Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 14 éve
Én nem árulok zsákbamacskát srácok. Elsősorban csak az Excsapataim közül válogatok majd. Ergo Lions, Titans az első 2 jelöltem. 😊 bármi is lesz a választásom, a jelszó: CJ2K 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ajánlom is, hogy ne a Camtherst😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Akkor már tippelj nekem is valakit jövőre rata 😀fetomyBears 😊 Őket úgyse viszi el senki 😀 (talán Te viszed ki majd a Falconst shawnka elől a GM-kötődés miatt 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Akkor már tippelj nekem is valakit jövőre rata 😀
több mint 14 éve
Na, akkor folytatom a tippelgetést 😊 Shawnka kezei alá a Jets-et tudnám elképzelni (esetleg a Bills/Rams kettős valamelyike)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
menj lottózni. 😀nekem is van a Bengals mellett még 1 alternatíva most mán.Amadeus91No, csaknem a Raiders? 😊Rataxes
Imádom Pryor-t. 😀
meg illik rám a "just win baby" szlogen.
több mint 14 éve
4/4 Rata, mert Camthers igen 😀
több mint 14 éve
nekem van egy nagyon komoly sleeperem abban az esetben ha valami elvetemült kivinné a fiaimat, úgyhogy ne 😀
több mint 14 éve
Hehe, épp most szerkesztettem bele az előző hsz.-embe 😀 Eddig 3/3- totózom kéne 😀
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Én abban reménykedem, hogy Deny nem jön ki jól a Vick - Young kettőssel, nem húzza az Ealgest, és én behúzhatom 😀
több mint 14 éve
Nekem is van egy új jelöltem, mivel brk kihúzza a GB-t, de gyanúsan már mindenki tudja ki az 😀EazzyHát persze hogy a Pantyers, hacsak a sasok nem lesznek bent valami csoda folytán (ehhez mondjuk az kéne hogy előttem draftolj amihez még lesz egy-két szavam) 😊
Én meg kihúzom majd simán a bentlévő legjobb overall ratinggel rendelkező csapatot 😊 (kivéve ha a Giants-Cowboys kettős valamelyikéről lenne szó)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Nekem is van egy új jelöltem, mivel brk kihúzza a GB-t, de gyanúsan már mindenki tudja ki az 😀
több mint 14 éve
Titok 😀 de a mostani bajnoksa'gban nem szerepl'o' csapat e's ha jol lattam az elozoben sem voltakzoli123talán a sztílörsz
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
jól van ellőtted a 2. csapatot is 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Rata eltala'lta 😊
több mint 14 éve
na melyik? 😀FarkyDenver Tebows 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
na melyik? 😀
több mint 14 éve
Én már azt is tudom hogy melyik csapat lesz az 1/1 a következő bajnokságban 😀 😀 ( nem a Vikings )
több mint 14 éve
nálam is az az egyik, bár Pryor nem tud passzolni cserébe geci gyors, McFadden meg átmegy mindenen.
több mint 14 éve
nekem is van a Bengals mellett még 1 alternatíva most mán.Amadeus91No, csaknem a Raiders? 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
nekem is van már 3 jelöltem jövőre ha nem lenne benn a Colts, de mivel senkinek nem kell olyan csapat aminek nincs védelme meg futójátéka, így nem félek. Jövőre ráadásul Szerencsénk is lesz 😀.Farkynekem is van a Bengals mellett még 1 alternatíva most mán.
több mint 14 éve
nekem is van már 3 jelöltem jövőre ha nem lenne benn a Colts, de mivel senkinek nem kell olyan csapat aminek nincs védelme meg futójátéka, így nem félek. Jövőre ráadásul Szerencsénk is lesz 😀.
több mint 14 éve
jó ez a statos rendszer, jövőre CJ2K-re gyúrok majd 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
új frissítés még nincs mivel azt csináltam meg amit ti is 😀, de holnap igyekszem az elmaradtakat pótolni.