ARENA4
24 feliratkozó
11 perce
Marika néni > Sebök Vili!legközelebb Marika nénit küldik ki a takarítóbrigádból.Shout out to Marika néni
Dzsokijuing
zacknorb
3 órája
legközelebb Marika nénit küldik ki a takarítóbrigádból.Shout out to Marika néni
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
3 órája
Ja, hogy csókos. That's life, legközelebb Marika nénit küldik ki a takarítóbrigádból.leírtam előtte.Akkor mi a gondod Leilával? Tökéletes a szerepre.ki mondta hogy ne szélesítsék?Miért is ne lehetne szélesíteni a nézőtábort? Amerikában is működik a női riporterek bevetése, egyrészt kiszolgálva, másrészt bővítve a jelentős női nézőszámot.+ Itthon, amikor stúdiózott, szakmailag teljesen rendben volt és komoly szerepe lehet abban, hogy az érdeklődő nők felé is kinyissák a sportágat.Nekem ott is vérszegény volt, inkább egy gyorstalaplón elvégezte a házifeladatot.
Dzsokijuing
Viszont azt ne mondjuk már, hogy bármi köze van ennek a női nézőkhöz.
Komolyan elhiszed, hogy ülnek otthon a csajok, nézik a műkorcsolyát vagy a szinkronúszást és azon sopánkodnak, hogy
bárcsak egy kellemes női hang szólna két drive között az NFLben is, akkor végre nézhetném azt a fantasztikus sportot is? Na de hogy faszikat hallgassak, na az már túl nagy ár érte...
Ahogyan engem sem az tart távol a szinkronúszás közvetítéstől, hogy egy nő helyett nem a Kovács Sanyi kommentálja 😀
Snagal
A szinkronúszás és műkorcsolya rétegsport, semmi köze nézettségének a nemekhez.
Dzsokijuing
Snagal
Dzsokijuing
Snagal
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 órája
leírtam előtte.Akkor mi a gondod Leilával? Tökéletes a szerepre.ki mondta hogy ne szélesítsék?Miért is ne lehetne szélesíteni a nézőtábort? Amerikában is működik a női riporterek bevetése, egyrészt kiszolgálva, másrészt bővítve a jelentős női nézőszámot.+ Itthon, amikor stúdiózott, szakmailag teljesen rendben volt és komoly szerepe lehet abban, hogy az érdeklődő nők felé is kinyissák a sportágat.Nekem ott is vérszegény volt, inkább egy gyorstalaplón elvégezte a házifeladatot.
Dzsokijuing
Komolyan elhiszed, hogy ülnek otthon a csajok, nézik a műkorcsolyát vagy a szinkronúszást és azon sopánkodnak, hogy
bárcsak egy kellemes női hang szólna két drive között az NFLben is, akkor végre nézhetném azt a fantasztikus sportot is? Na de hogy faszikat hallgassak, na az már túl nagy ár érte...
Ahogyan engem sem az tart távol a szinkronúszás közvetítéstől, hogy egy nő helyett nem a Kovács Sanyi kommentálja 😀
Snagal
Dzsokijuing
Snagal
Dzsokijuing
19 órája
Akkor mi a gondod Leilával? Tökéletes a szerepre.ki mondta hogy ne szélesítsék?Miért is ne lehetne szélesíteni a nézőtábort? Amerikában is működik a női riporterek bevetése, egyrészt kiszolgálva, másrészt bővítve a jelentős női nézőszámot.+ Itthon, amikor stúdiózott, szakmailag teljesen rendben volt és komoly szerepe lehet abban, hogy az érdeklődő nők felé is kinyissák a sportágat.Nekem ott is vérszegény volt, inkább egy gyorstalaplón elvégezte a házifeladatot.
Dzsokijuing
Snagal
Dzsokijuing
Snagal
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
Azt nem követem, de akkor ezek szerint jól érzem. Neki, úgy látszik nincs szüksége szakértőre, egy személyben megoldja.....Már bocsánat, de mióta kell "érteni" egy műsorvezetőnek a sportághoz? Arra ott van a szakértő.Kereki sajna Motogp-n is ezt csinálja 😕
Nyilván ez is sarkítás, nem lehet valaki segghülye a sporthoz, amit közvetít, de nem is kell a legjobbnak lennie benne, egyszerűen más a szerepkör.
Én pl Kerekit csípem, nagyon jó műsorvezetőnek gondolom, ám úgy érzem, amikor ő közvetít, mintha a szakértő helyett is beszélne, sokszor szinte felülmúlva a mellette ülő szakit. Nem tudom, más is érzi ezt?
Másrészt, a SB hét felvezető műsora nem feltétlenül, sőt leginkább nem szól a sportról, sokkal inkább bulvár, kedvcsináló a kevésbé beavatottaknak. Ezért nem értem Gy. Leila fikázását, nem a meccset közvetítette, nem kezdett álszakmai fejtegetésekbe, nem készített mélyinterjút játékosokkal a 3-4-es védelmek elleni felkészülésekről stb... Az meg hogy ő volt kint a helyszínen, hát, lehet, hogy más is megérdemelte volna, de nem volt annyira gáz szerintem.
Monoki flegmasága már zavaróbb volt valamivel, de a két szakértő valóban jól, összeszedetten beszélt, ezzel elvéve az élét ennek a stílusnak. Összességében számomra elfogadható volt
csi77
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
Már bocsánat, de mióta kell "érteni" egy műsorvezetőnek a sportághoz? Arra ott van a szakértő.Kereki sajna Motogp-n is ezt csinálja 😕
Nyilván ez is sarkítás, nem lehet valaki segghülye a sporthoz, amit közvetít, de nem is kell a legjobbnak lennie benne, egyszerűen más a szerepkör.
Én pl Kerekit csípem, nagyon jó műsorvezetőnek gondolom, ám úgy érzem, amikor ő közvetít, mintha a szakértő helyett is beszélne, sokszor szinte felülmúlva a mellette ülő szakit. Nem tudom, más is érzi ezt?
Másrészt, a SB hét felvezető műsora nem feltétlenül, sőt leginkább nem szól a sportról, sokkal inkább bulvár, kedvcsináló a kevésbé beavatottaknak. Ezért nem értem Gy. Leila fikázását, nem a meccset közvetítette, nem kezdett álszakmai fejtegetésekbe, nem készített mélyinterjút játékosokkal a 3-4-es védelmek elleni felkészülésekről stb... Az meg hogy ő volt kint a helyszínen, hát, lehet, hogy más is megérdemelte volna, de nem volt annyira gáz szerintem.
Monoki flegmasága már zavaróbb volt valamivel, de a két szakértő valóban jól, összeszedetten beszélt, ezzel elvéve az élét ennek a stílusnak. Összességében számomra elfogadható volt
csi77
1 napja
Én amikor megláttam Dombit, meg Sebőköt rögtön átkapcsoltam a Game Passre.azért egy többszörös világbajnok, olimpikonról beszéltek, egy minimális tiszteletet lehetne adni neki, teljesen mindegy kinek a kije.Volt.
Kenny
Ezzel a logikával Borkait vagy korábban Farkas Petit se vegye a szájára senki, olimpiai bajnokok. Széchy Tamásról vagy Kiss Laszlóról nem is beszélve.
A múlt az múlt, most meg a jelen van.
Valaki tud értelmes magyarázatot, hogy Leila haszna mi volt a helyszínen?Nem közpénz, nem a te pénzed, nem ártott senkinek, a világ meg így működik, mit zavar ez téged? Én pont le se szarom, tőlem nem vett el semmit, még ha elfogadjuk, hogy a szakmai hozzáadott értéke nulla is volt.
Kurva gáz, hogy mindenféle szakmai hozzáadott érték nélkül utaztatják és konkrétan semmit nem csinál.
Snagal
Én a meccset néztem, nem is láttam, hogy ott volt.
Őszentsége Sobri Jóska
1 napja
ki mondta hogy ne szélesítsék?Miért is ne lehetne szélesíteni a nézőtábort? Amerikában is működik a női riporterek bevetése, egyrészt kiszolgálva, másrészt bővítve a jelentős női nézőszámot.+ Itthon, amikor stúdiózott, szakmailag teljesen rendben volt és komoly szerepe lehet abban, hogy az érdeklődő nők felé is kinyissák a sportágat.Nekem ott is vérszegény volt, inkább egy gyorstalaplón elvégezte a házifeladatot.
Dzsokijuing
Snagal
Dzsokijuing
1 napja
Miért is ne lehetne szélesíteni a nézőtábort? Amerikában is működik a női riporterek bevetése, egyrészt kiszolgálva, másrészt bővítve a jelentős női nézőszámot.+ Itthon, amikor stúdiózott, szakmailag teljesen rendben volt és komoly szerepe lehet abban, hogy az érdeklődő nők felé is kinyissák a sportágat.Nekem ott is vérszegény volt, inkább egy gyorstalaplón elvégezte a házifeladatot.
Dzsokijuing
Snagal
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
Már bocsánat, de mióta kell "érteni" egy műsorvezetőnek a sportághoz? Arra ott van a szakértő. Nyilván ez is sarkítás, nem lehet valaki segghülye a sporthoz, amit közvetít, de nem is kell a legjobbnak lennie benne, egyszerűen más a szerepkör.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
+ Itthon, amikor stúdiózott, szakmailag teljesen rendben volt és komoly szerepe lehet abban, hogy az érdeklődő nők felé is kinyissák a sportágat.Nekem ott is vérszegény volt, inkább egy gyorstalaplón elvégezte a házifeladatot.
Dzsokijuing
1 napja
Mondjuk a felvezetőben szerintem nem Leila volt a leggázabb.Amúgy tényleg nem védve őt, de azért ha néztetek év közben felvezető műsort, nem lehetett rá azt mondani, hogy csak biodíszlet. Nyilván Márkék jobban értenek hozzá, de szerintem ő jobban ért az NFL-hez, mint Monoki!
1 napja
Tarr Béla világhírű rendező volt, de gondolom gázszereléssel nem szivesen bíztad volna meg.És be is estünk a Leila-Béla-Lölő Bermuda-háromszögbe.
Snagal
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
Szerintem baj az, ha valamire kiadsz pénzt és nem zavar, hogy kapsz érte szakmai alapon értéket vagy csak egy kirakat embert, mert valakinek a valakije.Valaki tud értelmes magyarázatot, hogy Leila haszna mi volt a helyszínen?Nem közpénz, nem a te pénzed, nem ártott senkinek, a világ meg így működik, mit zavar ez téged? Én pont le se szarom, tőlem nem vett el semmit, még ha elfogadjuk, hogy a szakmai hozzáadott értéke nulla is volt.
Kurva gáz, hogy mindenféle szakmai hozzáadott érték nélkül utaztatják és konkrétan semmit nem csinál.
Snagal
Őszentsége Sobri Jóska
Nem akarok politizálni de pont ez a mentalitás baromira káros, hogy az emberek közömbösek arra, hogy mutyizás, megaz urambátyámozós üzletelgetések rendben vannak, "hiszen nem tőlem loptak".
Valóban, nem károsítottak meg, de mondjuk elvette a lehetőséget egy szakmailag alkalmasabb jelölttől, és milyen alapon is?
Szerintem annyi minimum férjen bele, hogy ezt szóváteszem.
Mennyire vegyek komlyan egy sport csatornát ahol nem szakértőket alkalmaznak? Ahol a programigazgató csajának az exe vezethet egy műsort egy olyan sportág legfontosabb mérkőzésén amihez láthatóan köze nincs (és a műsorvezetáshez sem sok cserébe)?
1 napja
azért egy többszörös világbajnok, olimpikonról beszéltek, egy minimális tiszteletet lehetne adni neki, teljesen mindegy kinek a kije.mint sportoló senki nem kritizálta vagy vitatta az érdemeit, de sportolóként miért nem olyan sportágat kommentál amihez szakmailag ért?
Kenny
Nem tudok tisztelni egy sportolót azért, mert megkap egy munkát amihez egyébként sok köze nincs: Kammerer, Borkai?
Tarr Béla világhírű rendező volt, de gondolom gázszereléssel nem szivesen bíztad volna meg.
A tehetség addig releváns amíg azzal foglalkozik amihez ért. Ha paprikás krumplit kell főzni, akkor Phelps sem nagyobb tekintély mint én vagy te.
Szerkesztette: Snagal
1 napja
Igen erről tudtam, csak ez így ordítóan nyilvánvaló, hogy konkrétan még érzékelhető feladata sem igen volt.Valaki tud értelmes magyarázatot, hogy Leila haszna mi volt a helyszínen?A Network GROUP 4 elnökének a csaja 😊 Előtte pedig a Network GROUP 4 kommentátorának volt a csaja. Tiszta GROUPPEN 😊
Amúgy nagyon rühellem a dazn-t, a hátam közepére nem kívántam az előfizetést, de olyan színvonalú volt a SB közvetítés, hogy jövőre inkább kifizetem a nem kevés pénzt érte, az Aréna4 meg még a tv előfizetések közülis ki lesz gyomlálva.
Snagal
Riverske
1 napja
+ Itthon, amikor stúdiózott, szakmailag teljesen rendben volt és komoly szerepe lehet abban, hogy az érdeklődő nők felé is kinyissák a sportágat.azért egy többszörös világbajnok, olimpikonról beszéltek, egy minimális tiszteletet lehetne adni neki, teljesen mindegy kinek a kije.Volt.
Kenny
Ezzel a logikával Borkait vagy korábban Farkas Petit se vegye a szájára senki, olimpiai bajnokok. Széchy Tamásról vagy Kiss Laszlóról nem is beszélve.
Valaki tud értelmes magyarázatot, hogy Leila haszna mi volt a helyszínen?Nem közpénz, nem a te pénzed, nem ártott senkinek, a világ meg így működik, mit zavar ez téged? Én pont le se szarom, tőlem nem vett el semmit, még ha elfogadjuk, hogy a szakmai hozzáadott értéke nulla is volt.
Snagal
Őszentsége Sobri Jóska
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
azért egy többszörös világbajnok, olimpikonról beszéltek, egy minimális tiszteletet lehetne adni neki, teljesen mindegy kinek a kije.Volt.
Kenny
Snagal
1 napja
azért egy többszörös világbajnok, olimpikonról beszéltek, egy minimális tiszteletet lehetne adni neki, teljesen mindegy kinek a kije.Pont ugyanannyi tisztelet jár neki, mint bárki másnak
Kenny
És ha valaki a kapcsolatai miatt kerül oda valahova és ezt kritizálják, akkor nem látom mit kéne tisztelni a szerepvállalásában?
1 napja
azért egy többszörös világbajnok, olimpikonról beszéltek, egy minimális tiszteletet lehetne adni neki, teljesen mindegy kinek a kije.
1 napja
Valaki tud értelmes magyarázatot, hogy Leila haszna mi volt a helyszínen?A Network GROUP 4 elnökének a csaja 😊 Előtte pedig a Network GROUP 4 kommentátorának volt a csaja. Tiszta GROUPPEN 😊
Amúgy nagyon rühellem a dazn-t, a hátam közepére nem kívántam az előfizetést, de olyan színvonalú volt a SB közvetítés, hogy jövőre inkább kifizetem a nem kevés pénzt érte, az Aréna4 meg még a tv előfizetések közülis ki lesz gyomlálva.
Snagal
1 napja
Valaki tud értelmes magyarázatot, hogy Leila haszna mi volt a helyszínen?Kurva gáz, hogy mindenféle szakmai hozzáadott érték nélkül utaztatják és konkrétan semmit nem csinál.