NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
65
10
19:00
RedZone week 12
43
8
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
35
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
30
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
8
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
5
5
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 12 éve
Ary
30
Összejött a rookie, az megdobta a lóvét szépen , platinum is elfogyott, 1742 , 13 completed, mostantól az ulti és a drukk 😀és persze jöhetne 13...
több mint 12 éve
imádom, amikor 16 barátságos győzelem után sem ad egyetlen ticketet sem.(nem)
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
újról még mindig semmi? 😕ZoliZoltánMúltkor írta Szobi,hogy az 5. hét!
több mint 12 éve
újról még mindig semmi? 😕
több mint 12 éve
Ary
30
Már nagyon venném az ultikat de, nem akarom elrontani a sort 😛1683-nál tartok és 4 complet
Nincs valami lista ezekről meg hogy mennyi a max? nem akarnám összeadogatni...
Valami történhetne a '13-al is végre jobban ellennék ezzel a gyűjtögetéssel mint tavaly amikor még a 11ből kellett a maradék
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
100,000 Coins! ---> bit.ly/QpBB04kaszoKöszi!Pont kijött így egy ulti ára,amiből megjött az első POTW Bigben 98 :cool: :cool: :cool:+5/4 new card volt 😊
több mint 12 éve
jó kérdés!www.facebook.com/EASportsMaddenNFLSocial?ref=streamZoliZoltánvajon miért érzem úgy, hogy szar leszkaszo
Nekem eddig képek alapján jónak tűnik!
több mint 12 éve
www.facebook.com/EASportsMaddenNFLSocial?ref=streamZoliZoltánvajon miért érzem úgy, hogy szar lesz
több mint 12 éve
én az 5. hét környékére hallottamNem lesz új játék?ZoliZoltánhát ilyen Madden Social lesz "valamikor a szezon során"... kaszo
több mint 12 éve
Nem lesz új játék?ZoliZoltánhát ilyen Madden Social lesz "valamikor a szezon során"...
több mint 12 éve
Nem lesz új játék?
több mint 12 éve
már sok csapatból kevesebb mint 10 kell, de a Patsből még mindig rengeteg kell, a tavalyi gaméban is ők lettek meg utoljára asszem 😊szumma 1411 collected.
több mint 12 éve
Toto21
5 951
Nekem 1602 collected bronze,silver és gold megvan, de még egy csapat se jött össze. Pedig New England-böl és New York-ból egy-egy ember hiányzik csak. :SViszont van egy másik játék ami már 2012-es játékosokkal megy A CBS Sport.com Fantasy football
apps.facebook.com/franchise-football/en/football/simulation/index
akinek van kedve és ideje szerintem érdemes egy kipróbálásra
több mint 12 éve
na most lettem kész a silverekkel, 1337 collected...
több mint 12 éve
nekem 1622 collectionben, összesen 1634, és a Lions, Bills van kész.1655 van meg /full: bengals, broncos/ és még egy rakat hiányzik... de már egy ideje a platinumot vásárlomnekem a silverből hiányzik még vagy 10-15... hurrá.kaszo
Igazán jöhetne a 13... legalább egy kicsit feldobná a totál unalmas gyűjtögetéstAry
több mint 12 éve
1655 van meg /full: bengals, broncos/ és még egy rakat hiányzik... de már egy ideje a platinumot vásárlomnekem a silverből hiányzik még vagy 10-15... hurrá.
Igazán jöhetne a 13... legalább egy kicsit feldobná a totál unalmas gyűjtögetéstAry
több mint 12 éve
Ary
30
1655 van meg /full: bengals, broncos/ és még egy rakat hiányzik... de már egy ideje a platinumot vásárlom Igazán jöhetne a 13... legalább egy kicsit feldobná a totál unalmas gyűjtögetést
több mint 12 éve
és azt lehe ttudni h esetleg mikor jön😛??Sziasztok!12'-ben mikortol lesz megint aktív a fantasy 5x5 meg a predictor, hiszen kezdődik a szezooon!!😀😀Dzsenoszerintem a 12-be nem teszik már bele,nem sokára jön a 13 úgy is 😊JoeyPorter
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Sziasztok!12'-ben mikortol lesz megint aktív a fantasy 5x5 meg a predictor, hiszen kezdődik a szezooon!!😀😀Dzsenoszerintem a 12-be nem teszik már bele,nem sokára jön a 13 úgy is 😊
több mint 12 éve
Sziasztok!12'-ben mikortol lesz megint aktív a fantasy 5x5 meg a predictor, hiszen kezdődik a szezooon!!😀😀