Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
kezdődik Talladega. egyik kedvencem, elképesztő mértékű pusztítást várok. #Deliverminator
több mint 11 éve
Rossi győzelem ismét! 😊Ez a tetves Digi b+.
A verseny második felében,a lehűlő levegő rengeteg embert tréfált meg. Marquez az élről,Crutchlow a második helyről ráadásul az utolsó körben,Pol Espargaro,mind ugyan úgy estek el,féktávon,gyakorlatilag még függőleges helyzetben elmentaz eleje a motornak. Olyan mintha kirúgnák az ember alól a gépet. Lorenzonak is volt valami gumi problémája de ő végül be tudott jönni a második helyen. A harmadik így végül Smith lett 😊 Pedrosánál meg most is bebizonyosodott hogy nem nagyon van pechesebb versenyző a mezőnyben. Iannone szépen kinyírta a reális esélyeit a VB 2 helyére a spanyolnak.Amare
Máskor lehadja egy hét alatt ötször, most csak élőben. :#
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Telladega "rajtrács":Ez nagyon nem néz ki jól 😕
1. Vickers -T
2. Johnson - C
3. Almendinger - C
4. Blaney - F
5. Keselowski - F
6. Mcdowell - F
......
43. Gordon - Cgaben
több mint 11 éve
Rossi győzelem ismét! 😊A verseny második felében,a lehűlő levegő rengeteg embert tréfált meg. Marquez az élről,Crutchlow a második helyről ráadásul az utolsó körben,Pol Espargaro,mind ugyan úgy estek el,féktávon,gyakorlatilag még függőleges helyzetben elmentaz eleje a motornak. Olyan mintha kirúgnák az ember alól a gépet. Lorenzonak is volt valami gumi problémája de ő végül be tudott jönni a második helyen. A harmadik így végül Smith lett 😊
Pedrosánál meg most is bebizonyosodott hogy nem nagyon van pechesebb versenyző a mezőnyben. Iannone szépen kinyírta a reális esélyeit a VB 2 helyére a spanyolnak.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Telladega "rajtrács":1. Vickers -T
2. Johnson - C
3. Almendinger - C
4. Blaney - F
5. Keselowski - F
6. Mcdowell - F
......
43. Gordon - C
több mint 11 éve
Nagy terhelések ezek, de azért azt is figyelembe kell venni, hogy csak nagyon rövid időre terheli a pilótát (tizedmásodpercekre). Ettől függetlenűl súlyos és elképesztő, hogy mit túl nem élnek egyesek.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kösz a gyors fejtágítást!Adott súlyt meg kell szorozni az adott G hatás erejével. Egy átlag ember fejének a súlya olyan 4 kg, tehát a becsapódás pillanatában olyan volt mintha ~360 kiló nyomás nehezedett volna a koponyájára.HanniBazzki ez tényleg brutális. Viszont Bianchinál a 92g-s lassulást konkrétan a fején mérték, ez többek állítása szerint is azonnali halált von maga után...JayBÉn hülye voltam fizikából mindig is. Mit jelent konkrétabban ez a 92g lassulás?Vrijbloed
Atyaúristen. :/
több mint 11 éve
Adott súlyt meg kell szorozni az adott G hatás erejével. Egy átlag ember fejének a súlya olyan 4 kg, tehát a becsapódás pillanatában olyan volt mintha ~360 kiló nyomás nehezedett volna a koponyájára.Bazzki ez tényleg brutális. Viszont Bianchinál a 92g-s lassulást konkrétan a fején mérték, ez többek állítása szerint is azonnali halált von maga után...JayBÉn hülye voltam fizikából mindig is. Mit jelent konkrétabban ez a 92g lassulás?Vrijbloed
több mint 11 éve
Bazzki ez tényleg brutális. Viszont Bianchinál a 92g-s lassulást konkrétan a fején mérték, ez többek állítása szerint is azonnali halált von maga után...JayBÉn hülye voltam fizikából mindig is. Mit jelent konkrétabban ez a 92g lassulás?
több mint 11 éve
Bazzki ez tényleg brutális. Viszont Bianchinál a 92g-s lassulást konkrétan a fején mérték, ez többek állítása szerint is azonnali halált von maga után...
több mint 11 éve
Highest recorded g-force ever survived (Kenny Bräck, 2003) - 214 GHanni
Egyszerűen hihetetlen, hogy túlélte.
több mint 11 éve
Highest recorded g-force ever survived (Kenny Bräck, 2003) - 214 G
több mint 11 éve
Bianchi fejét 92g-s erőhatás érte a fülesbe szerelt szenzor szerint. Hogy van még életben?JayBEz hány G lehetett?
www.origo.hu/egeszseg/20110112-gabrielle-giffords-miert-maradhatott-eletben-a-fejen-lott-amerikai-politikusno.html#
több mint 11 éve
Bianchi fejét 92g-s erőhatás érte a fülesbe szerelt szenzor szerint. Hogy van még életben?
több mint 11 éve
Keselowski 50.000 $, Stewart 25.000! Kenseth és Hamlin megúszta bünti nélkül. Ahogy kivettem mindenki megtartotta a pontjait.Jöhet a Talladega daráló! (Digi 23:45 élő???)
több mint 11 éve
m.sportgeza.hu/sport/2014/10/12/kiss_norbert_nyerte_a_kamion-eb-t/?rnd=367Azért elég szomorú, hogy ezt a "sportnapilap" pl. ki sem tette az oldalára tegnap...de még ma sem.
Bravó Norbi!Toca
több mint 11 éve
m.sportgeza.hu/sport/2014/10/12/kiss_norbert_nyerte_a_kamion-eb-t/?rnd=367Bravó Norbi!
több mint 11 éve
Közben az ausziknál V8 - Bathurst 1000Az év versenye!!!
www.v8supercars.com.au/view/videos/supercheap-auto-bathurst-1000-highlights1
Hasonlóan őrült futamon | Chaz Mostert nyert a 25.!!! helyről az utolsó körben | . 7:58:53 verseny idővel!
több mint 11 éve
Azért amikor Kenseth ledobja az ékszíjat... ott már tényleg kurvaidegesnek kell lennie, az egyik legnyugodtabb természetű versenyző.shawnkaEz a futam megint mi volt? Anyám borogass!
több mint 11 éve
Azért amikor Kenseth ledobja az ékszíjat... ott már tényleg kurvaidegesnek kell lennie, az egyik legnyugodtabb természetű versenyző.Mondjuk jogos volt..és nem csak Kenseth rágott be Keselowskira. ( Hamlin és Stewart is zabos nem kicsit ) Érthető mindenki részéről a csalódottság...de amit Keselowski leművelt a leintés után az kritikán aluli volt.
www.youtube.com/watch?v=LP-vPrEIq14shawnka

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Azért amikor Kenseth ledobja az ékszíjat... ott már tényleg kurvaidegesnek kell lennie, az egyik legnyugodtabb természetű versenyző.több mint 11 éve
MM kétszeres VB,szép munka. AmareEz a gyerek... még mindig hihetetlen mit tud.
több mint 11 éve
MM kétszeres VB,szép munka. A második helyért viszont baszott kemény harc lesz,Rossi Pedros és Lorenzo között 2 pont különbség van
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Salakmotor VB utolsó futama is lement, és bejött a várakozásom!| Greg Hancock 2014 Speedway World Champion! |
több mint 11 éve
Brett Favre recites a birthday poem for Dale Earnhardt Jr.www.foxsports.com/nascar/shake-and-bake/brett-favre-recites-a-birthday-poem-for-dale-earnhardt-jr-101014?cmpid=tsmfb%3Afscom%3Anascaronfox
Maga a vers:
t.co/86LhEnPY90