NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
53
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
31
7
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
26
11
22:25
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 12 éve
ma lett meg az első collection, Lions. mondjuk ha nem kb 2 hónapja használnám Reidet, jobban állnék, de így jártam
több mint 12 éve
ja ok 😊A létesítmények már teljesen készen vannak,szóval már csak szurkolókat kell vennem az 3.1-hez 😊JoeyPorternem akarlak elkeseríteni, de "Total cost of 730,000 coins or 542 football cash." 😕kaszoKöszi.Hát nyilván lesz ez is vagy 300k coin,aztán lassan frissítik is gondolom 13-ra JoeyPorterPL 3.1-hez mik a kritériák?JoeyPorterforum.playfish.com/showthread.php?t=2785315
3.1-től 3.5-ig le van írva itt minden.
PL3.1 requirements are complex and fans
(All complex and 150.000 fans. Also needed 28 wins to get mastery achievement)kaszo
amúgy szerintem már túl sok játékos van a collectionben (némelyik csapatnál ugye 60+), tavaly ilyenkor ezerszer jobban álltam, most még mindig az ezüst csomagokat veszem...
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
A létesítmények már teljesen készen vannak,szóval már csak szurkolókat kell vennem az 3.1-hez 😊nem akarlak elkeseríteni, de "Total cost of 730,000 coins or 542 football cash." 😕kaszoKöszi.Hát nyilván lesz ez is vagy 300k coin,aztán lassan frissítik is gondolom 13-ra JoeyPorterPL 3.1-hez mik a kritériák?JoeyPorterforum.playfish.com/showthread.php?t=2785315
(All complex and 150.000 fans. Also needed 28 wins to get mastery achievement)kaszo
több mint 12 éve
nem akarlak elkeseríteni, de "Total cost of 730,000 coins or 542 football cash." 😕Köszi.Hát nyilván lesz ez is vagy 300k coin,aztán lassan frissítik is gondolom 13-ra JoeyPorterPL 3.1-hez mik a kritériák?JoeyPorterforum.playfish.com/showthread.php?t=2785315
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Köszi.Hát nyilván lesz ez is vagy 300k coin,aztán lassan frissítik is gondolom 13-raPL 3.1-hez mik a kritériák?JoeyPorterforum.playfish.com/showthread.php?t=2785315
több mint 12 éve
PL 3.1-hez mik a kritériák?JoeyPorterforum.playfish.com/showthread.php?t=2785315
(All complex and 150.000 fans. Also needed 28 wins to get mastery achievement)
több mint 12 éve
Aham.És a barátok által küldött jegyeket meddig leeht halmozni??köszi 😊DzsenoSokáig... 😀 Nekem olyan 131-2 volt a legtöbb,amit összegyűjtöttem még az elején[/quo
köszönöm😊)JoeyPorter
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Aham.És a barátok által küldött jegyeket meddig leeht halmozni??köszi 😊DzsenoSokáig... 😀 Nekem olyan 131-2 volt a legtöbb,amit összegyűjtöttem még az elején
több mint 12 éve
Aham.És a barátok által küldött jegyeket meddig leeht halmozni??köszi 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
srácok!hogy lehet sok ticketet összegyűjteni miután a számláló már nem pereg???kösziDzsenoHa nyered a szezonokat akkor mindig kapsz 1-et+ha a napi ajándékból a két tickettet választod,esetleg még a friends gameből begyűjtöd a napi 3-at
több mint 12 éve
srácok!hogy lehet sok ticketet összegyűjteni miután a számláló már nem pereg???köszi
több mint 12 éve
nagyon lassan gyűlnek ezek a kártyák, így meg egyre unalmasabb a játék :/Farkyhát igen, mióta volt a hosszú leállás, azóta én is baromira unom, nagyon elment tőle a kedvem sajna.
3.5 hiányzik még, csak hát ahhoz meg kéne a full collection, mivel máshogy nem jön össze 25 potw soha, de még csak ilyen 1000 kártya körül tartok...
több mint 12 éve
Nem tudtok valami korrekt, nem kamu linket, ahonnan facebook creditet lehet ingyen szedni/kapni?
több mint 12 éve
nagyon lassan gyűlnek ezek a kártyák, így meg egyre unalmasabb a játék :/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Most vettem észre,ahogy gyűjtögetem a játékosokat,hogy jó pár embernek (PL:Trufant) a madden játékból van betéve kép 😀JoeyPorterés tényleg 😊
én 1445-nél járok, kb 18 milla coin, és megvagyok, nagyrészt gold packos kártyák hiányoznak
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Most vettem észre,ahogy gyűjtögetem a játékosokat,hogy jó pár embernek (PL:Trufant) a madden játékból van betéve kép 😀
több mint 12 éve
Ary
30
1465 playa van eddig , de sosem lesz vége 😛 feldobhatták volna valamivel...
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Rohadjanak meg a köcsögök :mad: :mad: :mad: A rohadt szervizük miatt buktam a Vikes elleni meccset 2.5-ben,persze a 4-ik negyedben hal be és pont ki is kaptam,de persze vagy 6-7 db kickoff return-t elbasztam rá :mad: :mad: :mad: :mad:szerk:Na csak sikerült befejezni és szerencsére a megmaradt kettőből 99 Hutch és a 99 returner közül Hutch-t választottam :cool: + ugye Briggs +1 is jött Woodley helyére.Ezután vettem egy ulti packot ahol még kaptam egy 97-es OL-t 😊 Kezdődhet a gyűjtögetés :rolleyes:
több mint 12 éve
köszi😊
több mint 12 éve
pl 2.2 a 2.1 hez képest mennyivel nehezebb? milyen elvárások vannak az egyes csoportokban? fanok, épületek stb..?? köszönöm 😉Dzsenoitt van minden info: http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2785315
több mint 12 éve
pl 2.2 a 2.1 hez képest mennyivel nehezebb? milyen elvárások vannak az egyes csoportokban? fanok, épületek stb..?? köszönöm 😉
több mint 12 éve
sziasztok.pl 3.1 hez az épületek közül csak a stadionok kellenek vagy a többi is? köszönöm 😊Dzsenotermészetesen minden
több mint 12 éve
sziasztok.pl 3.1 hez az épületek közül csak a stadionok kellenek vagy a többi is? köszönöm 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Szépen beszoptam 😕 😕 Azt hittem 150ezer+49 7 pontos elég lesz a 2.4-re,de maradt hátra két meccs az SB-vel együtt és van 4 hétpontosom+12ezrem 😕 😕 Pedig még Tomlin úr is aktiválva volt :rolleyes: