Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 031
Fernando is faster than you! Mekkora gaz volt mar az is. Horner meg persze (jogosan) beszolt.endorphyn
Keep the gap 😊
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Fernando is faster than you! Mekkora gaz volt mar az is. Horner meg persze (jogosan) beszolt.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 961 — we almost always almost win
Azért kíváncsi vagyok, h ha Webber lesz előrébb vajon 'Keep the gap' vagy 'Vettel is faster than you!' lesz 😊

Am szvsz Webber szimplán nem tud rajtolni.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Egyébként a direkt elbaszott rajtban én sem hiszek. Az lehet hogy valamivel szarabbul van eltalálva a kuplung Webbernél, Alonso is küzdött ezzel az év elején. Biztos hogy megvan neki mondva hogy Vettel a hímestojás de más szándékos hátráltatás az szerintem kizárt.
több mint 13 éve
Te a saját szemednek sem hiszel? 😊 Vagy nem azt látod amit a többiek. Vagy nem úgy. Mindegy. 😀 A rajt: Webber levédi Hamiltont, Vettel meg elmegy mellettük és az élre áll. Ez a legvalószínübb. De minden attól függ Hornerék hogyan döntöttek: Ha azt mondják, Vettel innen már nem veszítheti el a VB-t akkor talán hagyják Webbert versenyezni, de az előző verseny tükrében ismervén a rádió beszélgetést ennek kicsi az esélye. No és Helmut Marko elég erős tényező....

Ja, azért akadhat zavaró tényező: Alonso és az eső.... 😀apeszos
Szerintem hagyd, vallasi fundamentalistakkal nem erdemes vitatkozni. 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azt kihagytad, hogy maga dieter mateschitz megy be éjszaka a RedBuzll boxába és teszi tönkre Webber kocsiját csak, hogy Vettel nyerjen. Ha már utáljátok Vettelt utáljátok oylan dologért amit látunk ne pedig oylanért ami csak egy agyszülemény.FViktor93
majdnem mindenki látja ;P
több mint 13 éve
Szezélyes idő, garantált Button win, ferrari nullázás 😊
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azt kihagytad, hogy maga dieter mateschitz megy be éjszaka a RedBuzll boxába és teszi tönkre Webber kocsiját csak, hogy Vettel nyerjen. Ha már utáljátok Vettelt utáljátok oylan dologért amit látunk ne pedig oylanért ami csak egy agyszülemény.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Te a saját szemednek sem hiszel? 😊 Vagy nem azt látod amit a többiek. Vagy nem úgy. Mindegy. 😀 A rajt: Webber levédi Hamiltont, Vettel meg elmegy mellettük és az élre áll. Ez a legvalószínübb. De minden attól függ Hornerék hogyan döntöttek: Ha azt mondják, Vettel innen már nem veszítheti el a VB-t akkor talán hagyják Webbert versenyezni, de az előző verseny tükrében ismervén a rádió beszélgetést ennek kicsi az esélye. No és Helmut Marko elég erős tényező....

Ja, azért akadhat zavaró tényező: Alonso és az eső.... 😀
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Remélem elrontja a rajtot és Hamilton megelőzi, mert akkor talán elfelejtenétek ezt az agyament ötletet, hogy már a rajtot is direkt bassza el Vettel miatt.
több mint 13 éve
Na, hat Webber megint elso rajtkocka (szepen el fogja szurni a rajtot), Rosberg megint legyozte Schumit az idomeron (is).

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
De mégha az elektromos autók lennének a jövő... Köztudott tény hogy nem így van, soha nem lesznek elektromos autók mégha most menő is ez a "zöld technológia" meg hibridezés. Egyébként Alonso nyerte a p1-et.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
2014-től 15 ezer lesz a maximális fordulat, önindítós autók lesznek és a boxban kizárólag ELEKTROMOS MÓDBAN hajthatnak. Menjenek már el a picsáda de most komolyan....JayB
és ennek a szar sorozatnak, ugye új neve is lesz...!?Habi
Ja, ElektroWorld...apeszos
pont jó is lenne
kár hogy bármit el lehet kúrni

JT Daniels fan
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
2014-től 15 ezer lesz a maximális fordulat, önindítós autók lesznek és a boxban kizárólag ELEKTROMOS MÓDBAN hajthatnak. Menjenek már el a picsáda de most komolyan....JayB
és ennek a szar sorozatnak, ugye új neve is lesz...!?Habi
Ja, ElektroWorld...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
és ennek a szar sorozatnak, ugye új neve is lesz...!?

JT Daniels fan
több mint 13 éve
2014-től 15 ezer lesz a maximális fordulat, önindítós autók lesznek és a boxban kizárólag ELEKTROMOS MÓDBAN hajthatnak. Menjenek már el a picsáda de most komolyan....
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Heh Trulli helyett a fantasztikus Chandhok vezeti majd a Lotus egyik autóját a Nürburgringen. 😂 😂
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Gratulálok a MotoGP versenyzőknek, igen szimpatikus, hogy álszent módon ott a japán zászló mindegyik motorján, de a japán nagydíjra nem hajlandóak elmenni. Ez szerintem rohadt szánalmas.Schleck
Azért azt gondolom nem csak a pilóták döntik el. Persze kisírhatnák a dolgot, de inkább "pihennek" akkor gondolom. Mondjuk kicsit fos lesz, hogy most majd 1 hónap pihi, igaz Laguna Seca jön még jövő héten csak 800-nak, aztán 1-2 futam, utána meg megint 1 hónap...Asbee
Én csak a kommentátorra hagyatkozom, annyira mélyen nem vagyok benne a MotoGP-ben, de a digisportos arc azt mondta, hogy Abrahamon és a japán srácon kívül az összes pilóta ki akarja hagyni azt a nagydíjat.Schleck
Nem csoda. Szeptember 18-án Aragon, aztán október 2-án lenne Motegi. Utána 16-án Ausztrália. Addig meg nem jönnek haza, hanem arrafelé lazulnak. Ráadásul utána 23-án jön még Sepang is. Így jóval kevesebbet kell távol lenniük.

Mondjuk amit Zarco átélhetett befutó után az igen durva lehetett. Barcelonában elvették tőle győzelmet, mert "kinyomta" Terolt, most pedig tök egyszer értek be régi kedvencünkkel, és Faubel lett a győztes, mert neki volt gyorsabb köre a futam alatt. A levezető kört meg úgy tette meg a francia, hogy azt hitte ő nyert...Mondjuk az is vicces, hogy leggyorsabb kör 1'27"8 volt, Talma 2007-ben 1 másodperccel jobbat ment. Nem csoda, hogy akkor hülyére is verte a mezőnyt.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gratulálok a MotoGP versenyzőknek, igen szimpatikus, hogy álszent módon ott a japán zászló mindegyik motorján, de a japán nagydíjra nem hajlandóak elmenni. Ez szerintem rohadt szánalmas.Schleck
Azért azt gondolom nem csak a pilóták döntik el. Persze kisírhatnák a dolgot, de inkább "pihennek" akkor gondolom. Mondjuk kicsit fos lesz, hogy most majd 1 hónap pihi, igaz Laguna Seca jön még jövő héten csak 800-nak, aztán 1-2 futam, utána meg megint 1 hónap...Asbee
Én csak a kommentátorra hagyatkozom, annyira mélyen nem vagyok benne a MotoGP-ben, de a digisportos arc azt mondta, hogy Abrahamon és a japán srácon kívül az összes pilóta ki akarja hagyni azt a nagydíjat.

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azért azt gondolom nem csak a pilóták döntik el. Persze kisírhatnák a dolgot, de inkább "pihennek" akkor gondolom. Mondjuk kicsit fos lesz, hogy most majd 1 hónap pihi, igaz Laguna Seca jön még jövő héten csak 800-nak, aztán 1-2 futam, utána meg megint 1 hónap...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gratulálok a MotoGP versenyzőknek, igen szimpatikus, hogy álszent módon ott a japán zászló mindegyik motorján, de a japán nagydíjra nem hajlandóak elmenni. Ez szerintem rohadt szánalmas.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Én meg azt olvastam, hogy a RB Kimit akarja jövőre.Stez
Dobjak ki Vettelt es jojjon Kimi. Ez lenne szamomra a majdnem tokeletes.
Vagy, legyen egy F1 IceMan Team Kimivel es Nicoval. Na ez mar utne, ha auto is lenne alattuk. 😊endorphyn
Na, azt bírnám én is. 😊

több mint 13 éve
Én meg azt olvastam, hogy a RB Kimit akarja jövőre.Stez
Dobjak ki Vettelt es jojjon Kimi. Ez lenne szamomra a majdnem tokeletes.
Vagy, legyen egy F1 IceMan Team Kimivel es Nicoval. Na ez mar utne, ha auto is lenne alattuk. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Én meg azt olvastam, hogy a RB Kimit akarja jövőre.