Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Nálam Kyle Busch volt a győztes tipp,de mivel becsúszott neki "egy kis" probléma,így gyorsan kicseréltem Harvick-ra. 😊 A célom pedig ugyanaz ezen a héten is, 80-100 pontot verni a Recursive Racingre(már csak 260 pont a lemaradásom,pedig nemrég 400 fölött volt). 😊Nelson87Autócsere? Vagy mi volt?
több mint 10 éve
Nálam Kyle Busch volt a győztes tipp,de mivel becsúszott neki "egy kis" probléma,így gyorsan kicseréltem Harvick-ra. 😊 A célom pedig ugyanaz ezen a héten is, 80-100 pontot verni a Recursive Racingre(már csak 260 pont a lemaradásom,pedig nemrég 400 fölött volt). 😊Pure Michigan 400, boogity boogity boogity! 😊Nelson87eh, a jóféle FOXos kommentárok...
JGR 1-2-3 a rajton, ilyen sem volt korábban, én pedig bátorkodtam is megtenni fenteziben a kedvencemet győztesnek, szóval jó lenne ha ma végre nem lenne fuel mileage a végén. 😀Mikey
több mint 10 éve
Pure Michigan 400, boogity boogity boogity! 😊Nelson87eh, a jóféle FOXos kommentárok...
JGR 1-2-3 a rajton, ilyen sem volt korábban, én pedig bátorkodtam is megtenni fenteziben a kedvencemet győztesnek, szóval jó lenne ha ma végre nem lenne fuel mileage a végén. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Pure Michigan 400, boogity boogity boogity! 😊
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=BCDjNFv8VJsVolt egy finn zenekar, akiknek a klipjében szerepelt Kimi.Nem jut eszembe a csapat neve.Valaki tudna segíteni?
több mint 10 éve
Feel the difference 😀Ez még nagyobb szimpátia különbséget okoz nálam... szóval kettejük harcában továbbra is hajrá Hamilton 😀
JayB
több mint 10 éve
Szegény Harvick,egyetlen kanyart kellett volna csak kibírnia a benzinnek. 😕ui. Ezzel megfosztott a győztes eltalálásárt járó bónuszpontoktól,valamint a back-to-back fantasy győzelmemtől. 😀
több mint 10 éve
Karácsonyra egy tiszta, hiba- és pechmentes versenyt kérek Denny számára a Jézuskától. Ja, hogy akkor nincs verseny?(...)
több mint 10 éve
Igazad van vissza az egész.Feel the difference 😀Szerinted a két fotó közül melyik a beállított?Sobri Jóska
JayB
több mint 10 éve
Feel the difference 😀Szerinted a két fotó közül melyik a beállított?
JayB
több mint 10 éve
Szerintem elég jó versenyek vannak.www.formula.hu/formula-e/2015/08/08/villeneuve-valtja-heidfeldet-a-formula-e-benlaccoo74Szereztek egy új rajongót! Bulibulibuli!peach
több mint 10 éve
Ty Dillon úgy autóvezetett ma, mint valami kezdő -- csak két ember versenyét vágta haza ugyanazzal a módszerrel. Tetszett volna, ha Smith itt a befutó után bemos neki egyet-kettőt. De legalább Regan nyilatkozata is komoly volt. 😀
több mint 10 éve
www.formula.hu/formula-e/2015/08/08/villeneuve-valtja-heidfeldet-a-formula-e-benlaccoo74Szereztek egy új rajongót! Bulibulibuli!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Most nézem,így nyertem az eheti fantasyt. 😊Nelson87Mi az igazi konteó téma, ha nem az hogy így nyersz fentezit? 😛
több mint 10 éve
Hahahahaaa. 😀😀😀Hatalmas utolsó kör volt ez,amikor Loganonak elfogyott a benzin,már kezdtem anyázni,hogy "na,már megint megnyeretik az M&Ms-essel",erre tessék! 😊 Csóri jobban járt volna,ha kiszáll,és beszalad(persze ez csak vicc,tudom,hogy nem érvényes.Na meg nehogy Stewart jőjjön mögötte). 😀
És akkor most mondd meg ki hányadik lett.Mikey
szerk. Most nézem,így nyertem az eheti fantasyt. 😊
több mint 10 éve
Hahahahaaa. 😀😀😀És akkor most mondd meg ki hányadik lett.
több mint 10 éve
Na neeeee. 😀
több mint 10 éve
mondjuk nekem is csak egy versenyzővel van gondom, viszont vele legalább annyira, hogy pótolja a többit is. 😊ennyi caution a világon nincs, mintha short track verseny lenne...
közben a 4-es kamionja már elgurult hazafelé, ilyet se látni gyakran.
több mint 10 éve
a jók általában nem szimpatikusak, igen. 😀Johnson és Harvick is jó,mégis csipázom őket. 😀 Sőt,szerintem mindenki jó,aki itt versenyez,még Danica is(hiába fikázza a fél világ). 😊
ajjaj, Denny váltója szarakszik. 😕Mikey
több mint 10 éve
a jók általában nem szimpatikusak, igen. 😀ajjaj, Denny váltója szarakszik. 😕
több mint 10 éve
mert miért?Csak durva,hogy visszajön,és egymás után nyeri a versenyeket.A karma nagyon vele van.
az igen, #2 mit csinááál?!Mikey
Bár nekem aztán tökmindegy(fantasybe is beraktam),csak ne ő nyerje meg az egészet,valamiért nem szimpi a fickó. 😊

JayB