NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 12 éve
és hamar unalmassá is válik, így h collection sincs :/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
hát őőő...érdekesaz sem éppen a legjobb, hogy sok eléggé időigényes a cucc...nagyjából elmondtam a 2 utolsó hsz lényegét, de vhogy így érzem én is
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Érdekes játék lett ez a Social, nekem valahogy a régi jobban tetszett, ez valahogy nem az igaziJack Zoltántúl sok időt vesz igénybe szerintem.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Érdekes játék lett ez a Social, nekem valahogy a régi jobban tetszett, ez valahogy nem az igazi
több mint 12 éve
Na ki a bolond ? 😊
több mint 12 éve
Ary
30
Nemtudom de véletlenül rosszra kattintottam a lapitopim miatt és nemhiszem hogy lehet cserélni...Amúgy nem vettem észre semmit
több mint 12 éve
az elején a választott 2 kártya hogy befolyásolja akésőbbieket??
több mint 12 éve
megy , de még ismerkedni kell , furcsa , tök másAryközben már nálam is de ki is dob, gondolom túlterhetlt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ary
30
megy , de még ismerkedni kell , furcsa , tök más
több mint 12 éve
bit.ly/TrtMY3nálam mondjuk nem tölti be :/
több mint 12 éve
Holnap kezdődik a Sociaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal !! 😀😀😀ZoliZoltánáprilis bolondja 😀
több mint 12 éve
Holnap kezdődik a Sociaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal !! 😀😀😀ZoliZoltánhiszem ha látom 😀
több mint 12 éve
Holnap kezdődik a Sociaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal !! 😀😀😀
több mint 12 éve
PitBull
1
Sziasztok!Nem keres valaki játékos társat.Sajnos az én ismerőseim között csak egy akadt aki elfogadta a meghívásom.
Ha valakit érdekel írjon.
több mint 12 éve
Ary
30
Fenébe ... lecsúsztam róla 😥
több mint 12 éve
köszi
több mint 12 éve
150k coins, gyűjtögetéshez mindig jól jön, ha páran még szenvedtek vele rajtam kívül 😊 bit.ly/TDeepjkaszoköszi😊)
több mint 12 éve
150k coins, gyűjtögetéshez mindig jól jön, ha páran még szenvedtek vele rajtam kívül 😊 bit.ly/TDeepj
több mint 12 éve
Social lesz...igazából csak random bedobtak egy számot szezon elején, hogy ne legyen annyi kérdés ezzel kapcsolatosan.
Állítólag az 5. hétre...de ez már csak vakítás!ZoliZoltán
több mint 12 éve
Social lesz...Állítólag az 5. hétre...de ez már csak vakítás!
több mint 12 éve
Sziasztok fanok!Esetleg tud már vki vmi konkrétat a 13' kezdésének idejéről😮😮??
több mint 12 éve
meglett a Dolphins, az abból kapott pénzből meg a Jax ill Cards 😊aztán elkezdett potyogni: a Rams, a Tampa, a Denver, a Cincy, a 'Skins, a rookie és az Atlanta is; és végeztem a 4starral is
termékeny reggel volt
több mint 12 éve
radi
2
Valaki nem tud olyan oldalakat ahonnan még lehet kapni gift-eket?Egyébként lesz 2013?
több mint 12 éve
Ary
30
28 kártya kell a csapatokhoz, de a többi /player of the week, pro playa, meg limited/ megkeserítik a gyűjtést, mert abból még 68... És mint tudjuk a sorrend nagyon nem mindegy