Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=5x96AuE-zbENa jó, egyszer nem nézem a Truck Seriest, és ilyen befutó van. Menjenek a francba. 😊
gaben
BTW Truex Jr. jól csinálja. A három legnagyobb versenyen 1. (Coca-Cola 600) és 1. (Southern 500) és 2. (Daytona 500) helyezés, és hát Daytona is tudjuk mennyin múlt...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Baznak semmi baja! Még a lába sem tört!
több mint 9 éve
Asszem rá kell szoknom a MotoGP-re mert amit eddig idén láttam az elég kemény( de jövőre az is a spíler tv-n lesz ... )
Szerkesztette: Jack Zoltán
több mint 9 éve
Csak a szokásos semmi extra MotoGP futam..Eszméletlen futam volt, Vinales remekül ment végig, Marc egy kicsit elvesztette a fejét, meg is látszott az eredmény, Rossi azért még tud, Crutchlow is nagyon hajrázott végül a P2 csak meglett!Nagyon ergya volt szerintem is 😀 😛
Mind a 3 kategória nagyon jó volt!
Akkor este 20:30kor meg IndyCar..😛
Coolearie
A Marquez-Rossi párharc megint epic volt. Istenem de imádom mindkét palit, és Rossi utána vigyorogva lenyilatkozza hogy "fun" volt a harc 😀 Nem is nagyon van szerintem másik két versenyző akik ennyire elmennek a határokig aztán még táncolnak egyet a pengeélen, ha egymásra találnak 😊
Vinalesnek hatalmas grat, mester munka volt, Lorenzotól szoktunk ilyet látni. Crutchlow is nem tudom mit lő mostanában, vagy tényleg az uj váz számít ennyit de az utóbbi hetekben ujra olyan mint egy topversenyző. Csak így tovább.
A harmadik debütáló versenygyőztes idén, szintén nem rossz.
Ezzel együtt MM még mindig ül 50 pont fóron. ilyen 4-5 pontos csapásokkal nem fogja ledolgozni Rossi, kéne nagyon legalább egy nullázás még Marqueztől, ahol az olasz nyer, hogy ne csak matematikai esélye maradjon az utolsó versenyeken. Jövőhéten Misano, gyakorlatilag Rossi hátsó kertje, izgalmas lesz 😊
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Akkor este 20:30kor meg IndyCar..😛0.20-tól Southern 500 egyik kedvenc pályámról, Darlingtonból, throwback festésekkel. Na az a várós verseny. 😊
Coolearie
több mint 9 éve
Fasza kis GP volt megint. Rossi meg bánhatja, hogy idén fos a Yamaha.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
WTCC: grat Norbinak, de ha dobogóra akar állni, akkor ilyen 2. futamok nem férnek bele. Meg is látszik, hogy "csak" 5. a vb pontversenybenForma1: hát Rosberg valamit visszakapott a sorstól, mert egész hétvégén Hamilton bucira verte, erre Hami elrontja a rajtot és röhögve behúzta Rosberg. Mondjuk durva volt, hogy Hamilton röhögve visszajött a 2. helyre.
Moto3: bitang jó verseny és Binder megint jól jött ki belőle, igaz tett is érte
Moto2: ez sem volt rossz, a szokásos versenyekhez képest izgalmasabb volt, Zarco hülye volt
MotoGP: állat jó verseny, szegény Vinalest nem is mutatták😊 Marquez is hülye volt, mert Rossi előtt volt, nem értem miért erőszakolta a 2. helyet, rá is veszett. De ez a 7 verseny 7 győztes Mugello óta nagyon durva! Forma1-ben ilyen szerintem 50 éve nem volt😊
több mint 9 éve
Csak a szokásos semmi extra MotoGP futam..Eszméletlen futam volt, Vinales remekül ment végig, Marc egy kicsit elvesztette a fejét, meg is látszott az eredmény, Rossi azért még tud, Crutchlow is nagyon hajrázott végül a P2 csak meglett!Mind a 3 kategória nagyon jó volt!
Akkor este 20:30kor meg IndyCar..😛
több mint 9 éve
Binder idén valami elképesztő összeszedett és erős mentálisan. Mondjuk meg is látszik a tabellán.Zarco....
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Manzi mit produkál..😱😱
több mint 9 éve
Michelisz megnyerte az első tutamot motegiben 😊
több mint 9 éve
Esik az eső Sliverstoneban! Crutchlow time again?Sure 😊 Sheene óta első brit pole a királykategóriában 😊 Kíváncsi vagyok mi lesz holnap 😊 Rossinak lehet most jobb lenne az eső mert szárazon eddig talán a szezon leggyengébb formáját hozta.
Coolearie
több mint 9 éve
Esik az eső Sliverstoneban! Crutchlow time again?
több mint 9 éve
Earnhardt Jr. idénre befejezte, az orvosok nem engedik, hogy versenyezzen 2016-ban. Gordon és Bowman fogja helyettesíteni a szezon hátralévő versenyein is. #NASCARNaVorro?
Mikey
Coolearie
több mint 9 éve
Earnhardt Jr. idénre befejezte, az orvosok nem engedik, hogy versenyezzen 2016-ban. Gordon és Bowman fogja helyettesíteni a szezon hátralévő versenyein is. #NASCARNaVorro?
Mikey
több mint 9 éve
Earnhardt Jr. idénre befejezte, az orvosok nem engedik, hogy versenyezzen 2016-ban. Gordon és Bowman fogja helyettesíteni a szezon hátralévő versenyein is. #NASCAR
több mint 9 éve
Nascar:csak elfelejtett kanyarodni, mint ahogy Rosberg nem szokott 😊 😊
Lehet a srác azért ha majd belegondol, azt mondja: Miért nem a 100.-kon?😊
Kamionverseny:
Nem rossz, de ez a Hungaroring nem a kamionosok pályája, ráadásul amit műveltek 1-2 éve Norbival, hát eléggé hányingerkeltő. De ő akkor is megmutatta, mert megnyerte az EB-t😊
F1:
1 Rajtbaleset. Max annyiban hibázott, hogy olyan helyre robbant be, ahol nem sok hely volt, de itt egyértelműen Vettel a hunyó. Basszus, akkora bukótér van, ráadásul pont Belgiumban hányszor láttuk már, hogy nagy ívben kanyarodnak és rongyolnak vissza a pályára.
Itt megnézhető mind3 ember szemszögéből:
gp-live.hu/f1-hirek/vettel-raikkonen-es-verstappen-nezetebol-a-baleset-spa-bol/
Max: értem én, meg valahol jó is az erőszakossága, de néha túltolja és az elbírálás baromira nem egyenlő. Már eleve a rajtnál is rosszul állt fel, a védekezése sem mindig tökéletes itt pl nálam olyan mintha kivezette volna Kimit :
cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/wqwm.mp4
Lesz olyan akinek nem számít és ráfogja húzni és lehet, hogy a kis hollandka fog rosszul kijönni belőle.
NB2
több mint 9 éve
Nascar:Lehet a srác azért ha majd belegondol, azt mondja: Miért nem a 100.-kon?😊
Kamionverseny:
Nem rossz, de ez a Hungaroring nem a kamionosok pályája, ráadásul amit műveltek 1-2 éve Norbival, hát eléggé hányingerkeltő. De ő akkor is megmutatta, mert megnyerte az EB-t😊
F1:
1 Rajtbaleset. Max annyiban hibázott, hogy olyan helyre robbant be, ahol nem sok hely volt, de itt egyértelműen Vettel a hunyó. Basszus, akkora bukótér van, ráadásul pont Belgiumban hányszor láttuk már, hogy nagy ívben kanyarodnak és rongyolnak vissza a pályára.
Itt megnézhető mind3 ember szemszögéből:
gp-live.hu/f1-hirek/vettel-raikkonen-es-verstappen-nezetebol-a-baleset-spa-bol/
Max: értem én, meg valahol jó is az erőszakossága, de néha túltolja és az elbírálás baromira nem egyenlő. Már eleve a rajtnál is rosszul állt fel, a védekezése sem mindig tökéletes itt pl nálam olyan mintha kivezette volna Kimit :
cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/wqwm.mp4
Lesz olyan akinek nem számít és ráfogja húzni és lehet, hogy a kis hollandka fog rosszul kijönni belőle.
több mint 9 éve
LAARSOON!!!!!Szinte törvényszerű, hogy az elmúlt hetek balszerencséje után végre összejött neki. Megérdemelte már.
Tényleg kijárt neki!
gaben
Larson 1., Elliott 2., Blaney 4. -- the future is here!
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
LAARSOON!!!!!Tényleg kijárt neki!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Életem első kamionversenye, egész jó élmény volt : )
több mint 9 éve
Ha Vettel nem kavar be lehet össze se érnek Raikkonennel. Határon vannak q movejai de eddig zseniálisan érzi a határt hogy ne lépje át vagy ne olyan látványosan hogy büntessék. Schumacher fiatalon. Kellett már egy ilyen forma a sok steril kutya közé. Kár hogy nem a pirosakkal van.Verstappen nem szarozik 😀mondjuk a rajtnál lehetetlen helyre tette be... Ok attól még Vettel is ugyanúgy sáros.
Amare
gamerkr
több mint 9 éve
Verstappen nem szarozik 😀mondjuk a rajtnál lehetetlen helyre tette be... Ok attól még Vettel is ugyanúgy sáros.
Amare