Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 467 — . . .
IndyCar is lesz 22:50-kor, Sonomából. Igaz felvételről fog menni, de hátha érdekel valakit.
Sajnos Crutchlow kiesett, egyértelműen nem az ő hibájából fakadóan, de ez van. Rossinak gratula a győzelméért, Petruccinak meg több ilyet!
több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Komolyan mondom MM 50 pontot dobott el magától a hülye eséseivel, simán lehetne még vb cím esélyes, ha nem ennyire eszetlen.
Rossi nagyon mákos idén... (jó persze tud is)
NB2
mákkal ért dobogóra minden versenyen? vagy miben mákos?
Gergőbácsi
abban, hogy idén végre nem ő ül a szopórolleren
slowmotion
jó, hát ebből a szempontból igaz is lehet, de szerintem a mák a kisebb faktor

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 394 — Cowboys fan
Komolyan mondom MM 50 pontot dobott el magától a hülye eséseivel, simán lehetne még vb cím esélyes, ha nem ennyire eszetlen.
NB2
Gergőbácsi
abban, hogy idén végre nem ő ül a szopórolleren

Szerkesztette: slowmotion
több mint 10 éve
NB2

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 270 — nabege2@yahoo.com
több mint 10 éve
Kiváló győzelem, Vale!!! Csak így tovább!!!

Szép verseny Petruccitól és Dovitól is.

több mint 10 éve
Jó idő Silverstone-ban, a rajtot halasztották.

több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 933 — Deion Sanders for president!
Megint zseniális SpeedwayGP verseny volt, ajánlom mindenkinek.
Holnap pedig hajrá Rossi.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 288
Nekem is a kedvenceim a rövid pályák, de akkor ezt másként láttuk, előfordul. 😊

Abban egyetértünk, hogy Michigan a legalja volt előző héten. 😊

Na majd Darlingtonban, ha #11 ott sem nyer, morci leszek.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Na,ez már futam volt a javából!Nelson87
Hm, biztos ugyanazt a versenyt láttam? Bristol ide, short track oda, Hamlin állandó top5 helye amoda, szerintem uncsi volt. Ráadásul Logano nyert, szóval eh.
Mikey
A múlthetihez képest 100-szor jobb volt,de igazság szerint én imádom a short track versenyeket,lehet,hogy ezért jött be nekem jobban,mint neked. A legunalmasabb short track futamot is hatalmas élvezettel tudom nézni. : ) Nincs jobb annál,mint mikor a 15. körben már összekavarodik a mezőny első,és hátsó része.

Aztán persze előfordulhat,hogy csak a fantasy szereplés mondatja velem. : D Lehet,hogy ha nem vettem volna át a vezetést,most szidnám a futamot. : D

Szerkesztette: Nelson87
több mint 10 éve
Na,ez már futam volt a javából!Nelson87
Hm, biztos ugyanazt a versenyt láttam? Bristol ide, short track oda, Hamlin állandó top5 helye amoda, szerintem uncsi volt. Ráadásul Logano nyert, szóval eh.

több mint 10 éve
R.I.P. Justin Wilson😕
több mint 10 éve
Na,ez már futam volt a javából! Nagyon szurkoltam Harvicknak,csórit kétszer megb.szták,mert túl gyorsan hajtott be a pitbe.Így is csak pár századdal kapott ki.
Gordon sem járt még idén ennyire közel a sikerhez,az utolsó restart után rövid ideig élvezhette a második helyet..
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 128 — Axel Foley
Lassan olyan érdektelenné kezd válni, hogy a német RTL a felére lealkudta a közvetítési díjat. Szóval kiabálhat reggeltől estig aSzujó, meg próbálhatják mesterségesen kelteni a feszültséget, valószínű arrafelé is csak azt látják amit mi.
ozibozi
***motorcsere miatt 50 rajthely büntetés. ****motorcsere miatt 55 rajthely büntetés
Ezek a büntetések is szenzációsak.
Én régen néztem a Forma1-et, feleségem fanatikusabb volt (rendszeresen versenyekre is járt) ma már egyikünk sem figyeli túlságosan.
A hírekben elolvasom, hogy melyik Merci nyert vagy belepillantok a futamba, de tönkretették az egészet.

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 077
Lassan olyan érdektelenné kezd válni, hogy a német RTL a felére lealkudta a közvetítési díjat. Szóval kiabálhat reggeltől estig aSzujó, meg próbálhatják mesterségesen kelteni a feszültséget, valószínű arrafelé is csak azt látják amit mi.
több mint 10 éve
egyre rosszabb ez a merci és vannak a többiek verseny😕

egy tök szoros verseny lehetne, ha nem lenne a 2 merci, ugyhogy holnap remélem kilöki egymást a 2 merci és a többiek tolnak egy jó versenyt😊
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 kozvetitesek.com/igy-nezheted-kulfoldrol-a-korlatozott-csatornakat/
laccoo74
Köszönöm. Sajnos az holat nem tudom sehogy telepíteni.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 kozvetitesek.com/igy-nezheted-kulfoldrol-a-korlatozott-csatornakat/
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
nem tud véletlenül vki streamet Spahoz?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
 gp-live.hu/motorsportok/ujabb-kameraszogbol-kubica-szoloszuretje-kivitt-par-toket-a-lengyel/

Kubica a gazda kedvence...
több mint 10 éve
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11902468_417994255050878_3856524073541360194_n.jpg?oh=a667a912fe9757881fd768c5b3813ff1&oe=56841F60
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek
Jövőre már nem fut teljes szezont a Michael Waltrip Racing, és Clint Bowyer is elmegy a csapattól év végén. Kb. a lehető legszarabbul jöttek ki abból, hogy a társtulajdonos Rob Kauffman átment/átmegy Ganassiékhez.
Mondjuk arra nagyon kíváncsi leszek, Bowyer hova kerül majd, mert gyakorlatilag amolyan no.2 kedvenc.
Mikey
elképesztő az a szopóág amin vannak a direkt forgatás óta.
több mint 10 éve
Jövőre már nem fut teljes szezont a Michael Waltrip Racing, és Clint Bowyer is elmegy a csapattól év végén. Kb. a lehető legszarabbul jöttek ki abból, hogy a társtulajdonos Rob Kauffman átment/átmegy Ganassiékhez.
Mondjuk arra nagyon kíváncsi leszek, Bowyer hova kerül majd, mert gyakorlatilag amolyan no.2 kedvenc.

több mint 10 éve
Kenseth nagyon nagyot ment,146 kört vezetett a 200-ból,de végig lehetett tudni,hogy ez az ő napja. A többiek a közelébe nem értek.

Fantasy szempontból is óriási futam volt,307,5 szerzett ponttal megvan az első hely(mindhárom dobgós versenyző a csapatomban volt),de ami a legfontosabb:243,5 pontot sikerült hozni az elsőn,így újra teljesen nyílt a bajnokság. 😊
több mint 10 éve
Nálam Kyle Busch volt a győztes tipp,de mivel becsúszott neki "egy kis" probléma,így gyorsan kicseréltem Harvick-ra. 😊 A célom pedig ugyanaz ezen a héten is, 80-100 pontot verni a Recursive Racingre(már csak 260 pont a lemaradásom,pedig nemrég 400 fölött volt). 😊Nelson87
Autócsere? Vagy mi volt?Gaba93
Még tegnapi dolog,csak most vettem észre. A 4-es kanyarban elvesztette az irányítást,és kicsit odavágta a kocsit. Emiatt indul a tök utolsó helyről.