

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 14 — OL- és Afrika szakértő
Cruznak nem ACL szakadása volt
több mint 9 éve
Ha a Dallas június 1. után küldi el Brandon Carr-t, akkor csak 4,7 millió a dead money, tehát ez sanszos.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Szamár Atlanta Falcons 9 — Falcons fan
Szerintem nagyon izmosnak néz ki az új Eagles. Szurkolni fogok nekik.