NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley
Perezt meg kitették a McLaren-nél.
Sajnálom, remélem Magnussen jó lesz.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
Massa --> Williams

örülök, hogy talált magának helyetdugo1993
nem értem, hogy a 15 millió euróján kívül mit látnak még benne.Amadeus91
majd megérted ha elkezdődik a szezon 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Massa --> Williams

nem értem, hogy a 15 millió euróján kívül mit látnak még benne.Amadeus91
Akkor használd az eszed 😊
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
Massa --> Williams

nem értem, hogy a 15 millió euróján kívül mit látnak még benne.
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Massa --> Williams

örülök, hogy talált magának helyet

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Marquez a világbajnok 😀 A futam első részében a Lorenzo - Dani csata eszméletlen jó volt. Váó, remélem jövőre még sok ilyet láthatunk.Eazzy
Mivel lett Digim, néztem mind a 3 kategóriát. Jó volt, főleg a moto3 befutója, meg a motogp első pár köre. De igazándiból a rajt utáni pár körből már látszott, hogy Lorenzo csak akkor nyerhetett volna ha Marquez DNF. De erre nem volt esély. A vége az uncsi lett.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Azért amellett se menjünk el szó nélkül hogy Marquez ujonc évében világbajnok!Peresze volt szerencséje is a Lorenzo féle évközbeni sérüléssel,és a Honda sem volt ennyire versenyképes évek óta,de ez akkor is korszakos tett,elképesztő volt ahogy a mezőny legjobb versenyzőjét 120%os teljesítményre sarkalta egész évben.Lorenzonak meg hatalmas grat,amit idén csinált az embertelen,nekem hatalmasat nőt a szememben,ma is milyen versenyt gurított már!?Lehet hogy nem lett meg a 3. vb cím de magasan karrier beszt volt ez tőle.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us
Marquez a világbajnok 😀 A futam első részében a Lorenzo - Dani csata eszméletlen jó volt. Váó, remélem jövőre még sok ilyet láthatunk.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Kimi kihagyja az utolsó két futamot mert műtik a hátát. El is hinném ha nem nyilatkozta volna le ezt pár napja:  www.f1-live.hu/f1-hirek/raikkonen-jo-eredmenyert-utazik-austinba-es-egy-hosszabb-futamert/

Gondolom nem jött lóvé megint, elege lett és elment inkább hátat műteni.JayB
és a Lotus is jobban jár 😀 lényeg hogy jövőre 100-as legyen.

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Kimi kihagyja az utolsó két futamot mert műtik a hátát. El is hinném ha nem nyilatkozta volna le ezt pár napja:  www.f1-live.hu/f1-hirek/raikkonen-jo-eredmenyert-utazik-austinba-es-egy-hosszabb-futamert/

Gondolom nem jött lóvé megint, elege lett és elment inkább hátat műteni.
több mint 12 éve
Raikonen autója szabálytalan volt a 2007-es évadnyitón amit meg is nyert, és a vb-t is. Hány ilyen dolog lehet ott a háttérben amiről sosem fogunk tudni...

www.motorsportal.hu/forma1/raikkonen-szabalytalan-ferrarijatol-a-vadlottak-padjaig--nigel-stepney-a-2007-es-kembotranyrol-c52541.html
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us

Elég hardcore kép, elvileg 28G érte. A háta fáj kicsit, de amúgy jól van.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
hamilton látványosan szarik már ebbe a szezonba hetek óta...peach
Basszus a konstruktőri vb még nem dőlt el, nekik plusz 20 millió nem is számít?
Arról nem beszélve, hgoy VB ezüstérmes is lehet még!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
hamilton látványosan szarik már ebbe a szezonba hetek óta...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Webbernek ott volt a lehetőség...
Hamilton meg egy choker. Simán hozhatott volna Alonson.

Viszont a pályabírák kapják be. Tegnap sem zavartak le senkit, ma szerintem Hülki büntetése vicc volt, és Alonsot meg kb megbüntetik 10 mp-re aztán marad 5.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley
Nem lehetne, hogy jövőre a szezon előtt odaadnák Vettelnek a VB címet? El sem kéne indulnia és akkor végre izgalmas futamok lennének. Hálistennek ezt nem láttam gondolom mindenki lerágta a körmeit.

több mint 12 éve
Fasza verseny volt, Alonso nem szívbajos, 2 kiló fölött sokan elvették volna. Nekem tetszett ha jár érte bünti ha nem 😊
több mint 12 éve
Nézem most a GP3-mat, ez a Kvyat gyerek azért nem egy darab szar, nagyon nem.
több mint 12 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Remélem holnap minden kör végén Zolcsi őrjöngeni fog amikor valaki elhagyja a pályát....
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Raikot kizárták az edzésből. Hami előtt nyitva a pálya az ezüstérem felé.NB2
legalább látunk előzéseket, remélem DRS nélkül is... De hogy a Lotus hogy fog előrelépni a konstruktőriben, azt nem látom.

több mint 12 éve
Raikot kizárták az edzésből. Hami előtt nyitva a pálya az ezüstérem felé.
több mint 12 éve
Tökéletes,remélem 4-ek lesznek a konstruktőrök közt hátha kivágni onnan ezt azt.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A domináns egyébként azt jelenti nálad, hogy toronymagasan kiemelkedő?csi77
Döntő technikai fölény a versenytársak autóihoz képest, megtámogatva a rendezett pilótakérdéssel, amikor mindenki tudja, hol a helye. Ilyen először 2011-ben volt. Négyből kettőt nyert így Vettel. Nem olyan rossz arány.DoM
Szerintem már 2010-ben is így volt, csak Webber nem tudott róla... Mi az, hogy négyből kettőt így nyert? Nem teljesen világos.csi77
2011-ben és 2013-ban volt meg a Red Bullnak olyan mértékű technikai fölénye a többiekhez képest, hogy rá lehessen aggatni a domináns jelzőt. Most, hogy a negyediket nyerte zsinórban, és hogy idén a gumiváltás óta nincsen ellenfele, hajlamos összemosni az ember azzal, hogy nincs itt semmi látnivaló, hiszen bárki behúzta volna a négy címet abban az autóban. Miközben akár csapaton belüli tényezők (2010-ben), akár másik csapat (Ferrari versenytempó 2012-ben) miatt nem volt ez olyan sima, mint amilyennek most tűnik, be van állítva.

Ami meg Vettel viselkedését illeti, a rádióba üvöltözésen kívül, ami baromira idegesítő egy idő után, én nem látok olyat, ami mondjuk igazolná az állandó füttykoncertet. A csapat amatőr viselkedése, hozzáállása Webberrel ettől még nevetséges - tisztességtelennek is nevezhető, bár ki tudja mi ment a színfalak mögött, de még ígyis fényévekre vannak az olyan bohóckodástól, mint amit Schumacher csinált például az osztrák dobogón PR damage control címén.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Lécci, lapozz vissza a kalendáriumban. 2009-ben már erős autó volt, 2010-ben pedig ha nem törik össze egymást és balfaszkodják el, előbb is vb valamelyikük......

Döntő technikai fölény a versenytársak autóihoz képest, megtámogatva a rendezett pilótakérdéssel, amikor mindenki tudja, hol a helye. Ilyen először 2011-ben volt. Négyből kettőt nyert így Vettel. Nem olyan rossz arány.DoM
Szerintem már 2010-ben is így volt, csak Webber nem tudott róla... Mi az, hogy négyből kettőt így nyert? Nem teljesen világos.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Lécci, lapozz vissza a kalendáriumban. 2009-ben már erős autó volt, 2010-ben pedig ha nem törik össze egymást és balfaszkodják el, előbb is vb valamelyikük......

Döntő technikai fölény a versenytársak autóihoz képest, megtámogatva a rendezett pilótakérdéssel, amikor mindenki tudja, hol a helye. Ilyen először 2011-ben volt. Négyből kettőt nyert így Vettel. Nem olyan rossz arány.