Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 14 éve
Én nem a képletedben nem bízom hanem a májkroszoft termékében 😀jaa, hát de az attól még ugyanolyan pontos, hiszen IRL meg csak 1 tizedesre kerekítik, a kerekítési szabályok meg ugyanazok, úgyhogy hiteles adatok lesznek 😊fetomyMilyen kerekítés? 😊én csak 2 tizedesjegyet jelenítettem meg arra a kerekítésre gondoltam, de jó lesz ez már az elkapók is kész vannak, holnapra meg meglesz a teljes 1 forduló.Farky
Egyébként a korábban linkelt weboldalhoz hasonlítva 13 tizedesjegyig pontos, ennél többet nem enged az excel kiírni 😀 NEm tudom pontosan ezt hogyan kell mondani, de kb. tízbilliomod vagy mi pontosságú 😀fetomy
Akkor a team statot megcsináljam vagy az nem kell.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Miért várná, neki ugyanolyan lesz mint a többi 😀😛én várom már a Cowboys-Bengals összecsapást. 😀
Én egyébként vártam, mielőtt .brk jelentkezett, mert addig úgy nézett ki, hogy legalább akkor nem kapok ki. Mostmár mindegy 😀fetomy
több mint 14 éve
szóval h küldjem a statot? 😀Amadeus91Ja, már elküldtem a meccs után 😊

több mint 14 éve
Miért várná, neki ugyanolyan lesz mint a többi 😀😛Én egyébként vártam, mielőtt .brk jelentkezett, mert addig úgy nézett ki, hogy legalább akkor nem kapok ki. Mostmár mindegy 😀
több mint 14 éve
köszönöm, már ott is van a bárónál. 😀szóval h küldjem a statot? 😀Amadeus91ctrl-c
Lionsstafford
vagy
Rataxes báró
ctrl-v
sendfetomy
Biagio, te is várod már a 6. kört?
több mint 14 éve
szóval h küldjem a statot? 😀Amadeus91ctrl-c
Lionsstafford
vagy
Rataxes báró
ctrl-v
send
több mint 14 éve
szóval h küldjem a statot? 😀
több mint 14 éve
jaa, hát de az attól még ugyanolyan pontos, hiszen IRL meg csak 1 tizedesre kerekítik, a kerekítési szabályok meg ugyanazok, úgyhogy hiteles adatok lesznek 😊Milyen kerekítés? 😊én csak 2 tizedesjegyet jelenítettem meg arra a kerekítésre gondoltam, de jó lesz ez már az elkapók is kész vannak, holnapra meg meglesz a teljes 1 forduló.Farky
Egyébként a korábban linkelt weboldalhoz hasonlítva 13 tizedesjegyig pontos, ennél többet nem enged az excel kiírni 😀 NEm tudom pontosan ezt hogyan kell mondani, de kb. tízbilliomod vagy mi pontosságú 😀fetomy
több mint 14 éve
Milyen kerekítés? 😊én csak 2 tizedesjegyet jelenítettem meg arra a kerekítésre gondoltam, de jó lesz ez már az elkapók is kész vannak, holnapra meg meglesz a teljes 1 forduló.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Na bazmeg, engem pont a 14. érdekelne, mert az tükrözi legjobban Áronka zsenialitását, az adja ki igazán a játékának egzotikus fűszerezettségét...Desert Eagle .5ohttp://www.primecomputing.com/
tessék itt még pont szerepel a 14. 😀
ejj ha 15 pontosságú lenne, akkor lenne pontosan billiárdod pontosság 😂
több mint 14 éve
Na bazmeg, engem pont a 14. érdekelne, mert az tükrözi legjobban Áronka zsenialitását, az adja ki igazán a játékának egzotikus fűszerezettségét...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Milyen kerekítés? 😊Egyébként a korábban linkelt weboldalhoz hasonlítva 13 tizedesjegyig pontos, ennél többet nem enged az excel kiírni 😀 NEm tudom pontosan ezt hogyan kell mondani, de kb. tízbilliomod vagy mi pontosságú 😀
több mint 14 éve
Végre valami megdolgoztat excelben :rolleyes:yeah, úgynézki jó, a kerekítések miatt lehet nem a legpontosabb, de jó lesz 😊
A rövidebb változatot akárhogy baszogattam, nem akart jó értéket kiadni, ez viszont elméletileg igen.
=((HA(((A1/B1-0,3)*5)<0;0;HA(((A1/B1-0,3)*5)>2,375;2,375;((A1/B1-0,3)*5)))+HA(((C1/B1-3)*0,25)<0;0;HA(((C1/B1-3)*0,25)>2,375;2,375;((C1/B1-3)*0,25)))+HA(((D1/B1)*20)<0;0;HA(((D1/B1)*20)>2,375;2,375;((D1/B1)*20)))+HA((2,375-(E1/B1*25))<0;0;HA((2,375-(E1/B1*25))>2,375;2,375;(2,375-(E1/B1*25)))))/6)*100Már írtam melyik mező micsoda, egyszerűen átírhatod egy jegyzettömbben "keresés-csere" cuccal, illetve ha akarsz ugyanígy hozzáadhatsz $ megkötést ha kellene, és akkor nem kell végigbogarászni.
Azért:
A1: Comp
B1: Att
C1: Yards
D1: TD
E1: INTfetomy
több mint 14 éve
na akkor ez lehetett a hiba. host lan, join internettel menni fog. persze aki joinozik az a hamachis IP-t írja be.eddig csak host lan- join lan vagy host ip-join ipt próbáltam, így keverve még nem, de akkor legközelebb megpróbálom, hátha jó lesz.fetomyhamacsi alap, de attól még a router miatt nem tudunk hostolnifetomyhost lan---> beírod hogy bowlhu a joinoló ( neki join internet) meg beírja a hamachis IP-t és működik. attól függetlenül hogy router mögül vagy-e avagy nem. ergo tök nyolc hogy jó-e a direkt IP, ha a hamachi műkszik tudsz hostolni.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ha ilyen ütemben folytatjuk karácsonyra lemegy a playoff is...A lényeg lemaradt az előzőből:
Edzőmeccset valaki? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Btw. a szezon eddig úgy megy mint a karikacsapás : ) 3. "hét" közepén vagyunk és már csak 3 meccs hiányzik az első 3 fordulóból, mindenki lejátssza a meccseit, nem fagy ki senki "véletlenül" minden vesztett helyzetben... túl szép hogy igaz legyen 😀RataxesVárjál még, majd jön a Karácsony meg utána a Szilveszter, hanuka, vízkereszt, vizsgák, zh-k, és hopp már nyár is van, és akkor meg mindenki mindenhol van. 😂
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
eddig csak host lan- join lan vagy host ip-join ipt próbáltam, így keverve még nem, de akkor legközelebb megpróbálom, hátha jó lesz.host lan---> beírod hogy bowlhu a joinoló ( neki join internet) meg beírja a hamachis IP-t és működik. attól függetlenül hogy router mögül vagy-e avagy nem. ergo tök nyolc hogy jó-e a direkt IP, ha a hamachi műkszik tudsz hostolni.eaglesmcnabbhamachi miért nem jó nektek? 😀eaglesmcnabbhamacsi alap, de attól még a router miatt nem tudunk hostolnifetomy
több mint 14 éve
A Hamachinak nem pont az lenne a lényege hogy a routerproblémákat kiküszöbölje? Mondjuk emlékszem tavaly (amíg nem volt jó a port-forwarding) volt hogy elég sokat szívtunk az aktuális ellenféllel mire sikerült összehozni a meccset...Btw. a szezon eddig úgy megy mint a karikacsapás : ) 3. "hét" közepén vagyunk és már csak 3 meccs hiányzik az első 3 fordulóból, mindenki lejátssza a meccseit, nem fagy ki senki "véletlenül" minden vesztett helyzetben... túl szép hogy igaz legyen 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
host lan---> beírod hogy bowlhu a joinoló ( neki join internet) meg beírja a hamachis IP-t és működik. attól függetlenül hogy router mögül vagy-e avagy nem. ergo tök nyolc hogy jó-e a direkt IP, ha a hamachi műkszik tudsz hostolni.hamachi miért nem jó nektek? 😀eaglesmcnabbhamacsi alap, de attól még a router miatt nem tudunk hostolnifetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
hamachi miért nem jó nektek? 😀eaglesmcnabbhamacsi alap, de attól még a router miatt nem tudunk hostolni
több mint 14 éve
hamachi miért nem jó nektek? 😀
több mint 14 éve
Valaki segíthetne beállítani ezt a sz*rt, nem szeretnék egész idényben idegenben játszani 😀TP-Link TL-R402M Routerem van.
Elvileg (ismétlem: elvileg) megnyitottam a portokat, de ez sem segített. Mit kell még? 😊

több mint 14 éve
Végre valami megdolgoztat excelben :rolleyes: A rövidebb változatot akárhogy baszogattam, nem akart jó értéket kiadni, ez viszont elméletileg igen.
=((HA(((A1/B1-0,3)*5)<0;0;HA(((A1/B1-0,3)*5)>2,375;2,375;((A1/B1-0,3)*5)))+HA(((C1/B1-3)*0,25)<0;0;HA(((C1/B1-3)*0,25)>2,375;2,375;((C1/B1-3)*0,25)))+HA(((D1/B1)*20)<0;0;HA(((D1/B1)*20)>2,375;2,375;((D1/B1)*20)))+HA((2,375-(E1/B1*25))<0;0;HA((2,375-(E1/B1*25))>2,375;2,375;(2,375-(E1/B1*25)))))/6)*100Már írtam melyik mező micsoda, egyszerűen átírhatod egy jegyzettömbben "keresés-csere" cuccal, illetve ha akarsz ugyanígy hozzáadhatsz $ megkötést ha kellene, és akkor nem kell végigbogarászni.
Azért:
A1: Comp
B1: Att
C1: Yards
D1: TD
E1: INT
több mint 14 éve
Na megvolt a Cincy-meccs is. Kis műsorváltozás volt, mert elvileg én lettem volna otthon, de Amadeus nem tudott hozzám csatlakozni, így fordult pályaválasztással játszottuk le a meccset.Team Q1 Q2 Q3 Q4 OT FINAL
Ravens 0 7 0 6 0 13
Bengals 7 16 0 0 0 23
Vicces volt, benyeltem egy safetyt, pedig nyomtam a billentyűt, de ez a szar nem vette. Közben legyalulták Flaccot.
Aztán magamhoz tértem, 9-7-nél kb a Bengals 1 yardosán voltam. Passz az EZ-ba ---> természetesen int ---> 102yardos visszahordott TD, fasza. Ott megzavarodtam, szerencsére jött a szünet.
A 4. negyedben egy TD, a 2 pontos nem sikerült, így utána már sok sanszom nem volt.
Jó kis meccs volt, nagyobb zakóra számítottam. A baljós előjelek után nem volt annyira szar 😀