Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
csodálatos, megvan az öregnek a jegy Homesteadbe és Kyle is bőven a négyben van.
több mint 10 éve
hú de nem hiszem el bakker
több mint 10 éve
na, idáig vezetett Gordon
több mint 10 éve
meg még van egy Kenseth-Harvick buli is, legfeljebb nem maez normális itt, nincs idő visszahűlni.
viszont csak én látom úgy, hogy Gordon fékjei kicsit túl vannak hevülve?
slowmotion
több mint 10 éve
meg még van egy Kenseth-Harvick buli is, legfeljebb nem maviszont csak én látom úgy, hogy Gordon fékjei kicsit túl vannak hevülve?
több mint 10 éve
ez 1-1, ennyi. lehet hogy nem sportemberhez méltó, meg minden hasonló blabla, de ez valami gyönyörű volt. 😄na, Kenseth visszaadta Loganónak a Kansasit. lelátókon standing ovation. 😄😄😄MikeyEz azért szánalmas volt!
gaben
és azért én még várok majd egy Kurt Busch törlesztést Kese felé.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
A pöckölgetem a másikat, meg a direkt telibe verem közt van különbség.nem, ez pontosan az, aminek történnie kellett.shawnkana, Kenseth visszaadta Loganónak a Kansasit. lelátókon standing ovation. 😄😄😄MikeyEz azért szánalmas volt!gaben
Nem mondom, hogy nincs igaza viszont a megoldás vicces volt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
nem, ez pontosan az, aminek történnie kellett.na, Kenseth visszaadta Loganónak a Kansasit. lelátókon standing ovation. 😄😄😄MikeyEz azért szánalmas volt!
gaben
több mint 10 éve
na, Kenseth visszaadta Loganónak a Kansasit. lelátókon standing ovation. 😄😄😄erről ujjongok Kansas óta, hogy bőven kijárna a kisgyereknek. nem volt okés, hogy úgy vezetett az elmúlt 3 versenyen, mint én bármelyik NASCAR játékban.
Mikey
több mint 10 éve
na, Kenseth visszaadta Loganónak a Kansasit. lelátókon standing ovation. 😄😄😄MikeyEz azért szánalmas volt!
több mint 10 éve
na, Kenseth visszaadta Loganónak a Kansasit. lelátókon standing ovation. 😄😄😄
több mint 10 éve
én is vagyok így néhány pályával, de Martinsville-t nagyon szeretem.Biffle-lel csak a baj van ma, többet pörög mint amennyit rendesen közlekedik.
szerk.: Keselowski, az igen. 😲
több mint 10 éve
El kell ismerni, Logano -- sajnos -- bámulatos formában van.Én ezzel a gokartpályával már az életben nem barátkozom meg.
A JGR sehol nincs, Hamlin pedig már meg is pördült egyszer a sűrűjében...
edit: Preece kicsit ralikrosszosra vette a stílust... 😄😄
Mikey
több mint 10 éve
El kell ismerni, Logano -- sajnos -- bámulatos formában van.A JGR sehol nincs, Hamlin pedig már meg is pördült egyszer a sűrűjében...
edit: Preece kicsit ralikrosszosra vette a stílust... 😄😄
több mint 10 éve
B+, Dale Jr. nem ment tovább, legalább a jó öreg Gordon ott van, hogy legyen kinek szurkolnom...
több mint 10 éve
Rossi most személyesen is fellebbezik a büntetés ellen, leginkább azért hogy csökkentsék a büntető pontok számát amit kapott háromról kettőre(hiszen így nem kéne a rajtrács végéről indulnia). Kíváncsi vagyok lesz e belőle valami.Rossi minden idők legnagyobbja.Semmi kétségem afelől,hogy mentálisan elég erős ahhoz,hogy legyőzze a sportszerűtlen,mocskos játékot űző hispánokat.
Meg arra is kíváncsi vagyok - akár marad a büntetés akár eltörlik/csökkentik - hogy ez utána balhé után, amit azért javarészt magának kavart Rossi, képes lesz e akármilyen mentálisan összeszedett eredményt felmutatni.
Amare
Ha kell utolsó helyről indulva,de küzdeni fog,az tuti.
több mint 10 éve
Rossi most személyesen is fellebbezik a büntetés ellen, leginkább azért hogy csökkentsék a büntető pontok számát amit kapott háromról kettőre(hiszen így nem kéne a rajtrács végéről indulnia). Kíváncsi vagyok lesz e belőle valami.Meg arra is kíváncsi vagyok - akár marad a büntetés akár eltörlik/csökkentik - hogy ez utána balhé után, amit azért javarészt magának kavart Rossi, képes lesz e akármilyen mentálisan összeszedett eredményt felmutatni.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Nascar:ritkán nézem, de pont ezt szerettem benne, hogy sárgával nem ér véget a verseny, talán 3.ra már nem lett volna kocc és tényleg lett volna egy tiszta befutó
Forma1:
Szujóék villantottak tegnap, mert azt ecsetelték, hogy Rossbergnek el kéne engedni Vettelt, hogy így szúrjon ki Hamiltonnal, hogy ne legyen bajnok. 3 kör alatt sem esett le nekik, hogy a 2 német még harcol a vb 2. helyért és Rossberg volt lemaradva, neki fontos volt, hogy Vettel előtt legyen.
Motogp:
Eléggé megoszlanak a vélemények, aludva a történtekre én véletlenül pont annyi időbüntetést adtam volna Rossinak, hogy egyenlő pontjuk legyen, aztán spanyoloknál győzzön a jobbik. Lorenzo fanok azzal érvelnek, hogy így még mindig Rossi vezet és egy Lorenzo kieséssel Rossi lenne a bajnok. De sajnos kevés pártatlan véleményt sikerül találnom...
több mint 10 éve
ha az első kettő futamot nem nyeri meg Harvick, akkor valszeg kap egy véletlen torpedót"Hopefully they wreck right past the start-finish line, might end up with something. If not we'll be out. Everybody's done a good job all day though, no matter what."Rodney Childers, Kevin Harvick crew chiefje az utolsó restart előtt rádiónPersze ez semmit nem jelent, szimpla remény kifejezés Childerstől. 😛
Mindenesetre akármennyire is egyértelmű a dolog, címvédő lévén úgyse fog kapni semmilyen büntetést.
Mindegy is, ez csak egy újabb ellenérv a jelenlegi Chase-rendszer ellen. 😛
Martinsville következik, bízok a söprésben. 😊
Mikey
több mint 10 éve
"Hopefully they wreck right past the start-finish line, might end up with something. If not we'll be out. Everybody's done a good job all day though, no matter what."Rodney Childers, Kevin Harvick crew chiefje az utolsó restart előtt rádiónPersze ez semmit nem jelent, szimpla remény kifejezés Childerstől. 😛
Mindenesetre akármennyire is egyértelmű a dolog, címvédő lévén úgyse fog kapni semmilyen büntetést.
Mindegy is, ez csak egy újabb ellenérv a jelenlegi Chase-rendszer ellen. 😛
Martinsville következik, bízok a söprésben. 😊
több mint 10 éve
miért lett ez így meghatározva, hogy csak 1x lehetett green white checkert tolni?Teljesen egyértelmű volt, hogy ez lesz a vége. Ahogy a Motogp versenyen is!
a verseny túl hosszú lenne? én nem vok egy nagy nascar fan, de mikor megláttam elsőre is a "felállást" szinte boritékolható volt a crash
én maximalizálnám mondjuk 3-ban vagy esetleg 5-benNB2
több mint 10 éve
miért lett ez így meghatározva, hogy csak 1x lehetett green white checkert tolni?igazából a versenyzők is szinte egyhangúan kiálltak a döntés mellett, márpedig ők viszik a bőrüket a vásárra
a verseny túl hosszú lenne? én nem vok egy nagy nascar fan, de mikor megláttam elsőre is a "felállást" szinte boritékolható volt a crash
én maximalizálnám mondjuk 3-ban vagy esetleg 5-ben
NB2
több mint 10 éve
Kinéz az a cím Logano srácnak!annyira jó volt ebben a körben, hogy biztosan nem ő lesz a bajnok.
gaben
több mint 10 éve
miért lett ez így meghatározva, hogy csak 1x lehetett green white checkert tolni?három szokott lenni, de a hét elején a szervezők az egy mellett döntöttek a biztonság érdekében.
én maximalizálnám mondjuk 3-ban vagy esetleg 5-ben
NB2