Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
és ki volt az, aki pont eltalálta azt a pontot a falon, ahol már nincs SAFER? az volt Gordon?Gordont csak telibe verték,asszem Hamlin volt,akire gondolsz,de nem vagyok benne biztos.
(hülyének hangzik, de nem tudtam nézni, most kapcsoltam rá, hogy Gordon sárga zászló alatt 3 kört kapott, és pont a féknyomot mutatták meg a SAFER végét)slowmotion
Jeff amúgy ki is esett,nem csak,hogy 3 kört kapott.
több mint 10 éve
és ki volt az, aki pont eltalálta azt a pontot a falon, ahol már nincs SAFER? az volt Gordon?(hülyének hangzik, de nem tudtam nézni, most kapcsoltam rá, hogy Gordon sárga zászló alatt 3 kört kapott, és pont a féknyomot mutatták meg a SAFER végét)
több mint 10 éve
Nem gondolnám, hogy ez az az eset amikor lenne miért verekedni. Ez most (is) szimplán a f@sz rossz vége volt 😕dcsicsakPont ezért gondolom,hogy feszült lehet. Semmi köze nem volt a balesethez,valakin le kell vezetni a dühöt.
Bár az még idegesebb,aki belerakta a fantasybe. 😀
több mint 10 éve
Ha most nem fog verekedni Gordon,akkor soha.Nelson87a szerencséjét ütheti legfeljebb. 😊
szépen elindult a Camry segge kifele... 😕
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Nem gondolnám, hogy ez az az eset amikor lenne miért verekedni. Ez most (is) szimplán a f@sz rossz vége volt 😕
több mint 10 éve
Ha most nem fog verekedni Gordon,akkor soha.
több mint 10 éve
Nálam mindig. 😛Logano nagyon nyomja,de remélem elõkerül Johnson is a végére( fantasyn õt tettem gyõzelemre) 😊Nelson87szerintem Logano nem fog végigmenni.
nálam Kenseth nyeri a futamot 😀shawnka

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Nagyobb esély van rá,mint Johnson győzelmére. Az én eheti fantasym amúgy sem túl acélos(Johnson,Dale Jr.,Truex Jr,Stewart és Cassil). Utóbbi már csak lesi a többieket. 😀Logano nagyon nyomja,de remélem elõkerül Johnson is a végére( fantasyn õt tettem gyõzelemre) 😊Nelson87szerintem Logano nem fog végigmenni.
nálam Kenseth nyeri a futamot 😀shawnka
több mint 10 éve
Logano nagyon nyomja,de remélem elõkerül Johnson is a végére( fantasyn õt tettem gyõzelemre) 😊Nelson87szerintem Logano nem fog végigmenni.
nálam Kenseth nyeri a futamot 😀
több mint 10 éve
Logano nagyon nyomja,de remélem elõkerül Johnson is a végére( fantasyn õt tettem gyõzelemre) 😊
több mint 10 éve
#4 úgy otthagyta Loganót, mintha szembejött volna. 😀
több mint 10 éve
Dillon ma faltól falig autózik 😀shawnkaamíg nem teszi ki megint Gordont, addig azt felőlem azt csinál, amit akar
több mint 10 éve
Dillon ma faltól falig autózik 😀
több mint 10 éve
látom Atlantában folytatódik a Daytonában megkezdett sorozat, miszerint a restartokat beszopja Denny az előtte haladók miatt...
több mint 10 éve
Logano vajon mitől megy ennyire? Nem tetszik ez a jó forma, amit idén mutat 😀
több mint 10 éve
Harvick 23 kör alatt 25 helyet jött előre. 😀
több mint 10 éve
hát igen, a studióbeszélgetés valahogy nem olyan izgi.jó helyről indulunk. remélem még jobb helyen végzünk.Mikeycsak mondjuk lassan megszáradhatna a pálya 😀shawnka
több mint 10 éve
hoppá, nekiállnak, aztán lesz ami lesz.
több mint 10 éve
jó helyről indulunk. remélem még jobb helyen végzünk.Mikeycsak mondjuk lassan megszáradhatna a pálya 😀
több mint 10 éve
jó helyről indulunk. remélem még jobb helyen végzünk.
több mint 10 éve
mindjárt Atlanta. remélem bizsereg már
több mint 10 éve
Alonso még mindig kórházban van. Remélem nem rejtegetnek semmit és tényleg nincs komolyabb baja.
több mint 10 éve
Csak a kölyök volt észnél, meg is érdemelte! Viszont pár emberke lehet bajban lesz a motorok miatt.ehh...tipikus Gordon "finish" mióta nézek Nascart egyszer nem volt olyan, hogy Gordon ezekből jól jöjjön ki...Loganónak csak cat örül 😀
a végén azt hittem Harvick megint megnyeri a semmiből xD bár mondjuk jobban örültem volna, mint Loganonak.Raven17
amúgy Harvick és Jr is mintha elvette volna a sárga miatt, pedig elvileg itt rájuk már nem vonatkozik.shawnka
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Dale Jr. legalább behúzta a harmadikra, de ez megint mi volt már...-_-
több mint 10 éve
mellette komment: Officials say his tires were deflated by 2 pounds.. 😀 😀 😀