Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 834 — Deion Sanders for president!
Kijöttek a rendszer hibái. Ha agresszív vagy nem kapsz komoly büntetést. Ha közkedvelt vagy bármit csinálhatsz. Ha verseny helyett taktikázol előrébb jutsz. Úgy lehet bajnok valaki, hogy egy versenyt sem nyer??? Innentől hajrá Logano.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
csatlakozom, ilyen nincs... az egy dolog, hogy egész évben sehol nem volt Newman akkor még így is kerül be, lazán kilökte Larsont, zárják ki a faszba! és akkor még ha mákos lehet bajnok is lesz...nevetséges. rohadjon meg az egész chase rendszer!!! (ja és nagy pacsi JR-nek is, tök jó, hogy 2 hete nyert egy futamot...)Raven17
Amúgy szerintem tök jól működik, mert tényleg izgalmasabb a szezon így. Ha Newmant kivégzés, akkor csak olyanok lennének ott, akik megérdemlik. Newman produkciójára nagyon kicsi volt a százalékos esély. Benne volt a pakliban, de asztakurva.
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
csatlakozom, ilyen nincs... az egy dolog, hogy egész évben sehol nem volt Newman akkor még így is kerül be, lazán kilökte Larsont, zárják ki a faszba! és akkor még ha mákos lehet bajnok is lesz...nevetséges. rohadjon meg az egész chase rendszer!!! (ja és nagy pacsi JR-nek is, tök jó, hogy 2 hete nyert egy futamot...)
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
hát ilyen nincs bazmeg...
több mint 11 éve
Eddig elég "zaklatott" egy futam.
Nagy a tét!

több mint 11 éve
catattack 3 520
a világ szégyene lesz, ha elmegy Homesteadig.shawnka
Hát az... 😕
több mint 11 éve
nagyerünk!shawnka
A mai napig nem tudom feldolgozni, hogy Newman mi a retkes f.szt keres ott?catattack
stabil. ennyit csinált egész évben. behozta a 10. körül, a technika sem babrált ki vele és elkerülték az ütközések is. a világ szégyene lesz, ha elmegy Homesteadig.
több mint 11 éve
catattack 3 520
nagyerünk!shawnka
A mai napig nem tudom feldolgozni, hogy Newman mi a retkes f.szt keres ott?
több mint 11 éve
nagyerünk!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
FELIPE!! Ezért a dobogóért megerte atkapcsolni!!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mindenidők legkínosabb pódiuminterjúja...

több mint 11 éve
catattack 3 520
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
azt mondta állítólag, hogy kifogyott a benyája😊
a nap lúzere eddig ő, az tuti 😀
több mint 11 éve
Rabat 😀😀empty taxi
 www.youtube.com/watch?v=OJufRXD-6lM

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Rabat 😀😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Sok pénzt nem tettem volna rá hogy Rosberg több polet húz be mint Hamilton, ha a vb nem is lesz meg ezzel azért nem gáz büszkélkednie.JayB
Mondjuk hamiltonnak kb 4 időmérője ment idén a levesbe, ettő függetlenül ez valóban szép teljesítmény, mondjuk messzire nem megy vele...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nationwide Series - Phoenix
1. - Brad Keselowski
2. - Kyle Busch
3. - Elliott Sadler
4. - Ty Dillon
5. - Chase Elliott
Bill Elliot fiacskája ezzel 18 évesen bajnok lett!
Brad meg az utolsó körben nyomta le a szinte végig élen álló K. B.-t. 😕)

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Nascar Sprint Cup:
Hamliné a pole Phoenix-ben. Jeff Gordon, Matt Kenseth, Edwards, Brad Keselowski és Kevin Harvick csak győzelem esetén biztos továbbjutó...innen lesz szép továbbmenni, ha már a csapattárs Junior beelőző + a penskés Kesze abroncsromboló húzása eddig megfosztott az élménytől 😀😀

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 730
Sok pénzt nem tettem volna rá hogy Rosberg több polet húz be mint Hamilton, ha a vb nem is lesz meg ezzel azért nem gáz büszkélkednie.
több mint 11 éve
Egy előnye van: nincs bajnok az utolsó verseny utolsó köréig. Ne feledjük Made in USA, és hát a cirkusz, a dráma, a hősök mindent visznek nincs mese.
A győzelmi kényszer is jó dolog, viszont a pont számítás úgy ahogy van egy vicc. És a slowmotion által említett kiütés is benne lehet (és mindig benne is volt) a pakliban.

több mint 11 éve
persze, nyilván úgy lenne tiszta, hogy csak 4 autó megy Homesteadben. ezt sajnos nem lehet megvalósítani, de mindenképpen történelmi verseny lesz jövő vasárnap.shawnka
nem erre gondoltam, de az szerintem elég necces, hogy az alapszakaszbeli győzelmek többet érnek, mint a chase-beliek.
alapszakaszban ugye ha nyersz, akkor valszeg bejutottál a chase-be, plusz győzelmenként 3 pontot kapsz a 2000 mellé, tehát ennyivel megkülönböztetnek. chase-ben nincs még ennyi sem, egyformán 3000, 4000 és 5000 pontról kezdődik a tánc a bejutottaknak.

másik, hogy azért talán el lehetne gondolkodni, hogy ne szinRE, hanem szintTEL emeljék a pontokat, tehát ne a következő ezres szintre, hanem ezer ponttal emelkedjen a továbbjutók pontszáma. mert így mondjuk előfordulhat az (szigorúan elméleti alapon), hogy egy versenyző megnyeri mind a kilenc chase-versenyt, aztán Homestead-ben egy már futottak még kategóriás pilóta kiteszi a pályárról, hogy a még versenyben levő csapattárs megnyerhesse az egészet. persze, így izgalmas, de hogy tesznek igazságot, ha olyasmi történik, mint tavaly az alapszakasz végén?slowmotion
El lehet gondolkodni...mi lenne, ha nem lenne chase?...Csak végig a szezon a többféle pontgyűjtéssel pl. helyezések, legtöbb vezetett kör stb. Lehet, hogy igazságosabb lenne valahol, de valahol meg elveszne a verseny "bája" és érdekessége szerintem. Az viszont tuti, hogy ezt a chase rendszert tökéletesíteni és kikristályosítani kellene végre, nem pedig évről évre variálni.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
persze, nyilván úgy lenne tiszta, hogy csak 4 autó megy Homesteadben. ezt sajnos nem lehet megvalósítani, de mindenképpen történelmi verseny lesz jövő vasárnap.shawnka
nem erre gondoltam, de az szerintem elég necces, hogy az alapszakaszbeli győzelmek többet érnek, mint a chase-beliek.
alapszakaszban ugye ha nyersz, akkor valszeg bejutottál a chase-be, plusz győzelmenként 3 pontot kapsz a 2000 mellé, tehát ennyivel megkülönböztetnek. chase-ben nincs még ennyi sem, egyformán 3000, 4000 és 5000 pontról kezdődik a tánc a bejutottaknak.

másik, hogy azért talán el lehetne gondolkodni, hogy ne szinRE, hanem szintTEL emeljék a pontokat, tehát ne a következő ezres szintre, hanem ezer ponttal emelkedjen a továbbjutók pontszáma. mert így mondjuk előfordulhat az (szigorúan elméleti alapon), hogy egy versenyző megnyeri mind a kilenc chase-versenyt, aztán Homestead-ben egy már futottak még kategóriás pilóta kiteszi a pályárról, hogy a még versenyben levő csapattárs megnyerhesse az egészet. persze, így izgalmas, de hogy tesznek igazságot, ha olyasmi történik, mint tavaly az alapszakasz végén?
több mint 11 éve
Ez igaz (ami az elguruló gyógyszert illeti). Vasárnap új verseny lesz. Győzzön a jobbik (Y)

több mint 11 éve
catattack 3 520
Ennél nagyobb pöckölések is szoktak lenni, mint amit Keselowski csinált Gordonnal.... sőt szerintem semmi nem volt benne az égvilágon... Attól hogy Gordon elbambáskodik attól mindenkinek mögötte kellene maradni?
Senki nem szólna egy szót se, ha nem pukkan ki a kereke, de ez egy sajnálatos dolog....
Azt gondoltam, hogy senki nem említi meg, hogy a végén Harvick mekkora tempónál kezdte pöckölgetni Bradet! Na abban nem kevés szándékosság volt!catattack
Persze, hogy semmi nem volt az égvilágon, Keselowski már a Bank of America 500-on is megmutatta, mennyire hidegfejű pilóta, aki a légynek sem tudna ártani, pláne nem dirty racing-elni...Minitron
Jajj... Olyan esete szinte mindenkinek volt vagy lesz, amikor elgurul a gyógyszer... Csak itt már szerintem az is belejátszik, hogy az egész chase-t a Penske tudja csak okosan hozni és a többiek ilyen aljas módszerekkel próbálkoznak, ha már a pályán tehetetlenek...
több mint 11 éve
persze, nyilván úgy lenne tiszta, hogy csak 4 autó megy Homesteadben. ezt sajnos nem lehet megvalósítani, de mindenképpen történelmi verseny lesz jövő vasárnap.