NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Tóth Imi és Sebestyén Peti Superbike-ban
több mint 11 éve
A nagyszerű Rush után jön egy dokumentum film is a régi Forma 1 napjairólNyugi Hamilton csak fél percig van benne. 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Ha valaki nem tudná az idei WRC szezont a Sport TV fogja közvetíteni. Elméletileg minden napról lesz este összefoglaló. Jó kis versenyek lesznek.gabenEz pozitívum, hogy végre valahára felismerték a Sport Tv-nél, hogy a motorsportot is érdemes közvetíteni, ami alkalom adtán nem salakmotor, vagy kamionverseny. Márcsak arra lennék kíváncsi, hogy ki fogja kommentálni. Mo-n. kb 3 v. 4 embert tudok mondani, aki érti azt amit lát és azt még kerek mondatokba is tudja önteni.
több mint 11 éve
Ha valaki nem tudná az idei WRC szezont a Sport TV fogja közvetíteni. Elméletileg minden napról lesz este összefoglaló. Jó kis versenyek lesznek.
több mint 11 éve
Nem tudom volt-e már.stadiumsupertrucks.com/ssts/
Robby Gordon új találmánya, tipikus U.S.A.
több mint 11 éve
Egyébként R.I.P. John Button! Hatalmas figura volt az öreg.
több mint 11 éve
Mondjuk olyan nevek, mint a Renault F1, McLaren Electronic Systems vagy a Williams azok. Meg olyan tech cégek, mint a Qualcomm.Élőben nemtudom hallottad e már, de inkább egy szörnyetegre hasonlít mintsem vinnyogásra 😊JayBItt az első Formula E autó. Gratulálok minden faszkalapnak, aki ennek a részese.shawnkaMiért is? Néhány éven belül símán lehet egy élvezhető sorozat.
Jó, a hangjával kezdeni kell valamit 😀 , bár én mondjuk a mostani F1 autók vinnyogását is rühellem.MaG1Xx
Én adnék neki egy esélyt, lehet a verseny sokkal jobb lesz, mint az F1-ben az utóbbi 20 évben.
több mint 11 éve
Kobayashi Caterham?Arra elég kicsi az esély...nem tud ugyanis annyi pénzt összegyűjteni, min GvdG vagy egy orosz és más ázsiai fiatal.
Jó lenne ha visszajönnerantotthus
több mint 11 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/hivatalos-kiadtak-a-2014-es-nevezesi-listat-es-a-rajtszamokat-a-forma-1-ben/Nincs 24, szomorú...(Kimi és Bianchi legalább jó számokat pickeltek)
több mint 11 éve
www.formula.hu/hirek/153/383/86166/ot-egykori-f1-es-all-sorban-formula-e-ulesertEz a széria egyfajta levezető bajnokság lesz a kikopott pilótáknak?
több mint 11 éve
Élőben nemtudom hallottad e már, de inkább egy szörnyetegre hasonlít mintsem vinnyogásra 😊JayBnem hallottam még, persze élőben biztos más. | de én ettől függetlenül a két henger híve vagyok ha motorhangról van szó😕) |
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 11 éve
Élőben nemtudom hallottad e már, de inkább egy szörnyetegre hasonlít mintsem vinnyogásra 😊Itt az első Formula E autó. Gratulálok minden faszkalapnak, aki ennek a részese.shawnkaMiért is? Néhány éven belül símán lehet egy élvezhető sorozat.
Jó, a hangjával kezdeni kell valamit 😀 , bár én mondjuk a mostani F1 autók vinnyogását is rühellem.MaG1Xx
több mint 11 éve
Az elektromos autók csak szimbólumai ennek az egész zöld mizériának, nem ez a megoldás... Egy lítium-ion aksi előállítása több energiába kerül mint amit megspórol, ráadásul nem is egy könnyen lebomló falevél, ellenben relatíve kicsi az élettartama, és azt se feledjük hogy az áramot sem széndioxidból és egyéb károsanyagból állítjuk elő... Az igazsághoz sokkal közelebb áll a Honda FCX hidrogén meghajtása de "valamiért" senkit nem izgat, bezzeg ezek az elektromos hulladékok.Itt az első Formula E autó. Gratulálok minden faszkalapnak, aki ennek a részese.Azért még véletlenül se lássunk tovább az orrunknál, áh minek azt. 😊
shawnka
Gondolom senki fejében fel sem merült, hogy a Formula E szériában kifejlesztett/letesztelt/finomított megoldásokat később viszont lehet látni az utcai modellekben, ami csökkenthetné a káros anyag kibocsátásokat, ami pedig nem lenne rossz. Olcsóbb hibridek lehetnének, kisebb viszont nagyobb kapacitású telepekkel, így ha kifogy a benya simán lehetne tolni akkuról egy benzinkútig. Arról, hogy előbb utóbb elfogy az olaj már nem is beszélek, mert akkor úgy lehet lehúzni az egész forma 1-et a klotyón ahogy van.
Szóval szerintem van létjogosultsága ennek a szériának is, csak nem csőlátásban kell nézni a világot. 😊Tony
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Itt az első Formula E autó. Gratulálok minden faszkalapnak, aki ennek a részese.Azért még véletlenül se lássunk tovább az orrunknál, áh minek azt. 😊
shawnka
Gondolom senki fejében fel sem merült, hogy a Formula E szériában kifejlesztett/letesztelt/finomított megoldásokat később viszont lehet látni az utcai modellekben, ami csökkenthetné a káros anyag kibocsátásokat, ami pedig nem lenne rossz. Olcsóbb hibridek lehetnének, kisebb viszont nagyobb kapacitású telepekkel, így ha kifogy a benya simán lehetne tolni akkuról egy benzinkútig. Arról, hogy előbb utóbb elfogy az olaj már nem is beszélek, mert akkor úgy lehet lehúzni az egész forma 1-et a klotyón ahogy van.
Szóval szerintem van létjogosultsága ennek a szériának is, csak nem csőlátásban kell nézni a világot. 😊
több mint 11 éve
nyilván, de amíg milliós távirányítós autók nyervákolását kell majd nézni, addig felesleges bármiről beszélni. gondolom pár éven belül ember se kell bele majd.Itt az első Formula E autó. Gratulálok minden faszkalapnak, aki ennek a részese.shawnkaMiért is? Néhány éven belül símán lehet egy élvezhető sorozat.
több mint 11 éve
Azért a turbó kicsit durvább lesz.. 😊Itt az első Formula E autó. Gratulálok minden faszkalapnak, aki ennek a részese.shawnkaMiért is? Néhány éven belül símán lehet egy élvezhető sorozat.
több mint 11 éve
Itt az első Formula E autó. Gratulálok minden faszkalapnak, aki ennek a részese.shawnkaMiért is? Néhány éven belül símán lehet egy élvezhető sorozat.
Jó, a hangjával kezdeni kell valamit 😀 , bár én mondjuk a mostani F1 autók vinnyogását is rühellem.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 11 éve
Itt az első Formula E autó. Gratulálok minden faszkalapnak, aki ennek a részese.shawnkaegy kötelező fejlesztésként előírnám a hangszórók beépítését, hogy legalább autóra emlékeztető hangja legyen. ez a vinnyogás egyetlen forrásból is sok, nemhogy egyszerre húsz autó cincogjon...
több mint 11 éve
Mint egy távirányítós autó. 😀😀
több mint 11 éve
Itt az első Formula E autó. Gratulálok minden faszkalapnak, aki ennek a részese.több mint 11 éve
Pfuuh.Ez kielégítő válasz volt...enm túl jók az esélyek! 😕
több mint 11 éve
Szívesen. Nem vagyok idegsebész, és nem vagyok az infok birtokában, szóval részemről is csak találgatatás, és inkább érzés. Bárcsak tévednék!Személyes megítélésem szerint nagyon rosszak a kilátásai. Legvalószínűbbnek azt tartom, hogy hosszú, hosszú ideig gépeken tartják zombiként (lásd Toller pécsi polgármester). Bár ne lenne igazam. Reméljük a feleségének lesz ereje meghozni a döntést a lekapcsolásról. Maradandó károsodás nélküli felépülésére én személy szerint kevés esélyt látok.diverdocKöszi szépen a hosszú válaszod.
A most kiemelt részre voltam kíváncsi, hogy te mint ehhez értő ember, hogyan látod a helyzetet.
Köszönöm!Vrijbloed

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Személyes megítélésem szerint nagyon rosszak a kilátásai. Legvalószínűbbnek azt tartom, hogy hosszú, hosszú ideig gépeken tartják zombiként (lásd Toller pécsi polgármester). Bár ne lenne igazam. Reméljük a feleségének lesz ereje meghozni a döntést a lekapcsolásról. Maradandó károsodás nélküli felépülésére én személy szerint kevés esélyt látok.diverdocKöszi szépen a hosszú válaszod.
A most kiemelt részre voltam kíváncsi, hogy te mint ehhez értő ember, hogyan látod a helyzetet.
Köszönöm!