Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Hamilton az egyik a jelenlegi mezőny 3 legjobb versenyzőjéből,ez nem is vitás,ezt nem lehet elvenni tőle azzal együtt hogy én nem igazán kedvelem.De az elmúlt másfél egy évben és főleg idén,nagyon nem tudja megtalálni az arany középutat az agresszivitás és a megbízhatóság között,gyakorlatilag vagy dobogón van vagy kiesik-kilök valakit,megbüntetik stb.Látványos versenyeket lehet így csinálni VB címet nyerni nem.Cowboykarcsi
Ez itt a baj, hogy ilyen ALonso meg Vettel stilussal lehet nyerni, ami konkretan megoli az F1-et. Mondom ezt ugy, hogy osidok ota a Ferrarinak szurkolok, de ha a jelenlegi kedvencemet kellene megnavaznam, akkor az Hamilton lenne. Nagyon sajnalom, hogy a jelenlegi szabalyok nagyon nem tamogatjak a latvanyos versenyzest, es inkabb az aranyos, konfliktuskerulo korozgetest reszesitik elonyben. De hat penz beszel, kutya ugat.

Regi nota, de:

http://www.youtube.com/watch?v=5MEG88C3Mp0

Foberlommel meg pont arrol dumaltunk, hogy azert regen mennyivel izgalmasabbak voltak a versenyek, ha az autok megbizhatosagat vesszuk figyelembe. Azert akarmikor felrobbanhatott egy moci, emlekezzunk csak a kezzel foghato feher fustot maguk utan huzo autokrol, bekrepalhatott egy fek, ma meg gyakorlatilag semmi nem tortenik.lotus86
+1
az is nevetség volt amit MSCvel műveltek most Monza után....

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
én nekem alapállásból nem tetszik ez aero dominancia most. Vettelék nemtudom pontosan mennyivel, de jovan lassabbak voltak mindenkitől monzában is, lassan ott tartunk h bevesznek minden kanyart 200 al, viszont a végsebesség meg 240
több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Hamilton az egyik a jelenlegi mezőny 3 legjobb versenyzőjéből,ez nem is vitás,ezt nem lehet elvenni tőle azzal együtt hogy én nem igazán kedvelem.De az elmúlt másfél egy évben és főleg idén,nagyon nem tudja megtalálni az arany középutat az agresszivitás és a megbízhatóság között,gyakorlatilag vagy dobogón van vagy kiesik-kilök valakit,megbüntetik stb.Látványos versenyeket lehet így csinálni VB címet nyerni nem.Cowboykarcsi
Ez itt a baj, hogy ilyen ALonso meg Vettel stilussal lehet nyerni, ami konkretan megoli az F1-et. Mondom ezt ugy, hogy osidok ota a Ferrarinak szurkolok, de ha a jelenlegi kedvencemet kellene megnavaznam, akkor az Hamilton lenne. Nagyon sajnalom, hogy a jelenlegi szabalyok nagyon nem tamogatjak a latvanyos versenyzest, es inkabb az aranyos, konfliktuskerulo korozgetest reszesitik elonyben. De hat penz beszel, kutya ugat.

Regi nota, de:

http://www.youtube.com/watch?v=5MEG88C3Mp0

Foberlommel meg pont arrol dumaltunk, hogy azert regen mennyivel izgalmasabbak voltak a versenyek, ha az autok megbizhatosagat vesszuk figyelembe. Azert akarmikor felrobbanhatott egy moci, emlekezzunk csak a kezzel foghato feher fustot maguk utan huzo autokrol, bekrepalhatott egy fek, ma meg gyakorlatilag semmi nem tortenik.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
hogy mennének végig....21 kör volt még hátra az sc után, erre bemondják Vettelnek, lehet h végigmennek, mert gondolom már lekapcsolt mindent az autón, erre Gyula biztosra veszi h mindenki lenyom 20 kört a lágyon... 😀
több mint 13 éve
Hamilton az egyik a jelenlegi mezőny 3 legjobb versenyzőjéből,ez nem is vitás,ezt nem lehet elvenni tőle azzal együtt hogy én nem igazán kedvelem.De az elmúlt másfél egy évben és főleg idén,nagyon nem tudja megtalálni az arany középutat az agresszivitás és a megbízhatóság között,gyakorlatilag vagy dobogón van vagy kiesik-kilök valakit,megbüntetik stb.Látványos versenyeket lehet így csinálni VB címet nyerni nem.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Aki kitalálta ezt a SC szabályt,hogy a lekörözöttek nem mehetnek el az safetycar mellet,azt is szájba rúgnám szívesen.Cowboykarcsi
Nem csak te....

Amugy foberlommel mar vitaztam parszor Hamilton miatt. En kedvelem nagyon Lewist, de pl. a BBC One annyira kibaszottul elfogultan kozvetit Eddie "pofazok esznelkul" Jordannel es David "sikertelen voltam de most jatszhatom az eszemet" Coultharddal, hogy az egyszeruen felhaborito. Konkretan most is Massat fikaztak, mult heten Schumirol vettek le a keresztvizet (jo, o azert alapbol sokat kap, sem Jordan sem Coulthard nem kedveli tulsagosan).....ha valaki nem huzodik le automatikusan Hamilton elol, akkor azt tuti megszoljak.

Jo, inkabb ok, mint Gyulamaci es Palik. (bar neha hianyolom 😀 )

Vicces belegondolni, hogy ha a nehai Ayrton Senna visszaterhetne, a sok furdoskurva miatt tuti kapasbol eltiltanak vagy fel szezonra.

több mint 13 éve
eszméletlen mit művelnek a lekörözöttek 😀
mint monaco első kör
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 882
Szopasd be a honfitársadat te faszfej Alguersuari,..
több mint 13 éve
Aki kitalálta ezt a SC szabályt,hogy a lekörözöttek nem mehetnek el az safetycar mellet,azt is szájba rúgnám szívesen.Cowboykarcsi
arra már szabály van? én azthittem h csak beleszarnak 😀
több mint 13 éve
Aki kitalálta ezt a SC szabályt,hogy a lekörözöttek nem mehetnek el az safetycar mellet,azt is szájba rúgnám szívesen.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 362 — Vikings fan
És meg is kapta a megérdemelt büntit,kíváncsi vagyok lesz e valami jópofa nyilatkozata megint verseny után.Cowboykarcsi
Igen csak ha folyamatosan elbassza valaki versenyét akkor nem biztos hogy ekkora buntit kene csak kapnia.
több mint 13 éve
És meg is kapta a megérdemelt büntit,kíváncsi vagyok lesz e valami jópofa nyilatkozata megint verseny után.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 362 — Vikings fan
Hamiltont basszak mar pofán egy fagyott heringgel. Vicc amit művel idén.
több mint 13 éve
Vettel megint kilometerekkel a mezony elott. Ok miert nem tudnak elszurni egy kerekcseret , miert nem robban le az az auto, vagy Vettel miert nem csapja magat a falhoz????? (Ezek azert ma mind megtortenhetnek, hisz csak 7 kor ment le) Felrertes ne essek, kedvelem Seb-et, de iden gyakorlatilag nem is erdemes F1-et nezni, mert ugyis o nyer, ha meg valaki csinalja a showt, azt romma buntetik..... (vagy kiesik, esetleg a kocsija nem Red Bull szintu)

Ez a palya meg gusztustalan 😀 😛

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Raikkönennek tényleg feküdne ez az esti futam 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Wéber mondja, hogy ő is inkább esti típus. Hát ezzel nem mondott nagy újdonságot, látva a fejét néha az ázsiai futamokon. 😀

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 031
Tényleg valami hihetetlen lett ez a Red Bull minden téren, mindenki fél óráig inbolygott a kerékvetőkről való leérkezés után Vettel a gyorskörén meg mint kés vajon...JayB
Olyan volt a köre,főleg azzal a cockpit kamera állással,mintha csak PSen tolná valaki az F1 2011etCowboykarcsi
A legkönnyebb szinten ráadásul. 😊Schleck
Kb ja, mint mikor a létező összes rásegítés be van kapcsolva. Nem akarok semmit elvenni Vetteltől mert tény hogy zseniális a srác, az a helyzet hogy lehet nem szeretni de ezt el kell ismerni. Kihozza a 110%-ot az autóból, rajta kívül max 2-en képesek erre a jelenlegi mezőnyből viszont ez az idei Red Bullnál egyben azt is jelenti hogy egy másik kategóriában versenyez...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Tényleg valami hihetetlen lett ez a Red Bull minden téren, mindenki fél óráig inbolygott a kerékvetőkről való leérkezés után Vettel a gyorskörén meg mint kés vajon...JayB
Olyan volt a köre,főleg azzal a cockpit kamera állással,mintha csak PSen tolná valaki az F1 2011etCowboykarcsi
A legkönnyebb szinten ráadásul. 😊

több mint 13 éve
Olyan volt a köre,főleg azzal a cockpit kamera állással,mintha csak PSen tolná valaki az F1 2011et

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 031
Tényleg valami hihetetlen lett ez a Red Bull minden téren, mindenki fél óráig inbolygott a kerékvetőkről való leérkezés után Vettel a gyorskörén meg mint kés vajon...
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
meg mindig pletyka a dolog, de remelem, hogy ha megy is, akkor a szponzorok visznek annyi penzt, hogy rendes gardat tudnak megfizetni, akik kepesek epkezlab autot fejleszteni. Az meg ugye nem egy ev, igy ha Kimi tenyleg odamegy, akkor jobbhijan jovo szezontol ott fog korozgetni zero tettel a feje felett. Nagyon izgi..

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
http://f1-live.hu/hirek/hirajanlo/39943/29/breking_raikkonen_hamarosan_alair_a_williams_istallohoz/

bádábumm
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Egyre több helyen írják hogy Räikkönen visszajönne Barrichello helyére a Williamshez. Jövőre persze, de nekem akkor is tetszene a dolog! :cool:gamerkr
Egyszer bent jart naluk es ezert mondjak. Remelem visszajon, de ne egy roncsautoba mar. Meg ha jovore Renault motor is lesz naluk, akkor se tudnak x ezer ev ota also kozepnel jobb autot kesziteni.endorphyn
Igen ahhoz olyan dolog kell amit Kimi hozhat. Ha sok szponzorral jön lehet abból a Williamsből jó kocsi.Toca
A Williamsnel nem csak a penz a kerdes. Nincsen ott annyi jo agy, mint a tobbinel.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 849 — a new hope (again)
nemtom sztem ez hülyeség...

ha vissza akar jönni akkor ott a lotus, kimi személye simán hozz annyi pénzt mint a ruszki és abból a verdából még akár versenyautó is lehet....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Egyre több helyen írják hogy Räikkönen visszajönne Barrichello helyére a Williamshez. Jövőre persze, de nekem akkor is tetszene a dolog! :cool:gamerkr
Egyszer bent jart naluk es ezert mondjak. Remelem visszajon, de ne egy roncsautoba mar. Meg ha jovore Renault motor is lesz naluk, akkor se tudnak x ezer ev ota also kozepnel jobb autot kesziteni.endorphyn
Felőlem a HRTbe is beülhet csak lássam megint az F1ben, 😛