NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 497
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlétika
12 feliratkozó
több mint 6 éve
Te is tudod, hogy nem Martinara és hasonlókra gondolok. Már a 2 évvel ezelőtti EB is elég gusztustalan volt, de számomra igenis undorító mikor pénzért importálnak sportolókat. Ffi 100-as döntőbe Barnes az élő példa. És ilyenkor rohadt sok van!Ffi 10e méter és az első 10-ben 6 nem Európában született! Azért őket sem lehet igazán úgy tekinteni, mint akik full európaiak.
Szerkesztette: NB2
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
vicces ezt a női százat EB-nek nevezni😊Csak én érzem kurva unalmasnak ezeket a megjegyzéseket? Neked írom, de úgy általában majd minden sportág eb-jén ezekkel a véleményekkel találkozik az ember.
NB2
Ha egyszer voltak kedvesek az európai országok gyarmatosítani, akkor nem értem mondjuk mi a probléma, ha mai napig egy holland, francia stb fennhatóság alatt álló területen született sportoló el akar indulni egy kontinens tornán? Vagy a 20. században függetlenedett országokból a 20. század során a munkaerőhiány miatt bemigrált emberek leszármazottai ugyan csak el szeretnének indulni egy kontinens tornán. Tehetnek mindkét kategóriába tartozók arról, h származási helyük szerinti földrajzi kontinens alapján azon kontinens tornán nem tud fizikailag indulni?
Mondjuk engem jobban idegesít az, amit mi csináltunk kézilabdában. Nekem semmi bajom nincs azzal, ha bármilyen rasszba tartozó személy képvisel minket, ha az történetesen itt született és nőtt fel, magyarnak tartja magát és nem vall semmilyen kulturálisan számomra idegen eszméket, ja és mindezek mellett a hazai utánpótlás 'terméke'.
több mint 6 éve
vicces ezt a női százat EB-nek nevezni😊
több mint 6 éve
Na, úgy látszik ha egy üzlet egyszer beindul.... ez talán még durvább a szemember mint a 400 gát (+2.1-es szélben ugrott a srác, szóval nem múlt sokon és 19 éves!!!)az a jó az ilyenekben, hogy leérkezéskor már tudja 😊 mint amikor a dobók és érzik hogy ez most nagyon elsült 😊
És a jobboldali bíró reakciója 0:14-nél se rossz 😀
Igor
több mint 6 éve
Na, úgy látszik ha egy üzlet egyszer beindul.... ez talán még durvább a szemember mint a 400 gát (+2.1-es szélben ugrott a srác, szóval nem múlt sokon és 19 éves!!!)És a jobboldali bíró reakciója 0:14-nél se rossz 😀
www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5gKnrLK9f4o
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Minden idők második legjobb ideje, 47.02 férfi 400 gáton, esős pályán(!)a USC a nőknél is odatette magát, ki ne hagyja senki a végét
www.youtube.com/watch?v=Rj11zLz_jnI
De a 8. pályán futó úriember neve se semmi, Infinite Tucker 😀
Igor
twitter.com/USC_Athletics/status/1005618183338770434
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Nehogy úgy járjon, mint Kerron Clement, aki fut egy 47 eleje időt egyetemistaként, h aztán élete végéig "abból éljen" és ne tudja azt megközelíteni.Persze sikerekben, pénzkeresetben lehet aláírná bárki azt a pályafutást..
több mint 6 éve
Minden idők második legjobb ideje, 47.02 férfi 400 gáton, esős pályán(!)www.youtube.com/watch?v=Rj11zLz_jnI
De a 8. pályán futó úriember neve se semmi, Infinite Tucker 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Elég komoly lett a bostoni maraton eredménylistája: tele amatőrökkel a TOP 10-ben a nőknél..www.runnersworld.com/news/a19833409/unknown-runners-at-the-boston-marathon/
több mint 6 éve
De legalább korrekt volt, nem jött semmilyen kamu dumával, elmondta hogy elbaszta, és utána megpróbál visszatérni. Gondolom a sérülése nem igazán jött rendbe, arra szedett valamit, hogy gyorsabban, jobban felépüljön, és úgy tűnik nem annyira kellett volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Pars... wtf?!
több mint 6 éve
Elhunyt Bannister. 😕
több mint 6 éve
Túl korán dobta meg Anita 😊 reméljük marad a 6. körre is azért tartalék.Márton Anita és a 6. kor már szinte legendás😊
Igor
több mint 6 éve
Meg is lett, hihetetlenül indul ez az év: Babos Korisok most Márton...szédületes😊
több mint 6 éve
Túl korán dobta meg Anita 😊 reméljük marad a 6. körre is azért tartalék.
több mint 6 éve
Persze fedettpálya, de ilyenre akkor sem emlékszem, mióta atletikát nézek.. 😀We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
több mint 7 éve
Majd ha 6-8 év múlva is ez lesz az eredmény akkor oké. Bár nekem semmi bajom az emberrel.Olvass utána Carl Lewisnak.
Az is érdekes téma, hogy Bolt vajon doppingol-e. Vagyis valamilyen szinten biztos, de mikor bukik le? Jobban mondva simán lehet, hogy már "lebukott" csak akkora alakja az atlétikának, hogy eltusolják.
dugo93
több mint 7 éve
dugo93
4 224
Majd ha 6-8 év múlva is ez lesz az eredmény akkor oké. Bár nekem semmi bajom az emberrel.Az is érdekes téma, hogy Bolt vajon doppingol-e. Vagyis valamilyen szinten biztos, de mikor bukik le? Jobban mondva simán lehet, hogy már "lebukott" csak akkora alakja az atlétikának, hogy eltusolják.
több mint 7 éve
dawyd728
3 850
Baji Balázs biztos forrásból tudja, h Gatlin több mint 30x lett idén tesztelve. Jóval többször, mint az általános. Nagyjából itt akkor vége is a történetnek.
több mint 7 éve
Nagyon kíváncsi leszek, hogy valami dopping botrány vagy tényleg a fiatalítás és a véletlenek totális összejátszása, hogy Jamaica ekkora betlit tolt...a dobószámokhoz pl senki sem ért, én már annak is örülök, ha legalább visszajátszásban megvan... a súlylökés pörög a legjobban, talán azt a legkönnyebb közvetíteni, látványra még talána gerely vonzó, mert egyeseknek vicces, ahogy arccal tompítanak, kalapács-diszkosz kb a kutyát nem érdekel.. ugrószámokat nem tudom megítélni mondjuk.
És megint elmondom: bár történt előrelépés még mindig a futás van az első helyen és az ügyességi számok nem kerülnek mindig képernyőre...Ugye én ES-en néztem, eleve nem értettem a sok hülye "reklámjukat", de a közvetítésben rengeteg visszajátszás volt, miközben ugrottak/dobtak stb... Tudom unalmas, hogy mindig elnyafogom, de tényleg én biztos máshogy csinálnám meg...
NB2
több mint 7 éve
100-on majd ha lesz gyereke, akkor esetleg ő. 😊Kíváncsi leszek mikor fog akár csak közelébe is futni Boltnak valaki.200-on sztem erre Van Niekerkben van potenciál, 100-on nagyon nem látni ilyen embert per pill.
Toca
empty taxi
Nem értek hozzá, de gondolom egy hasonló testfelépítésű, és izomzatú embernek lenne esélye közelíteni őt.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Kíváncsi leszek mikor fog akár csak közelébe is futni Boltnak valaki.200-on sztem erre Van Niekerkben van potenciál, 100-on nagyon nem látni ilyen embert per pill.
Toca
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nagyon sajnáltam Boltot, mert imádom, de a test néha legyűri az elmét (mondjuk a pénz nagyúr). Mondjuk jobb lett volna, ha egy fiatal veri meg, szebb lett volna a váltás (én Gatlint is bírom,de benne sincs már sok) ,mint Mo Farahnál. Kíváncsi leszek mikor fog akár csak közelébe is futni Boltnak valaki.
Volt már korábban is Jamaicai betli ahogy USA is csinált már ilyet, 2 év múlva megint ott lesznek.
több mint 7 éve
Nagyon kíváncsi leszek, hogy valami dopping botrány vagy tényleg a fiatalítás és a véletlenek totális összejátszása, hogy Jamaica ekkora betlit tolt...És megint elmondom: bár történt előrelépés még mindig a futás van az első helyen és az ügyességi számok nem kerülnek mindig képernyőre...Ugye én ES-en néztem, eleve nem értettem a sok hülye "reklámjukat", de a közvetítésben rengeteg visszajátszás volt, miközben ugrottak/dobtak stb... Tudom unalmas, hogy mindig elnyafogom, de tényleg én biztos máshogy csinálnám meg...