Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
A Red Bull nem lett rosszabb, a Ferrari ás a McLaren fejlesztései értek be.JayB+1
Azért arra szerintem senki nem gondolt, hogy majd most Vettel simán nyeri végig az évet. 2009ben se nyert végig Button.
több mint 13 éve
JéBé
7 031
A Red Bull nem lett rosszabb, a Ferrari ás a McLaren fejlesztései értek be.
több mint 13 éve
Nem nagyon követem a forma 1-et, de kb nem azóta tűnt el a red bullos egyeduralom, mióta a hátsó szárnyat vagy mifaszukat részlegesen módosítaniuk kellett?Survivor miatt én sem követtem az F1-t egy hónapja, de úgy tudom, hogy csak 1 versenyen tiltották be (korlátozták) a meleg befúvásos (vagymi) diffúzorokat, aztán újra engedték...
mert ha ez így van, akkor az mondjuk felettébb vicces, hogy amíg tulajdonképpen szabálytalan alkatrésszel mentek, megnyerték mondhatni már előre a vb-t, tekintve, hogy Vettel mennyivel vezet..Stez
Igazából az egyeduralom akkor tört meg, amikor Vettelt is ugyanolyan kocsiba ültették, mint Webbert... igaz, a megtévesztés céljából a festés eddig is ugyanolyan volt...
több mint 13 éve
Nem nagyon követem a forma 1-et, de kb nem azóta tűnt el a red bullos egyeduralom, mióta a hátsó szárnyat vagy mifaszukat részlegesen módosítaniuk kellett?mert ha ez így van, akkor az mondjuk felettébb vicces, hogy amíg tulajdonképpen szabálytalan alkatrésszel mentek, megnyerték mondhatni már előre a vb-t, tekintve, hogy Vettel mennyivel vezet..
több mint 13 éve
catattack
3 520
Áh, ezt elbaszta most Norbi. Fene egye meg, pedig igen jó helyen bejöhetett volna. :/Muller az akire te gondolsz.
Menut viszont nem most fogom megszeretni, arca van, lökdös mindenkit, de fele akkora tehetsége nincs mint Huffnak szerintem a Chevyből.Schleck
Az a gáz, hogy esőre nincs egy normális beállításuk! A kanyarból kijövet mindig ott voltak a seggében! Norbi cseszte el, de a csapat is bőven benne volt.
több mint 13 éve
Vettel megnyerhette volna ha akarja 😛 😊Black_AdderVettel megnyerte tulajdonképpen.
több mint 13 éve
Vettel megnyerhette volna ha akarja 😛 😊Amúgy Button első győzelméhez itt a Ringen /*ami pályafutása első győzelme is*/, az is kellett, h Alonsonak csak 3 kereket tegyenek fel, az uccsó kiállásánál, de az ilyen változékony időben tényleg mindig ő nyer.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Azt el kell mondjam, hogy láttam már rossz tv közvetítést, de ezen a futamon mindent csak visszajátszásból láttunk, volt amit talán még abból sem... Én nem tudom, hogy csak ennyire pechesen találták el, hogy mikor kit kell lekövetni, vagy szimplán szarok, de hihetetlen idegesítő volt, hogy semmit nem látunk, amit igen, azt meg leszarja a kommentátor. Persze azt mindig megtudhattuk, hogy Vettel bár szar köröket megy, akkor is ő lesz a legfaszább, ha kijön, és ha mégsem, akkor majd a következő gumival ő fogja a legpokolibb tempót menni, de még ha azt említjük, hogy Webber milyen gyors, akkor is mondani kell, hogy de Vettel is ám...Attól függetlenül, hogy a közvetítés minősíthetetlen volt, a verseny szerencsére megint nagyon jóra sikeredett. Továbbra is nagyon jó döntés volt visszaszoknom 😊 Ja, és jó látni, hogy azért végre nem egy domináns autó van, hanem versenyektől függően a Ferrari és a McLaren is tudja "uralni" a mezőnyt.
Egyébként bocs a csetről eltűnésért, de megint kifagyott a firefox, majd a visszalépési próbálkozásnál is, és inkább csak néztem.
több mint 13 éve
J Gomb a király! 😊én bírom, még ha nem is nyomja úgy mindig, mint Hamilton, vagy Alonso
több mint 13 éve
Fa
232
Tömör volt ez a Hamilton interjú 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Amúgy eddig 2szer volt esős verseny a Hungaroringen, mindkétszer Button nyert. Szóval: Eső+ Magyar Nagydíj= Button W.iktriadbutton csak ilyen versenyeket tud nyerni. gumikímélő stílusa nagy előny, viszont alapbol nem olyan gyors mint a többi "élmenő"
több mint 13 éve
Amúgy eddig 2szer volt esős verseny a Hungaroringen, mindkétszer Button nyert. Szóval: Eső+ Magyar Nagydíj= Button W.
több mint 13 éve
Baszki.Vettel 2. lett de leintés után el tudnak beszélni erről 10 percet, hogy végülis ezzel is nyert. Lényeg hogy bármit csinál nem veszít.FaÉn csak hallgattam, mert már annyira nem köt le az F1, de tényleg, legalább 15 perc arról szólt, hogy Vettel zseniális, és lényegében nyert, Buttonról említés se.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
szépmunka mclaren. igy elkurni Hamilton sima első helyét...
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Gratula Buttonnak, jó kis verseny volt, csak egyszer aludtam bele, de szerencsére Gyula felébresztett 😛
több mint 13 éve
Fa
232
Baszki.Vettel 2. lett de leintés után el tudnak beszélni erről 10 percet, hogy végülis ezzel is nyert. Lényeg hogy bármit csinál nem veszít.
több mint 13 éve
Szép volt Button!!!! Így kell rendesen megünnepelni a 200. nagydíjat!
több mint 13 éve
Áh, ezt elbaszta most Norbi. Fene egye meg, pedig igen jó helyen bejöhetett volna. :/Menut viszont nem most fogom megszeretni, arca van, lökdös mindenkit, de fele akkora tehetsége nincs mint Huffnak szerintem a Chevyből.
több mint 13 éve
Ááááh ezt nem hiszem el... Élen egy hiba és utána ez a lökdösődés.Norbi elől...Matthew99Uh, basszus, de jó, hogy szólsz. Én meg a kicsit uncsi magyar versenyt néztem. Hajrá Norbi!Schleck
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Norbi elől...Matthew99Uh, basszus, de jó, hogy szólsz. Én meg a kicsit uncsi magyar versenyt néztem. Hajrá Norbi!
több mint 13 éve
Norbi elől...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
nem rossz futam eddig, bár Hamilton simán jobb esőben ma mindenkinél, remélem valami történik, ne sima győzelem legyen, akárki is nyer majd 😊
több mint 13 éve
gyilkos ez a verseny eddigJayBHát nem lesz unalmas ahogy nézem. Imádom az esőt.
több mint 13 éve
JéBé
7 031
gyilkos ez a verseny eddig