Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Kasey szépen visszaadta Edwardsnak a pofont. Természetesen Denny is kapott belőle kicsit. Most már elölről és hátulról is kapott egyet a Camry. 😐jajaja, és erre Carl simán lenyilatkozta, hogy ő baszta el, és hajrá Kahne 😀 azért ez se mindennapos dolog manapság 😊
BTW, Harvick beteg formában tolja.Mikey
Harvick meg elképesztő, nem tudom mit találtak a négyesnél.
több mint 10 éve
Kasey szépen visszaadta Edwardsnak a pofont. Természetesen Denny is kapott belőle kicsit. Most már elölről és hátulról is kapott egyet a Camry. 😐BTW, Harvick beteg formában tolja.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
annyira gyűlölöm ezt a pályát egyébként. még jó, hogy ellövik a szezon elején.de kibírjuk, jövő héttől kezdődik egy Phoenix-Auto Club-Martinsville kombináció
több mint 10 éve
na, JJ lenyomta Loganót! 😀úgy nézem, Hamlinnél elfogyott az erő, ahogy beért a top10-be.
több mint 10 éve
közben Norbi is azt hiszi magáról, hogy ő Logano!
több mint 10 éve
Thx. Ezt az oldalt el is felejtettem.jót sajnos nem, de vipleague.me-n találsz elfogadhatót.40 perc és Kobalt 400!MikeyVmi jó minőségű streamet nem tudsz hozzá ?Greengo
(telóról írok, azért nem linkelem csak.)Mikey

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
jót sajnos nem, de vipleague.me-n találsz elfogadhatót.40 perc és Kobalt 400!MikeyVmi jó minőségű streamet nem tudsz hozzá ?Greengo
(telóról írok, azért nem linkelem csak.)
több mint 10 éve
kíváncsi vagyok Logano autójába milyen üzemanyagot öntenek, mert ez nem normális sebesség.
több mint 10 éve
40 perc és Kobalt 400!MikeyVmi jó minőségű streamet nem tudsz hozzá ?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Norbi nagyon szépet ment! Hentelt rendesen.
több mint 10 éve
40 perc és Kobalt 400!
több mint 10 éve
Így legalább Magnussen is kap egy esélyt a bizonyításra.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ha meg a versenyen ütközne vagy újra falnak menne és agysérülést szenvedne, akkor meg azon menne a hype, hogy miért engedték az orvosok versenyezni és miért nem védték meg. Közben mutogatná mindenki veszettül, hogy ki a felelős, akit kössenek is fel egyből éppen ahol van.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 10 éve
3 hét alatt azért ki lehet pihenni egy agyrázkódást. 😕JayBEz nem az NFL. 😀
több mint 10 éve
3 hét alatt azért ki lehet pihenni egy agyrázkódást. 😕
több mint 10 éve
Én nem lepődök meg, az elmúlt években sztandard volt, hogy egy ájulós-agyrázkódásos esés után egy verseny kimarad. A rohadt nagy ködösítés ami zajlik az esettel kapcsolatban az nagy gáz.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ahhoz képest, hogy úgy kezdték, nincs semmi komoly baja, nem rossz.
több mint 10 éve
Micsoda futam volt,de annál jobb fantasy. Az első 6 versenyzőből 3 is a csapatomban volt + eltaláltam a győztest is. 😊
több mint 10 éve
PÁLYAMUNKÁS! 😀 😀 😀 😀 😀 😀shawnkaAz nem volt semmi,Eurosporton biztos mutatják párszor. 😊
több mint 10 éve
PÁLYAMUNKÁS! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 10 éve
ez érdekes lesz. Kenseth kint maradt és csak 3 körösek a gumijai. megint tüzijáték lesz a vége 😀shawnkaSokáig nem is húzta az élen. 😊
több mint 10 éve
Beszarás mi megy itt. 😀
több mint 10 éve
tudom. láttam, amikor bevontatták, abból a kocsiból még ócskavas se nagyon lesz. csak ugye a nascar.com-on ment az élő leaderboard, és ott lett egy körből három, az volt furcsa, amiatt néztem rá a streamre.és ki volt az, aki pont eltalálta azt a pontot a falon, ahol már nincs SAFER? az volt Gordon?Gordont csak telibe verték,asszem Hamlin volt,akire gondolsz,de nem vagyok benne biztos.
(hülyének hangzik, de nem tudtam nézni, most kapcsoltam rá, hogy Gordon sárga zászló alatt 3 kört kapott, és pont a féknyomot mutatták meg a SAFER végét)slowmotion
Jeff amúgy ki is esett,nem csak,hogy 3 kört kapott.Nelson87
több mint 10 éve
ez érdekes lesz. Kenseth kint maradt és csak 3 körösek a gumijai. megint tüzijáték lesz a vége 😀