Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Magasan a Legtöbb büntetés 😀hihetetlen, hogy mennyi statisztikát találni amiben én vagyok a legjobb 😀Legjobb futás elleni védekezés, legjobb futásátlag 😛 :cool:eaglesmcnabb
Hihetetlen 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Én Z-től A-ig rendezett csapatnév alapján vagyok a legjobb 😛
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Valóban király lett!
.png)
több mint 14 éve
hihetetlen, hogy mennyi statisztikát találni amiben én vagyok a legjobb 😀Legjobb futás elleni védekezés, legjobb futásátlag 😛 :cool:
Hihetetlen 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez a teamstat durván jól sikerült, grat érte Eazzynek.
több mint 14 éve
hihetetlen, hogy mennyi statisztikát találni amiben én vagyok a legjobb 😀Hihetetlen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Üzenem Matt Ryannek, hogy a Cowboy védelme ellen 40%os pontosossággal passzolnak, valamint összesen 7 TD-t nyelt be a védelem 19 INT mellett.
több mint 14 éve
Durva hogy a Colts meg a Falcons pont ugyanannyi passzolt yarddal áll 😊
.png)
több mint 14 éve
de engedi nézd meg megint 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
nem engedi megnézni hozzáférés hiányában.
több mint 14 éve
Nah a Team statokat a nép felé terjesztem, lehet berakni blogba meg trackerbe is. Előtte használati útmutató:
- Látni fogtok kismillió fület, pontosan 17-et. Mivel mindenki írni olvasni tud, minden csapatot ismer a ligából, tisztában van a csapatok hbr-jével, így hamar észreveszitek, hogy 14 fül a csapatok mérkőzésenkénti statja, ezekre azért van szükség, mert így csak egyszerűen be ctrl c ctrl v-zem ide a gamelogból ami kell, és voálá a maradék három fülön számolódik a jóság. Ezekkel sincs senkinek gondja gondolom, az OFF fül az offense statokat, a DEF a defense statokat tartalmazza. a Difference megintcsak egyértelmű. Ezeket csak a mihez tartás végett írtam le, elég egyértelmű 😀
- Az OFF meg a DEF lapokat embertelenül rendezgethetitek, ahogy nektek tetszik, van vagy 30 stat elem mindenhol, lehet baszni vele az időt. Annyi megkötés van, hogy a puntok átlagánál úgy tudtuk megoldani, hogy csak akkor mutatnak jó adatot, ha a csapatok nevei, azaz az első oszlop ABC szerint van rendezve, szóval azt nincs sok értelme rendezgetni, bár gondolom nem ez lesz a legnépszerűbb stat amúgy sem.
- A Difference lap azt mutatja, hogy az Offense és a Defense milyen egyensúlyban van. Pl. ha -7 a first down valakinél ezena lapon, az azt jelenti, hogy a védelme 7-el több firstdownt szedett be, mint amennyit a támadói csináltak. és így tovább. Itt jelezném Biagio komának, hogy a TO mutatókra az uccsó oszlopban talál, szóval ott lehet a képernyőt nyalogatni, és igen, ráadásul ő is vezet benne. Annyi itt a megkötés, hogy ahhoz, hogy jó értéket lássatok, és tudjatok pofátlanul rendezgetni, előbb az OFF és DEF füleken ABC sorrendbe kell rakni a csapatokat, ekkor fognak a hivatkozások megfelelően működni a Difference lapon. Ez gondolom világos.
- Ahhoz, hogy ne csak nézelődni tudjatok, hanem rendezgetni is, kell hozzáférés. Dobjon aki szeretné szétbarmolni egy mail címet, és máris nekiugorhat. Annyit kérnék mindenkit, hogy azért a függvényekbe ne nyúlkáljon, de ez megint csak a mihez tartás végett, mivel mindenki értelmes homo maddenikus. Meg úgy rendezgessétek hogy utána más is tudja használni, szóval egy ABC rendezést a csapatnevekre kűggyetek rája ha végeztetek.
Ömm, asszem ennyit akartam, így is kb 3 mondatot sikerült százzal helyettesítenem 😀
Itt van e:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkGl5I2at6UedGs0ZzRzYjFzbk8xYzVIQVZRd1pKLUE&hl=en_US#gid=14
Ja igen, lehet fetomy-nak egy nagy köszönömöt tolni! 😉
több mint 14 éve
jah oklehet én baxta, el valamit és felülírtam volna?Farkynot. Shields KR-jét szimplán kihagytam, a vikes-os dolog pedig félreértés volt 😊fetomy
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
5. heti mentésben nincs benne a TD-d így utána lehetett a problem
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
lehet én baxta, el valamit és felülírtam volna?Farkynot. Shields KR-jét szimplán kihagytam, a vikes-os dolog pedig félreértés volt 😊
több mint 14 éve
lehet én baxta, el valamit és felülírtam volna?
több mint 14 éve
Előbbi májbed, javítottam 😊 utóbbi is tuti májbed, ellenőrzöm!
több mint 14 éve
Ömm, valamit nem annyira jól csinálnak a statírók, nálam pl nincs kick return TD feltüntetve a egyetlen visszahordómnál sem, de éppen most futottam meg az elsőt 6. héten, és az OLVASS EL! részben már feldolgozottnak van jelölve. Sam Shields volt a tettes.
több mint 14 éve
Jól látom hogy eddig Hanson kapta a szurkolóktól a legtöbb szavazatot Pro Bowl-ra K poszton? 😀Megcáfolva hogy nem használom a ST-t 😀
több mint 14 éve
...állítólag Daniel Bryant látták Eagles öltöző felé somfordálni, ő buríthatott valamit a getörédekbe...DenyZSENIÁLIS 😀 😀 😀
több mint 14 éve
SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILERUpset alert!!!!
Volt az első negyed végén, amikor még az Eagles jól játszott. Aztán Andy Reid a félidőben valamit elbaszott, mert onnantól mintha a tavalyi Cincinnati Bengals lett volna a pályán. Na, de viccet félre téve, jól kezdtem, nagyon nem tudott meccs elején Ryan mit csinálni, még volt 4&inchies levédekezésem is. Támadásban kissé volt mák, Young már ekkor is homálykodott, de két third down passznál is mák volt, aztán az 5 yardosról csak beverekedtem magam. Második negyed elején volt egy sima passz Weemsnek, first down jött, elindult előre, jött Asante Samuel szemből, de valaki szólhatott neki kispadról, mert fantasztikusan kilépett a futó Weems elől (aki csak nyílegyenesen ment előre), szerelni se próbált, így 62 yardos TD-t szopott be a véde, pontosabban Asante. Megint sikerült utána valami támadásszerűsággel haladni, ekkor nagyon ültek futások, szinte passzom se volt, de aztán megakadtam. Puntolni akartam max protectionnel, elnyomhattam, mert Henry megragadt a bogyót és passzolni akart. Mondanom sem kell, elkapóig nem dobott el. Shawnka meg kihasználta helyzetet, és TD-t csinált. Félidőben így 7-14 volt oda.
Valószínűleg itt jött a csodaszer, állítólag Daniel Bryant látták Eagles öltöző felé somfordálni, ő buríthatott valamit a getörédekbe, mert a csapat innentől elaludt. Kezdetnek Turner kicsinált, első driveban végigment, pedig előtte egy félidőn keresztül tartottam. Itt már nálam is hatott szer, az addig jó futójáték helyett a 14 pont hatására csak passzoltam, a vége nem lett igazán jó. A védelem meg sehogyan nem tudta tartani támadókat, Ryan is felvette a ritmust a müködő futójáték mellett, Roddy White meg szedte a passzokat. Egyre nagyobb lett a különbség, az utolsó 2-3 percben meg már adok kapok ment, nálam végig 5 WR, jött is pick innentől rendesen. Egyiket Grimes leszedte DeSean elől, 77 yardon vitte vissza, pedig a punk lefutotta, volt, hogy már szinte védő voltam vele szemben, de a misstackle természetesen befigyelt. Moore meg a hátával szedett picket. Még a végén no huddleből Avant hozott egy nagy játékot, ezzel lett asszem a vége 14-45 oda. A különbség azért szerintem tulzó, de igazán nem zavar, első félidőre büszke vagyok, többin meg majd javít a csapat, meg majd Cody szépen elintézzi mániindöbenket, ő a hibás.
több mint 14 éve
Hát holnap-szombat-vasárnap este nekem sem jó, úgyhogy nem gond 😀 vasárnap nap közben.. hát még meglátom, egyik héten már elkúrtam maddennela kedvem a meccsek előtt, úgyhogy még nem biztos, hogy belemegyek 😀 De ha igen, akkor max olyan 2-3 óráig. De akkor majd még addig megbeszéljük 😊fetomyA péntek estém nekem is spontán módon szokott alakulni, ha esetleg nem lenne program akkor tárgyalunk 😊
.png)
több mint 14 éve
gigamegehiper SPOJLERSPOJLERSPOJLERAtlanta Falcons - Philadelphia Eagles 45-14
talán a szezonban most volt az először, hogy az első negyedben a pályán sem voltam. Matty a 6 incompletionjéből itt dobott 4-et, Turner a féldiőig -2 yardon volt tartva. csak azért volt döntetlen a 2. negyed végéig, mert Weems egy rövid passz után a világ legszerencsésebb embere volt, és Sámuel elsprintelt mellette 😀 végül sikerült még egy Inttel visszaszaladni, 14-7tel mentünk a szünetre. aztán valami történt az öltözőben, a 3. negyedet 24-0ra nyertem. Turner megiramodott, végigrohant 10 futásból a pályán, Ryan is összekapta magát. Kettejük összjátékának és a falam királyságának köszönhetően megterheltük az eredményjelzőt, Young pedig szenvedett a másik oldalon. a negyedik negyed elején pl. 54 yardja volt összesen. a végén még átéltem egy misstackle sorozatot, így Deny megszerezte második TD-jét is, de ezt rögtön viszonoztam egy LeGarrette Blount-féle brusztolással 😛
összességében meg vagyok elégedve, kemény lesz a következő hét 😀
több mint 14 éve
Én shawnkának szurkolok. Veretlenként akarom kitakarítani a PO-ból 😀azt ugye tudod, hogy ránk még vár 1 rangadó a rájátszásban? 😉 Igyekezz azzal a takarítással mert több alkalmad nem lesz utána.
eazzy: írtam hamán, ha még aktuális akkor állok rendelkezésedre.
rata: ha most jól értelmeztem már kezdődik a week8 vagy mennyinél járunk, lényeg hogy veled van a kövi meccsem, majd jelezd, hogy mikor gondoltad! 😊fetomy
több mint 14 éve
Hát holnap-szombat-vasárnap este nekem sem jó, úgyhogy nem gond 😀 vasárnap nap közben.. hát még meglátom, egyik héten már elkúrtam maddennela kedvem a meccsek előtt, úgyhogy még nem biztos, hogy belemegyek 😀 De ha igen, akkor max olyan 2-3 óráig. De akkor majd még addig megbeszéljük 😊
több mint 14 éve
Hühh, hát én ma este tolom le Bálesszal, kb. 23:00 órási kezdettel, utána nemtom lesz-e még erőm... Azt követően legközelebb meg elképzelhető hogy csak vasárnap napközben érek rá. Holnap meló után zúzok thanksgivin' meccseket nézni, pénteken meló után esélyes hogy sörözés/ilyesmi lesz a progi, szombaton meg napközben családi rendezvényen vagyok, az ilyen rendezvényeket követően meg nem vagyok túl beszámítható 😀 Vasárnap mondjuk ébredéstől (12:00) az esti meccsekig bármikor ráérek, de lehet hogy valamelyik nap még be tudjuk szorítani...
.png)