Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Az első fecskék:
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '

Force India tavalyi kasztni, új orrkúp és festés:

több mint 10 éve
Szalayék rendesen odaverték magukat, ugrott a Dakar és a navigátor meg is sérült....www.origo.hu/sport/20141230-szalayek-nagy-sebesseggel-utkoztek-afrikaban.html#
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Jó páros lesz.😊
több mint 11 éve
Button - Alonso lesz a McLarennél, úgy látszik észhez tértek.Legalább lesz csapat amelynek lehet szurkolni jövőre is, ha már Vettelke kinyírta a Ferrarit. Remélem valahogy Kimi beárazza őt, de erre sok esélyt nem látok 😕
több mint 11 éve
sportgeza.hu/forma1/2014/12/09/folytatodik_a_tisztogatas_a_ferrarinal/Végre rájöttek, hogy olaszokkal nem lehet.
több mint 11 éve
A szezonzáró V8 hétvége programja.www.v8supercars.com.au/championship/2014-v8-supercars-championship/sydney-nrma-500/sessions
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Még a végén megkedvelem Alonsot 😀Raven17Csak Nicole-t akarta megnyálazni!
több mint 11 éve
Emlékszem 2010ben pl ugyan ilyen szar volt feldolgpzni hogy Alonso érkezik... legalábbis nekem,én akkor ugyan úgy utáltam őt is,de a 2 év szopás a Reanultval jót tett neki és Schumacher óta nem kedveltem annyira Ferraris versenyzőt mint Alonso(meg mondjuk tudásban is közel volt akár még a prime Schumacherhez is)Vettel szerintem egyértelműen nem Alonso szint,de ha valahogy sikerül összerakni végre egy normális gépet,szvsz legalább annyira versenyképes mint Raikkonen,sőt. Szokatlan lesz nekem is az elején,hogy a kedvenc csapatom egyik legnagyob "nemesise" az elmult évekből most már minket erősít. De ha hozza a győzelmeket a vörös cápával felőlem lehet akárki.
Kíváncsi leszek a következő szezonra,főleg ha nem fog látszódni már 2 verseny után hogy melyik csapat a toronymagas esélyes.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Hacsak nem Kimivel, mert az rendben van. SőtKisgyerekként már a piros autókért lelkesedettem, azóta csak a scuderia. de most:Nagyon remélem nem most támad fel a Scuderia, hogy Alonso elment és ez a kis köcsög idejött.dugo1993
hányokdiverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Kisgyerekként már a piros autókért lelkesedettem, azóta csak a scuderia. de most:Nagyon remélem nem most támad fel a Scuderia, hogy Alonso elment és ez a kis köcsög idejött.
hányokdiverdoc
több mint 11 éve
Kisgyerekként már a piros autókért lelkesedettem, azóta csak a scuderia. de most:
hányok

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Abu-Dhabiban végre sikerül Kimi arcára érzelmeket csalni. Oh wait...www.youtube.com/watch?v=XAz54LLCDEs

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Magnussen mögött nem áll senki, csak Dennis. Ő maga nyilatkozta hogy vagy sikerült bizonyítania vagy neki nagy valószínűséggel ennyi volt az F1 mert nincs mögötte pénz. Ő a jövő, benne még meg lehet az ami Buttonben már nem. Bár lehet elfogult vagyok, ő volt a "legjobbfej" a ringen, pár szót tudtam vele csevegni így hozzám nyilván közel áll.www.f1-live.hu/f1-hirek/keso-este-kozoltek-buttonnal-hogy-nem-o-lesz-alonso-csapattarsa-a-mclaren-hondanal/Dán mögött szerintem állnak komoly érdekek, illetve szerintem kerülni akarták a hisztit, hogy valaki megfogja Alonsot.
Bár még nem hivatalos, de nagyon úgy tűnik, hogy Buttonnek ennyi volt. Szomorú....nekem mindig is szimpatikus pilóta volt, + idén szerintem sokkal jobb volt, mint Magnussen. Nem tudom Dennis miért ragaszkodik ennyire a Dán gyerekhez. Honda is ismeri már Buttont, autó fejlesztésben is hasznosabb lenne és még Alonso is inkább Buttont akarta, úgy, hogy szerintem ez egy rossz döntés.Raven17
Vettel és Ferrari szokni kell a gyomromnak, bár ha ennyire fos lesz az F1 úgyis csak néhány futamot csípek majd el.Toca
több mint 11 éve
Hat kozelebb lenne mint Magnussen. Amugy jovo szempontjabol is jobban az idos/ fiatal duo.TocaAz lehet, hogy közelebb, de max 2 embert tudnék mondani a mai mezőnyből aki ugyanazzal a kocsival versenyezni tudna Alonsoval. Button nem tartozik szvsz közéjük. Mondjuk ő a leggyengébb VB az elmúlt 15 évből.
több mint 11 éve
Hat kozelebb lenne mint Magnussen. Amugy jovo szempontjabol is jobban az idos/ fiatal duo.
több mint 11 éve
Dán mögött szerintem állnak komoly érdekek, illetve szerintem kerülni akarták a hisztit, hogy valaki megfogja Alonsot.Most ugye itt nem Buttonra gondoltál? 😀
Toca
több mint 11 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/keso-este-kozoltek-buttonnal-hogy-nem-o-lesz-alonso-csapattarsa-a-mclaren-hondanal/Dán mögött szerintem állnak komoly érdekek, illetve szerintem kerülni akarták a hisztit, hogy valaki megfogja Alonsot.
Bár még nem hivatalos, de nagyon úgy tűnik, hogy Buttonnek ennyi volt. Szomorú....nekem mindig is szimpatikus pilóta volt, + idén szerintem sokkal jobb volt, mint Magnussen. Nem tudom Dennis miért ragaszkodik ennyire a Dán gyerekhez. Honda is ismeri már Buttont, autó fejlesztésben is hasznosabb lenne és még Alonso is inkább Buttont akarta, úgy, hogy szerintem ez egy rossz döntés.Raven17
Vettel és Ferrari szokni kell a gyomromnak, bár ha ennyire fos lesz az F1 úgyis csak néhány futamot csípek majd el.
több mint 11 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/keso-este-kozoltek-buttonnal-hogy-nem-o-lesz-alonso-csapattarsa-a-mclaren-hondanal/Bár még nem hivatalos, de nagyon úgy tűnik, hogy Buttonnek ennyi volt. Szomorú....nekem mindig is szimpatikus pilóta volt, + idén szerintem sokkal jobb volt, mint Magnussen. Nem tudom Dennis miért ragaszkodik ennyire a Dán gyerekhez. Honda is ismeri már Buttont, autó fejlesztésben is hasznosabb lenne és még Alonso is inkább Buttont akarta, úgy, hogy szerintem ez egy rossz döntés.
több mint 11 éve
Azért rosberg több mint kurva korrekt, felment azonnal gratulálni és a csapat ünnepségre is elment. Fordítva biztosan nem történt volna meg.Szerintem meg de, már csak azért is mert Mercin belül, tuti fel lett "ajánlva" hogy aki nem tudja tisztességgel kezelni a szitut, az gondba lesz. Amúgy meg Rosbergnek a teljes nagydíja megvolt, hogy feldogozza, meg igazából esélye sem volt.
JayB
több mint 11 éve
Azért rosberg több mint kurva korrekt, felment azonnal gratulálni és a csapat ünnepségre is elment. Fordítva biztosan nem történt volna meg.De.
JayB
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Azért rosberg több mint kurva korrekt, felment azonnal gratulálni és a csapat ünnepségre is elment. Fordítva biztosan nem történt volna meg.
több mint 11 éve
Ó de jó, hogy egy percig se néztem! xD