Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Valahogy most nem éreztem meg. Hét elején vaciláltam Earnhardt és Kenseth között,aztán kiválasztottam Loganot. Ma meg az utolsó pillanatig cserélgettem őket,mire végül megszületett a nagy döntés. 😀 Na,majd a jövőhéten.
több mint 10 éve
ennyit Nelsonka szériájáról 😀shawnkaMinden sorozat megszakad egyszer. A helyzetet csak az rontja,hogy a versenyzőim közé is betettem. 😀
több mint 10 éve
ennyit Nelsonka szériájáról 😀shawnkaPedig már azt hittem van egy utódom.... 😀 😕
több mint 10 éve
ennyit Nelsonka szériájáról 😀
több mint 10 éve
hoppá Junior odavágta nem kicsit.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
live247 előfizetés és minden gondotok örökre megoldódikshawnkaAzért ez így nem igaz. 😀 Szaggatott a szezonban az is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
nem tudom, ki hogy van vele, de számomra kezd uncsi lenne Harvick.Mikeyszerencsére még messze van a Hamiltonságtól. amint visszamennek a fiúk keletre, jönnek a fejlesztések az autókra úgyis.
több mint 10 éve
nem tudom, ki hogy van vele, de számomra kezd uncsi lenne Harvick.
több mint 10 éve
live247 előfizetés és minden gondotok örökre megoldódik
több mint 10 éve
Nálam minden stimmel. Firstrow-n is frankó.dcsicsakAkkor az csak engem nem szeret. 😀 Na,de most már mindegy is,a cricfree megmentette a vasárnap estét.
több mint 10 éve
Nálam minden stimmel. Firstrow-n is frankó.
több mint 10 éve
Sajnos nekem nem vált be,mindenesetre köszönöm. Már csak a cricfree maradt az utolsó reményem. Fogalmam sincs mi az oka ennek a hirtelen "stream-romlásnak" nálam,azelőtt mindig tudtam nézni a versenyeket.Egész véletlenül nem tud valaki egy jó streamet? Kezdek megőrülni a firstrowtól.Nelson87www.vipleague.me/motorsports/290240/1/nascar-sprint-cup-series-campingworld.com-500-live-stream-online.htmlGreengo
És igen,a cricfree tökéletes,nem is értem,hogy felejthettem el azt az oldalt.
több mint 10 éve
Egész véletlenül nem tud valaki egy jó streamet? Kezdek megőrülni a firstrowtól.Nelson87www.vipleague.me/motorsports/290240/1/nascar-sprint-cup-series-campingworld.com-500-live-stream-online.html

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
egészen hihetetlen, hogy az óraaállítás óta mindenről lekések. c'mon Denny!
több mint 10 éve
áh, mit megy már a 22-es a külső íven 😀
több mint 10 éve
Egész véletlenül nem tud valaki egy jó streamet? Kezdek megőrülni a firstrowtól.
több mint 10 éve
na, kezdődhet az igazi verseny.
több mint 10 éve
Lassan kezdődik a NASCAR futam,az utolsó pillanatban kicseréltem a futamgyőztes tippemet. Dale Jr. lett végül,pedig nagyon gondolkodtam Kensethen. 😊
több mint 10 éve
de az a durva, hogy Szujóék is rettenetesen unták, pedig ők azért két tizedek miatt is képesek eldobni az agyukat.shawnkaNekem tetszett :A:
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
de az a durva, hogy Szujóék is rettenetesen unták, pedig ők azért két tizedek miatt is képesek eldobni az agyukat.
több mint 10 éve
Tényleg nem volt valami izgalmas futam, de ez az időszak sztem még mindig jobb, mint a Schumis vagy Vetteles ahol a csapattárs esélytelen volt. Hami meg Rosberg legalább csatázhatnak...amúgy meg kéne ide is valami kamu sárga a végére és akkor legalább a vége jó lenne, mint a Nascarban. 😀
több mint 10 éve
Kicsit úgy érzem divat lett most szidni az F1-et. Nem alaptalan de unalmas futamok mindig is voltak ahogy domináns autók is...
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Most mit panaszkodtok? A lényeg, hogy a pilóták felismerhetőek, mert állandó a sisakfestés. Ez volt a fő probléma, amin annyira változtatni kellett. :[]
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 10 éve
Szegény Kimit tényleg az ág is húzza.....viszont az új főnök hatalmas arc, tetszik a hozzállása, na meg amikor nem sikerültek a kerékcserék mindjárt odament hogy na srácok akkor hogyan is állunk ezzel? 😊Sajnos akkora előnye van a Mercinek, hogy ha Rosberg nem művel valami csodát akkor itt hamar vége lesz a partynak.....viszont egy Williams-Ferrari csata az jó lehet a szezon során, de lehet hogy a sok pénz ami a Ferrarinál van ezt is el fogja dönteni hamar. Mindig volt dominancia az F1-ben, de ez most azért is kár mert tényleg sok jó pilóta van most a mezőnyben és jó kis csatákat lehetne látni és izgalmakat, de hát ez ki van lőve....
Kis naívan még mindig megnézem a futamot,pedig tudja az ember hogy úgy is pocsék lesz 😀😀
több mint 10 éve
az, hogy ha Räikkönennek szurkolsz, azt veszed észre magadon, hogy kínodban azon röhögsz, hogy a balszerencse 58. alkalommal is utoléri a kedvencedet. mert van, ami sosem változik.a többinek sok értelmét én sem látom. 😊