Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem tudtam hogy ilyen korán van..Na mindegy akkor ma nem alszunk 😊a motogp reggel 7től lesz, az azért nem oylan vészes szerintem 😊 persze ha néznéd a két kisebb géposztályt is akkor asszem hajnali 4re húzd az ébresztőt 😊
Coolearie
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Nem tudtam hogy ilyen korán van..Na mindegy akkor ma nem alszunk 😊
több mint 9 éve
Na Marquez két gyors körében is belehibázott az utolsó 5 percben, így Rossi harmadik poleját szerezte idén 😊 Nem bánnám ha holnap is be be csúszna egy egy hiba a spanyoltól 😀Lorenzo is repült egyet amúgy a reggel, de az időmérőre be tudott állin, a harmadik helyről indul holnap.
több mint 9 éve
Letudja az éves kettőtöl három verseny kihagyásig terjedő betegszabadságát. Miért is nem lett Ő sosem világbajnok...Amaremert gyenge hozzá......
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
www.motogp.com/en/news/2016/10/14/pedrosa-breaks-collarbone-aoyama-to-ride-at-motegi/212641Aoyama az a Yamahánál van, nem?Kíváncsi vagyok kit tudnak helyette gyorsba kaparni..Aoyama a nyertes
Iannone helyett Barbera jött fel a Ducatihoz, Barbera helyére meg egy újonc egyversenyes Jones-t hozták.
Coolearie
Jones meg az ASBben vitézkedett eddig, nem olyan rossz.
Amare
Coolearie
több mint 9 éve
Letudja az éves kettőtöl három verseny kihagyásig terjedő betegszabadságát. Miért is nem lett Ő sosem világbajnok...Pedrosa-bukás-kulcscsonttörésGondolom most mindenki nagyon meglepődött.
NB2
Mikey
több mint 9 éve
Aoyama az a Yamahánál van, nem?Kíváncsi vagyok kit tudnak helyette gyorsba kaparni..Aoyama a nyertes
Iannone helyett Barbera jött fel a Ducatihoz, Barbera helyére meg egy újonc egyversenyes Jones-t hozták.
Coolearie
Amare
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok kit tudnak helyette gyorsba kaparni..Aoyama a nyertes
Coolearie
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Pedrosa-bukás-kulcscsonttörésGondolom most mindenki nagyon meglepődött.
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok kit tudnak helyette gyorsba kaparni..Iannone helyett Barbera jött fel a Ducatihoz, Barbera helyére meg egy újonc egyversenyes Jones-t hozták.
több mint 9 éve
Pedrosa-bukás-kulcscsonttörés
több mint 9 éve
30-cal a vége előtt a 2. helyen elfüstöl a Camry Denny alatt, hát ezt komolyan nem hiszem el... 😡MikeyNekem meg kilöttyent a söröm csessze meg.....
több mint 9 éve
30-cal a vége előtt a 2. helyen elfüstöl a Camry Denny alatt, hát ezt komolyan nem hiszem el... 😡Az sem boldogít hogy másik négy Chase-esnek is kuka a mai napja.
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
Hamlin a 9. helyen kört kapott Truextől... 😮Elfelejthetnék már ezeket a gokart pályákat.
Mikey
több mint 9 éve
Hamlin a 9. helyen kört kapott Truextől... 😮
több mint 9 éve
Nem tudom kíséritek-e a salakmotoros eseményeket, de az egyéni vb megint valami frenetikus.
több mint 9 éve
kiesett a 2 köcsög, de szép futam!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
bazmeg a rohadt motor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Szujó megint elfogulatlan...Vettel megelőzte verstappent a belső íven, előtte volt, de a holland szokás szerint nem fékezett vagy vett vissza egy kicsit mert neki mindent szabad, így becsukta vettel kocsijának a hátulját, összeértek vettel meg így ment neki a mercinek. Ennyi a story. Érdekes módon se vettel se verstappen belső kameráját nem mutatták eddig. Utálom a kivételezést meg az elfogultságot. Nagyon ráférne már a hollandra, hogy essen egy baszott nagyot...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Igaz. De alapból régebben szvsz több volt a kiemelkedő motoros. Pedrosa pont beszopta mert még együtt tolta capirexékkel, aztán jött stoner most meg a két spanyol. Rossi meg rossi.meg azok a fránya sérülések... majdnem minden évben volt valami vele.
peach
több mint 9 éve
Igaz. De alapból régebben szvsz több volt a kiemelkedő motoros. Pedrosa pont beszopta mert még együtt tolta capirexékkel, aztán jött stoner most meg a két spanyol. Rossi meg rossi.Nah ugyanezt akartam írni, csak el kellett rohanjak😊 Szegénynek mindig volt valaki ellenfele ezért nem lett VB címe (és nem is lesz már szerintem soha).
peach
Ha a 2 Suzuki jó lesz, azért lesz itt harc az aranyért jövőre.
több mint 9 éve
Igaz. De alapból régebben szvsz több volt a kiemelkedő motoros. Pedrosa pont beszopta mert még együtt tolta capirexékkel, aztán jött stoner most meg a két spanyol. Rossi meg rossi.
több mint 9 éve
Nem is ezt kétlem. Nincs benne a szűk elitben, így harminciksz évesen már nyilván nem is lesz. De ha mondjuk el kéne kezdeni rangsorolni a motorosokat a top3tól lefele, Pedro nagyon ott lenne a legelejben szvsz még ma is. Nyilván ki-ki azt mondaná hogy pl Crutch jobb nála, van aki meg nem, ez belefér, de ő szerintem nagyon messze van attól a futottak még kategóriától akik ha nyernek valamit az csodaszámba megy, vagy egy űrtechnika kell hozzá.Szvsz pedrosa a motogp barichelloja. Elvileg a talent megvan csak soha nem fog kijönni belőle. ( a király kategóriában )Márpedig amivel még Pedrosa is nyerni tud az bizony világverő gép! 😄A Marquez-Rossi-Lorenzo hármast leszámítva, ki jobb motoros Pedrosánál? Főleg ennyivel, hogy ha spanyol nyer, akkor az már egy sugárhajtású motor kell hogy legyen.
A digi meg elmegy a kurva anyjába a naphőse ismétlésével!!!
gaben
Amare
peach
több mint 9 éve
Szvsz pedrosa a motogp barichelloja. Elvileg a talent megvan csak soha nem fog kijönni belőle. ( a király kategóriában )Márpedig amivel még Pedrosa is nyerni tud az bizony világverő gép! 😄A Marquez-Rossi-Lorenzo hármast leszámítva, ki jobb motoros Pedrosánál? Főleg ennyivel, hogy ha spanyol nyer, akkor az már egy sugárhajtású motor kell hogy legyen.
gaben
Amare
több mint 9 éve
Márpedig amivel még Pedrosa is nyerni tud az bizony világverő gép! 😄A Marquez-Rossi-Lorenzo hármast leszámítva, ki jobb motoros Pedrosánál? Főleg ennyivel, hogy ha spanyol nyer, akkor az már egy sugárhajtású motor kell hogy legyen.
gaben