Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
dawyd728
4 039
MotoGP-ben mióta szabad sárgazászlónál előzni? Vagy csak, ha spanyol vagy?
több mint 10 éve
Nem volt szép amit Rossi csinált, de Marquez sokkal nagyobb nyomorék. Direkt elengedi Lorenzot, hogy aztán tönkre tegye Rossi versenyét. A bukásról is Ő tehet, lefejelte Rossi térdét, utána mozgott csak Rossi lába, nem direkt rúgta le szal... alapból ezt az évet már elbaszta, de azért csak nem bírja megállni, hogy ne szóljon bele a VBbe. Ezzel a büntetéssel meg remekül el is érte a célját, Lorenzo VB. Ő meg örülhet, mert 1el kevesebb VB címet kell behoznia Rossin, ami persze úgyse fog neki sikerülni, mert ez az irigy idióta sose lesz akkora versenyző, mint Rossi.
több mint 10 éve
Halkan kérdezem ha MM Lorenzonak akart segíteni, miért előzte meg múlt héten??? Meccs 0 lenne ha ott nem teszi be a motort!Csúnya volt Rossitól, arról nem beszélve, hogy amióta az eszemet tudom olasz-spanyol viszályok mindig is voltak a motorversenyben. Egy biztos: Spanyolországban egy olasz az utolsó helyről nem sok eséllyel indul...
A pálya amúgy elég rövid, szerintem tipikusan Rossi-s pálya ahol az ő kanyarodási képessége jobban kijöhetett volna.
több mint 10 éve
Hát gyakorlatilag Lorenzo a világbajnok. Spanyolok tuti bekkelni fognak neki és hagyják majd hogy meglépjen többiek elől (csak aztán nehogy Iannone is közbeszóljon...😀). Utolsó helyről böszme nehéz lesz felkapaszkodni úgy, hogy Lorenzo előtt zárjon. Megérdemelte a büntetést Rossi, de Marquez is kaphatott volna valamit, mert vicc amit csinált. Toseland mondta meg a tutit: 7 pontos büntetés Rossinak és Valenciában meg eldöntik majd Lorenzo-val ki a jobb. Viszont így szvsz ha nem áll meg Lorenzo alatt a motor lazán világbajnok.
több mint 10 éve
Akkor is az 5. hely volt a nagy hiba. Nem lenne ez az egész kínlódás. Viszont Rossi jól tette amit tett, az esésről meg nem tehet! Szaros harmadik helyért így küzdeni mikor már rég elszálltál a pontversenyben??? Hagyjuk már.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Szerintem meg, így jobban járt, simán benne volt ebben a gyökér Marquezben, hogy addig nyomul még mindketten ki nem esnek. Ettől félek Valenciaban is.valamilyen szinten azt is nevetségesnek tartom, hogy tisztán látszik, hogy Marquez nem versenyez, hanem szórakozik, és nem lehet neki büntetést adni - akár verseny közben isEz is igaz, Lorenzot gyalorlatilag elengedte, de ezzel együtt Rossinak kellett volna legyen annyi esze, vagy lélek jelenléte vagy nem tudom hogy nem gurul el ennyire a gyógyszer. Marquez provokálta őt, ez egyértelmű, de 20 éves tapasztalattal a háta mögött nem kellett volna hogy hagyja hogy ennyire a fejébe másszon.
slowmotion
Amare
Nem tudom elképzelni, hogy otthon a spanyolok ne osztanák ezt le, így meg pláne.
több mint 10 éve
valamilyen szinten azt is nevetségesnek tartom, hogy tisztán látszik, hogy Marquez nem versenyez, hanem szórakozik, és nem lehet neki büntetést adni - akár verseny közben isEz is igaz, Lorenzot gyalorlatilag elengedte, de ezzel együtt Rossinak kellett volna legyen annyi esze, vagy lélek jelenléte vagy nem tudom hogy nem gurul el ennyire a gyógyszer. Marquez provokálta őt, ez egyértelmű, de 20 éves tapasztalattal a háta mögött nem kellett volna hogy hagyja hogy ennyire a fejébe másszon.
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
valamilyen szinten azt is nevetségesnek tartom, hogy tisztán látszik, hogy Marquez nem versenyez, hanem szórakozik, és nem lehet neki büntetést adni - akár verseny közben is
több mint 10 éve
Na Rossi most baszta el a Világbajnoki címét..
több mint 10 éve
Azt hiszem mindenki tudja hogy mekkora Rossi drukker vagyok, mégis amikor csak lehet megpróbálok objektívan tekinteni a versenyekre. Ha most is így teszek, nem tudom őszintén azt mondani hogy Rossi nem volt szabálytalan... A tény hogy ezt hajtogatta egész héten, hogy többször oda nézett Marquezre a verseny alatt,egyszer mutogatott is valamit neki és a végső összeütközésnél is többször oda nézett, látta hogy ott van Marquez, nem lehet azt mondani hogy verseny baleset volt... És a legrosszabb az hogy ebbe az egészbe ő beszélte bele magát.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 10 éve
Ejj de nehéz ezt objektíven megítélnem... úgy nézett ki elsőre, hogy MM "nekidőlt", erre Rossi lábbal válaszolt.Kár azért a láb mozdulatért...nem látszik,hogy mit csinált Rossi,simán ítélhetik szándékosnak. :- (
Gergőbácsi
Reméljük,hogy a versenybírók hagyják a pályán eldőlni a VB címet,és nem kap komoly büntetést.
több mint 10 éve
Ejj de nehéz ezt objektíven megítélnem... úgy nézett ki elsőre, hogy MM "nekidőlt", erre Rossi lábbal válaszolt.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Ne volt itt összeesküvés elmélet,a majom tényleg segít Lorenzónak...az elején simán elengedte a honfitársát,Rossival meg olyan manőverekbe megy bele,ahol csodálkozik,ha eldobja a vasat. Túl aggreszív a taknyos hispán.
több mint 10 éve
Én nem értem mi baj van a mozdulattal, igen látszik, hogy nem engedte el és MM-et figyelte, de gyakorlatilag annyi történik, hogy Marquez belement Rossiba.Rossi scumacher '97 2.0. Neki drukkolok, hogy vb legyen de nálam ez min. kizárás. Agyilag elszállt a végére...Sajna abszolut egyetkell hogy értsek... mindenkiről eltudtam volna képzelni hogy így elveszíteni a fejét csak róla nem....
peach
És ezen fog elmenni a bajnoki cím...
Amare
több mint 10 éve
Rossi scumacher '97 2.0. Neki drukkolok, hogy vb legyen de nálam ez min. kizárás. Agyilag elszállt a végére...Sajna abszolut egyetkell hogy értsek... mindenkiről eltudtam volna képzelni hogy így elveszíteni a fejét csak róla nem....
peach
És ezen fog elmenni a bajnoki cím...
több mint 10 éve
Rossi scumacher '97 2.0. Neki drukkolok, hogy vb legyen de nálam ez min. kizárás. Agyilag elszállt a végére...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Azért csak Forza Vale!Igen ezt mondom én is és ezért irtam Slow hozzászólásához hogy, csak nehogy visszafele süljön el.Uh, ezt nem hallottam, olvastam... abszolút nem rá vall. Remélem csak pillanatnyi zavar az idegesség miatt. Az lehet a gond, hogy ezzel muníciót adhat Marqueznek egy adott helyzetben.Nem. Arra hogy Marquez szándékosan tartotta fel őt a versenyen, hogy ezzel segítsen Lorenzonak.Na! Rossi harmadik hely, Lorenzo negyedik! A két repsolos(Pedrosa-Marquez) mögött. Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem Assen óta nem kvalifikálta magát a spanyol elé. Pedrosa kiemelkedni látszik eddig a hétvégén, nem is feltétlen lenne baj ha ő elhúzna a versenyen, akkor a legtöbb 25 pontot már biztos nem Lorenzo zsebelné be. Persze így se lesz egyszerű ha mondjuk a Marquez-Lorenzo kettős ellen kell vitézkedni... Iannone is bezavarhat esetleg, nem tudom milyen lesz a versenytempója a Ducatinak itt sepangban. Nem baj, csak valahogy Lorenzo előtt érjen be a Doktor, azzal hatalmas lépést tenne a végső siker felé. Reggel nyolckor kezdődik ha valaki más is nézné esetleg 😀arra gondolsz, amit a Iannonét szapuló szurkolóira mondott?
A Rossi féle kirohanást Ausztrália után nem tudom ki látta hallotta, de nagyon meglepődtem hogy a mester arra pocsékolja az idejét hogy ilyen hülye összeesküvés elméleteket gyárt, egyáltalán nem vártam tőle ilyet. Remélem nem lovalja bele nagyon magát.
Amare
Gergőbácsi
Amare
Gergőbácsi
Amare
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Igen ezt mondom én is és ezért irtam Slow hozzászólásához hogy, csak nehogy visszafele süljön el.Uh, ezt nem hallottam, olvastam... abszolút nem rá vall. Remélem csak pillanatnyi zavar az idegesség miatt. Az lehet a gond, hogy ezzel muníciót adhat Marqueznek egy adott helyzetben.Nem. Arra hogy Marquez szándékosan tartotta fel őt a versenyen, hogy ezzel segítsen Lorenzonak.Na! Rossi harmadik hely, Lorenzo negyedik! A két repsolos(Pedrosa-Marquez) mögött. Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem Assen óta nem kvalifikálta magát a spanyol elé. Pedrosa kiemelkedni látszik eddig a hétvégén, nem is feltétlen lenne baj ha ő elhúzna a versenyen, akkor a legtöbb 25 pontot már biztos nem Lorenzo zsebelné be. Persze így se lesz egyszerű ha mondjuk a Marquez-Lorenzo kettős ellen kell vitézkedni... Iannone is bezavarhat esetleg, nem tudom milyen lesz a versenytempója a Ducatinak itt sepangban. Nem baj, csak valahogy Lorenzo előtt érjen be a Doktor, azzal hatalmas lépést tenne a végső siker felé. Reggel nyolckor kezdődik ha valaki más is nézné esetleg 😀arra gondolsz, amit a Iannonét szapuló szurkolóira mondott?
A Rossi féle kirohanást Ausztrália után nem tudom ki látta hallotta, de nagyon meglepődtem hogy a mester arra pocsékolja az idejét hogy ilyen hülye összeesküvés elméleteket gyárt, egyáltalán nem vártam tőle ilyet. Remélem nem lovalja bele nagyon magát.
Amare
Gergőbácsi
Amare
Gergőbácsi
több mint 10 éve
Uh, ezt nem hallottam, olvastam... abszolút nem rá vall. Remélem csak pillanatnyi zavar az idegesség miatt. Az lehet a gond, hogy ezzel muníciót adhat Marqueznek egy adott helyzetben.Nem. Arra hogy Marquez szándékosan tartotta fel őt a versenyen, hogy ezzel segítsen Lorenzonak.Na! Rossi harmadik hely, Lorenzo negyedik! A két repsolos(Pedrosa-Marquez) mögött. Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem Assen óta nem kvalifikálta magát a spanyol elé. Pedrosa kiemelkedni látszik eddig a hétvégén, nem is feltétlen lenne baj ha ő elhúzna a versenyen, akkor a legtöbb 25 pontot már biztos nem Lorenzo zsebelné be. Persze így se lesz egyszerű ha mondjuk a Marquez-Lorenzo kettős ellen kell vitézkedni... Iannone is bezavarhat esetleg, nem tudom milyen lesz a versenytempója a Ducatinak itt sepangban. Nem baj, csak valahogy Lorenzo előtt érjen be a Doktor, azzal hatalmas lépést tenne a végső siker felé. Reggel nyolckor kezdődik ha valaki más is nézné esetleg 😀arra gondolsz, amit a Iannonét szapuló szurkolóira mondott?
Amare
Gergőbácsi
Amare
több mint 10 éve
Nem. Arra hogy Marquez szándékosan tartotta fel őt a versenyen, hogy ezzel segítsen Lorenzonak.Na! Rossi harmadik hely, Lorenzo negyedik! A két repsolos(Pedrosa-Marquez) mögött. Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem Assen óta nem kvalifikálta magát a spanyol elé. Pedrosa kiemelkedni látszik eddig a hétvégén, nem is feltétlen lenne baj ha ő elhúzna a versenyen, akkor a legtöbb 25 pontot már biztos nem Lorenzo zsebelné be. Persze így se lesz egyszerű ha mondjuk a Marquez-Lorenzo kettős ellen kell vitézkedni... Iannone is bezavarhat esetleg, nem tudom milyen lesz a versenytempója a Ducatinak itt sepangban. Nem baj, csak valahogy Lorenzo előtt érjen be a Doktor, azzal hatalmas lépést tenne a végső siker felé. Reggel nyolckor kezdődik ha valaki más is nézné esetleg 😀arra gondolsz, amit a Iannonét szapuló szurkolóira mondott?
Amare
Gergőbácsi
több mint 10 éve
Na! Rossi harmadik hely, Lorenzo negyedik! A két repsolos(Pedrosa-Marquez) mögött. Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem Assen óta nem kvalifikálta magát a spanyol elé. Pedrosa kiemelkedni látszik eddig a hétvégén, nem is feltétlen lenne baj ha ő elhúzna a versenyen, akkor a legtöbb 25 pontot már biztos nem Lorenzo zsebelné be. Persze így se lesz egyszerű ha mondjuk a Marquez-Lorenzo kettős ellen kell vitézkedni... Iannone is bezavarhat esetleg, nem tudom milyen lesz a versenytempója a Ducatinak itt sepangban. Nem baj, csak valahogy Lorenzo előtt érjen be a Doktor, azzal hatalmas lépést tenne a végső siker felé. Reggel nyolckor kezdődik ha valaki más is nézné esetleg 😀arra gondolsz, amit a Iannonét szapuló szurkolóira mondott?
Amare
több mint 10 éve
Csak nehogy visszafelé süljön el....Na! Rossi harmadik hely, Lorenzo negyedik! A két repsolos(Pedrosa-Marquez) mögött. Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem Assen óta nem kvalifikálta magát a spanyol elé. Pedrosa kiemelkedni látszik eddig a hétvégén, nem is feltétlen lenne baj ha ő elhúzna a versenyen, akkor a legtöbb 25 pontot már biztos nem Lorenzo zsebelné be. Persze így se lesz egyszerű ha mondjuk a Marquez-Lorenzo kettős ellen kell vitézkedni... Iannone is bezavarhat esetleg, nem tudom milyen lesz a versenytempója a Ducatinak itt sepangban. Nem baj, csak valahogy Lorenzo előtt érjen be a Doktor, azzal hatalmas lépést tenne a végső siker felé. Reggel nyolckor kezdődik ha valaki más is nézné esetleg 😀pszichológiai hadviselés 😊
Amare
slowmotion
több mint 10 éve
Na! Rossi harmadik hely, Lorenzo negyedik! A két repsolos(Pedrosa-Marquez) mögött. Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem Assen óta nem kvalifikálta magát a spanyol elé. Pedrosa kiemelkedni látszik eddig a hétvégén, nem is feltétlen lenne baj ha ő elhúzna a versenyen, akkor a legtöbb 25 pontot már biztos nem Lorenzo zsebelné be. Persze így se lesz egyszerű ha mondjuk a Marquez-Lorenzo kettős ellen kell vitézkedni... Iannone is bezavarhat esetleg, nem tudom milyen lesz a versenytempója a Ducatinak itt sepangban. Nem baj, csak valahogy Lorenzo előtt érjen be a Doktor, azzal hatalmas lépést tenne a végső siker felé. Reggel nyolckor kezdődik ha valaki más is nézné esetleg 😀pszichológiai hadviselés 😊
Amare
több mint 10 éve
F1, vagy lesz halasztás az esőzés miat vagy nem! Ha igen, akkor Vasárnap lesz az időmérő is. Bár azt is eltudom képzelni, hogy a futam meg akkor hétfőn lesz.