Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Harvick mit ment, aztaq...aztán Harvick már a múlt heti verseny kétharmadát is végigvezette... jó, persze, tudom, ebben az is benne van, hogy kicentizték az üzemanyagot, hogy gyorsabban lehessenek, és rajtavesztettek. de Harvick két hete tolja, ahogy a csövön kifér, nekem ez pl. sokkal szimpibb, mint amikor valaki a 10-12. helyek környékén vonatozik végig, mert úgy már jó esélye van a továbbjutásra.
Egyébként két trágya versennyel továbbmenni, csak mert a W automatikus továbbjutást jelent, hát hm.
Szegény McMurray pedig kiesik...
Mikey
több mint 10 éve
Harvick mit ment, aztaq...Egyébként két trágya versennyel továbbmenni, csak mert a W automatikus továbbjutást jelent, hát hm.
Szegény McMurray pedig kiesik...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Basszus, Jimmie. De legalább Dale Jr és Gordon továbbmentek.
több mint 10 éve
Ránéztem a Live Leaderboard-ra, hát...Harvick nagyon magabiztosan megy. 320 laps led.JJ meg...ma se nagyon fogok örülni.
több mint 10 éve
Hoppá, Johnson a garázsban az 500. versenyén, ezzel lőhetnek az idei szezonjának.
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
Ma Dover Chase...Reméljük Joaquin is úgy akarja... :fingerscrossed:
Minitron
több mint 10 éve
Na idő előtt eldőlt a SGP 2015.| Nem ment jól az öreg, sok maradt benne a végére. |
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Köszi 😊aha. már amennyire én tudom.Ugyanaz a chase rendszer, mint tavaly?Doverben most már igazán továbbmehetne JJ, vagy Dale Jr. vagy Gordon.egyelőre mindegyik a tizenkettőben van, JJ-t ráadásul csak egy kiesés mentheti meg a továbbjutástól...
Minitron
slowmotion
Minitron
slowmotion
több mint 10 éve
aha. már amennyire én tudom.Ugyanaz a chase rendszer, mint tavaly?Doverben most már igazán továbbmehetne JJ, vagy Dale Jr. vagy Gordon.egyelőre mindegyik a tizenkettőben van, JJ-t ráadásul csak egy kiesés mentheti meg a továbbjutástól...
Minitron
slowmotion
Minitron
több mint 10 éve
Ugyanaz a chase rendszer, mint tavaly?Doverben most már igazán továbbmehetne JJ, vagy Dale Jr. vagy Gordon.egyelőre mindegyik a tizenkettőben van, JJ-t ráadásul csak egy kiesés mentheti meg a továbbjutástól...
Minitron
slowmotion
több mint 10 éve
Doverben most már igazán továbbmehetne JJ, vagy Dale Jr. vagy Gordon.egyelőre mindegyik a tizenkettőben van, JJ-t ráadásul csak egy kiesés mentheti meg a továbbjutástól...
Minitron
több mint 10 éve
Doverben most már igazán továbbmehetne JJ, vagy Dale Jr. vagy Gordon.
több mint 10 éve
2016-os szezon végén visszavonul Stewart, Bowyer ül utána a 14-be.shawnkaAkkor ezek szerint Tony is érzi, hogy kár erőltetni azt, ami nem megy.
Bowyer jövőre állítólag HScott és #51, ami érdekes lenne több okból is.
több mint 10 éve
2016-os szezon végén visszavonul Stewart, Bowyer ül utána a 14-be.
több mint 10 éve
na, hát ez a vége ez gigalol lett.remélem, meglesz a következő kör az öregnek.
több mint 10 éve
Danny! Végre! Így kellett volna korábban is!Hogy ez is pont most tud keménykedni........
MM a szokásos...NB2
több mint 10 éve
Newman és Ragan szépen megtáncoltatta Danicát. 😋
több mint 10 éve
twitter.com/ToyotaRacing/status/648152620314546176Zsíír. 😊
több mint 10 éve
Le a kalappal Pedrosa előtt. Nem sok versenyző volt az elmult 10 évben aki meg tudta verni a Mestert az ilyen utolsó körös csatákban. Nagy részük azóta többszörös bajnok. Dani is az lehetne ha ezt folyamatosan tudná/tudta volna hozni. Én ezt kívánom neki,férfi munka volt a javából 😉14 pont,az a baj hogy a hátra lévő versenyek közül philliph islandet leszámítva(meg még talán sepang) mindegyik egyértelműen Lorenzonak kedvez jobban. Nagyon húzós lesz. De persze Go Rossi !!!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
4 futam van hátra,és szerencsére ebből csak egy van Mr.Mosquito országában.Go Vale!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Kemény vót. Még mindig Rossi vezeti a listát, és csak ez számít! Cructhlow szegény meg..
több mint 10 éve
Danny! Végre! Így kellett volna korábban is!MM a szokásos...
több mint 10 éve
dzsipi tuu endzsin, dzsipi tuu...... ááááh

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Úgy gondoltam, ja.Rossi levezetés????Jövőre még biztos nem. Egyrészt Rossinak is érvényes szerződése van 2016ra,másrészt ahogy irtam nekik is megvan a két versenyző. 2017től viszontnem nem lehetetlen 😊
gaben
Amare