NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
108
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
40
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
5 hónapja
Hát az...de remélem tanul belőle a kis nyikhajAntonellit kivágnám a következő futamról rookie mistake ide vagy odaAnno 12ben Grosjeant bannolták el, de ahhoz képest ez semmi se volt, ez csak indokolatlan first impression overreacc Max miatt.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Sonny Hayes | egy ilyen koccanas utan siman visszajott es versenyt nyert | . Maxnak meg sokat kell tanulnia.Kösz bazmeg
Stez
Don't talk the walk, Walk the talk!
5 hónapja
Antonellit kivágnám a következő futamról rookie mistake ide vagy odaAnno 12ben Grosjeant bannolták el, de ahhoz képest ez semmi se volt, ez csak indokolatlan first impression overreacc Max miatt.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Antonellit kivágnám a következő futamról rookie mistake ide vagy oda
Draft

5 hónapja
Jó, de ő részegen jelent meg a bizottság előtt...Antonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
Kampman
5 hónapja
akkor leszek igazán dühös, ha a 2 meki kinyomja egymást és a holland hozhatott volna rajtuk
5 hónapja
Jah, mondjuk Bottas veterankent nyomott hasonlokat, Antonelli legalabb rafoghatja, hogy rookie mistake-et tolt.Csak jól hozza a Mercedeses 2. pilóták szokását. Bottastól tanult.Ugy vagott be, mint en F1 24-ben. Mindenen es mindenkin at. xdNem tudom mit akart kis takonycsávó de simán adnék neki vagy 5 büntipontotAntonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
Kampman
Stez
ervinator
Norris meg Piastri amugy szepen versenyez egymassal, bar erezheto, hogy egyikuk sem viszi tulzasba az agresszivitast, nem akarjak kiutni egymast.
5 hónapja
Csak jól hozza a Mercedeses 2. pilóták szokását. Bottastól tanult.Ugy vagott be, mint en F1 24-ben. Mindenen es mindenkin at. xdNem tudom mit akart kis takonycsávó de simán adnék neki vagy 5 büntipontotAntonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
Kampman
Stez
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 hónapja
Ugy vagott be, mint en F1 24-ben. Mindenen es mindenkin at. xdNem tudom mit akart kis takonycsávó de simán adnék neki vagy 5 büntipontotAntonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
Kampman
5 hónapja
Nem tudom mit akart kis takonycsávó de simán adnék neki vagy 5 büntipontotAntonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
Kampman
Draft

5 hónapja
Antonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
5 hónapja
Leclerc mekkora puhapöcs....
Draft

5 hónapja
Antonelli takarodj vissza az iskolapadban te fasz
Draft

5 hónapja
tyih ahja sorry mea culpaSonny Hayes egy ilyen koccanas utan siman visszajott es versenyt nyert. Maxnak meg sokat kell tanulnia.ne spoilerezz!!!
Stez
NB2
5 hónapja
Sonny Hayes egy ilyen koccanas utan siman visszajott es versenyt nyert. Maxnak meg sokat kell tanulnia.ne spoilerezz!!!
Stez
5 hónapja
Na, Leclerc az első kanyarban elintézte a McLaren 1-2-t, ügyes gyerek.
5 hónapja
ilyen nincs...amit eddig adott az élet, azt most ezerrel veszi el
rohadtul nincs szerencséje a hollandnak
5 hónapja
Hát jelenleg mind a kettő masszív öngólnak tűnik az Apriliahoz képest.Igen, de az új szabályrendszerben meg előnyben,pènzügyi fölényben lehetnek.
Cowboykarcsi90
Martin managere azt mondta, h Jorge újra vb akar lenni, nem ötödik.
5 hónapja
Hát jelenleg mind a kettő masszív öngólnak tűnik az Apriliahoz képest.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 hónapja
Én Rivoláék helyében most felhívnám Martint, hogy öreg, hallod menjél csak a Hondához, engedünk…Hondával és Yamahával tárgyalnak Martinék, mert a Ducati nem kér belőle.
AM-et sajnálom, egy ilyen szerencsétlen bukással igy keresztbevetni élete szezonját…
Így ma tényleg eldőlt a VB.
Ráadásul következik Sachsenring.
Cowboykarcsi90
A Gresini fullon van, Rossihoz meg csak olasz mehet (elméletben).
5 hónapja
Én Rivoláék helyében most felhívnám Martint, hogy öreg, hallod menjél csak a Hondához, engedünk…AM-et sajnálom, egy ilyen szerencsétlen bukással igy keresztbevetni élete szezonját…
Így ma tényleg eldőlt a VB.
Ráadásul következik Sachsenring.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 hónapja
Remélem az Aprilia nem csak erre a versenyre talàlt tempót, hanem tud majd menni a Ducati-k ellen többször.Pecco csalódás volt megint, pillanatok alatt esett vissza 1-ről 4-re, simán megelőzték, nem harcolt. Sztem ő fejben már nem nagyon van itt.
Acosta nagyot ment ezzel a korlátozott motorral.
Csóri Alexet sajnálom, az nagy pech volt.
5 hónapja
Volt egy olyan érzésem, hogy Bezz ma is erős lehet, ez eddig príma.Acosta behúzta a vállával AM első fékjét, pedig ott AM kezdett magához térni
Ellentétben A. Marquezzel
zacknorb
ráadásul törés, sajnálom szegényt, élete szezonja, de a nagytesó mellett eltörpül