Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 13 éve
ez alkalmasint jó hír.jovore az m1-en lesz ujra az f1, remelhetoleg nem gyulaval...JJCsak ne Mezei Dániel legyen ,mert a motogp közvetítései felértek egy élveboncolással, hozzá képest még Gyula is klasszis.
+ Lealább Gyulai Balázs tapló nagy arcát sem kell többet nézni. 😀xrace77
több mint 13 éve
Pontosan! Palik Laczi for pres.! Yes we Can! 😀Ahelyett, hogy egy jó Czollner-Palik párost vetnének be újra... 😀somoskovigjovore az m1-en lesz ujra az f1, remelhetoleg nem gyulaval...JJDe. Valahol azt olvastam ő is és Szujó is megy át.Matthew99
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
xrace77
4 515
jovore az m1-en lesz ujra az f1, remelhetoleg nem gyulaval...JJCsak ne Mezei Dániel legyen ,mert a motogp közvetítései felértek egy élveboncolással, hozzá képest még Gyula is klasszis.
+ Legalább Gyulai Balázs tapló nagy arcát sem kell többet nézni. 😀
több mint 13 éve
Ja, hát ez nagyjából olyan megmozdulás lesz, mint a Danubius/Sláger -> Class/Neo. Pedig kifejezetten örültem volna, ha nem Mrs. Vettel közetít jövőre :/jovore az m1-en lesz ujra az f1, remelhetoleg nem gyulaval...JJDe. Valahol azt olvastam ő is és Szujó is megy át.Matthew99
több mint 13 éve
Ahelyett, hogy egy jó Czollner-Palik párost vetnének be újra... 😀jovore az m1-en lesz ujra az f1, remelhetoleg nem gyulaval...JJDe. Valahol azt olvastam ő is és Szujó is megy át.Matthew99
több mint 13 éve
jovore az m1-en lesz ujra az f1, remelhetoleg nem gyulaval...JJDe. Valahol azt olvastam ő is és Szujó is megy át.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
jovore az m1-en lesz ujra az f1, remelhetoleg nem gyulaval...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ÚrIsten, ilyen balesetet, R.I.P. 😕
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
xrace77
4 515
több mint 13 éve
RIP DW!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
R.I.P. 😕
több mint 13 éve
Elhunyt Dan Wheldon Indycar versenyző. Las Vegasban volt a szezonzáró futam ma este, és egy 15 autós ütközés jött ki nagyon rosszul.http://www.youtube.com/watch?v=YcAZ7I_lk7M&feature=youtu.be
több mint 13 éve
JéBé
7 033
Amit még nagyon hiányolok az a műszaki hibák... Idén nem is volt iylen kb az élmezőnyben.
több mint 13 éve
azt a 40-50 másodpercet amikor kb egy körön keresztül Hamilton meg Webber ölte egymást megérte nézni,nem tudom mit fanyalogtok.én már alig várom a jövő esztendőt amikor az "egy irányváltásos"szabályt is szigorítani fogják,lévén volt olyan versenyző még idén is(!) aki ha úgy hozta a helyzet ,védekezni akart nem csak kellemesen érezni magát autózás közben,a fene a mocskos pofáját.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Öröm látni, hogy nem csak nekem lett tele a tököm az F1-el 😀HabiMár azok is unják akik versenyeznek, nemhogy azok akik nézték eddig. 😀
több mint 13 éve
Öröm látni, hogy nem csak nekem lett tele a tököm az F1-el 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Ujabb Raikkonen pletyka:http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/03/raikkonen/
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
catattack
3 520
2012-ben is jön a WTCC Magyarországra! 😀
több mint 13 éve
Jó, azért ez is erős. 😉Ezzel azért vitatkoznék, mindketten kellően agresszívak ha kell. Button stílusa az undoritó mégha kedvelem is. Egyébként ha Hamilton úgy 20-30 évvel korábban születik abba a korba amikor még sokkal nyersebb, puritánabb autók voltak kb 10x-es világbajnok lenne.JayBHamilton az egyik a jelenlegi mezőny 3 legjobb versenyzőjéből,ez nem is vitás,ezt nem lehet elvenni tőle azzal együtt hogy én nem igazán kedvelem.De az elmúlt másfél egy évben és főleg idén,nagyon nem tudja megtalálni az arany középutat az agresszivitás és a megbízhatóság között,gyakorlatilag vagy dobogón van vagy kiesik-kilök valakit,megbüntetik stb.Látványos versenyeket lehet így csinálni VB címet nyerni nem.CowboykarcsiEz itt a baj, hogy ilyen ALonso meg Vettel stilussal lehet nyerni, ami konkretan megoli az F1-et.
lotus86
Egyébként az írásod többi részével egyetértek.
több mint 13 éve
Ja, de nem azert, mert olyan jo, hanem mert csinalja a Head & Shoulders reklamot, tv-ben is nyomatjak, mert jokepu.Ezzel azért vitatkoznék, mindketten kellően agresszívak ha kell. Button stílusa az undoritó mégha kedvelem is. Egyébként ha Hamilton úgy 20-30 évvel korábban születik abba a korba amikor még sokkal nyersebb, puritánabb autók voltak kb 10x-es világbajnok lenne.Hamilton az egyik a jelenlegi mezőny 3 legjobb versenyzőjéből,ez nem is vitás,ezt nem lehet elvenni tőle azzal együtt hogy én nem igazán kedvelem.De az elmúlt másfél egy évben és főleg idén,nagyon nem tudja megtalálni az arany középutat az agresszivitás és a megbízhatóság között,gyakorlatilag vagy dobogón van vagy kiesik-kilök valakit,megbüntetik stb.Látványos versenyeket lehet így csinálni VB címet nyerni nem.CowboykarcsiEz itt a baj, hogy ilyen ALonso meg Vettel stilussal lehet nyerni, ami konkretan megoli az F1-et.
lotus86
. Azert az mindent elmond, hogy vilagbajnok letedre a sportbuzi orszagodban sem szeretnek.Most volt valami felmérés hogy ő lett az angol nők álma.JayB
lotus86
több mint 13 éve
JéBé
7 033
Ezzel azért vitatkoznék, mindketten kellően agresszívak ha kell. Button stílusa az undoritó mégha kedvelem is. Egyébként ha Hamilton úgy 20-30 évvel korábban születik abba a korba amikor még sokkal nyersebb, puritánabb autók voltak kb 10x-es világbajnok lenne.Hamilton az egyik a jelenlegi mezőny 3 legjobb versenyzőjéből,ez nem is vitás,ezt nem lehet elvenni tőle azzal együtt hogy én nem igazán kedvelem.De az elmúlt másfél egy évben és főleg idén,nagyon nem tudja megtalálni az arany középutat az agresszivitás és a megbízhatóság között,gyakorlatilag vagy dobogón van vagy kiesik-kilök valakit,megbüntetik stb.Látványos versenyeket lehet így csinálni VB címet nyerni nem.CowboykarcsiEz itt a baj, hogy ilyen ALonso meg Vettel stilussal lehet nyerni, ami konkretan megoli az F1-et.
lotus86
. Azert az mindent elmond, hogy vilagbajnok letedre a sportbuzi orszagodban sem szeretnek.Most volt valami felmérés hogy ő lett az angol nők álma.
lotus86
több mint 13 éve
Es akkor te nem is a BBC kozvetitest nezted. Jordan meg Coulthard a verseny vegeig azon frocsogtek, hogy mit csinalt Schumacher, meg mennyire nem szabalyos meg stb.+1Hamilton az egyik a jelenlegi mezőny 3 legjobb versenyzőjéből,ez nem is vitás,ezt nem lehet elvenni tőle azzal együtt hogy én nem igazán kedvelem.De az elmúlt másfél egy évben és főleg idén,nagyon nem tudja megtalálni az arany középutat az agresszivitás és a megbízhatóság között,gyakorlatilag vagy dobogón van vagy kiesik-kilök valakit,megbüntetik stb.Látványos versenyeket lehet így csinálni VB címet nyerni nem.CowboykarcsiEz itt a baj, hogy ilyen ALonso meg Vettel stilussal lehet nyerni, ami konkretan megoli az F1-et. Mondom ezt ugy, hogy osidok ota a Ferrarinak szurkolok, de ha a jelenlegi kedvencemet kellene megnavaznam, akkor az Hamilton lenne. Nagyon sajnalom, hogy a jelenlegi szabalyok nagyon nem tamogatjak a latvanyos versenyzest, es inkabb az aranyos, konfliktuskerulo korozgetest reszesitik elonyben. De hat penz beszel, kutya ugat.
Regi nota, de:
http://www.youtube.com/watch?v=5MEG88C3Mp0
Foberlommel meg pont arrol dumaltunk, hogy azert regen mennyivel izgalmasabbak voltak a versenyek, ha az autok megbizhatosagat vesszuk figyelembe. Azert akarmikor felrobbanhatott egy moci, emlekezzunk csak a kezzel foghato feher fustot maguk utan huzo autokrol, bekrepalhatott egy fek, ma meg gyakorlatilag semmi nem tortenik.lotus86
az is nevetség volt amit MSCvel műveltek most Monza után....Cowboykarcsi
Ja, es az F1 gyilkosai kozott meg sem emlitettem a legnagyobb "favagot" Buttont. Tole hanyok, de ot meg az angolok is szarozzak, annak ellenere, hogy gyakrabban szerez pontot, mint Hamilton. Azert az mindent elmond, hogy vilagbajnok letedre a sportbuzi orszagodban sem szeretnek.
Go Di Resta!!!
LOOOOL Button zsinorban 4. podiumat gyujtotte be, de Coulthard es Jordan elintezte egy jolvannal, es azota Di Restat dicserik.
több mint 13 éve
egy kicsit tuldramatizálva irtam nyilván 😀 lényeg h én ezzel a fejlesztési iránnyal abszolut nem értek egyetén nekem alapállásból nem tetszik ez aero dominancia most. Vettelék nemtudom pontosan mennyivel, de jovan lassabbak voltak mindenkitől monzában is, lassan ott tartunk h bevesznek minden kanyart 200 al, viszont a végsebesség meg 240EaRlLoews-t megprobalhatna 200 korul bevenni....latvanyos lenne, meg akkor biztos nem o nyerne. 😉lotus86
mondjuk ehhez a pályák is hozzájárulnak
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nyomjad Button!