Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Az ausztrál GP után mindenki ömlengett, hogy micsoda verseny volt. Senki nem azzal foglalkozott, hogy MM feltartotta Rossit. Egészen addig kuss volt, míg Rossi elő nem hozta, azt is csütörtökön, véletlenül sem hétfőn! Onnantól mindenki meglátta, hogy feltartotta és rájött, hogy MM segíti Lo-t. Mi a garancia arra, hogy Rossi így akart bekavarni? MM-nek addig eszébe sem jutott segíteni, de ezen berágott és onnantól célja volt Rossival kicseszni? Mivan ha Rossi, már akkor érezte, hogy jobb Lo és félt, hogy leveri és kitalálta a sztorit, ezzel megkavarva a kakit? Ugye itteni példa a new-englandi labdák. Mindenki tudta, hogy nem számított, de azért jó volt cheatelni a pats-et.
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 625
Ennyi. 😀

pbs.twimg.com/media/CSRiffJWcAAZ7_h.jpg
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
Ehh, sejtettem hogy ilyesmi lesz a vége, nem is néztem, elmentem inkább motorozni. Jól tettem.Jan
Mindannyian tudjuk ki a valódi bajnok!
Fasza kis szezon volt többi meg lószar!!!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
alakul a verseny, hullanak az autók.... persze Harvick még ezt is viszonylag jól megússza. 😄

edit: Junior is defekt. Goodyearnál valaki ki lesz rúgva...

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
helmet Minnesota Vikings 247
Logano garázsban, akkor ő sem lesz idén bajnok.

@helmet igen, ez úgymond törvényszerű. nézegettem a minap a hagyományos pontszámítás alapján számolt állást, hát kicsit más ott a sorrend... én is kifejezetten utálom, de ez van és egy ideig biztos marad is.
Mikey
Nekem nincs különösebb bajom egyébként a rendszerrel, alapvetően a #2-nek szurkolok, de mellette kicsit a #22-nek is, aztán ha kiesik, hát kiesik, mindig az adott szabályokhoz kell alkalmazkodni. Így legalább lesz egy jó storyline Phoenixre, meg így még mindig jobb, mintha valaki vezetne 40 ponttal, a többinek meg semmi esélye.
több mint 10 éve
Logano garázsban, akkor ő sem lesz idén bajnok.

@helmet igen, ez úgymond törvényszerű. nézegettem a minap a hagyományos pontszámítás alapján számolt állást, hát kicsit más ott a sorrend... én is kifejezetten utálom, de ez van és egy ideig biztos marad is.

több mint 10 éve
helmet Minnesota Vikings 247
jól kezdődik a texasi verseny, Logano pörög. 😊

az viszont gyönyörű, ahogy megfogta az autót.
Mikey
Ahogy megnyerte az előző körben egymás után a 3. versenyt Talladegában, én ott biztos voltam benne, hogy a döntőbe sem fog bejutni, már csak azért sem, hogy utána lehessen felháborodni, milyen sz@r a rendszer. De tényleg, biztos voltam benne.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan

Mikey
asszem ezzel az ő versenyének vége is. mintha a karosszéria is törött volna, és nem feltétlenül az áramvonalasabb irányába mozdult el...
több mint 10 éve

Szerkesztette: Mikey

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
halkan kérdezem, ha 2 magyar lett volna ebben a helyzetben ti is azt várnátok el, hogy gyepálják egymást hogy nyerjen egy olasz?
NB2
Dehogy. Akkor jönnének a "tipikus magyar mentalitás" és a "sosem tudunk összefogni, bezzeg más nemzetek" szövegek, ahogy az lenni szokott. Anno ha Talmát egy másik magyar ütötte volna el a VB címtől, akkor a kommentekben mindenki keresztre feszítette volna.
Tony
"szerencsére" ilyen helyzetben nem volt a magyar motorsport, mert Talma mellett max Tóth Imi volt, de ő inkább csak az FM-kategóriás versenyben volt penge, Talmára nem volt veszélyes
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 128 — Vikings fan
halkan kérdezem, ha 2 magyar lett volna ebben a helyzetben ti is azt várnátok el, hogy gyepálják egymást hogy nyerjen egy olasz?a
NB2
Ha csapattárs / márkatárs lenne még azt mondom oké, de én a Honda helyében én gecire fellennék baszva most, hogy amiatt buktak egy Win-t, mert kérdés ne legyen ha Marquez nem védi be Lorenzot Pedrosa fixen nyer.
Ez gusztustalan volt, főleg azután amit előző versenyen csinált és utána még volt pofája kiállni, hogy saját versenyét fogja futni szeretne kimaradni a dolgokból...
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
Ehh, sejtettem hogy ilyesmi lesz a vége, nem is néztem, elmentem inkább motorozni. Jól tettem.

MM meg lehet hogy most faszagyereknek gondolja magát, de a valóságban azok a versenyzők, akiknek van esélyük futamot nyerni, de valamiért nem győzelemre játszanak, elég hamar kirostálódnak ebből a kategóriából. Legalábbis mióta én követem (kb Schwantz óta) mindig így volt.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
halkan kérdezem, ha 2 magyar lett volna ebben a helyzetben ti is azt várnátok el, hogy gyepálják egymást hogy nyerjen egy olasz?
NB2
Dehogy. Akkor jönnének a "tipikus magyar mentalitás" és a "sosem tudunk összefogni, bezzeg más nemzetek" szövegek, ahogy az lenni szokott. Anno ha Talmát egy másik magyar ütötte volna el a VB címtől, akkor a kommentekben mindenki keresztre feszítette volna.
Tony
Pedig asparék is mindent megtettek faubelért akkor is...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
NB2

Szerkesztette: Tony
több mint 10 éve
MM nem egész évben segítette Lorenzot (bár a phillipe island-i előzése tényleg hatalmas segítség volt Lorenzonak 😊 ), amíg esélye volt VB-t nyerni, gürizett ezerrel, én pl év közben még láttam reális esélyt MM vb címére, de 1. nagy volt a hátránya és 2. kulcsszituban megint eldobta
több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
NB2
Igen, mert mindenki a saját versenyét futja és tudtommal egy profi versenyző nyerni is akar és nem kibaszni azzal akit nem szeret. Ennyi erővel akkor ne egyénibe indítsuk őket hanem országonként és mindenki bajnok lesz aki Spanyol...
több mint 10 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
NB2
Felőlem 15 magyar is versenyezhetne,ha egyszer Rossi a kedvencem. A kérdésre a válasz igen,bármelyik versenyzőtől azt várnám,hogy a saját versenyét fussa.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Undorító verseny volt ez is,remélem leszopkodják egymást a spanyolok(kivéve Dani,ő tényleg versenyzett).
több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Nyomorék Marquez, remélem jövőre se lesz semmi esélye a bajnoki címre és valamelyik Olasz párszor kitorpedózza a pályáról...
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Felix Baumgartner fb oldaláról.
'Shame on you Marc Márquez! I thought you are a racer but today you turned into a supporter for Spanish riders. A real racer always wants to win...no matter what!
Congratulation Valentino well done!
FELIX"
több mint 10 éve
Bazdmeg Lorenzo, Bazdmeg Marquez, te kutyavédő spanyol alattvaló. Szép volt Pedrosa, majdnem elkente a szájukat. Sajnálom Rossit, megérdemelte volna azt a 10.et, de nem így lett..Sajnos Crutchlow se ment jót..Szar ez a nap.
több mint 10 éve
Marquez simán eltudna menni ,de inkább Pedrosával szemben védi Lorenzont undorító hispánok...
több mint 10 éve
Valaki nem tud egy stearemet Digi2höz?
több mint 10 éve
Hatalmas volt a Moto3 vége. Kent lett a bajnok, Oliveira nyerte meg a futamot. Jövőre csapattársak lesznek a Moto2ben.