Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 962 — we almost always almost win
vajon összemegy-e massa meg hamilton? 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 032
Hogy a pcsába került Webber és Alonso közé abba a 15 méterbe 2 autó???
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
szokásos forgatókönyv: Massa jól rajtol, lerajtol minimum egy embert, utána szar lesz és végül beér olyan 7-8. helyen.eaglesmcnabb
és még ígyis rávereget Hamiltonra....
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 489 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
szokásos forgatókönyv: Massa jól rajtol, lerajtol minimum egy embert, utána szar lesz és végül beér olyan 7-8. helyen.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 032
Ez a Gyulai lassan jobban irritál, mint Czolner...Schleck
de legalább most nem volt alkalmasint, ha jól figyeltem 😀

a szokásos kis gyomorgörcs a a felvezető körben....utálom a felvezető köröketEaRl
Nekem is mindig megvan de megint csak a szokásos forgatókönyv van...
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Ez a Gyulai lassan jobban irritál, mint Czolner...Schleck
de legalább most nem volt alkalmasint, ha jól figyeltem 😀

a szokásos kis gyomorgörcs a a felvezető körben....utálom a felvezető köröket
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a Gyulai lassan jobban irritál, mint Czolner...

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 640 — Invisible man
Szörnyű lehetett neki...

http://www.nemzetisport.hu/motogp/simoncelli-edesapja-elmondta-fia-mar-halott-volt-amikor-elejtettek-2100493

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 362 — Vikings fan
Az milyen durva, hogy a pályamunkások is hibáztak. Nem is szabadott volna megmozdítani nyakmerevítő és gerincmerevítő nélkül. Ennek ellenére hordágyra rakták, majd miközben vitték a mentő felé el is ejtették. Ettől még nem valószínű, hogy túlélte volna, de ez azért...

http://www.gepnarancs.hu/2011/10/palyamunkas-kaosz-malajziaban-simoncelli-esese-utan/Matthew99
Pont erről beszélgettem egy haverommal hogy egy ilye serulesnel mindenhol azt tanítják hogy orvos szakszerű ellátása nélkül ne nyúljon senki hozza . Sajnos szerintem sokat nem osztott nem szorzott de az hogy egy nyaki - gerincserultet egy szalagkorlat mögött vár a mentő és pályamunkasokkal vitetik oda az amatőrizmus ne továbbja. Az meg hogy így elejtik értem én hogy akkor már valószínűleg nem számított de a sportolók helyében követelnem a magyarázatot .
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 640 — Invisible man
Az milyen durva, hogy a pályamunkások is hibáztak. Nem is szabadott volna megmozdítani nyakmerevítő és gerincmerevítő nélkül. Ennek ellenére hordágyra rakták, majd miközben vitték a mentő felé el is ejtették. Ettől még nem valószínű, hogy túlélte volna, de ez azért...

http://www.gepnarancs.hu/2011/10/palyamunkas-kaosz-malajziaban-simoncelli-esese-utan/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
"Bár Simoncelli szomorú halálhíre mellett eltörpül, de a motorsport rajongók félelemmel várják Valentino Rossi nyilatkozatát az eset után. A két olasz közeli barátságban volt, a videó elemzés után pedig egyértelmű, hogy – ha akaratlanul is, de – a Ducati első kereke okozta a halálos sérülést. Egyesek nem tartják kizártnak, hogy Valentino kilenc világbajnoki címmel a háta mögött, egy átszenvedett évad után végleg visszavonul a profi versenyzéstől."

Én remélem, hogy inkább a barátja miatt akarja megnyerni a jövő évi vb-t. 😕Habi
szinte kizártnak tartom hogy vissza vonuljonCowboykarcsi
Cáfolták is. 😉

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
"Bár Simoncelli szomorú halálhíre mellett eltörpül, de a motorsport rajongók félelemmel várják Valentino Rossi nyilatkozatát az eset után. A két olasz közeli barátságban volt, a videó elemzés után pedig egyértelmű, hogy – ha akaratlanul is, de – a Ducati első kereke okozta a halálos sérülést. Egyesek nem tartják kizártnak, hogy Valentino kilenc világbajnoki címmel a háta mögött, egy átszenvedett évad után végleg visszavonul a profi versenyzéstől."

Én remélem, hogy inkább a barátja miatt akarja megnyerni a jövő évi vb-t. 😕Habi
szinte kizártnak tartom hogy vissza vonuljon

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Allitolag alairt Kimi! Kiraly lenne, csak ne a roncsderbi kategoria Williamshez menne..
http://f1.blog.hu/2011/10/24/raikkonen_mar_alairt_a_williamshezendorphyn
Reszkess Vettel akadt egy új kihívód 😛
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Allitolag alairt Kimi! Kiraly lenne, csak ne a roncsderbi kategoria Williamshez menne..
http://f1.blog.hu/2011/10/24/raikkonen_mar_alairt_a_williamshez

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 890
R.I.P.

Borzalmas volt látni...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

Én remélem, hogy inkább a barátja miatt akarja megnyerni a jövő évi vb-t. 😕

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
R.I.P. Simoncelli 😕

Do your job
több mint 13 éve
catattack 3 520
Nagyon megdöbbentett a hír!
Rest In Peace Marco Simoncelli (1987-2011) 😕
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 538
RIP Marco 😕
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 740 — Patriots és Kaposvári KK fan
Emlékszem mekkora csatát vívott Talmával is 😕
Nyugodjon békében 😕

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Nyugodjon békében, nagyon szerencsétlen esés volt... 😕

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
R.I.P
Pedig hányszor figyelmeztették, hogy ne hordjon nagyobb sisakot... Persze lehet azzal se élte volna túl, de akkor is.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ezt nem hiszem el... 😕 😕
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Pont a bukás előtt kapcsoltam a közvetítésre, baszsus ez hihetetlen 😕
RIP 😕
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 291 — Tyrone Creek
Jézusmáriám, nagyon nagy kedvencem volt. Ez most nagyon beütött, Nyugodj Békében Marco!! 😕