Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerencsétlen Rosberg... Semmilyen szempontból nem az ő éve.jobb Hamilton, de tényleg még a szerencse sem áll mellé...
JayB
viszont nálam a szezon embere Vettel! még mindig van esélye a 2. helyre!
több mint 10 éve
Szerencsétlen Rosberg... Semmilyen szempontból nem az ő éve.
több mint 10 éve
ggwp Lewis
több mint 10 éve
néztem is a Digi műsorát, hogy mit keres ott a Nascar, de akkor ezért, persze per pillanat 4 tv sem lenne elég, mert abban az idősávban sok műsor lesz egyszerre😊Motogp:
Lorenzo egyértelműen buta volt, az ő teljes futamukon lehetett sejteni, hogy nem tart ki a gumi. Meg is szívta. Pedrosa honnan jött vissza, ő tolta a legokosabban. A 2 hondás szerintem még bekavar valamelyik Yamahásnak.
több mint 10 éve
A mester megind behozta Lorenzo előtt a gépet! Pedig a verseny első harmadában nagyon ugy nézett ki hogy ez egy sima Lorenzo győzelem lesz. De Rossi türelmes volt,tartotta a távolságot,majd amikor Lorenzo hibázott az qddigra szétment első abroncs miatt ki is használta azt! 18 pont 3 versennyel a vége előtt,még mindig nem dőlt el semmi de nagy lépés minden olyan verseny ahol Rossi Lorenzo előtt tud végezni. Bár elvileg most már ezzel a 18 ponttal 3 második hellyel is bajnok lehet de szerintem erre veszélyes bazírozni. Kellene még egy győzelem. Phillip Islanden lesz erre a legjobb esélye,Sepang se olyan rossz,valencia viszont szerintem egyértelműen a spanyolnak kedvez inkább(Rossi 2004 óta nem nyert ott!). Baszott izgalmas lesz a finálé ebben szinte biztos vagyok 😀Ja grat megint Pedrosanak ismét szép motorozás és igy már megvan idénre is a futamgyőzelem.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
04:00 Moto3..Nem sokára kelhetek.1:30 Bank of America 500 ... minek aludni?
Coolearie
szerk.: eső miatt halasztva holnapra, lehet aludni.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
04:00 Moto3..Nem sokára kelhetek.
több mint 10 éve
szegény ember vízzel főz😊 ha nagyon szenya akarnék lenni M.Norbi is szakért, pedig a zártkaszni is távol van az f1-tőlBiztos csak engem idegesít, de 2015-ben olyan a közvetítés (a nemzetközi), mint 15 éve. Fel nem tudom fogni, hogy miért nem lehet a kép bal oldalán MINDENKI időeredményét (ahogy pl a Motogp-ben van, de szerintem futóóra is mehetne) mutatni. Röhejes volt most is, hogy egyedül Rajkó idejét láttuk, aztán a hibáját 5 másik szögből, miközben másik 5-6 autó a pályán volt és az idejét sem tudtuk
több mint 10 éve
Talmácsi szakérti a Forma-1-et. WTF.
több mint 10 éve
Austin Dillon júliusi, daytonai balesete az első sorból. Juj.www.youtube.com/watch?t=169&v=6nil-JbQY38
több mint 10 éve
Mondjuk Harvick egész évben ezt tolja, szóval nem sajnálom én tőle a továbbjutást, ha valaki, akkor ő megérdemelte. Kis szerencsével 8-9 győzelme is lehetne a három helyett, helyette van tíz 2. helye...erről anno a podcastben is sokat beszéltünk, de sokkal jobban nem lehetne megoldani ezt.
Inkább csak a jelenlegi Chase-rendszer szubjektív kritikája akart lenni. 😊
Arról viszont szerintem hosszasan lehetne véleménycserét folytatni, hogy melyik taktika a jobb, szvsz leginkább ízlés kérdése, szóval maradok annyiban, hogy nem feltétlen értek egyet. 😊
Mikey
több mint 10 éve
Mondjuk Harvick egész évben ezt tolja, szóval nem sajnálom én tőle a továbbjutást, ha valaki, akkor ő megérdemelte. Kis szerencsével 8-9 győzelme is lehetne a három helyett, helyette van tíz 2. helye...Inkább csak a jelenlegi Chase-rendszer szubjektív kritikája akart lenni. 😊
Arról viszont szerintem hosszasan lehetne véleménycserét folytatni, hogy melyik taktika a jobb, szvsz leginkább ízlés kérdése, szóval maradok annyiban, hogy nem feltétlen értek egyet. 😊
több mint 10 éve
Harvick mit ment, aztaq...aztán Harvick már a múlt heti verseny kétharmadát is végigvezette... jó, persze, tudom, ebben az is benne van, hogy kicentizték az üzemanyagot, hogy gyorsabban lehessenek, és rajtavesztettek. de Harvick két hete tolja, ahogy a csövön kifér, nekem ez pl. sokkal szimpibb, mint amikor valaki a 10-12. helyek környékén vonatozik végig, mert úgy már jó esélye van a továbbjutásra.
Egyébként két trágya versennyel továbbmenni, csak mert a W automatikus továbbjutást jelent, hát hm.
Szegény McMurray pedig kiesik...
Mikey
több mint 10 éve
Harvick mit ment, aztaq...Egyébként két trágya versennyel továbbmenni, csak mert a W automatikus továbbjutást jelent, hát hm.
Szegény McMurray pedig kiesik...
több mint 10 éve
Basszus, Jimmie. De legalább Dale Jr és Gordon továbbmentek.
több mint 10 éve
Ránéztem a Live Leaderboard-ra, hát...Harvick nagyon magabiztosan megy. 320 laps led.JJ meg...ma se nagyon fogok örülni.
több mint 10 éve
Hoppá, Johnson a garázsban az 500. versenyén, ezzel lőhetnek az idei szezonjának.
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
Ma Dover Chase...Reméljük Joaquin is úgy akarja... :fingerscrossed:
Minitron
több mint 10 éve
Na idő előtt eldőlt a SGP 2015.| Nem ment jól az öreg, sok maradt benne a végére. |
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Köszi 😊aha. már amennyire én tudom.Ugyanaz a chase rendszer, mint tavaly?Doverben most már igazán továbbmehetne JJ, vagy Dale Jr. vagy Gordon.egyelőre mindegyik a tizenkettőben van, JJ-t ráadásul csak egy kiesés mentheti meg a továbbjutástól...
Minitron
slowmotion
Minitron
slowmotion
több mint 10 éve
aha. már amennyire én tudom.Ugyanaz a chase rendszer, mint tavaly?Doverben most már igazán továbbmehetne JJ, vagy Dale Jr. vagy Gordon.egyelőre mindegyik a tizenkettőben van, JJ-t ráadásul csak egy kiesés mentheti meg a továbbjutástól...
Minitron
slowmotion
Minitron
több mint 10 éve
Ugyanaz a chase rendszer, mint tavaly?Doverben most már igazán továbbmehetne JJ, vagy Dale Jr. vagy Gordon.egyelőre mindegyik a tizenkettőben van, JJ-t ráadásul csak egy kiesés mentheti meg a továbbjutástól...
Minitron
slowmotion
több mint 10 éve
Doverben most már igazán továbbmehetne JJ, vagy Dale Jr. vagy Gordon.egyelőre mindegyik a tizenkettőben van, JJ-t ráadásul csak egy kiesés mentheti meg a továbbjutástól...
Minitron
több mint 10 éve
Doverben most már igazán továbbmehetne JJ, vagy Dale Jr. vagy Gordon.