Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 13 éve
Ja igaz, az becsülendő a Red Bullban, hogy ők nem kihozták elegánsan az egyiket, vagy ilyesmi, hanem konkrétan szóltak a csávónak, hogy nem előzheted meg...Amúgy már nem tilos ez? Mert szerintem a keep the gap pontosan egyenlő azzal, hogy maradj a seggeden, és úgy rémlik, hogy az ilyen csapatutasítás tilos, csak lemaradtam az idei változtatásokról..
Egyébként meg ha Webber nem balhézik ezért, akkor igazi úriember. Mert ő van Vettel mögött a VB-címért folyó versenyben, neki nem lett volna mindegy, hog ymegelőzi-e, ellentétben a csapattal...
több mint 13 éve
szerintem nem erted. Barki csinal ilyet, az gaz. Plane ha mantrakent ismetelgetik, hogy nincs csapatsorrend. Keep the gap..? Ubergaz!Remélem a fikázó mostani RB és Vettel fanok szépen meghúzzák magukat, mert két körrel a vége előtt amennyivel Webber gyorsabb volt, az nagyon durva......Mert ilyet még soha nem csinált senki ugye?FViktor93
fetomy
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Remélem a fikázó mostani RB és Vettel fanok szépen meghúzzák magukat, mert két körrel a vége előtt amennyivel Webber gyorsabb volt, az nagyon durva......fetomyAz idei két pole pozíciója után bemutatott Webber rajtról nem is beszélve.
több mint 13 éve
Nem azért. Hanem mert amikor anno ezt a ferrari csinálta, akkor mindenki véres szájjal fröcsögött. És tudod kik? Pl. RB fanok erőteljesen... Konkrétan emlékszem, hogy pont a red bullosok fröcsögtek eleget, hogy náluk aztán nincsen ilyen és gusztustalan és nyerjen Schumacher úgy is, ha Massa megelőzi. Most úgy látom nem baj, ha Vettel kap még 1-2 pontot azzal, hogy nem engedik Webbert előzni... Hajlamos mindenki szemet hunyni a sajátja felett, aztán jön a koppanás, mikor kiderül, hogy ők sem különbek.Remélem a fikázó mostani RB és Vettel fanok szépen meghúzzák magukat, mert két körrel a vége előtt amennyivel Webber gyorsabb volt, az nagyon durva......Mert ilyet még soha nem csinált senki ugye?FViktor93
fetomy
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Remélem a fikázó mostani RB és Vettel fanok szépen meghúzzák magukat, mert két körrel a vége előtt amennyivel Webber gyorsabb volt, az nagyon durva......Mert ilyet még soha nem csinált senki ugye?
fetomy
több mint 13 éve
Remélem a fikázó mostani RB és Vettel fanok szépen meghúzzák magukat, mert két körrel a vége előtt amennyivel Webber gyorsabb volt, az nagyon durva......Massa meg idén már másodszor centizi ki bmeg 😀 Hamilton meg megint rallizik 😀 Érdekes lesz, hogy mit mondanak erre a FIÚk, vajon kap-e büntit..
Nagyon jó volt a vége, és örülök, hogy ha nem Vettel az első, akkor nem kell végigunatkozni az utolsó körét, hanem lehet nézni azokat, akik még küzdenek. Eléggé idegesített, hogy múltkor vmelyik versenyen az utolsó körben ketten küzdöttek, és semmit nem láttunk, mert Vettel gyalogolt száz másodperccel mindenki előtt..
VÉGRE egy jó Ferraris verseny 😊
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Nincs csapatsorrend....Gyulus milyen hamar átsiklott felette, bezzeg ha másik csapat tette volna ezt. 😀
tüsi91
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Tényleg mert mennyivel jobb lett volna egy Törökország2.Nincs csapatsorrend....Hogy volna?Bazzani
tüsi91
több mint 13 éve
A Red Bull és Hamilton hozta a szintet ismét. Szánalom...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Meg is lepődtem volna egy Hamilton balhé nélküli futamon. 😀
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nincs csapatsorrend....Nah Hamilton kap büntit??? Rohadt kíváncsi leszek.
több mint 13 éve
Azért így nem oylan rossz Vettelnek. Egyedül Alonso van előtte aki nem tényező a VB címért.FViktor93Ezért nem értem a nagy RB felháborodást, mert leginkább annyit látunk, hogy legalább a Ferrarik versenyt szolgáltatnak (Alonso), de a többiektől oly nagyon nem kell még félni 😊
Az meg a másik, hogy várjunk még azzal az Alonso győzelemmel... 😀
MS meg nagy király még mindig.. 😊
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért így nem oylan rossz Vettelnek. Egyedül Alonso van előtte aki nem tényező a VB címért.
több mint 13 éve
LOL a Ferrari nem gyökér a boxban, akkor viszont gyökér mindenki 😀😀 :loool:
több mint 13 éve
Szegény Gyula mindjárt sír.SebiiNem teljesen értem, hogy szárnnyitással együtt hogy megy körök óta Hamilton mögött, viszont ha megelőzi, akkr nyugi, Gyulámbulám úgyis elélvez 😊
Schumi meg nagyon megy. Gyula szerint meg nehéz most megtippelni, hogy kibírja-e kiállás nélkül. Hát valóban, a verseny vége után már könnyű lesz 😀
hmmhmm, inkább kihozzák, minthogy előzni kelljen 😊 Csapattól jó, de én ezt tényleg nem értem, manapság nem ilyen nehéz egy előzés, de hát mindegy 😊
Az viszont aranyos, hogy Vettel nem tudja megelőzni, akkor tuti, hogy Hamilton köcsög volt 😀
Jöhetnek a tippek, hogyan kúrja ezt is el a Ferrari 😀
Hát azért Massától jó néven vettem volna egy kis feltartást.. De hát ezek szerint még Hamiltonnál is lassabb vagy nemtom, hogy őt meg hogy előzte meg ily könnyedén SV...
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Szegény Gyula mindjárt sír.
több mint 13 éve
Jézusom! Alonso a boxban megelőzte a két Red Bullt 😮😮 Lehet, hogy részeg vagyok? 😮 Sőt, inkább belőttem magam szerintem 😮
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Pedig Vettel ma is majdhogynem érinthetetlen volt.
több mint 13 éve
Végülis meg is érdemelhette, bár szerintem nem éppen ezért azt kell mondanom, hogy Damon Hill miatt van az egész 😀 😀 😀Rasszizmus 😛Ez szánalmas ítélet volt. Nem mondom egy áthajtásost megért, mert kétségkívül karambolt okozott Schumi, amivel Kobayashi hátrébb került, de stop and go???Jó de ennyi erővel Hamiltonnak miért nézték el sima versenybalesetnek, mikor Kanadában a rajtnál kiütötte Webbert aki szintén visszakerült úgy a 18. helyre...Double B
Idén volt kb 15-20 bünti eddig, az mind áthajtásos volt...tüsi91
Viccet félretéve megérdemelte a büntetést Schumi, csak nem annyira durvát. Az, hogy mások hasonlóért miért nem kapnak, vagy kapnak csak nem ilyen súlyosat az más kérdés.
Hopp Kobayashi is stop and gotüsi91
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Rasszizmus 😛Ez szánalmas ítélet volt. Nem mondom egy áthajtásost megért, mert kétségkívül karambolt okozott Schumi, amivel Kobayashi hátrébb került, de stop and go???Jó de ennyi erővel Hamiltonnak miért nézték el sima versenybalesetnek, mikor Kanadában a rajtnál kiütötte Webbert aki szintén visszakerült úgy a 18. helyre...Double B
Idén volt kb 15-20 bünti eddig, az mind áthajtásos volt...tüsi91
Viccet félretéve megérdemelte a büntetést Schumi, csak nem annyira durvát. Az, hogy mások hasonlóért miért nem kapnak, vagy kapnak csak nem ilyen súlyosat az más kérdés.
Hopp Kobayashi is stop and go
több mint 13 éve
Az FIA-nál beindult a dominó elv úgy nézem... Zuhannak egyre mélyebbre.De legalább megvan, hogy mi a legvalószínűbb, amiért a ferrari nem nyerhet ma sem 😀