Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Igen ahhoz olyan dolog kell amit Kimi hozhat. Ha sok szponzorral jön lehet abból a Williamsből jó kocsi.Egyre több helyen írják hogy Räikkönen visszajönne Barrichello helyére a Williamshez. Jövőre persze, de nekem akkor is tetszene a dolog! :cool:gamerkrEgyszer bent jart naluk es ezert mondjak. Remelem visszajon, de ne egy roncsautoba mar. Meg ha jovore Renault motor is lesz naluk, akkor se tudnak x ezer ev ota also kozepnel jobb autot kesziteni.endorphyn
több mint 13 éve
Egyre több helyen írják hogy Räikkönen visszajönne Barrichello helyére a Williamshez. Jövőre persze, de nekem akkor is tetszene a dolog! :cool:gamerkrEgyszer bent jart naluk es ezert mondjak. Remelem visszajon, de ne egy roncsautoba mar. Meg ha jovore Renault motor is lesz naluk, akkor se tudnak x ezer ev ota also kozepnel jobb autot kesziteni.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Egyre több helyen írják hogy Räikkönen visszajönne Barrichello helyére a Williamshez. Jövőre persze, de nekem akkor is tetszene a dolog! :cool:
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Jövő évi usa gp promo http://www.youtube.com/watch?v=0tEHQJn_hxo (full HDben érdemes megnézni) 😊
több mint 13 éve
http://tv.eurosport.hu/eurosport/storynews_sto2921631.shtml Nyugodjék Békében! 😕
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Ez most nagyon pofán vágott,nyugodjon békében....
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
RIP Pepi! 😕
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Nyugodjon békében Pepi bá! 😕mérhetetlenül szomorú vagyok 😕
JT Daniels fan
több mint 13 éve
JéBé
7 031
Rip Pepi! 😕 Kevés embert tudok aki ennyire tiszta szívvel imádta kedvenc sportját.
több mint 13 éve
Másik topicba már betettem, de azért ide is beírom a szomorú hírt .http://index.hu/belfold/2011/09/17/meghalt_boroczky_jozsef/
Nagyon bírtam az öreget. Miatta is kedveltem meg a Eurosportos közvetítéseket. Nyugodjon békében 😕
több mint 13 éve
Igazából nincs itt semmi gáz. Úgy gondolják, hogy a forma1 már gagyi, kell egy új sport. Ennek érdekében 2012-től a pilóták a boxból távirányítóval fognak játékautókat vezetni, így az anyagi kár is jelentéktelen egy ütközésnél, emberéletek sem forognak veszélyben, ráadásul gumi és benzin sem fog fogyni. Ja, és természetesen olyan izgalmakat fog szolgáltatni, amilyenben embernek része sem lehet másképpen soha.Az egyik kedvenc sportom a forma 1, de azt hiszem nem vagyok messze attól, hogy teljesen elveszítsem az érdeklődésem. A retkes ratyi fosadék trabant vs F16-os előzések persze megvannak, nehogy legyen izgalom, és akkor amikor valakik szolgáltatnak valamit, ami miatt tényleg megéri még nézni, akkor itt szarrá akarják büntetni. Nem értem mi az érdekük ezeknek abban, hogy tönkretegyék ezt a sportot, de remélem megéri valakinek.
Ja, mostmár túllépünk a csapatutasításon, és nem csak X csapat 2. pilótájának szólnak, hogy "Józsi iz faszter den jú" hanem már Y csapat pilótájának is szólnak, hogy az X csapatos Józsi faszterebb nála... Csodálom, hogy kék zászlót nem kapott Schumi. Azért utólag én eltiltanám örökre a forma1-től, amiért akkora szarházi volt, hogy nem engedte el azonnal a nála sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal gyorsabb Hamiltont. Pedig Hamilton tényleg olyan sokkal gyorsabb volt nála, hogy 20 körön át kb. esélye nem volt elmenni.
több mint 13 éve
Azért mondjuk durva hogy Hamiltont (nem a személyével akarok megint előjönni csak páldaként msot ő ugrik be 😊) jóval többért kurva ritkán büntették meg. Schumachert meg kis agresszívitás után már támadták rádión is elég durván. Ennyi erővel Alonsot is meglehetett volna büntetni anno Imolában vagy 1 év múlva fordítva. Érdekes Button megtudta előzni csak Hamilton nem. Nem tudott normálisan kigyorsítani a 2-esből úgy ahogy Button ,saját vagy autója hibájából ezért szenvedett ennyit. Így felfújni ezt vicc. Ennyi erővel Alonsot is megbüntethetnék mert kizavarta Vettelt a fűre. Legyen már férfias a játék van már kers-drs minden lófasz ha így sem tud megelőzni egy nála jó fél mpvel lassab kocsit vessen magára.
több mint 13 éve
Erre most jöttem rá ahogy olvastam hogy az első 5 helyen mindenki Világbajnok azazért kemény adat 😊
több mint 13 éve
Szokásos futam.Vettel az autóversenyt,Gyulánk meg a hülyeségmondó versenyt nyerte meg.
több mint 13 éve
LOOOL Imádom a szinkrontolmácsokat 😀"Sebastian, akár már Szingapúrban meglehet a 2. VB címed, mit gondolsz erről?
Hát nincsenek igazán gondolataim..." 😂😂
több mint 13 éve
JéBé
7 031
Itt kijött az autó. Az aerodinamikai beállítások ugyanazok, nincs trükk. Mechanikai tapadás van semmi más. Amikor Vettel elment kb mint ha egy GP2-es autót hagyott volna ott az első kanyarban.
több mint 13 éve
Azért az hogy RBR hogy tapad beszarás. Mondjuk megnéztem volna ha egy McLaren van mögötte és nem Alonso.Azért vicc hogy Ferrari fél versenynél többet nem tud kihozni magából. Alonsonak komoly mák és balfasz lekörözöttek kellettek mert Hamilton fél körre hamarabb éri utol szevasz van. Vicc mennyire nem tapad az a gumi.
Kis Senna nekem meg nagyon tetszik.
Gyula meg hogy 3-4 percen keresztül Algersuarizza Buemit az vicc, hogy utána rászólnak elnézést kér majd fél percen belül megint 3 percig lgersuarizza és amikro a képen van hogy kit előztek meg akkor is az már szánalom
több mint 13 éve
Na ezt viszont most csunyán bealudta Alonso
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
hihetetlen amúgy mennyivel volt gyorsabb az RBR az első sikán utáni nyújtott jobbosban,úgy ment el Vettel Alonso mellett mintha más kategóriában versenyeznének.
több mint 13 éve
a már-már hagyományosnak mondható chat most is él: http://cbe001.chat.mibbit.com/szerver: IRC2.HU
név: #bowlhu
több mint 13 éve
JéBé
7 031
Wow vettel nyert!
több mint 13 éve
JéBé
7 031
Coronelt megbüntették Villa kiforgatásáért így Norbi 6.