Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Hat eeeez...:
http://f1.blog.hu/2011/07/13/nagyon_helyes_hogy_webber_tamadott?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2011_07_14&utm_campaign=index

Mateschitz: Csak Webber kell
2011.07.14. 00:02 JoóGabi

A Red Bull-tulaj elégedett az engedetlen pilótával, sőt, csalódott volna, ha betartja a csapatutasítást. Dietrich Mateschitz mindenképp a csapatánál tartaná őt.
"Mark hosszabbítani fog nálunk, ez biztos. Hogy őszinte legyek, nincs nála jobb választás, és ő sem találhat jobbat a legjobb kocsinál. Nagyon népszerű a csapatban, jól érzi magát itt és remek a kapcsolata mindenkivel. Olyan pasi, aki tisztában van ezekkel, és mi is tudjuk, hogy így van" - dicsérte Webbert a nagyfőnök.
Az ausztrál a Brit GP végén próbált előzni, bár többször rászóltak főnökei, hogy ne tegye. Mateshitznek ez is tetszett: "Ez nekünk nem probléma. Sebastian visszavett, ezért Mark rámehetett. Nagyon rossz versenyző lenne, ha nem próbált volna meg támadni és előrébb lépni".
Webber szerződése ezév végén lejár, még nem hosszabbítottak vele. Azt pletykálják, a Ferrari vinné.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 031
Alonso ment egy kört a 60 éves Ferrarival ennek következtében lekéste a pilóta parádés kamiont 😀
http://www.f1hirek.hu/f1/20110712-f1-video-fernando-alonso-lekesi-a-versenyzoi-paradet-silverstoneban.html
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
"A csapatfőnök nem érti, mi a baja pilótájának, ... Horner leszögezte: a felszólítások nem azt támasztották alá, hogy Vettel a csapat első számú pilótája (bár erre Webber sem utalt), hanem az ésszerűség jegyében történtek, és fordított helyzetben ugyanezt kérte volna Vetteltől."
Uramatyám...Black_Adder
Persze, tavaly Törökországban is bemondta Vettelnek a "húsleves" kulcsszót, ami egyenlő "Keep the gap" utasítással... Csak hát máshogy alakult, mert ugye Webber kiütötte Vettelt. 😊 Jah nem.
több mint 13 éve
Amúgy, ha jól tudom ez az utolsó év, hogy a retekklub közvetíti a F1-et, jövőre megy vissza az M1-re. A kretén Czollner picsogását többet nem kell majd hallgatnunk, nála szinte biztos, hogy csak jobb kommentátor lehet, bár ki tudja :/N-Drew
Palik "Vampirfej" Laci gyozedelmes visszateresenek szeretnek a tanuja lenni! De komolyan, Gyulammal csak idegeskedek, de Laci humoratol lett meg a legunalmasabb futam is egy gyongyszem. Nem szakerto, de legalabb viccesen idiotan beszeli a sok hulyeseget. Es ne felejtsuk el, hogy milyen szepen alazta Gyulamat is. Mar emiatt nepszavazast kene tartani erte! 😀endorphyn
Jaja 😀 meg hátha eljutna arra a szintre, hogy "A képen Massa édesapját láthatjuk a ferrari boxban. Ja nem, elnéztem, ez a mclaren box és Nicole Scherzinger van a képen" 😀fetomy
Bazzz 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amúgy, ha jól tudom ez az utolsó év, hogy a retekklub közvetíti a F1-et, jövőre megy vissza az M1-re. A kretén Czollner picsogását többet nem kell majd hallgatnunk, nála szinte biztos, hogy csak jobb kommentátor lehet, bár ki tudja :/N-Drew
Palik "Vampirfej" Laci gyozedelmes visszateresenek szeretnek a tanuja lenni! De komolyan, Gyulammal csak idegeskedek, de Laci humoratol lett meg a legunalmasabb futam is egy gyongyszem. Nem szakerto, de legalabb viccesen idiotan beszeli a sok hulyeseget. Es ne felejtsuk el, hogy milyen szepen alazta Gyulamat is. Mar emiatt nepszavazast kene tartani erte! 😀endorphyn
Jaja 😀 meg hátha eljutna arra a szintre, hogy "A képen Massa édesapját láthatjuk a ferrari boxban. Ja nem, elnéztem, ez a mclaren box és Nicole Scherzinger van a képen" 😀
több mint 13 éve
Palik "Vampirfej" Laci gyozedelmes visszateresenek szeretnek a tanuja lenni! De komolyan, Gyulammal csak idegeskedek, de Laci humoratol lett meg a legunalmasabb futam is egy gyongyszem. Nem szakerto, de legalabb viccesen idiotan beszeli a sok hulyeseget. Es ne felejtsuk el, hogy milyen szepen alazta Gyulamat is. Mar emiatt nepszavazast kene tartani erte! 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Értem a költői túlzást, de a megközelítésed alapján Sutil, Di Resta meg Kobayashi mind jobbak, mint Webber 😉 .........->
N-Drew
Talán jobbak is... 😛 Schumacher egyértelműen a legjobb fejlesztő pilóta, őt érinti a leghátrányosabban a teszt tilalom. Ezt egyébként a mai napig nem értem: egy technikai sportról van szó, amit megöl a fejlesztés hiánya. Nem igazán tudom azt sem, hogy miért fáj az FIA-nek a tesztek/fejlesztések költsége... Akinek eddig kevés volt a pénze rá, ettől nem lesz több. Az erősorrend meg változatlan maradt. Az RB is a pénz miatt tart ott ahol. Akkor miért ne fejleszthetnének szabadon? Lássunk rakétákat, mit bánom én, csak VERSENYEZZENEK! Most az a nyerő, aki télen összerak egy nyerő kocsit, (jelen esetben a RB), ami lutri valahol... aztán év közben már lehet tudni, hogy ki a VB, mert a többinek a tiltások miatt esélyük sincs felzárkózni. Vettel is javarészt ennek köszönheti a címét, kell hozzá tehetség+tudás, de ha nem volna Newey nem lett volna VB, és most se lehetne az. A csapatutasításon meg nem kell annyit rugózni, engedélyezve van, max a csapat morális szintjét bizonyítják a nyilatkozataik.
több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Ha Czollner kiengedné a szájából Vettel farkát, sokaknak szimpatikusabb lenne a német, mint ahogy az is volt míg a Toro Rossoban ült. De a "Mr.Perfect" még enyhén túlzás azért. Beültették egy nyerő autóba és ennyi. Ebben a kocsiban Sutil, DiResta vagy Kobayashi (😀) is vezetné a VB-t. Én nagyon nem szeretem Schumachert (bocs Tomi.. 😊) de az öreg az ő kvalitásával ebben a RB-ban ötven évesen is VB lenne... Nem volna Vettellel baj, ha a helyén kezelnék, mert mondjuk Alonso sokkal rosszabb autóval lett VB, Schumiról nem is beszélve. Ezt az egészet az FIA rongyolta le, mert visszafogja a csapatokat teljesen. Kicsit olyan ez, mintha a lóversenyen benyugtatóznák a leggyorsabb lovakat, a francnak olyan gyorsak.apeszos
Értem a költői túlzást, de a megközelítésed alapján Sutil, Di Resta meg Kobayashi mind jobbak, mint Webber 😉
Csak óvatosan ezzel, gondolj Lauda-ra, mikor Jaguar csapatvezetőként közölte, hogy a mai autókkal (anno 2001-2002 körül) egy idomított majom is könnyen elboldogulna... aztán beültették a gépbe és egy körön kétszer forgott meg, rögtön le is nyilatkozta, hogy tán kicsit eltúlozta a dolgot 😀

Vettel megítélésének szvsz a RB csapatvezetése többet árt, mint használ. Tavaly még sokszor hisztizett, idén egyszer nem hallottam tőle semmi hasonlót, igaz fura is lenne jelen helyzetben. Azért - bár mintha a fogamat húznák - ő sem véletlenül egyes számú pilóta a csapatánál (legalábbis idén nem véletlenül).
Schumacher? Rajta nagyon látszik a kihagyása alatti rengeteg változtatás (technikai paraméterek, kvázi teszttilalom), amellett, hogy a Mercedes gyenge és hát ez a sport is kicsit olyan, mint az NFL... "It's a young mans game".

Amúgy, ha jól tudom ez az utolsó év, hogy a retekklub közvetíti a F1-et, jövőre megy vissza az M1-re. A kretén Czollner picsogását többet nem kell majd hallgatnunk, nála szinte biztos, hogy csak jobb kommentátor lehet, bár ki tudja :/

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Red Bulléknál miért nem tudnak példát venni a McLarenről? Hamilton és Button is olyan gyönyörű meccseket toltak már idén, kerék a keréknek de a kiritkus határt mindig betartva. Ennyire nem bíznak Webber-Vettel agyában? Egyébként nem egy keep the gap felszólítás volt, körök óta könyörögtek Webbernek aki szerencsére nem hagyta magát. A csapatutasítás pedig szabályos, Hornerék nyilván kitépték a szabálykönyvükből hogy még véletlenül se essenek kísértésbe. Sajnos attól félek ez volt az idei csúcs Ferrari szempontból, a Renault és a Mercedes kisírták a tiltás visszavonását amire a "sport érdekében" a Ferrari és a Sauber is rábólintott. Webbert is helyre tették, lets get ready to rumble Sebastian! :cool:JayB
azét érthető h nem akarják ezek késhegyre menő ütközeteket vívjanak 😀
http://www.youtube.com/watch?v=H9VdapQyWfg
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 031
Red Bulléknál miért nem tudnak példát venni a McLarenről? Hamilton és Button is olyan gyönyörű meccseket toltak már idén, kerék a keréknek de a kiritkus határt mindig betartva. Ennyire nem bíznak Webber-Vettel agyában? Egyébként nem egy keep the gap felszólítás volt, körök óta könyörögtek Webbernek aki szerencsére nem hagyta magát. A csapatutasítás pedig szabályos, Hornerék nyilván kitépték a szabálykönyvükből hogy még véletlenül se essenek kísértésbe. Sajnos attól félek ez volt az idei csúcs Ferrari szempontból, a Renault és a Mercedes kisírták a tiltás visszavonását amire a "sport érdekében" a Ferrari és a Sauber is rábólintott. Webbert is helyre tették, lets get ready to rumble Sebastian! :cool:
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ha Czollner kiengedné a szájából Vettel farkát, sokaknak szimpatikusabb lenne a német, mint ahogy az is volt míg a Toro Rossoban ült. De a "Mr.Perfect" még enyhén túlzás azért. Beültették egy nyerő autóba és ennyi. Ebben a kocsiban Sutil, DiResta vagy Kobayashi (😀) is vezetné a VB-t. Én nagyon nem szeretem Schumachert (bocs Tomi.. 😊) de az öreg az ő kvalitásával ebben a RB-ban ötven évesen is VB lenne... Nem volna Vettellel baj, ha a helyén kezelnék, mert mondjuk Alonso sokkal rosszabb autóval lett VB, Schumiról nem is beszélve. Ezt az egészet az FIA rongyolta le, mert visszafogja a csapatokat teljesen. Kicsit olyan ez, mintha a lóversenyen benyugtatóznák a leggyorsabb lovakat, a francnak olyan gyorsak.
több mint 13 éve
Először is respekt, méghozzá komoly ezért a kigyűjtésért! 😊

Aztán. Ésszerűség. Na ja, mert nem Webberrel terveznek hosszútávon, jobb ha a fiatal srácuk nyer. (Mostmár leszögezem, hogy nem Vettelen van a hangsúly) Ilyen szempontból ésszerű. Attól féltek, hogy nehogy összeütközzenek? Könyörgöm, kb. Button-Hamilton szintű gyökérnek -namost meg majd ők támadnak be 😀 - kell lenni ahhoz, hogy kilökd a csapattársadat. Főleg úgy, hogy a hátrébb lévő jóval gyorsabb, a DRS-KERS kombóval meg egyébként is trabanttá válik az elöl haladó.

Itt az ésszerű inkább az lett volna, hogy "Sebastian, don't take risks" pölö. Megmondani, hogy Webber egy kör alatt hármat ver rád, hagyd a picsába, megleszel azok nélkül a pontok nélkül. Mert bizony ha csak fele olyan jó pilóta, mint aminek tartják (vagy csak ezred annyira jó, mint Gyulám szerint), akkor egyszerűen lehetetlen elbuknia ezt a vb-t. Ha elbukja, akkor lehet itt fiázni meg akármizni, az nem fér bele nemhogy a kiváló, de még egy átlag pilóta megnevezésbe sem.

Vaaaaagy, nem eljátszani Szűz Máriát, szétk.rt p.nával 😊 Legalábbis én le se szarnám más esetben, hogy van náluk is csapatutasítás.

Na mindegy, hát nyilván jön a "én nem is láttam, mi történt" jellegű terelés, ebben nem sok meglepő van alapból sem, nemhogy dear hornertől. Meg főleg a jó kis magyar politikai viselkedések után az ilyenen nem szabad meglepődnünk 😊 Csak el kell fogadni, hogy bizonyos fajtájú és szintű politika rejtőzik az élet más területein is.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 961 — we almost always almost win
"A csapatfőnök nem érti, mi a baja pilótájának, ... Horner leszögezte: a felszólítások nem azt támasztották alá, hogy Vettel a csapat első számú pilótája (bár erre Webber sem utalt), hanem az ésszerűség jegyében történtek, és fordított helyzetben ugyanezt kérte volna Vetteltől."
Uramatyám...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 961 — we almost always almost win
Oké de erről miért Vettel tehet? Mert én nem azt olvastam, hogy csúnya Horner stb, hanem, hogy megint Vettelkét védik, hogy ő csak így tud győzni stb. Nekem ezzel a hihetetlen Vettel utálattal van gondom miközben semmi oylat nem csinál ami gáz lenne. Max annyit, hogy nyer.FViktor93
Tényleg? Elolvastad a hszeket? Én igen:

Nincs csapatsorrend.... - Vettelről szó sincs, csak a csapatról, és még csak nem is veti el a súlyt

RBR hányadék csapat... - Az RBR szvsz a Red Bull Racing, nem pedig Fffetttel, de javíts ki ha tévedek

Nincs csapatsorrend....
Hogy volna?
- Lásd az elsőnél. Csupán szarkasztikus kijelentések. Mellesleg nehéz vele vitatkozni, ha láttad a versenyt

A Red Bull és Hamilton hozta a szintet ismét. Szánalom... - A Red Bull még mindig csapat és még mindig nem Fettel

Gyulus milyen hamar átsiklott felette, bezzeg ha másik csapat tette volna ezt. 😀 - Ez meg Gyulát szidja //tejes joggal

Remélem a fikázó mostani RB és Vettel fanok szépen meghúzzák magukat, mert két körrel a vége előtt amennyivel Webber gyorsabb volt, az nagyon durva......

...

Nagyon jó volt a vége, és örülök, hogy ha nem Vettel az első, akkor nem kell végigunatkozni az utolsó körét, hanem lehet nézni azokat, akik még küzdenek. Eléggé idegesített, hogy múltkor vmelyik versenyen az utolsó körben ketten küzdöttek, és semmit nem láttunk, mert Vettel gyalogolt száz másodperccel mindenki előtt..

... - A fikázó fanoknak szól, ha nem vagy az ne vedd magadra, ha az vagy tényleg húzd meg magad. /*Igazából akárhogy is inkább húzd meg magad 😀 😊 no flame*/
Mindenkinek joga örülni, h nem Vettel, vagy nem XY nyert. Te is rendre örvendsz ha Alonso van szopóágon. Egyébként rossz szó még mindig nem esett róla...

Nem azért. Hanem mert amikor anno ezt a ferrari csinálta, akkor mindenki véres szájjal fröcsögött. És tudod kik? Pl. RB fanok erőteljesen... Konkrétan emlékszem, hogy pont a red bullosok fröcsögtek eleget, hogy náluk aztán nincsen ilyen és gusztustalan és nyerjen Schumacher úgy is, ha Massa megelőzi. Most úgy látom nem baj, ha Vettel kap még 1-2 pontot azzal, hogy nem engedik Webbert előzni... Hajlamos mindenki szemet hunyni a sajátja felett, aztán jön a koppanás, mikor kiderül, hogy ők sem különbek. -Jéé, megint a RedBullosokról és még mindig nem a védencedről megy a vita, pedig itt már te gerjeszted azt. oO.

szerintem nem erted. Barki csinal ilyet, az gaz. Plane ha mantrakent ismetelgetik, hogy nincs csapatsorrend. Keep the gap..? Ubergaz! - Bárki csinál ilyet gáz. Vettel nem szerepel a mondatban, és ha gáz volt a Ferrarinál akkor most miért ne lenne gáz.

Ja igaz, az becsülendő a Red Bullban, hogy ők nem kihozták elegánsan az egyiket, vagy ilyesmi, hanem konkrétan szóltak a csávónak, hogy nem előzheted meg...

Amúgy már nem tilos ez? Mert szerintem a keep the gap pontosan egyenlő azzal, hogy maradj a seggeden, és úgy rémlik, hogy az ilyen csapatutasítás tilos, csak lemaradtam az idei változtatásokról..

Egyébként meg ha Webber nem balhézik ezért, akkor igazi úriember. Mert ő van Vettel mögött a VB-címért folyó versenyben, neki nem lett volna mindegy, hog ymegelőzi-e, ellentétben a csapattal... - A mindenit, csak nem ez is a csapatot ítéli el? DE. A Webberes részével szintén nehéz nem egyetérteni, főleg annak aki szerint a totál outsider Massanak nem kellett volna elengedni Alonsot. Ez csak annyiban különbözik, h Webber valamennyire még harcban van a VB címért, ő a második.

Konkretan ez az en olvasatomban egyertelmu csapatutasitas. Ennel egyertelmubb mar talan csak az lehet, hogy ne merd megelozni, mert Te vagy a 2. szamu pilota es neked tilos az elozes. - a csapatutasítás tényét állapítja meg, az 'isteni' szóba se kerül

Konkrétan Horner nyilatkozott ilyet, a fél F1 három hónapig röhögött rajta. - Horner != Vettel sehogy se...

vettel egy vicc. akkorsem tudta megelőzni Hamiltont mikor 1mp-cel gyorsabb nála...aztán bemegy a boxba oszt kész. röhej - Az első Vettelt szidó hsz. De tényleg nem tudta megelőzni a seggfejet. Lehet vitatkozni vele, h ettől vicc-e, csak a csapatutasításhoz semmi köze sincs. Semmi köze sincs.

Horner: I think that it’s wrong, it’s wrong for the sport; the drivers should have been allowed to race. (...) The regulations are pretty clear; team orders aren’t allowed and it looked like a team order. - Ez egy Horner idézet. Ha ebben szidni látod a kiskedvencet, akkor vele közöld

Jó mert Te a Ferrari gyűlöleted miatt nem tudod normálisan nézni a versenyeket :cool: 😛 😂 - Ez meg téged piszkál. Btw: Hatalmas +1 neki 😛 😀

Azt árulja már el valaki, hogy mi a faszért kell azért a pár pontért úgy ragaszkodni a Red Bullnak, mintha azon menne el a VB. Könyörgöm 80 ponttal vezet, ráadásul a csapattársa előtt. Ha 10-20 pont lenne a különbség még úgy-ahogy elfogadnám. De így... És ki megy vigyorogni a dobogóra. undorító... - Kezdek elbizonytalanodni, a REd Bull mégis vettelkét jelent. Persze lehet vitatkozni vele, mert 1000% h ezen fog múlni, de még mindig a vörös bikáról elnevezett csapatot kóstolgatja a hozzáértő közönség.

Szerintem tényleg mást látunk. Csak mert ebben az f1-ben aki gyorsabb a másik mögött, az nagyon maximum 1 kört esetleg 2-t tölt el mögötte. Egyszerűen képtelenség többet, mert az alapból gyengébb autó is körbeautózza a másikat a DRS és KERS miatt. Számomra teljesen érthetetlen, hogy 2-3 kört elment Vettel úgy Hamilton mögött, hogy egyértelműen sokkal gyorsabb volt nála. Nem azt mondom, hogy Vettel ezért szar, csak nem értem mi a fenét csinált..

Webber sokkal gyorsabb volt Vettelnél a végén. Ha nem szól a csapat, hogy nem szabad megelőznie, akkor lazán otthagyja. Valamint múltkor amikor jónak kellett lennie, mert ott voltak mögötte (Button), akkor elkúrta, és megelőzték.

Igen, te máshogy látod, mert tök mindegy Vettel mit csinál, ő akkor is király. De nincs ezzel semmi baj, egyébként is, Gyulám is úgy látja mint te, ő meg szakértő, szóóóval... 😊

Vettel nagyon jó pilóta, de el kell ismerni, hogy tud hibázni, szokott is. És bizony amikor a kocsik között nincs akkora különbség, akkor ő is bőven verhető. Nincs ezzel semmi baj, pusztán el kell fogadni, hogy Vettel is csak egy a jó f1 pilóták közül, és nem maga a jóisten 😊 - 2 tény megállapítás Vettelről. 1 - nem tudta megelőzni Hamiltont. A cspatutasításhoz nincs köze, védheted h attól jó pilóta, de Alonso simán megelőzte őt 😛 😀 :cool: szóval ebből jól nem jössz ki. 2 - Webber tényleg gyorsabb volt nála és tényleg rászóltak, ez tény.

Aki szerint a Red Bullnál, Ferrarinál nincs "rejtett" csapatsorrend, amivel finoman rásegítenek a valami miatt elsőszámú pilóta teljesítményére a másik kárára az álomvilágban él. A gond az, amikor a csapatvezetők álságosan, fapofával képesek kiállni, sőt büszkén hirdetni, hogy náluk ilyenről még nem is hallottak, aki pedig használja az mocskos csaló, és csak az ő csapatuknál van a pilótáknak egyenlő esélye a győzelemre. A Massa-Alonso manőver korábban illetve a mostani Horner buli ennek kirívó példái.

Csendben jegyzem meg, hogy már az is feltűnő volt, hogy idén másodszor "rajtolta le izomból" Vettel Webbert, amikor utóbbi véletlenül pole pozíciót szerzett. De biztos nekem van üldözési mániám. Még egyszer engem nem a csapatutasítás gyakorlata zavar, hanem az, hogy ezt a többség mennyire szemtelenül tagadja. Már a tavaly szárnylopás is röhejes volt, és Webbert emiatt nem is kell sajnálni, mert neki ez a helyzet nyilvánvaló, és választhatott hogy beletörődik vagy kiveri a balhét és mehet vezetni a Sauberbe, Lotusba. Ő az előbbit választotta.

...és ez nem a pilóták hibája, sara hívják Alonsónak, Vettelnek vagy Schumachernek. Csak amikor egy-egy pilóta kvalitásait méltatják a szurkolók nem kellene elfelejteni, hogy ez technikai és csapatsport és nincs annál nagyobb hiba, amikor az autó és a színfalak mögötti, csapaton belüli csendes paktumok kárára túlértékelik egyesek a pilóták szerepét ebben a cirkuszban. - Némi ülözési mánia is van benne, de továbbra se látom, h bántaná fettelt.

Na végre láttunk egy jó kis futamot fos Valencia után. Ami megváltozott bennem az a RB és Vettel iránti hozzáállásom. Ugyanis mégjobban rühellem öket. A Ferrarit sem komáztam amikor elengedtették Barrichelloval meg Massával a csapattársat, de legalább a nem nyilvánították ki, h nálunk nincs csapatsorrend. De az, hogy egy csapat határozottan hangoztatja, h náluk semmiképp sincs csapatsorrend, és ez a követendő példa, nem pedig az amit a másik csapat csinál, azt meg jön az utasítás, hát undorító...
A Ferrarinak is azt kellett vna tavaly: "Felipe, just maintain the gap!" - ugyanis ez ezek szerint nem csapatutasítás.

A másik meg, h az FIA lemondhatna a picsába, Schumi véletlen belecsúszik a vizen a másikba azt gyakorlatilag feketezászlót kap... Se Schumit, se Hamiltont nem büntetném meg, de ha már Schumi meg Kobayashi kapott egy StopGo-t, akk Ham is kapjon egy +30 sec-et utólag. Ja és szegény Button kiesett a versenyből, de azért még vizsgálják is, h megbasszák őt is. Szerintem menjenek végig 70 kört SC mögött és akk biztos nem lesz még érintkezés se az autók közt. - Az első aki rühelli Vettelt a mostani miatt. Össze se számolom inkább h hanyadik hsz a témában.

Érdekes,
Webber alól azonnal kikapják a leszorítószárnyat átrakni Vettel autójára
amikor Webber volt Vettel előtt összetettben, akkor ment a nálunk sose lesz csapatutasítás duma
Fordítva viszont "keep the gap"

Amúgy már szabályos a csapatutasítás, csak akkor most az RB álláspontját nem értem - Ennek a srácnak minden szava arany 😀 Jobban nem is érthetnék egyet vele 😊 De ha jobban megnézed, 3 megtörtént eseményt hozok fel. Ezek a tények. Majd megjegyzem h akkor mi az RB álláspontja, mert kicsit ellentmondásos. Nem? De ha szerinted nem is, az RB nálam nem az 'isteni't jelöli, hanem a csapatát.

VB cím is elment. :/ - Ezzel végképp nem lehet gondod

Na ezen gondolkodom hetek ota. Ket hete irtam is, hogy tulajdonkeppen most jobb hijan Webbernek drukkolok, de oszinten szolva csalodott vagyok vele kapcsolatban. Viszont ez a megint direktbe leelozi Vettel es utana egy kor alatt kidolgozza a kb 7-10 mp elonyt, kezd gyanus lenni. Ennyire nem lehet bena az ausztral. Vagy ha igen, akkor meg megerdemli a 2. sz. pilota helyet. - Lehet h összeesküvés elmélet, de Webbert sajnálja nem Vettelt utálja, legalábbis a hszben. Webbert szeretni ugye még lehet, szólj ha nem...

Azért az vicces, hogy amikor a Ferrari tavaly csinált ennél 100szor rosszabb TO-t akkor nem volt ekkora felhábórodás.
Engem pont nem erdekel a se a Ferrari, se a RedBull. Az elv a lenyeg. Ha a Ferrari csinalta amugy az is ubergaz. A RB folyamatosan jofej, no csapatsorrend teamkent pozicionalja magat es hat van azert egy hatar, amig el lehet menni ebben, de egy ido utan mar mindenki csak rohog - sir - hany a dolgon.
- Nem is ragozom már tovább, itt is a csapatról volt szó

Kb. annyi tortenik, hogy Webber elol elindul felgozzel, majd Vettel total gazzal elmegy mellette es ezutan Webber ubermodon elkezdi vedeni a segguket a mogottuk levoktol. Most vagy nagyon benan rajtol, vagy rosszabb a kocsija, vagy egyertelmu utasitast kapott. Barmelyik is az igaz, gaz a dolog. - Ez az összesküvés elmélet szál. Egyébként ez is elenyésző százalékban volt a hszek között, ha ez zavar, de egyikben se került elé Vettel anyja...

Ennyi volt. 1 hsz utálta Vettelt. Kb 3 szerint Webber nem lehet Vettel előtt. Nagyon sok szerint a csapat egy hányadék.
Ehhez képest te:

Mert én nem azt olvastam, hogy csúnya Horner stb, hanem, hogy megint Vettelkét védik, hogy ő csak így tud győzni stb. Nekem ezzel a hihetetlen Vettel utálattal van gondom miközben semmi oylat nem csinál ami gáz lenne. Max annyit, hogy nyer.

Remélem nem kell levonnom a konklúziót...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
És ki a t.köm mondta, hogy erről Vettel tehet? Persze, hogy ezért is utálják, de mondok valamit. Csak halkan, nehogy mások is hallják: Mindenki Schumachert szidta és utálta, hogy Massa elengedte őt 😉 Naná, hogy őt fogják utálni érte, de ne mondd el senkinek ;P
Szidni nem Vettelt szidja itt senki ezért, hanem a bandáját, aki ezt így megrendezte, de nyilván nem fogják jobban szeretni Vettelt, mikor most ő a kedvezményezettje a kípdögepnek.

Ja, és csúnya Hornerezést lehet nem láttál, max "rohadtgeci Hornerezést" 😉 Ha te itt nem láttad, hogy Hornert szidnák, akkor nincs miről beszélnünk.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Oké de erről miért Vettel tehet? Mert én nem azt olvastam, hogy csúnya Horner stb, hanem, hogy megint Vettelkét védik, hogy ő csak így tud győzni stb. Nekem ezzel a hihetetlen Vettel utálattal van gondom miközben semmi oylat nem csinál ami gáz lenne. Max annyit, hogy nyer.
több mint 13 éve
Teljesen egyértelmű, érthető szerintem a magyarázat, így nem is írom le többször. Vagy megérted, vagy olvasd a szavak helyett Vettel nevét, és jó lesz 😉fetomy
Te perverz allat 😀
Amugy szerintem folosleges neki ezt tovabb magyarazni.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 361 — Vikings fan
Azért az vicces, hogy amikor a Ferrari tavaly csinált ennél 100szor rosszabb TO-t akkor nem volt ekkora felhábórodás.FViktor93
Nem volt felháborodás ne vicceljünk már. Ennél 5x nagyobb volt. RB meg úgy fröcsögött hogy náluk ez elképzelhetetlen, ők inkább elvesztik a VBt monthogy így jussanak előnyhöz és azóta is teszik az agyukat hogy azt se tudják mi az a csapatutasítás nem hogy még alkalmazzák. Bort iszik és vizet prédikál stílus akaszotta ki itt a legtöbb embert . Ráadásul Vettelke annyira hibátlan hogy úgyse előzte volna meg Webber de hogy 3-4 körön át keept the gap keep the gap utasítást adnak az már vicc.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Satot vissza a forma 1-be és nem lesz több ilyen gond, mert Webbert és Vettelt is kicsapja az első körben

több mint 13 éve
Azért az vicces, hogy amikor a Ferrari tavaly csinált ennél 100szor rosszabb TO-t akkor nem volt ekkora felhábórodás.FViktor93
Az is vicces, hogy hatan elmondták már neked, hogy mire a felháborodás.
Akkor magyarázat vol7:

Mert a Red Bull volt a leghangosabb a ferrari csapatutasításánál, hogy szégyen, és hogy náluk előbb harakirizik mindenki, minthogy picit is előrébb legyen valaki mint a másik. A Ferrarinél nem volt ekkora felháborodás? Gondolom már régen volt, én mint ferrari szimpatizáns még bőven emlékszem, hogy hetekig gyalázta mindenki őket miatta. Mint mondtam, magasan az élen a vörösbikások.

Tehát a ferrarisok azért háboroghatnak teljesen jogosan, mert nem pl. a hrt csinálta, hanem a csapatsorrendellenesség fővezérei, a többi csapat tagjai/rajongói meg azért teljesen jogosan, mert ők meg megtették a ferrarinál is, és megtennék más csapatnál is.

Teljesen egyértelmű, érthető szerintem a magyarázat, így nem is írom le többször. Vagy megérted, vagy olvasd a szavak helyett Vettel nevét, és jó lesz 😉
több mint 13 éve
ráadásul ugy rajtolja le h szinte már a rajtvonalon egymás mellett voltak.braxa88
Kb. annyi tortenik, hogy Webber elol elindul felgozzel, majd Vettel total gazzal elmegy mellette es ezutan Webber ubermodon elkezdi vedeni a segguket a mogottuk levoktol. Most vagy nagyon benan rajtol, vagy rosszabb a kocsija, vagy egyertelmu utasitast kapott. Barmelyik is az igaz, gaz a dolog.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Engem pont nem erdekel a se a Ferrari, se a RedBull. Az elv a lenyeg. Ha a Ferrari csinalta amugy az is ubergaz. A RB folyamatosan jofej, no csapatsorrend teamkent pozicionalja magat es hat van azert egy hatar, amig el lehet menni ebben, de egy ido utan mar mindenki csak rohog - sir - hany a dolgon.

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azért az vicces, hogy amikor a Ferrari tavaly csinált ennél 100szor rosszabb TO-t akkor nem volt ekkora felhábórodás.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ráadásul ugy rajtolja le h szinte már a rajtvonalon egymás mellett voltak.
több mint 13 éve
én a csapatsorrendről beszéltem.eaglesmcnabb
Aki szerint a Red Bullnál, Ferrarinál nincs "rejtett" csapatsorrend, amivel finoman rásegítenek a valami miatt elsőszámú pilóta teljesítményére a másik kárára az álomvilágban él. A gond az, amikor a csapatvezetők álságosan, fapofával képesek kiállni, sőt büszkén hirdetni, hogy náluk ilyenről még nem is hallottak, aki pedig használja az mocskos csaló, és csak az ő csapatuknál van a pilótáknak egyenlő esélye a győzelemre. A Massa-Alonso manőver korábban illetve a mostani Horner buli ennek kirívó példái.

Csendben jegyzem meg, hogy már az is feltűnő volt, hogy idén másodszor "rajtolta le izomból" Vettel Webbert, amikor utóbbi véletlenül pole pozíciót szerzett. De biztos nekem van üldözési mániám. Még egyszer engem nem a csapatutasítás gyakorlata zavar, hanem az, hogy ezt a többség mennyire szemtelenül tagadja. Már a tavaly szárnylopás is röhejes volt, és Webbert emiatt nem is kell sajnálni, mert neki ez a helyzet nyilvánvaló, és választhatott hogy beletörődik vagy kiveri a balhét és mehet vezetni a Sauberbe, Lotusba. Ő az előbbit választotta.

...és ez nem a pilóták hibája, sara hívják Alonsónak, Vettelnek vagy Schumachernek. Csak amikor egy-egy pilóta kvalitásait méltatják a szurkolók nem kellene elfelejteni, hogy ez technikai és csapatsport és nincs annál nagyobb hiba, amikor az autó és a színfalak mögötti, csapaton belüli csendes paktumok kárára túlértékelik egyesek a pilóták szerepét ebben a cirkuszban.DoM
Na ezen gondolkodom hetek ota. Ket hete irtam is, hogy tulajdonkeppen most jobb hijan Webbernek drukkolok, de oszinten szolva csalodott vagyok vele kapcsolatban. Viszont ez a megint direktbe leelozi Vettel es utana egy kor alatt kidolgozza a kb 7-10 mp elonyt, kezd gyanus lenni. Ennyire nem lehet bena az ausztral. Vagy ha igen, akkor meg megerdemli a 2. sz. pilota helyet.

-- TIME I'AM! --