EB játék 2021
10 feliratkozó
több mint 3 éve
csináltam ligát a hivatalos Eb játékhoz, itt tudtok csatlakozni: gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/leagues/90SY7OUB08/0062006F0077006C002E006800750020004500750072006F00200032003000320031/torok.adam0713
kód: 90SY7OUB08
több mint 10 éve
Grat danyly az 1. helyhez! games.espn.go.com/world-cup-bracket-predictor/2014/en/group?groupID=18767
több mint 10 éve
hát a Klose behozatal nem jött be, Hummels viszont kárpótol csk-ként 😀
több mint 10 éve
Jack Zoltán
1 049
valaki berakta Klose papát rajtam kívül?lolNálam bent volt Benzema helyén meg Lahm, Valbuena helyén, de aztán valamiért azt gondoltam hogy a franciák ma nyernek... 😀
több mint 10 éve
valaki berakta Klose papát rajtam kívül?
több mint 10 éve
Valaki megírná, hogy hány pontot szerzett de Bruyne és Di Maria ebben a fordulóban!? Szeretnék még jobban szomorkodni, hogy lecseréltem őket Kroosra és Gustavora.ZolikaKDB 17, DM 10. Howard passz.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
howard mennyit hozott?
több mint 10 éve
Zolika
911
Valaki megírná, hogy hány pontot szerzett de Bruyne és Di Maria ebben a fordulóban!? Szeretnék még jobban szomorkodni, hogy lecseréltem őket Kroosra és Gustavora.
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Én minden posztra 1 cserét azért beneveztem a még bentmaradtakból.
több mint 10 éve
Iceman88
50
Hát ahogy nézem nem nagyon emelték fel a 100as büdzsét erre a körre. Márpedig ezt így nem lehet megoldani hogy 23 olyan játékost válasszon ki az ember akik még nem estek ki, és teszem azt ne minden posztra a 3. számú legyen a cél. Szóval akkor marad lehet ez a mostani keret annyi különbséggel h nem fogok csereberélni padról le-fel, hanem csak 11el nyomni végig, mivel annyi játékos még van 😀
több mint 10 éve
Slimanit én akkor is lecserélném, ha nem kezdő Origi.úgy voltam vele h a 9 pontos Cillessennél ink nem veszem ki a kapuból, M'Bolhi viszont túltett rajta...empty taxiEzt egy az egyben ugyanígy beszívtam én is. 😀 Belkalem 16 pontjával viszont elég jót kaszáltam. 😉 88 pontos fordulóm eddig a legjobb, pedig a csatáraim egészen borzasztóak, jelenleg az 5 pontos Neymar és a 2 pontos Slimani van fent, ha ma Origi nem kezd kénytelen leszek bent hagyni őket... :-/ Van Buytenben és Shaqiriben viszont még bízok ma. 😉Jughead
több mint 10 éve
Jughead
5 194
úgy voltam vele h a 9 pontos Cillessennél ink nem veszem ki a kapuból, M'Bolhi viszont túltett rajta...empty taxiEzt egy az egyben ugyanígy beszívtam én is. 😀 Belkalem 16 pontjával viszont elég jót kaszáltam. 😉 88 pontos fordulóm eddig a legjobb, pedig a csatáraim egészen borzasztóak, jelenleg az 5 pontos Neymar és a 2 pontos Slimani van fent, ha ma Origi nem kezd kénytelen leszek bent hagyni őket... :-/ Van Buytenben és Shaqiriben viszont még bízok ma. 😉
több mint 10 éve
Én a 10 pontos Lacent hagytam a padom mondván h a projected lineupban nem volt benne, ill. úgy voltam vele h a 9 pontos Cillessennél ink nem veszem ki a kapuból, M'Bolhi viszont túltett rajta...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
deyell
11 702
a játék szerint Slimani gólt szerzett, +5 pont. mondjuk ez igaz is, csak nem szabályosat
choose life
több mint 10 éve
www.whoscored.com/Matches/836750/Live/International-FIFA-World-Cup-2014-Germany-Algeriaelvileg ő, de ide is csak később lett beírva.
több mint 10 éve
és a padon csücsülő Djabou több pontot hozott, mint Müller 😀 eddig nagyon jólolnem Múller adott gólpasszt Schürrlének? mert az nincs beírva
több mint 10 éve
és a padon csücsülő Djabou több pontot hozott, mint Müller 😀 eddig nagyon jó
több mint 10 éve
de jó, hogy a két legdrágább hátvédem, Hummels és Sakho nem is játszott, megérte befektetni 😀lolAzt hittem egyedül kerültem ilyen mély szarba 😀
több mint 10 éve
de jó, hogy a két legdrágább hátvédem, Hummels és Sakho nem is játszott, megérte befektetni 😀
több mint 10 éve
Első nap négy ember 64 pont, második nap 5 ember 15 pont ( 2 nem is játszott ) 😀😀 szerencse h elég hosszú a kispad...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
4 kolumbiai tegnap, 64 pont 😊Hulkeinsteinde jó, hogy beszálltál, olyan faszán elvoltam az első helyen 😀
több mint 10 éve
4 kolumbiai tegnap, 64 pont 😊
több mint 10 éve
3 mexikóim is 4 pontot hozott, veh.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Rohadt erős csapatokat lehet összedobni erre a körre.SchleckAkár filler nélkül is. Talán, ha kizúg Algéria és Görögország/Costa Rica, megnehezül a következő körre a dolog.
több mint 10 éve
Cilliessen és a reszliHummels,Sakho,Garay,Van Buyten,Rojo,Duarte,Gonzalez
Valbuena ,Sissoko,GAGO,Kone,Tejeda és 3 töltelék(benne Bentaleb )
Robben,Neymar,Benzema;Campbell,és egy terrorista 😊