NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

5 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 040 — "Montoya por favor!"
Kár ezért mert Hamilton sokkal jobban ment most, ott van ezen a hétvégén, igazából én pár héttel későbbre tettem volna a mércét hogy meg kéne érkeznie az új csapatban ha szeretne ebből valamit, hogy benne van még valami. De hogy megint jobban ment mint Leclerc kvalin, aki nem talál most valamit, az pozitívum, pedig ott van leírva bőven, még a monacói ebben az extra. Ezen a hétvégén úgy érzem van még az öregben, és Maxon kívül ott van a bajnok gén, mint ahogy Kínában behúzta a sprintet. Ha elő tudja hívni a prime formáját, mint ahogy sikerült pl azon a Sprinten, vagy tavaly Silverstone-ban vagy Spában.... Remélhetőleg ez most díjazva lesz holnap egy pódiummal. Ez inkább érzés nézve a hétvégét eddig, de egy Norrisból vagy Lekiből ez bőven hiányzik. Mindenesetre ez jó jel hogy pislákol ott valami.
Ha pedig egy kicsit megszórja az eső mint tavaly, szerintem benne lehet egy szép eredmény mint tavaly.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Utolsó kanyar kombináció szépen összeszedett 3 áldozatot.

Ham-nak állt talán zászló a részidőkből
gamerkr
Addig ő volt élen....P1 ment el neki mert fogott egy poros foltot

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 537 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Utolsó kanyar kombináció szépen összeszedett 3 áldozatot.

Ham-nak állt talán zászló a részidőkből

5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
az igen!!!
NB2
Jól odatette

Draft

5 hónapja
Mondjon bárki bármit ő legjobb ebben a kibaszott mezőnyben

Draft

5 hónapja
Ez ott van

Draft

5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
az igen!!!
5 hónapja
Hamilton itt még bekavar a 2 mekinek?
NB2
Jó poén lenne😁

Draft

5 hónapja
Hamilton itt még bekavar a 2 mekinek?
5 hónapja
A Haas-nak komoly lett a csomagja. A 10 hely bünti nagyon sok Olivernek.
petey
Miért kapott 10 helyes büntit?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Pit lane-ben belement a falba
petey
Thx

Draft

5 hónapja
Hopsz a Ferrarik.....

Draft

5 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
petey
Pit lane-ben belement a falba

5 hónapja
petey

Draft

5 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár

5 hónapja
Kulipintyónak lassan nagyobb a füstje mint a lángja....

Draft

5 hónapja
Tsunoda Q2....baszki ezt fel kell írni valahova

Draft

5 hónapja
Collapinto te fasz, sietek, erre elkúrod itt nekem!
5 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 338 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Lehet ,hogy hápog....
A Sky Sports információi szerint Max Verstappen elfogadta Totó Wolff ajánlatát és jövőre a Mercedeshez igazol. 🤔
Majd ha a Mészáros Sanyi lehozza akkor hiszi a piszi 😆
5 hónapja
Lehet ,hogy hápog....
A Sky Sports információi szerint Max Verstappen elfogadta Totó Wolff ajánlatát és jövőre a Mercedeshez igazol. 🤔

Draft

5 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Suárez szezon végén távozik a Trackhouse-tól, ahogy azt mindenki várta.

Remélem Zilisch számára nem lesz korai az hogy már jövőre felviszik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Piastri amikor megelőzte Norrist majd egymás mellett mentek nagyon jófiú volt vele....simán leviszi az autót Kb 1 autónyi helyre Norris biztos nem előzi vissza....
Az lehet, de kapott volna ért egy 10 mp-s büntetést, mint Stroll, mikor ugyanezt csinálta Gasly ellen Kanadában.
5 hónapja
Piastri amikor megelőzte Norrist majd egymás mellett mentek nagyon jófiú volt vele....simán leviszi az autót Kb 1 autónyi helyre Norris biztos nem előzi vissza....

Draft

5 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 725
Ha csak a topic alapján todakozódnék akkor Maxon kívül mindenki szarfosgeci, Lando meg simán vb lesz idén, marha sok a pontelőnye, de csak mert a csapat favorizálja.
zacknorb
Leclercnek is olyan volt a testbeszéde mint aki már a rajtnál feladta.....
Ez a 20 seces kulombseg amit kaptak nem ma derult ki, hozta amit lehetett (mint kb mindig), semmi ertelme nem lett colna Mclarenekkel kardozni a rajtnal es ezt pontosan tudta.
JéBé
Max is tudja,hogy nincs esélye, de ha kell beleáll....Leclerc meg lekvár lesz....
Tavaly volt 1 futam, amikor Max kérdezte a csapattól, hogy harcoljon-e vmelyik Mclarenes ellen.
Hát nem tette, meg is lepődtem rajta.
De ennyit arról, hogy Verstappen mindig ,felveszi a kesztyűt' .

Sztem Leclerc a rajtnál hibázott, de nem puhapöcs volt.
steelwolf
Igen nem kapta el jol es vedekeznie kellett inkabb. Sztem Leclercnek sztem iden egyetlen celja kell hogy legyen, megmutatni ki az ur a haznal.
5 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 338 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ha csak a topic alapján todakozódnék akkor Maxon kívül mindenki szarfosgeci, Lando meg simán vb lesz idén, marha sok a pontelőnye, de csak mert a csapat favorizálja.
zacknorb
Ez a 20 seces kulombseg amit kaptak nem ma derult ki, hozta amit lehetett (mint kb mindig), semmi ertelme nem lett colna Mclarenekkel kardozni a rajtnal es ezt pontosan tudta.
JéBé
Max is tudja,hogy nincs esélye, de ha kell beleáll....Leclerc meg lekvár lesz....
Tavaly volt 1 futam, amikor Max kérdezte a csapattól, hogy harcoljon-e vmelyik Mclarenes ellen.
Hát nem tette, meg is lepődtem rajta.
De ennyit arról, hogy Verstappen mindig ,felveszi a kesztyűt' .

Sztem Leclerc a rajtnál hibázott, de nem puhapöcs volt.
5 hónapja
zacknorb
JéBé

Draft