Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
tök hülye volt, simán ráhúzta a kormányt Rajkóra, ezáltal elcseszve a 2 ferka és Verstappen versenyétVettel szépen intézte Hamiltonnak a dobogót😕Kilökte?
NB2
Coolearie
Hamilton meg rohadt mákos, a szabály is hülye és akkor még az események is pont úgy alakulnak, hogy röhögve bejön 3. helyre
több mint 9 éve
gondolod, hogy jó lenne? saját tempóban a mezőny végét két szempillantás alatt utolérnék, és sebességből tudnának elmenni mellettük, ráadásul ha a rajt után van valami csihi-puhi, abban nem vesznek részt, csak kerülgetik a pórul jártakatKülönböző oldalakon szembejöttek velem F1 hírek, Alonso 60 rajthely büntetés, Hamilton azt hiszem 55... izé... ők akkor most három kanyarral hátrébbról indulnak, vagy hogyan? Vagy átviszik a kövi hétvégére a megmaradó büntetést?Jó lenne, ha így lenne 😊 , de csak simán az utolsó 2 rajthelyről indulhatnak. Ezzel letudva az összes büntetést. Szabály adta kiskapu.
A mai versenyt nézni kéne, hátha Räikkönen alkot valamit a legjobb pályáján.
Mikey
xrace77
több mint 9 éve
Vettel mint valami túl lelkes újonc, bazmeg.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Verstappen nem szarozik 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Meg az egész versenyt is elintézte a csapatának 😊
több mint 9 éve
Vettel szépen intézte Hamiltonnak a dobogót😕
több mint 9 éve
Különböző oldalakon szembejöttek velem F1 hírek, Alonso 60 rajthely büntetés, Hamilton azt hiszem 55... izé... ők akkor most három kanyarral hátrébbról indulnak, vagy hogyan? Vagy átviszik a kövi hétvégére a megmaradó büntetést?Jó lenne, ha így lenne 😊 , de csak simán az utolsó 2 rajthelyről indulhatnak. Ezzel letudva az összes büntetést. Szabály adta kiskapu.
A mai versenyt nézni kéne, hátha Räikkönen alkot valamit a legjobb pályáján.
Mikey
Szerkesztette: xrace77
több mint 9 éve
Különböző oldalakon szembejöttek velem F1 hírek, Alonso 60 rajthely büntetés, Hamilton azt hiszem 55... izé... ők akkor most három kanyarral hátrébbról indulnak, vagy hogyan? Vagy átviszik a kövi hétvégére a megmaradó büntetést?A mai versenyt nézni kéne, hátha Räikkönen alkot valamit a legjobb pályáján.
több mint 9 éve
Nem tudom ki mennyire szereti a DTM, túraautó világát, De egy dokumentumfilemt minden autószeretőnek ajánlok!A DTMet szeressük 😊 😀 bár ott nincs kimondott kedvencem, de csìpem kb összes mercist( pl Paffet a vén róka 😀 ), az audisok közül is van aki szimpi de a bmwseket amugy pont nem birom xD mobdjuk Wittmannal nincs bajom 😊 Tomczykkal meg találkoztam 😊
Adrenalin - The BMW Touring Car Story! Iszonyatosan überkirály zsír, meg is van, a youtubera nem akarom feltölteni, mást nem nagyon tudok ahova jó lenne feltölteni, de ha kell akkor mondjátok meg hogy hova töltsem fel és feltöltöm! (Annyi a baja hogy angol(már akinek baj))
Coolearie
Töltsed felfele valahova! Aztán kérjük a linket 😀
több mint 9 éve
Nem tudom ki mennyire szereti a DTM, túraautó világát, De egy dokumentumfilemt minden autószeretőnek ajánlok!Adrenalin - The BMW Touring Car Story! Iszonyatosan überkirály zsír, meg is van, a youtubera nem akarom feltölteni, mást nem nagyon tudok ahova jó lenne feltölteni, de ha kell akkor mondjátok meg hogy hova töltsem fel és feltöltöm! (Annyi a baja hogy angol(már akinek baj))
több mint 9 éve
jaja, ez itt teljesen megszokott módszer. ez az ami még éppen belefér. bár vannak akik túl szoktak menni a határon, és most azért sem mondok nevet. 😄Kb. erről szól a NASCAR,nincs ebben semmi rendkívüli és genyó.Hát hogy úgy előzött hogy megpöccintette az autó hátulját ezzel pont annyira kizökkentette az ellenfélt hogy eltudott menni mellette.Harvick mekkora genyó már de közben teljesen jól csinálja mert ezt kihasználva előzi meg a többieket..😀Mire gondolsz?
Coolearie
Mikey
Coolearie
Nelson87
több mint 9 éve
Kb. erről szól a NASCAR,nincs ebben semmi rendkívüli és genyó.Hát hogy úgy előzött hogy megpöccintette az autó hátulját ezzel pont annyira kizökkentette az ellenfélt hogy eltudott menni mellette.Harvick mekkora genyó már de közben teljesen jól csinálja mert ezt kihasználva előzi meg a többieket..😀Mire gondolsz?
Coolearie
Mikey
Coolearie
Szerkesztette: Nelson87
több mint 9 éve
Digin élőben megy az Indy, Sato szépen odacsűrte a falhoz.
több mint 9 éve
Hát hogy úgy előzött hogy megpöccintette az autó hátulját ezzel pont annyira kizökkentette az ellenfélt hogy eltudott menni mellette.Harvick mekkora genyó már de közben teljesen jól csinálja mert ezt kihasználva előzi meg a többieket..😀Mire gondolsz?
Coolearie
Mikey
több mint 9 éve
Harvick mekkora genyó már de közben teljesen jól csinálja mert ezt kihasználva előzi meg a többieket..😀Mire gondolsz?
Coolearie
több mint 9 éve
Harvick mekkora genyó már de közben teljesen jól csinálja mert ezt kihasználva előzi meg a többieket..😀
több mint 9 éve
Coolearie!Hát sajnos le kellett mondanom egyéb problémák miatt az utat így nem tudtam megnézni élőben..A jegyeket azokat megvettem de szerencsére gyorsan sikerült elpasszolnom őket. Nagyon sajnáltam de fontosabb volt itthon maradnom. Meg igen az idő most nem kegyelmezett szegényeknek, remélem jövőre nem lesz eső, nem kéne ázni. 😊
Láttam a futam után 5 perccel aktív voltál egy másik topicban, ezek szerint nem voltál? Láttam milyen szutyok idő volt, gondoltam, hogy ejj, azért nem irigylem az embereket 5 órát ázni ebben a cudar időben...
NB2
több mint 9 éve
Coolearie!Láttam a futam után 5 perccel aktív voltál egy másik topicban, ezek szerint nem voltál? Láttam milyen szutyok idő volt, gondoltam, hogy ejj, azért nem irigylem az embereket 5 órát ázni ebben a cudar időben...
több mint 9 éve
Majdnem. De most már tényleg folytatják. 😊Nem baj, legalább ma emberi időpontban folytatják. Bristol Night Race délután 1-től. 😀Bámulatos, hogy akárhányszor fennmaradok a magyar idő szerint éjjel 2-kor kezdődő Sprint Cup Series versenyekre, MINDIG csúszás van az időjárás miatt. Mindig.Én ma reggel anyáztam amikor vissza akartam nézni! Kibaszott idegesítő!
Pedig ez itt Bristol baby!
Mikey
gaben
Mikey
több mint 9 éve
Épp akartam kérdezni, hogy hol adják, mert midnenhol foci megy 😊
több mint 9 éve
Az IndyCart is elhalasztották az esőzés miatt..
több mint 9 éve
Lorenzo ott baszta el hogy kiment cserélni. Ebből is látszott hogy mennyire együtt volt a tömeg, azért kapott körhátrányt.Szerintem azt lehetett tudni hogy Iannone gyorsabb mint Dovi,inkább kèpes versenyeket nyerni mint Dovizioso. Viszont az is biztos hogy #29 nem àllt volna be Lorenzo mögè, csak mert a spanyol nyert eddig 3 vbt a hangvillásokkal. Ezèrt kvàzi "beáldozták" a nagyobb upside-al rendelkező versenyzőt a jövő èvi csapategységèrt. Szerintem pont ezèrt, mèg ha most kène is eldönteni hogy ki legyen jövőre Lorenzo mellett, akkor is Dovit választanák.
Iannone-nak hatalmas gratula hogy képes volt behozni azt a gumival ellátott motort.
Rossi eszméletlen mit ment, nem gondoltam volna hogy behozza a 2. helyre, és ezzel az összetettben is megelőzte Lorenzot!
Crutchlownak meg beérett a munkája, ugyanúgy mint a Ducatinak is előző héten!(Lehet hogy hülyén hangzik, de szerintem egy kicsit elkapkodták ezt a Ducati pilóta megmaradást, mert mióta bejelentették hogy Dovi marad, megfordult a kocka és Iannone egyre kiegyensúlyozottabban teljesít míg Dovi kezd veszíteni a formájából)
Idén Marquezt nem lehet a világbajnoki trónról leszorítani ez fix!!
Coolearie
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Idén Marquezt nem lehet a világbajnoki trónról leszorítani ez fix!!Ó dehogynem! Simán ki tudják ütni az utolsó Rossi által nyert versenyen!!!
Coolearie
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "