NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Á nem hiszem el,gyerünk Schumi megcsinálod ezt is !
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Jaja közben megerősìtette a menedzsmentje... 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
elképesztő,még valamikor késő délután olvastam akkor még csak annyit irt az ügynöke hogy sí baleset meg hogy korházba vitték,de volt rajta sisak.azt hittem csak valami uborkaszezon hír...nagyon remélem rendbe jön.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
kómában van és épp életmenőműtét van.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
nincsenek jó esélyei sajnos.
remélem reggel nem arra kell kelnem,hogy elment😕

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
A legutóbbi hírek mindegyikében ez "his condition is considered life-threatening". Állítólag percekkel ezelőtt agyvérzést kapott.

Basszus Schumi, most is győznöd kell! 😕
több mint 11 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
 www.f1-live.hu/bulvar/breking-schumacher-sulyos-sibalesetet-szenvedett-korhazban-a-legenda/

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
Schumacher papa súlyos síbalesetet szenvedett:
 uk.eurosport.yahoo.com/news/formula-1-schumacher-suffers-serious-head-injury-skiing-113444047--f1.htmlberger90
A CNN szerint nem súlyos a dolog, de kórházba vitték.iktriad
a bild már arról ír, hogy életveszélyben van, romlik az állapota.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 644 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 uk.eurosport.yahoo.com/news/formula-1-schumacher-suffers-serious-head-injury-skiing-113444047--f1.htmlberger90
A CNN szerint nem súlyos a dolog, de kórházba vitték.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
 uk.eurosport.yahoo.com/news/formula-1-schumacher-suffers-serious-head-injury-skiing-113444047--f1.html

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Azért még erről az unalmas szezonról is sikerült egy epic videót csinálni. 😊

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Eddie Irvine: „Már senkivel sem tartom a kapcsolatot az F1-ből. Kimi néha felhív, ha be van rúgva" xDMatthew99
micsoda barátság. minden nap beszélnek telefonon 😀 😀

több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 101 — Invisible man
Eddie Irvine: „Már senkivel sem tartom a kapcsolatot az F1-ből. Kimi néha felhív, ha be van rúgva" xD

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve

Egy kis F-1 történelem.

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
szerintem is mert ha jól emlékszem valahol azt már kiszámolták hogy a sima 25pont/győzelem rendszerben is Raikkonen vb lett volna 2003ban,talán Massa is de abban nem vagyok biztos.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Duplázós szezonzáróval a jelenlegi mezőny úgy nézne ki hogy: Raikonen nyert volna Schunacherrel szemben 2003-ban, Massa nyert volna 2008-ban Hamiltonnal szemben akinek nem lenne VB címe, 2012-ben pedig Alonso nyert volna Vettellel szemben.JayB
Ez csak a duplázást tartalmazza vagy a 25 pontos pontrendszert is?dugo1993
Jó kérdés nem én számoltam ki de szerintem a mindenkori pontrendszerrel csinálták.
több mint 12 éve
Duplázós szezonzáróval a jelenlegi mezőny úgy nézne ki hogy: Raikonen nyert volna Schunacherrel szemben 2003-ban, Massa nyert volna 2008-ban Hamiltonnal szemben akinek nem lenne VB címe, 2012-ben pedig Alonso nyert volna Vettellel szemben.JayB
Ez csak a duplázást tartalmazza vagy a 25 pontos pontrendszert is?

több mint 12 éve
Duplázós szezonzáróval a jelenlegi mezőny úgy nézne ki hogy: Raikonen nyert volna Schunacherrel szemben 2003-ban, Massa nyert volna 2008-ban Hamiltonnal szemben akinek nem lenne VB címe, 2012-ben pedig Alonso nyert volna Vettellel szemben.
több mint 12 éve
Egy körön jobb lesz nico, versenyen már nem hiszem h rommá verné...

több mint 12 éve
Perez--->Force India
Megúszta, látókörön belül marad.JayB
Ez az év faszán be fogja árazni, ahogy Hülkenberg rommá veri szegényt.somoskovig
Szerintem rommá nem fogja, Perez sem szar.
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
Perez--->Force India
Megúszta, látókörön belül marad.JayB
Ez az év faszán be fogja árazni, ahogy Hülkenberg rommá veri szegényt.

több mint 12 éve
Perez--->Force India
Megúszta, látókörön belül marad.
több mint 12 éve
button is alonsoék korosztálya, bár ha jövőre nem alkot vmi maradandót a mclarennel akkor a kövi szezonban mehet vmi kis csapathoz levezetni....peach
én őt soha nem vettem a közvetlen elithez. annak ellenére, hogy VB lett, szerintem nem üti meg azt a szintet, mint a többi.

több mint 12 éve
button is alonsoék korosztálya, bár ha jövőre nem alkot vmi maradandót a mclarennel akkor a kövi szezonban mehet vmi kis csapathoz levezetni....

több mint 12 éve
Valóban elég erős a mostani mezőny, csak az a "baj", hogy szinte egyforma idősek, tehát valószínű, hogy kb egyszerre fogják szögre akasztani a bukót.laccoo74
ez nemannyira igaz. ha megnézed Alo+Rai egy korosztály a nagy nevek közül, ők idősebbek is. egyébként meg ott van Hamilton, Vettel, Hülkenberg és talán még Rosberget is ide veszem. bennük azért jó pár év van még és nehéz megmondani ki mikor vonul vissza.