NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 318
41
18:05 Florida @ Texas - NET4+
Atlétika
12 feliratkozó
több mint 5 éve
Elspoilerezted... oh a csodába... nem tudom benne lesz-e a 237, Akimenko még tisztábban ugrotta 😕nem??Ott van bazzeg, odatette Barshim is... imádom a srácot.ha nyerni akar neki kelelni fog, mert ez kevés
Húú, lehet izgulni.. talán a 237 már nem lesz benne a többieken.
Igor
Sixo
Ő az egyetlen aki megugrotta elsőre, nem?
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
nem??Ott van bazzeg, odatette Barshim is... imádom a srácot.ha nyerni akar neki kelelni fog, mert ez kevés
Igor
Sixo
Igor
több mint 5 éve
??Ott van bazzeg, odatette Barshim is... imádom a srácot.ha nyerni akar neki kelelni fog, mert ez kevés
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Ott van bazzeg, odatette Barshim is... imádom a srácot.ha nyerni akar neki kelelni fog, mert ez kevés
Igor
több mint 5 éve
Ott van bazzeg, odatette Barshim is... imádom a srácot.Húú, lehet izgulni.. talán a 237 már nem lesz benne a többieken.
több mint 5 éve
rosszabb idővelszerintem az amikat kizárják, az utolsó váltás már túl váltás volt, de az első sem volt valami okés, olyan volt mintha átmentek volna a másik pályára9. idő, de döntőben vannak ...
NB2
Sixo
több mint 5 éve
szerintem az amikat kizárják, az utolsó váltás már túl váltás volt, de az első sem volt valami okés, olyan volt mintha átmentek volna a másik pályára9. idő, de döntőben vannak ...
NB2
több mint 5 éve
szerintem az amikat kizárják, az utolsó váltás már túl váltás volt, de az első sem volt valami okés, olyan volt mintha átmentek volna a másik pályára
több mint 5 éve
3szor nagyították,lassították ki + élőben is jól lehetett látni, hogy női 4x100ban a franciák, hogy elkúrták a váltást és azzal ki is estek. De kommentátor csak nem akarja észrevenni, a körülötte lévő csapatokról elkezd beszélni ...
több mint 5 éve
igen, valszeg ők más szert toltakBizony.Aztakurva, mi 400 volt ez...Néztem az órát, mondom hú de lassan pörögnek a másodpercek, hú de jó idő lesz... és a végén, egy pillanatra aszittem bemegy 48 alá.
warr_b
A vb versenye / az év legnagyobb eredménye - hacsak nem lesz meg a 2 órás maraton, de lehet hogy még akkor is...
Igor
Csak Koch és Kratochvilova futott jobbat, de hát azok az eredmények ugye...
warr_b
több mint 5 éve
Bizony.Aztakurva, mi 400 volt ez...Néztem az órát, mondom hú de lassan pörögnek a másodpercek, hú de jó idő lesz... és a végén, egy pillanatra aszittem bemegy 48 alá.
warr_b
A vb versenye / az év legnagyobb eredménye - hacsak nem lesz meg a 2 órás maraton, de lehet hogy még akkor is...
Igor
Csak Koch és Kratochvilova futott jobbat, de hát azok az eredmények ugye...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Aztakurva, mi 400 volt ez...Néztem az órát, mondom hú de lassan pörögnek a másodpercek, hú de jó idő lesz... és a végén, egy pillanatra aszittem bemegy 48 alá.
warr_b
több mint 5 éve
Megoldhatnák, hogy a sorrend alapján már eleve a megfelelő különbséggel indítanák őket és aki elsőnek bejön az nyer? Nagy matekozás lesz itt (lehet, de nem biztos).
több mint 5 éve
Aztakurva, mi 400 volt ez...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Most dob Anita
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/atletika/atletikai-vb-lengyel-ovas-halasz-ellen-a-zsuri-el-is-fogadta-2725269(szerencsére maradt a bronzérmünk)
több mint 5 éve
Na van egy bronzunk király, csak meglett a dobogó ahogy vártuk, grat Halásznak 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Egész jól megoldottàk.Bence lesz az 😊
Balázs is, gratula a bronzhoz!
dande
több mint 5 éve
Egész jól megoldottàk.Balázs is, gratula a bronzhoz!
több mint 5 éve
Remélem ezt az osztott képernyőt azért a futásoknál úgy csinálják, hogy a futás élvezze az elsőbbséget!Halász B fontos, de a többieket tényleg elég kisképernyőn mutatni.
több mint 5 éve
dugo93
4 219
Sajnálom, hogy Coleman visszamondta a 200-at. Az időt elnézve izgalmas döntő lehetett volna.
több mint 5 éve
Kiváncsi vagyok, hogy a holnap 20.40kor Halásszal kezdődő kalapácsdöntőt tudják e vhol élőbe adni????
dande
ahogy ma is, a duna worldön fog menni (meg persze az m4sport.hu-n)