Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez amúgy igaz, de ez most bármelyik autóval előfordulhatott volna........... Ha lemész a pályáról és visszafelé szintkülönbség van, ott már csak utas vagy.azért vicc, ami a ferrariból lett.Amadeus91lemaradtam, mi ez a red flag?Amadeus91Kimi rommá törte (remélhetőleg csak) az autóját. A Ferrarinak nem jó ómen Silverstone.iktriad
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Bazdmeg oldalra nézek a friss híreknél, hogy Alonso kiesett...na mondom, wtf, aztán csak leesett 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Baromi szórakoztatóak 😀
több mint 11 éve
"and another one", én kifejezetten élvezem xD
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mit össze nem rinyálnak egymásra a versenyzők, tiszta dedó. Irónikusan: "Mondjátok meg Charlie bácsinak, hogy szélesen versenyez...", "a csúnya Fernandókával majdnem ütköztem, mert bejött elém...", " A rossz Vettelke nem tartja be a pálya határait" pfff kész szánalom.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
Rosberg elég elkeseredetten nyomja a restartot.
több mint 11 éve
Egyszer tennének már Alonso feneke alá egy versenyképes autót....
Do your job
több mint 11 éve

Hát most tuti nem fog Kimivel utána játszani (rendszeresen tollasoznak), pedig most vette ezt Angliában és a parti is le volt szervezve.
(Ennek ellenére sem a kedvencem Seb, bezzeg Kimi)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
azért vicc, ami a ferrariból lett.lemaradtam, mi ez a red flag?Amadeus91Kimi rommá törte (remélhetőleg csak) az autóját. A Ferrarinak nem jó ómen Silverstone.iktriad
több mint 11 éve
lemaradtam, mi ez a red flag?Amadeus91Kimi rommá törte (remélhetőleg csak) az autóját. A Ferrarinak nem jó ómen Silverstone.
több mint 11 éve
lemaradtam, mi ez a red flag?
több mint 11 éve
hihetetlen hogy massa minden 2. futamon kiesik önhibáján kívül...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Huh, szegény Kiminek mekkora balesete volt. 😕
több mint 11 éve
Háttérzajnak megy a GT Open, és ezek a Vette hangok öcsém.Meg az az SLS. Na erre össze is törték.
Remélem jövőre valaki beújít egy Viper-t is, akkor ki is megyek megsasolni őket.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Goodwood 2014

több mint 11 éve
Az a gond ha valaki emiatt szív a Ferka mindig benne van...Ferrari bazdmeg...JayBNem volt szerencséjük, nem kell ennek most itt tulajdonítani semmit. Megjegyzem ilyenkor nem kéne a sárga zászló miatt megnyújtani az edzést? (ld Monaco)
A vége eléggé meglepett, 2,5 mp-ket faragtak le az utsó 3-4 kanyarban!NB2
több mint 11 éve
Ferrari bazdmeg...JayBNem volt szerencséjük, nem kell ennek most itt tulajdonítani semmit. Megjegyzem ilyenkor nem kéne a sárga zászló miatt megnyújtani az edzést? (ld Monaco)
A vége eléggé meglepett, 2,5 mp-ket faragtak le az utsó 3-4 kanyarban!
több mint 11 éve
Ferrari bazdmeg...
több mint 11 éve
tegnap előtt volt Kesjár Csaba halálának 26. évfordulója... ._. nol.hu/sport/amerre-jart-mosolyogtak-az-emberek-1469505
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nem volt egy emlékezetes futam,de maga a pálya nagyon hangulatos, van karaktere. Remélem, hogy lesznek majd jó versenyek rajta.Ferrari hozta a szokásos formáját. Alonso kihozta a max-ot, Kimi meg...
Egyforma autójuk van? 😊
több mint 11 éve
Konkrétan nem tudom értelmezni h az 1es és 2es kanyar közötti egyenes miért nem volt drs zóna...peachén is akartam kérdezni, 2 tök rövid egyenesen volt drs és sajna a futam is dögunalom volt
szép-szép, de nekem ez egy gokartpálya hosszúságával ért fel...
több mint 11 éve
Konkrétan nem tudom értelmezni h az 1es és 2es kanyar közötti egyenes miért nem volt drs zóna...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Érdekes verseny lehetett volna, de nagy előzések nem nagyon lehettek ezen a pályán. Viszont a Ferrari még még mindig reménytelen, hogy akár dobogós legyen.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Elsiklottam/tunk az elmúlt napokban afelett, hogy 2015-ben WTCC verseny a Zöld Pokolban!gdavidÉs egy verseny nem ez a szétszedett bohóckodás.