NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 551
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlétika
12 feliratkozó
több mint 5 éve
Na jó, ez a súlylökés... non plus ultra.sajnálom walsh-t
És még Rojasban benne lehet a WR...
Igor
több mint 5 éve
Na jó, ez a súlylökés... non plus ultra.És még Rojasban benne lehet a WR...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
hát ez mi verseny volt (súlylökés)mondjuk nem értem miért kellett ezt a pár dolgot így összesűríteni😕
több mint 5 éve
nem akarják azt a rohadt gurulós kamerát arrébb tolni pár méterrel???
több mint 5 éve
Nagyon erős idén ez a gerely mezőn, londoni olimpián a Norbiénál alig fél méterrel nagyobbal ezüst érmet lehetett szerezni, most meg a nemzeti 83.5 lehet nem lesz elég a döntőre.de elég lett! Szuper!
Sixo
több mint 5 éve
Ezért kár volt, de az utolsó futamban, 2 idei legjobbat futottak a hellyel tovább nem jutók közül, Gréta sokkal elmaradt.
több mint 5 éve
Baszki utolsó futamból 7-en mennek tovább, Gréta kiesik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nah 1 órával később csak megmutatták a magyar csúcsot. 2 csatornán mutatják a vb-t de nem sikerült helyet találni neki.
több mint 5 éve
Nagyon erős idén ez a gerely mezőn, londoni olimpián a Norbiénál alig fél méterrel nagyobbal ezüst érmet lehetett szerezni, most meg a nemzeti 83.5 lehet nem lesz elég a döntőre.
több mint 5 éve
Vetter 89 felett elsőre, nem lepődnék meg egy címvédésben.
több mint 5 éve
Rivasz-Tóth nemzeti csúccsal indított, nem értem miért nem közvetíti egyik csatornán sem a közmédia ..
több mint 5 éve
Nem. Mindkettőt kellett volna😊Hát, azért Barshimékat nem mutatni milyen lett volna... szerintem ennyi belefér.közben a kubaiak mekkora nyomnak diszkoszban, de egyáltalán nem mutatják az első sorozat ótahát erről nagoyn lemaradtunk😕
Sixo
ilyen nem igazán volt eddig a vb-n😕
NB2
Igor
több mint 5 éve
A 400-ak hasítanak nagyon ezen a vb-n 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Wow, két nagy kedvencem nyer 1 órán belül.... ez nagy este így.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
akadály közben volt a 2 nagy dobás a végénHát, azért Barshimékat nem mutatni milyen lett volna... szerintem ennyi belefér.közben a kubaiak mekkora nyomnak diszkoszban, de egyáltalán nem mutatják az első sorozat ótahát erről nagoyn lemaradtunk😕
Sixo
NB2
Igor
több mint 5 éve
Hát, azért Barshimékat nem mutatni milyen lett volna... szerintem ennyi belefér.közben a kubaiak mekkora nyomnak diszkoszban, de egyáltalán nem mutatják az első sorozat ótahát erről nagoyn lemaradtunk😕
Sixo
NB2
több mint 5 éve
közben a kubaiak mekkora nyomnak diszkoszban, de egyáltalán nem mutatják az első sorozat ótahát erről nagoyn lemaradtunk😕
Sixo
több mint 5 éve
közben a kubaiak mekkora nyomnak diszkoszban, de egyáltalán nem mutatják az első sorozat óta