NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlétika
12 feliratkozó
több mint 5 éve
Kiváncsi vagyok, hogy a holnap 20.40kor Halásszal kezdődő kalapácsdöntőt tudják e vhol élőbe adni?
több mint 5 éve
istenem ez az m4 mennyire egy dilettáns banda!4 rohadt gerelydobást kéne megvárni!!!
több mint 5 éve
rúdugrás megint odacsesz😊
több mint 5 éve
Szépet futott Warholm, azt hittem elfogy a végére.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Yohan Blake szépen lemaradt a 200 döntőről...
több mint 5 éve
www.origo.hu/sport/egyeni/20190929-kenenisa-bekele-maraton-berlin.htmlAll-time kedvenc atlétám megint nagyot ment
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Valaki tud küldeni hozzá egy videot mert felkeltette a kiváncsiságomatlegalább egyenlő felek küzdelme voltCsak én érzem ezeket a Mérei interjúkat rendkívül kínosnak ?szegény 400 gátas brazil gyerek nem tudott angolul, de van ilyen 😀
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Csak én érzem ezeket a Mérei interjúkat rendkívül kínosnak ?szegény 400 gátas brazil gyerek nem tudott angolul, de van ilyen 😀
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Shelley-Ann odatette a negyediket...
több mint 5 éve
Nem kellene már közvetítésnek lennie a Duna World-ön???www.iaaf.org/competitions/iaaf-world-championships/iaaf-world-athletics-championships-doha-2019-6033/timetable/byday
Bazzani
több mint 5 éve
Nem az volt a kérdés miért Mérei van kint. Lehetne kint Orbán Ráhel is akár akkor is jobban jártak volna Random apuci Random lányával, ha Ráhel is ilyen minőséggel interjúztatna.És a random valaki apja is 20 évig a Magyar Atlétikai Szövetség valamelyik vezető tisztviselője lenne? Kötve hiszem.Csak én érzem ezeket a Mérei interjúkat rendkívül kínosnak ?Nem. Kifejezezten rossz érzés hallgatni. Jobban jártak volna egy random valakivel aki magabiztosan beszél englishül és kap pár előre megírt kérdést amit feltehet.
Sixo
KoporShow
Sobri Jóska
több mint 5 éve
És a random valaki apja is 20 évig a Magyar Atlétikai Szövetség valamelyik vezető tisztviselője lenne? Kötve hiszem.Csak én érzem ezeket a Mérei interjúkat rendkívül kínosnak ?Nem. Kifejezezten rossz érzés hallgatni. Jobban jártak volna egy random valakivel aki magabiztosan beszél englishül és kap pár előre megírt kérdést amit feltehet.
Sixo
KoporShow
több mint 5 éve
Nyilván.$$$Ja megvan már az első napokban, hogy legyen idejük regenerálódni a sprintereknek a 200-ra és aztán a váltóra.Nagy ötlet volt ez az átszervezés, hogy már a második napon lemegy a 100as döntő...Lehet én vagyok a hülye, de a 100-as döntő mindig is ilyen hamar volt.
Picsába a hagyományokkal.
🙄
warr_b
NB2
Amúgy borzasztó látni az ürességtől kongó lelátókat egy VB-n. Nagy ötlet volt Dohába vinni a VB-t... (Kb, mint a soccer VB-t..).
iktriad
slowmotion
több mint 5 éve
$$$Ja megvan már az első napokban, hogy legyen idejük regenerálódni a sprintereknek a 200-ra és aztán a váltóra.Nagy ötlet volt ez az átszervezés, hogy már a második napon lemegy a 100as döntő...Lehet én vagyok a hülye, de a 100-as döntő mindig is ilyen hamar volt.
🙄
warr_b
NB2
Amúgy borzasztó látni az ürességtől kongó lelátókat egy VB-n. Nagy ötlet volt Dohába vinni a VB-t... (Kb, mint a soccer VB-t..).
iktriad
több mint 5 éve
Nagy ötlet volt ez az átszervezés, hogy már a második napon lemegy a 100as döntő...Lehet én vagyok a hülye, de a 100-as döntő mindig is ilyen hamar volt.
🙄
warr_b
NB2
Ja megvan már az első napokban, hogy legyen idejük regenerálódni a sprintereknek a 200-ra és aztán a váltóra.Nagy ötlet volt ez az átszervezés, hogy már a második napon lemegy a 100as döntő...Lehet én vagyok a hülye, de a 100-as döntő mindig is ilyen hamar volt.
🙄
warr_b
NB2
több mint 5 éve
Nagy ötlet volt ez az átszervezés, hogy már a második napon lemegy a 100as döntő...Lehet én vagyok a hülye, de a 100-as döntő mindig is ilyen hamar volt.
🙄
warr_b
több mint 5 éve
Csak én érzem ezeket a Mérei interjúkat rendkívül kínosnak ?Nem. Kifejezezten rossz érzés hallgatni. Jobban jártak volna egy random valakivel aki magabiztosan beszél englishül és kap pár előre megírt kérdést amit feltehet.
Sixo
több mint 5 éve
Nagy ötlet volt ez az átszervezés, hogy már a második napon lemegy a 100as döntő... Picsába a hagyományokkal.
🙄
több mint 5 éve
Csak én érzem ezeket a Mérei interjúkat rendkívül kínosnak ?
több mint 5 éve
sima liba volt Colemantól
több mint 5 éve
KöszAhogy nézem elég elbaszott időpontban van...
Meg persze hétvégén minden más sport fontosabb.
több mint 5 éve
m4sport weboldalán elvileg az egész közvetítve lesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
közszolgálatiMa indul a vb. Holnap a lagzi közepén valahogy ki kell sunnyognom megnézni a 100-as döntőt 😀Adja vmelyik tv?
dugo93
warr_b
(holnap a dunaworld adja, azt majd esetleg holnap kiderítem, hogy m4sporton is lehet-e nézni)