NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
82
8
2:15, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Annyira azért nem rosz, ne felejtsd el nyert egy versenyt is. Nehéz a Williamsben megítélni, de kb Perez szintű pályafutást jósolok neki a Lotusbansportgeza.hu/forma1/2013/11/12/igy_szurja_el_a_lotus_kimit_es_hulkenberget/Hogy Maldonado Forma- 1-es pilóta lehet, már az is nevetséges.laccoo74
Maldonado Lotus, nah azon röhögnék még nagyokat 😀Toca
több mint 12 éve
Áhh én bìrom, a jó verstappenre emlékeztet...kellenek az ilyen karakterek is 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
sportgeza.hu/forma1/2013/11/12/igy_szurja_el_a_lotus_kimit_es_hulkenberget/Hogy Maldonado Forma- 1-es pilóta lehet, már az is nevetséges.
Maldonado Lotus, nah azon röhögnék még nagyokat 😀Toca
több mint 12 éve
Ha kapna egy lotus kaliberű gépett a segge alá sztem sok csodát tudna csinálni amire nem sokan számìtanak tőle..peachBottast vinném a Williamsből ha már valakit kell, de neki nincsennek milliói.
több mint 12 éve
Ha kapna egy lotus kaliberű gépett a segge alá sztem sok csodát tudna csinálni amire nem sokan számìtanak tőle..peachKb. mint Grosjean tavaly. Néhány dobogó, sok baleset.
több mint 12 éve
Ha kapna egy lotus kaliberű gépett a segge alá sztem sok csodát tudna csinálni amire nem sokan számìtanak tőle..
több mint 12 éve
sportgeza.hu/forma1/2013/11/12/igy_szurja_el_a_lotus_kimit_es_hulkenberget/Maldonado Lotus, nah azon röhögnék még nagyokat 😀
több mint 12 éve
10/10-es iromány Newey-ról, érdemes elolvasni.www.gphirek.hu/f1/20131111-kerekforgatok-a-gimibol-meg-kirugtak-a-forma-1-michelangelojat.html?sec-4
több mint 12 éve
Sutilt kérdezték hogy mi lesz jövőre, azt mondta nem mondhat semmit és elmosolyodott.
több mint 12 éve
Egyébként érdekes megnézni a Pirelli és az FIA mennyire baszta tönkre ezt a VB-t. Mióta visszaálltak az új gumikra Vettelke vesztett 9 pontot egy 3.hellyel a többit mind megnyerte... (Valószínűleg nyerte volna a VB-t amúgyis, de vérlázító, hogy ennyire alányaltak az RBnek).TocaCSendben kellett volna maradni a csapatoknak, és nem trükközni a gumikkal (menetiránnyal szembe feltenni őket), ahogy azt a Pirelli is javasolta. A Lotuson kívül minden nagy csapat együtt sírt a gumiváltás miatt. Engedni kellett nekik, mert különben nem lett volna futam, mert a sok okostojás sztrájkolni kezd. A Red Bull meg röhögött a markában az inkompetens riválisain és köszönte szépen az évet.
Mindezt egy Mercedes felzárkóztató programmal kísérve.
több mint 12 éve
Nem kell hozzá atomfizika hogy észrevegye az ember az biztos,asszem Németországban tértek vissza a régiújj gumikra,azóta Hamilton nyert egyet,a többit Vettel,nincs miről beszélni.Sutilra ezek szerint rosszul emlékeztem ezzel együtt tartom a véleményemet.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
McLarennél Alonak csinálják a helyet 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Hát azért majdnem 2x annyi pontja van (jó mondjuk egy győzelemmel ledolgozható 😀 ). McLarennél nem szeretik, ha valaki nem áll be a sorba. Perezt nem tudták úgy fegyelmezni, ahogy akarták ebből sok buta hiba / elvesztegetett pont / széttört autó lett. Nem is megy konzisztensen, mondjuk ezzel a trágyával nehéz 😀. Ezek így összességében bőven elegek a McLarennek, hogy ne fektessenek bele többet.Perezt meg kitették a McLaren-nél.Nem értem hogy miért?Nem is tudom mióta nem volt ilyen gyenge a McLaren,ahhoz képest szvsz nem sokkal maradt el Buttontől aki már a negyedik évét húzza le idén a csapatnál.Cowboykarcsi
Sajnálom, remélem Magnussen jó lesz.Bazzani
Én remélem marad neki autó, de ez az éve akárki akármit mond szar volt.
Általában veri ? Előtte van diResta jócskán. Ha meg a gumikra akarjuk fogni DiResta 40 pontot szerzett az első 8 futamon, Suti 15-t azt hiszem kb ekkor volt gummi váltás. Utána már szart se ér kb a Force IndiaAz h sutilnak ne jusson ülés sztem az is eléggé legalja....meg a perez cutot sem értem egy idény után... :Speachegy pár évvel ezelőtt a Sutil-os résszel is egyetértettem volna,de sajna szerintem ő az utóbbi időkben már csak árnyéka önmagának,Di Restát általában veri,de mondjuk ez sem nagy fegyvertény.Ha jól emlékszem tavaly Hülkenbergel nem is sokat tudott kezdeni.Cowboykarcsi
Egyébként érdekes megnézni a Pirelli és az FIA mennyire baszta tönkre ezt a VB-t. Mióta visszaálltak az új gumikra Vettelke vesztett 9 pontot egy 3.hellyel a többit mind megnyerte... (Valószínűleg nyerte volna a VB-t amúgyis, de vérlázító, hogy ennyire alányaltak az RBnek).
Force India beszopta a gumika, Sauber meg kurvára örül neki 😀
Többiek Ferrari akármennyire is jól hozta Alonso a pontokat vesztett, sokkal jobb tempója volt a régi gumikon, sokkal jobban fogyasztotta stb.
Merci nehéz kérdés, szerintem ők is szoptak, tavaly se ment igazán nekik ezeken a gumikon, az új gumikra kezdtek rátalálni szerintem ők is beszopták.
Lotus, akárki akármit mond, hogy ugyanúgy jól teljesítettek ők szopták be a legjobban. Kocsi- gumi összhangban övék volt a legjobb autó, br Grosjean úgy tűnik a régebbi gumikat jobban szereti, de Kimi megszívta rendesen.
Mclaren, nekik szerintem jól jött, bár sokat nem változtatott azon, hogy ezt az autót nagyon elbaszták.
RedBull - Vettel mint fentebb írtam, új gumikon a Magyar Nagydíjat leszámítva 8 győzelem és nálunk egy 3.hely.
Hihetetlen...
Jövőre ha elbasszák a motort, vajon a RB-nek megengedik majd, hogy visszategye az ideit ? 😀
több mint 12 éve
Mert tavaly nem is versenyzett, úgy azért nehéz 😀 idén amìg nem variáltak a gumikkal rendre 6 körül volt...én sajnálnám mert bìrom, nem sok olyan van már aki ilyen spyker féle szarhalomból tudott kitűnni és felküzdeni magát...
több mint 12 éve
Az h sutilnak ne jusson ülés sztem az is eléggé legalja....meg a perez cutot sem értem egy idény után... :Speachegy pár évvel ezelőtt a Sutil-os résszel is egyetértettem volna,de sajna szerintem ő az utóbbi időkben már csak árnyéka önmagának,Di Restát általában veri,de mondjuk ez sem nagy fegyvertény.Ha jól emlékszem tavaly Hülkenbergel nem is sokat tudott kezdeni.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Perezt meg kitették a McLaren-nél.Nem értem hogy miért?Nem is tudom mióta nem volt ilyen gyenge a McLaren,ahhoz képest szvsz nem sokkal maradt el Buttontől aki már a negyedik évét húzza le idén a csapatnál.
Sajnálom, remélem Magnussen jó lesz.Bazzani
több mint 12 éve
Az h sutilnak ne jusson ülés sztem az is eléggé legalja....meg a perez cutot sem értem egy idény után... :S
több mint 12 éve
Sok az a 28 pont az igaz, de nem a kedvenc pályája Johnson-nak a Miami Speedway. De ha már a top20-ban végez nyert. Kenseth jót fog menni és Johnson előtt végez, de Kyle Busch fog nyerni szerintem. Bár a kedvenc pilótámat sem felejtsük el, aki tavaly race record-ot tolt. Go Gordon!A NASCAR Sprint Cup utolsó futama izgalmasnak ígérkezik Miami-ben a hétvégén.hát annyira nem. sok az huszoniksz pont fór Jimmie-nél, nem hiszem hogy innét elgurul tőle, mint tavaly az a bizonyos anya.shawnka
Go Gordon!danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
A NASCAR Sprint Cup utolsó futama izgalmasnak ígérkezik Miami-ben a hétvégén.hát annyira nem. sok az huszoniksz pont fór Jimmie-nél, nem hiszem hogy innét elgurul tőle, mint tavaly az a bizonyos anya.
Go Gordon!danyly
több mint 12 éve
Vagy Perez vagy Hülkenberg nem fog üléshez jutni.... Érdekes.JayBA Force Indianál kik lesznek a versenyzők? sztem ott van egy hely, és akkor Hülkenberg=Lotus és mind2en maradhatnak

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Vagy Perez vagy Hülkenberg nem fog üléshez jutni.... Érdekes.JayBszánalmas lenne, ha neki nem jutna hely.
több mint 12 éve
Vagy Perez vagy Hülkenberg nem fog üléshez jutni.... Érdekes.
több mint 12 éve
A NASCAR Sprint Cup utolsó futama izgalmasnak ígérkezik Miami-ben a hétvégén.Go Gordon!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.