Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
s546271843.onlinehome.us/2015-cup-races/Hát ez oltári! Nagy vagy. Köszönöm.
dawyd728
több mint 10 éve
s546271843.onlinehome.us/2015-cup-races/Az komoly öcsém!!!
dawyd728
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
dawyd728
4 039
Kérem szépen, valaki küldjön egy privátot vagy linkeljen (ha szabad), hogy honnan tölthetném le a november 1-i GOODY'S HEADACHE RELIEF SHOT 500 futamot. Eddig szinte minden versenyt megtaláltam eldugott, külhoni oldalakon, de ezt most nem lelem. A mi nagy torrentoldalunk meg június környékén megállt NASCAR terén.s546271843.onlinehome.us/2015-cup-races/
Előre is köszi.
Minitron
több mint 10 éve
Sztem elkönyvelhetjük hogy idén nem Rossi lesz a bajnok.. Utolsó hely, rengeteg versenyző van akit megkellene előzni, nem fogják csak úgy elengedni, ott van az élmezőny is, Dovi sem fogja engedni, nagyon kemény lesz vele, ha eljut a 4.-5.helyig. Nagyon mennie kell, ezzel sajnos benne van triplán a bukás veszélye is. Meglátjuk mi lesz!
több mint 10 éve
Kérem szépen, valaki küldjön egy privátot vagy linkeljen (ha szabad), hogy honnan tölthetném le a november 1-i GOODY'S HEADACHE RELIEF SHOT 500 futamot. Eddig szinte minden versenyt megtaláltam eldugott, külhoni oldalakon, de ezt most nem lelem. A mi nagy torrentoldalunk meg június környékén megállt NASCAR terén.Előre is köszi.
több mint 10 éve
A metrón láttam egy fickót egy kibaszott jó NASCAR dzsekiben,és tekintve,hogy a sapija is NASCAR-os volt,gyanítom,hogy nem csak úgy divatból viselte. 😊twitter.com/dennyhamlin/status/662398657090691072Meg is van Kenseth mellett a másik kedvencem. :- )
Mikey
több mint 10 éve
twitter.com/dennyhamlin/status/662398657090691072
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Gordon papa benn van a következő körben a chaseben =)))sőt, már az utolsóba is bejutott 😊
Minitron
Szerkesztette: slowmotion
több mint 10 éve
Egy jó ks roncsderbi fasza volna rossi és a haverok vs lorenzo és a haverok 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Gordon papa benn van a következő körben a chaseben =)))
több mint 10 éve
majd Rossi csapattársa kibassza alóla.Lorenzo közben szeretne részt venni Rossi tárgyalásán.....a kérdés,hogy mégis minek? Jó,hogy nem bíró akar lenni ez a retkes hispán.Szerinte nem eléggé büntették Rossit ezért akart résztvenni sőt valami dokumentumokat be is adott.
Nelson87
Őszintén ennyire szánalmas harcot én még nem láttam...
Saját csapattársával akar kibaszni ráadasul nem is volt vele kapcsolatos az eset...
Nem szoktam senkinek rosszat kívánni de megérdemelné hogy valaki kibassza alóla a motort a rajtnál...
Toca
oh wait...
az lenne a salamoni döntés, hogy nem hirdetnek világbajnokot, de hát mivel az egyik aspiráns véletlenül pont földije a jogtulajdonosnak, ezért ilyen nem lesz.
(mondjuk ha Rossi kiharcolja a címet, akkor meg is érdemli, csak ugye Marquez is a pályán lesz, és ha valamit csinál Rossival, akkor a Dorna még annyira sem fogja megbüntetni, mint a NASCAR Kenseth-et.)
több mint 10 éve
Lorenzo közben szeretne részt venni Rossi tárgyalásán.....a kérdés,hogy mégis minek? Jó,hogy nem bíró akar lenni ez a retkes hispán.Szerinte nem eléggé büntették Rossit ezért akart résztvenni sőt valami dokumentumokat be is adott.
Nelson87
Őszintén ennyire szánalmas harcot én még nem láttam...
Saját csapattársával akar kibaszni ráadasul nem is volt vele kapcsolatos az eset...
Nem szoktam senkinek rosszat kívánni de megérdemelné hogy valaki kibassza alóla a motort a rajtnál...
több mint 10 éve
Lorenzo közben szeretne részt venni Rossi tárgyalásán.....a kérdés,hogy mégis minek? Jó,hogy nem bíró akar lenni ez a retkes hispán.
több mint 10 éve
Kenseth két verseny eltiltást kapott, de a JGR fellebbezett.JGR's appeal will be expedited, meaning Kenseth's case will be heard by a three-person panel this week before Sunday's race at Texas Motor Speedway. If he loses, he can make a plea to Final Appeals Officer Bryan Moss.A fellebbezés miatt mehet az edzéseken és kvalin, de vasárnap kitalálhatja a NASCAR, hogy "bocs Matt, továbbra is el vagy tiltva, nem versenyezhetsz a futamon."
While Kenseth appeals the suspension, it can be deferred at NASCAR's discretion. Depending on the timing of the appeal hearings, that means Kenseth could be driving his #20 Toyota in practice or qualifying at Texas this weekend in advance of Sunday's race. The appeal likely would be settled before then, however.Nate Ryan, NBCSports.com
Erik Jones ezt nem lájkolja.
több mint 10 éve
esetleg gondolhatott '94-re (amikor bejött a kiütöm a másikat taktika) meg '97-re (amikor nem, mert sztornózták az eredményeit)Nagy Schumacher rajongóként írom, hogy annyiból igazat mond, hogy csapatutasításra nem cserélt még helyet az utolsó körökben/kanyarokban az addig végig vezető csapatársával.Ez lehet igaz, de hozzátéve, hogy Schumacher soha nem amiatt lett VB mert helyet cseréltek, max azért lett néhány versennyel hamarabb VB.
Persze ettől még pondróság egy megszólalni (és sajnos minden más cselekvésre) képtelen ember ellen arcoskodni, biztosan tudván, hogy az úgyse vághat vissza.
Tony
Toca
több mint 10 éve
Gordon nyer és én nem is láttam? A francba.De azért örülök. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Nagy Schumacher rajongóként írom, hogy annyiból igazat mond, hogy csapatutasításra nem cserélt még helyet az utolsó körökben/kanyarokban az addig végig vezető csapatársával.Ez lehet igaz, de hozzátéve, hogy Schumacher soha nem amiatt lett VB mert helyet cseréltek, max azért lett néhány versennyel hamarabb VB.
Persze ettől még pondróság egy megszólalni (és sajnos minden más cselekvésre) képtelen ember ellen arcoskodni, biztosan tudván, hogy az úgyse vághat vissza.
Tony
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nagy Schumacher rajongóként írom, hogy annyiból igazat mond, hogy csapatutasításra nem cserélt még helyet az utolsó körökben/kanyarokban az addig végig vezető csapatársával.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 10 éve
Igen.„Én soha nem tettem olyan dolgokat, amilyeneket Michael tett azért, hogy világbajnokságot nyerjen. Én kizárólag a képességeimnek köszönhetően nyertem”Ez a cigánygyerek volt?
Eddig is "imádtam" a srácot. Phuj.danyly
gaben
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
„Én soha nem tettem olyan dolgokat, amilyeneket Michael tett azért, hogy világbajnokságot nyerjen. Én kizárólag a képességeimnek köszönhetően nyertem”Ez a cigánygyerek volt?
Eddig is "imádtam" a srácot. Phuj.danyly
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
„Én soha nem tettem olyan dolgokat, amilyeneket Michael tett azért, hogy világbajnokságot nyerjen. Én kizárólag a képességeimnek köszönhetően nyertem” Eddig is "imádtam" a srácot. Phuj.
több mint 10 éve
Nascar: azért ez nem vezet ám jó irányba, hogy megérdemelte Logano. Ennek most kéne sürgősen határt szabni. Én megértem, hogy 1-1, a főmuftiknak kéne most azt mondani, hogy innentől nagyon komolyan büntetik a dolgokat.keddre ígért ítéletet a NASCAR illetékese.
NB2
határt kell szabni ennek persze, de már Kansasben el kellett volna kezdeni Logano megbüntetésével.
szinte biztosra veszem hogy Kenseth kapni fog büntetést, de úgy szvsz nem lesz igazságos, ha csak ő kap... mert pl. Kese is mit művelt?
szerk.:
fű alatt volt egy Patrick vs Gilliland csörte is, ahol Gilliland kipörgette Danicát a verseny elején, amit később no.10 beismerten visszaadott.
"Damn it, I was meaning to take him out. I'll have to next time." Patrick ran into the back of Gilliland about 250 laps after their first incident. Patrick's car was too damaged to continue. "He unnecessarily, I thought, took me out at the beginning of the race," Patrick told NASCAR Talk. "So I was just repaying the favor."jayski.comezt is vizsgálják a versenybírók.
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
Forma1: dögunalom a köbön, volt egy hosszú egyenes, de a pálya egy katasztrófa, a verseny is...Nascar: azért ez nem vezet ám jó irányba, hogy megérdemelte Logano. Ennek most kéne sürgősen határt szabni. Én megértem, hogy 1-1, a főmuftiknak kéne most azt mondani, hogy innentől nagyon komolyan büntetik a dolgokat.
több mint 10 éve
Nem láttam a futamot,de a esetet megnéztem videón. Elbaszta ugyan Kenseth a fantasymet,de hogy rohadt jól csinálta,az biztos. Egy Wisconsini sajtfejjel nem lehet ujjat húzni. :- )
több mint 10 éve
nagy pénzt mondjuk nem raktam volna a Gordon, McMurray 1-2-re. 😊jaj de jó verseny volt, volt itt minden mint a búcsúban.
az már csak extra hogy Denny is előrejött a végére azzal a nagyon viseltes Camryvel a két büntetés ellenére.
de kár hogy már csak három hétvége van hátra...