Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
"Hearing some breaking news that Jorge Lorenzo just started the race in Argentina."

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 261 — nabege2@yahoo.com
Szánalom volt ez a Wtcc, dögunalom ráadásul
2 motorverseny is elment, bár a kötsög amerikai közvetítő, mindig a lényegről maradt le az állandó kameraváltásaival.

Közben Indy-n egy szép kocc!
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 658 — Tyrone Creek
Mondjuk kurvajó, ahogy tálalják az egészet....
Amikor bejött a Honda, akkor mondták, hogy nem kell csodára számítani, mert hiába nagy csapat, a verseny-kilométereket semmi nem pótolja.
Most meg A Citroen x millió euróval több pénzből gazdálkodik, ezért ennyivel jobban.... 😀catattack
vérciki ez a Hondának. azzal nyugtatgatják magukat tavaly óta, hogy a Chevynek is kellett 3 év, mire belerázódnak a dologba, ezért még mindig ne várjunk tőlük csodát. erre megérkeznek a franciák némi büdzsével és fantáziával, és porbafingatják a mezőnyt. ha a Honda is igazi Honda lenne, nem ilyen elbaszott JAS-faszság, már bőven arról szólna a bajnokság, hogy Civic vs. Elysee...
több mint 11 éve
catattack 3 520
Mondjuk kurvajó, ahogy tálalják az egészet....
Amikor bejött a Honda, akkor mondták, hogy nem kell csodára számítani, mert hiába nagy csapat, a verseny-kilométereket semmi nem pótolja.
Most meg A Citroen x millió euróval több pénzből gazdálkodik, ezért ennyivel jobban.... 😀
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 658 — Tyrone Creek
hátezundorítóanrosszvolt.
több mint 11 éve
catattack 3 520
Bennani!! 😀😀
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 923
WTCC-ben abszolút erre számítottam. És őszintén szólva mivel Citroen márka fan vagyok már vagy 15 éve kimondottan örülök is a srácoknak és úgy debütálnak, mint ahogyan a rallyban tették azt anno...nem bízzák a véletlenre, rengeteget dolgoztak, profin építették fel az egész projektet. Szoros lesz köztük egész évben, de biztos vagyok benne a VB dobogót kisajátítják. A Chevy is nagyon jó, bár az év előrehaladtával nyilván vissza fognak esni, motorerőben jóval a Honda előtt járnak. A Honda meg komolyan mondom nem is értem mit bohóckodik...Tarquini már öreg, Monteiro mindig is szar volt, Bennani sem egy elit szint, Michelisz meg nem kap végre egy gyári autót...Tulajdonképpen ha úgy vesszük 3 kategória van a WTCC-ben most, a Citroenek a TC1-esek és a és a TC2-eseké és a kategóriákon belül várhatóan azért szoros meccsek lesznek.BCS
Pont ez a baj ezzel a sorozattal, nem elég profi. Az nyeri meg aki akarja, miután beleinvesztál némi pénzt mint gyártó. A Chevy ugyanezt csinálta, komolyan vették, jöttek láttak győztek, komolyabb erőfeszítés nélkül. Majd ha a Honda (és mindenki más) is úgy áll hozzá ahogy a Citroen és nem lepasszolja a dolgot a sufni JAS-nak akkor lehet profi sorozat. Addig kb anyi értelme van az összehasonlításnak mint Loeb Pikes Peak rekordjánál.
több mint 11 éve
BCS Indianapolis Colts 283
A Caterhamnek és a Marussianak nincs sok értelme, azon túl, hogy guruló akadályok. Nem tesznek sokat hozzá az izgalmakhoz. Csak remélni lehet, hogy ez az amerikai brigád nem lesz náluk is gyengébb.Tony
Kobayashi azért néha be tud kavarni!
Erről Massa tudna mit mesélni.
Ha megfelelő tőkeerős támogatókat tudnak felsorakoztatni, valamint megfelelő szakembergárdát, ill két jó pilótát, akkor lehet esélyük.
Úgy tudom, a szélcsatornájukat szokták f1-es csapatok is használni.
Az is kérdés lehet, hogy az átlag amerikaiakat mennyire hozza majd lázba a forma-1.
Mert, ha nem nagyon, akkor az egész projekt bukhat.laccoo74
Én azért várnék még ezzel a Haas féle dologgal...a USF1 bukta után ennek sem látom egyelőre sok realitását.
Az amerikaiak konkrétan leszarják az F1-et, a mostanit meg különösen...még az átlag európai néző sem fogja fel konkrétan, hogy mik a szabályok...ezek után el lehet gondolni, hogy az amerikai mennyit ért belőle.
több mint 11 éve
BCS Indianapolis Colts 283
WTCC-ben abszolút erre számítottam. És őszintén szólva mivel Citroen márka fan vagyok már vagy 15 éve kimondottan örülök is a srácoknak és úgy debütálnak, mint ahogyan a rallyban tették azt anno...nem bízzák a véletlenre, rengeteget dolgoztak, profin építették fel az egész projektet. Szoros lesz köztük egész évben, de biztos vagyok benne a VB dobogót kisajátítják. A Chevy is nagyon jó, bár az év előrehaladtával nyilván vissza fognak esni, motorerőben jóval a Honda előtt járnak. A Honda meg komolyan mondom nem is értem mit bohóckodik...Tarquini már öreg, Monteiro mindig is szar volt, Bennani sem egy elit szint, Michelisz meg nem kap végre egy gyári autót...Tulajdonképpen ha úgy vesszük 3 kategória van a WTCC-ben most, a Citroenek a TC1-esek és a és a TC2-eseké és a kategóriákon belül várhatóan azért szoros meccsek lesznek.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ha megfelelő tőkeerős támogatókat tudnak felsorakoztatni, valamint megfelelő szakembergárdát, ill két jó pilótát, akkor lehet esélyük.
Az is kérdés lehet, hogy az átlag amerikaiakat mennyire hozza majd lázba a forma-1.
Mert, ha nem nagyon, akkor az egész projekt bukhat.laccoo74
Nem tudom az amerikaiaknak a NASCAR és az IndyCar mellett mennyire lenne népszerű egy benzin, motor, gumispóroló verseny, ráadásul úgy, hogy a fűnyírótraktorjának szebb a hangja. Ha Európában, ahol nagy hagyományai vannak az F1-nek, folyamatosan veszít a törzsbázisból, akkor 2-3 vetélytárs széria mellett nem hiszem sok sikere lesz.
Bár a nagy számok törvénye alapján így is lehet sok rajongójuk, akár csak a soccernek (ami az NFL-hez képest fetrengő, hisztiző k.vák gyülekezete, mégis sokan nézik), persze az NFL-hez képest eléggé elmarad. Ugyanez lehet majd a helyzet az F1-el is, majd kiderül.
több mint 11 éve
WTCC Honda=F1 Ferrari
több mint 11 éve
Nem alakul túl jól ez a nap eddig magyar autósport szempontjából. Kevin Giovesinek annyi esze van, mint egy marék lepkének...

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
A Caterhamnek és a Marussianak nincs sok értelme, azon túl, hogy guruló akadályok. Nem tesznek sokat hozzá az izgalmakhoz. Csak remélni lehet, hogy ez az amerikai brigád nem lesz náluk is gyengébb.Tony
Mert, ha nem nagyon, akkor az egész projekt bukhat.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A Caterhamnek és a Marussianak nincs sok értelme, azon túl, hogy guruló akadályok. Nem tesznek sokat hozzá az izgalmakhoz. Csak remélni lehet, hogy ez az amerikai brigád nem lesz náluk is gyengébb.
több mint 11 éve
RML>>JAS. 😕

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.f1-live.hu/f1-hirek/az-fia-ertesitette-a-haas-t-hogy-megkaptak-az-engedelyt-rendkivul-boldog-a-csapat/

Úgy nézki, most már tényleg jönnek az Amcsik. Kíváncsi leszek mikor kezdődnek el a Danica pletykák. xDRaven17
Talán ez sikeresebb projekt lesz, mint a pár évvel ezelőtti próbálkozás.
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
 www.f1-live.hu/f1-hirek/az-fia-ertesitette-a-haas-t-hogy-megkaptak-az-engedelyt-rendkivul-boldog-a-csapat/

Úgy nézki, most már tényleg jönnek az Amcsik. Kíváncsi leszek mikor kezdődnek el a Danica pletykák. xD
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 326 — Vikings fan
Nagyon nem megy az FIA-nak ez a hogyan egyensúlyozzunk ki a szériákat dolog.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 261 — nabege2@yahoo.com
Nah, úgy néz ki a wtcc is forma1 lesz dettóban, csak itt nem 2 hanem 3 autó vív majd egymással, aztán jönnek a többiek...
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 613 — Dolphins fan
hmmm... Gordon a pontverseny élén. ilyen nem kevés ideje volt utoljára.
most már csak versenyt kellene nyerni, mert anélkül nehezebb lesz bekerülni a Chase-be...slowmotion
Látom sikerült máshová is beírni. 😊
Gordon fan vagyok ezer éve (ezért lett az egyik szerencseszámom a 24-es 😊 ).
Örülök neki, hogy ilyen jól kezdte az idényt, de egy győzelem tényleg jól állna a neve mellett (vagy több).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Csóri shell 😀
 www.facebook.com/photo.php?v=10151875403860775&set=vb.11870725774&type=2&theater
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 326 — Vikings fan
Rosberg baromira szimpatikus, ha úgy tetszik emberi volt. Kiszállhatott volna mérgesen, kiszállhatott volna csalódottan de nem, ő úgy szállt ki mint egy 10 éves gyerek a gokartból aki a vereség ellenére élvezte. Ebből az emberiségből kéne több, el a biorobotokkal! 😊JayB
Nekem is tök szimpi volt, de lesz ez még nem így. Most még nem érzi a súlyát a dolognak, majd ha ő is VB címért küzd majd a hajrában akkor más lesz.
több mint 11 éve
Rosberg baromira szimpatikus, ha úgy tetszik emberi volt. Kiszállhatott volna mérgesen, kiszállhatott volna csalódottan de nem, ő úgy szállt ki mint egy 10 éves gyerek a gokartból aki a vereség ellenére élvezte. Ebből az emberiségből kéne több, el a biorobotokkal! 😊
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 391 — Cowboys fan
hmmm... Gordon a pontverseny élén. ilyen nem kevés ideje volt utoljára.
most már csak versenyt kellene nyerni, mert anélkül nehezebb lesz bekerülni a Chase-be...
több mint 11 éve
Most Vettelre duplán rájár a rúd. Nemelég, hogy az autó nem muzsikál jól, de még a csapattárstól is tartani kell. Nincs ő ehhez hozzászokva, hogy egy másik RedBull-os kocsi is veszélyt jelent rá. Eddig Ricciardo tökéletesen felnőtt hozzá és csak a csapatnak köszönheti, hogy nincs előrébb a tabellán. Remélem legyűri a hátrányt és nem juttatják Webber sorsára.