Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
jovore az m1-en lesz ujra az f1, remelhetoleg nem gyulaval...JJ
Csak ne Mezei Dániel legyen ,mert a motogp közvetítései felértek egy élveboncolással, hozzá képest még Gyula is klasszis.
+ Lealább Gyulai Balázs tapló nagy arcát sem kell többet nézni. 😀xrace77
ez alkalmasint jó hír.

több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
De. Valahol azt olvastam ő is és Szujó is megy át.Matthew99
Ahelyett, hogy egy jó Czollner-Palik párost vetnének be újra... 😀somoskovig
Pontosan! Palik Laczi for pres.! Yes we Can! 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Csak ne Mezei Dániel legyen ,mert a motogp közvetítései felértek egy élveboncolással, hozzá képest még Gyula is klasszis.
+ Legalább Gyulai Balázs tapló nagy arcát sem kell többet nézni. 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ja, hát ez nagyjából olyan megmozdulás lesz, mint a Danubius/Sláger -> Class/Neo. Pedig kifejezetten örültem volna, ha nem Mrs. Vettel közetít jövőre :/
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 304 — 49ers GM
Ahelyett, hogy egy jó Czollner-Palik párost vetnének be újra... 😀

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 640 — Invisible man
De. Valahol azt olvastam ő is és Szujó is megy át.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 350 — no es importante
jovore az m1-en lesz ujra az f1, remelhetoleg nem gyulaval...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 962 — we almost always almost win
ÚrIsten, ilyen balesetet, R.I.P. 😕

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 851 — a new hope (again)
RIP DW!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
hihetetlen....nyugodj békében 😕 😕

JT Daniels fan
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 834 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
R.I.P. 😕
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 291 — Tyrone Creek
Elhunyt Dan Wheldon Indycar versenyző. Las Vegasban volt a szezonzáró futam ma este, és egy 15 autós ütközés jött ki nagyon rosszul.

http://www.youtube.com/watch?v=YcAZ7I_lk7M&feature=youtu.be
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 033
Amit még nagyon hiányolok az a műszaki hibák... Idén nem is volt iylen kb az élmezőnyben.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
azt a 40-50 másodpercet amikor kb egy körön keresztül Hamilton meg Webber ölte egymást megérte nézni,nem tudom mit fanyalogtok.én már alig várom a jövő esztendőt amikor az "egy irányváltásos"szabályt is szigorítani fogják,lévén volt olyan versenyző még idén is(!) aki ha úgy hozta a helyzet ,védekezni akart nem csak kellemesen érezni magát autózás közben,a fene a mocskos pofáját.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Öröm látni, hogy nem csak nekem lett tele a tököm az F1-el 😀Habi
Már azok is unják akik versenyeznek, nemhogy azok akik nézték eddig. 😀

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Öröm látni, hogy nem csak nekem lett tele a tököm az F1-el 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ujabb Raikkonen pletyka:
http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/03/raikkonen/

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
catattack 3 520
2012-ben is jön a WTCC Magyarországra! 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hamilton az egyik a jelenlegi mezőny 3 legjobb versenyzőjéből,ez nem is vitás,ezt nem lehet elvenni tőle azzal együtt hogy én nem igazán kedvelem.De az elmúlt másfél egy évben és főleg idén,nagyon nem tudja megtalálni az arany középutat az agresszivitás és a megbízhatóság között,gyakorlatilag vagy dobogón van vagy kiesik-kilök valakit,megbüntetik stb.Látványos versenyeket lehet így csinálni VB címet nyerni nem.Cowboykarcsi
Ez itt a baj, hogy ilyen ALonso meg Vettel stilussal lehet nyerni, ami konkretan megoli az F1-et.
lotus86
Ezzel azért vitatkoznék, mindketten kellően agresszívak ha kell. Button stílusa az undoritó mégha kedvelem is. Egyébként ha Hamilton úgy 20-30 évvel korábban születik abba a korba amikor még sokkal nyersebb, puritánabb autók voltak kb 10x-es világbajnok lenne.JayB
Jó, azért ez is erős. 😉
Egyébként az írásod többi részével egyetértek.

több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Hamilton az egyik a jelenlegi mezőny 3 legjobb versenyzőjéből,ez nem is vitás,ezt nem lehet elvenni tőle azzal együtt hogy én nem igazán kedvelem.De az elmúlt másfél egy évben és főleg idén,nagyon nem tudja megtalálni az arany középutat az agresszivitás és a megbízhatóság között,gyakorlatilag vagy dobogón van vagy kiesik-kilök valakit,megbüntetik stb.Látványos versenyeket lehet így csinálni VB címet nyerni nem.Cowboykarcsi
Ez itt a baj, hogy ilyen ALonso meg Vettel stilussal lehet nyerni, ami konkretan megoli az F1-et.
lotus86
Ezzel azért vitatkoznék, mindketten kellően agresszívak ha kell. Button stílusa az undoritó mégha kedvelem is. Egyébként ha Hamilton úgy 20-30 évvel korábban születik abba a korba amikor még sokkal nyersebb, puritánabb autók voltak kb 10x-es világbajnok lenne.
. Azert az mindent elmond, hogy vilagbajnok letedre a sportbuzi orszagodban sem szeretnek.
lotus86
Most volt valami felmérés hogy ő lett az angol nők álma.JayB
Ja, de nem azert, mert olyan jo, hanem mert csinalja a Head & Shoulders reklamot, tv-ben is nyomatjak, mert jokepu.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 033
lotus86
Ezzel azért vitatkoznék, mindketten kellően agresszívak ha kell. Button stílusa az undoritó mégha kedvelem is. Egyébként ha Hamilton úgy 20-30 évvel korábban születik abba a korba amikor még sokkal nyersebb, puritánabb autók voltak kb 10x-es világbajnok lenne.
. Azert az mindent elmond, hogy vilagbajnok letedre a sportbuzi orszagodban sem szeretnek.
lotus86
Most volt valami felmérés hogy ő lett az angol nők álma.
több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Ez itt a baj, hogy ilyen ALonso meg Vettel stilussal lehet nyerni, ami konkretan megoli az F1-et. Mondom ezt ugy, hogy osidok ota a Ferrarinak szurkolok, de ha a jelenlegi kedvencemet kellene megnavaznam, akkor az Hamilton lenne. Nagyon sajnalom, hogy a jelenlegi szabalyok nagyon nem tamogatjak a latvanyos versenyzest, es inkabb az aranyos, konfliktuskerulo korozgetest reszesitik elonyben. De hat penz beszel, kutya ugat.

Regi nota, de:

http://www.youtube.com/watch?v=5MEG88C3Mp0

Foberlommel meg pont arrol dumaltunk, hogy azert regen mennyivel izgalmasabbak voltak a versenyek, ha az autok megbizhatosagat vesszuk figyelembe. Azert akarmikor felrobbanhatott egy moci, emlekezzunk csak a kezzel foghato feher fustot maguk utan huzo autokrol, bekrepalhatott egy fek, ma meg gyakorlatilag semmi nem tortenik.lotus86
+1
az is nevetség volt amit MSCvel műveltek most Monza után....Cowboykarcsi
Es akkor te nem is a BBC kozvetitest nezted. Jordan meg Coulthard a verseny vegeig azon frocsogtek, hogy mit csinalt Schumacher, meg mennyire nem szabalyos meg stb.

Ja, es az F1 gyilkosai kozott meg sem emlitettem a legnagyobb "favagot" Buttont. Tole hanyok, de ot meg az angolok is szarozzak, annak ellenere, hogy gyakrabban szerez pontot, mint Hamilton. Azert az mindent elmond, hogy vilagbajnok letedre a sportbuzi orszagodban sem szeretnek.

Go Di Resta!!!

LOOOOL Button zsinorban 4. podiumat gyujtotte be, de Coulthard es Jordan elintezte egy jolvannal, es azota Di Restat dicserik.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
én nekem alapállásból nem tetszik ez aero dominancia most. Vettelék nemtudom pontosan mennyivel, de jovan lassabbak voltak mindenkitől monzában is, lassan ott tartunk h bevesznek minden kanyart 200 al, viszont a végsebesség meg 240EaRl
Loews-t megprobalhatna 200 korul bevenni....latvanyos lenne, meg akkor biztos nem o nyerne. 😉lotus86
egy kicsit tuldramatizálva irtam nyilván 😀 lényeg h én ezzel a fejlesztési iránnyal abszolut nem értek egyet
mondjuk ehhez a pályák is hozzájárulnak
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
nyomjad Button!