Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ha valakinek kedve lenne megismételni a múlt hetit:

http://cbe002.chat.mibbit.com/
server: irc2.hu
channel: #bowlhu
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Czollner "Vettel a hihetetlen/fantasztikus/tökéletes/hibátlan/verhetetlen" Gyula eleve más sportot közvetít. Ő Vettel versenyét közvetíti, nem a futamot.
több mint 13 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Hihetetlen Czollner. Új sportot kell közvetítenie,és még a szabályokkal sincs tisztába. Úgy leül közvetíteni hogy utána se néz hogy mit művel. Ennyire nincsenek Magyarországon kommentátorok?
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Engsler vazzz...JayB
ne essen baja a kocsinak, köv futamra kell rámenni. Bár amennyire szerencsétlen mostanában, ki is fogják pörgetni majd szépen a 2.futamon

JT Daniels fan
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 031
Engsler vazzz...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
GP3 futam vizes körülmények között ment le. Most nézem eurosporton, hát elég vizes volt a pálya amikor mentek, elég hideg is van, nem hiszem, hogy fel fog száradni a pálya rajtig, főleg úgy hogy állítólag bármikor lehet még eső.

Na de indulhat a WTCC 1. futam
Norbi 7.helyről indul most, itt is tiszta víz a pálya...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
sztem vettel sem, mert pont ugyanaolyan időt ment mint hamilton.
ha ez igaz akkor az nagyon gáz a ferrarinakbraxa88
Fenéket. Q2-ben 6. vagy 7. lett Hamilton. Q1-Q2-ben lágy gumival ment egy-egy mért kört, mig a többiek ötöt-hatot. A Q3-ban tett fel először szuper lágyat, így egy szettel több maradt neki. Ez azt is jelentheti, hogy többször akar kiállni, kb háromszor minimum, különben minek neki két új szett gumi a lágyabból?apeszos
Ezt am sose értettem, h Q2ben miért basznak el egy szett lágy/szuperlágy gumit a nagycsapatok. Csomószor megcsinálják, azt meg sírnak, h nincs friss gumi a boxban a versenyen. Pedig lazán bekerülnének anélkül is a Q3ba.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Oscherslebenben poroszkál hétvégén a WTCC. Norbi a 7. és 3. helyről fog rajtolni. Remélhetőleg kinéz valami jó eredmény. Az első futamon durva lesz az első kanyar.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Izgalmas lesz a holnapi verseny. Most azt mondanám, hogy nagyon Hamiltonnak áll a zászló. Egyszerűen versenytempóban jobbak mint a RedBullok.
több mint 13 éve
Biztos hogy legalább 3 kiállás lesz a Pirelli szerint, a jó magyar aszfalt eszi a gumit.JayB
örüljenek, hogy kátyúk nincsenek
több mint 13 éve
Biztos hogy legalább 3 kiállás lesz a Pirelli szerint, a jó magyar aszfalt eszi a gumit.
több mint 13 éve
Fenéket. Q2-ben 6. vagy 7. lett Hamilton. Q1-Q2-ben lágy gumival ment egy-egy mért kört, mig a többiek ötöt-hatot. A Q3-ban tett fel először szuper lágyat, így egy szettel több maradt neki. Ez azt is jelentheti, hogy többször akar kiállni, kb háromszor minimum, különben minek neki két új szett gumi a lágyabból?
több mint 13 éve
Jó, én egyelőre egyáltalán nem aggódnék Ferrari szempontból. Lehet, hogy ők jobban tartalékoltak, de a verseny más, és az elmúlt versenyek pont nem aggasztóak.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 642 — Axel Foley
Vettelen piros gumi volt,azt figyeltem direkt.

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ha ez igaz akkor az nagyon gáz a ferrarinak
több mint 13 éve
Úgy láttam ő igen....
Megnéztem, egyedül Hamilton használt soft-ot, és ő ment a legkevesebb kört az élmenők közül, összesen.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 642 — Axel Foley
Hamilton altat. Nem tudom észrevettétek-e, hogy egy szett szuperlágy gumival több van neki... Csak a Q3-ban használt szuper lágyat...apeszos
Sztem Button sem használt a középsőben "piros gumit".

több mint 13 éve
Hamilton altat. Nem tudom észrevettétek-e, hogy egy szett szuperlágy gumival több van neki... Csak a Q3-ban használt szuper lágyat...
több mint 13 éve
Azért ez kemény Gyulámbulám. Utolsó körök, mutatják, hogy Alonso majd 3 tizeddel veri Hamilton idejét, szóra se méltatjuk, leszarnivaló. Rögtön utána Vettel kb. ugyanannyival veri Hamilton idejét, és "Húúúha, Vettel micsoda körön van"... 😊

Na mindegy, megszoktuk. Az időmérő még mindig nem hoz lázba az biztos... Remélem a verseny legalább olyan jó lesz, mint az elmúlt egy néhány 😊
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
hát ez elég messze volt most... :/

több mint 13 éve
basszameg
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 304 — Je suis kobranadrág
De kis cuki népmesés overál 😂
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Egyébként jókor jönnek hozzánk, itt is pont ilyen állandóan borult, záporokkal telített idő van 😀fetomy
Amikor 1x esett, oltári jó futam volt. Mondjuk Kimi élről esett ki, de Button életében elöszőr nyert. Még BAR-Hondával 😊iktriad
Egy kis zápor idén is megkavarhatná a viszonyokat. 😀gamerkr
Nemhiszem, mert ha idén párás a levegő, már jön az SC meg a RedFlag.
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Egyébként jókor jönnek hozzánk, itt is pont ilyen állandóan borult, záporokkal telített idő van 😀fetomy
Amikor 1x esett, oltári jó futam volt. Mondjuk Kimi élről esett ki, de Button életében elöszőr nyert. Még BAR-Hondával 😊iktriad
így van 2006ban történt, egy-két ismerős volt kinn vasárnap is, nagy sártengerré változott a pálya és környéke, elakadt buszok, autók... kemény hétvége volt 😊

Egy kis zápor idén is megkavarhatná a viszonyokat. 😀

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 834 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amikor 1x esett, oltári jó futam volt. Mondjuk Kimi élről esett ki, de Button életében elöszőr nyert. Még BAR-Hondával 😊