Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Jó, most ezt akkor elkezdjük a régi Ferrarinál is, amivel Schumi fossá alázott mindenkit, még Barrichellot is?Vettel egy kör alatt 2,5mp-et ver a többire. Nevetséges.BazzaniDe az autója teljesen szabályos...Duff
Én utálom a Red Bullt és főleg Vettelt, de azért ne kiáltsunk már mindig cinkelést.
Tény, hogy gáz, hogy megint kiemelkedik egy autó a mezőnyből és totálisan unalmasak lesznek a versenyek, de attól még szvsz nem csalnak, csak valamit nagyon eltaláltak a kocsinál, mint ahogy Brawnnal sem tudott éveken át mit kezdeni az egész F1-
több mint 12 éve
Csodálatos előzések ezek.
több mint 12 éve
Vettel egy kör alatt 2,5mp-et ver a többire. Nevetséges.BazzaniDe az autója teljesen szabályos...
több mint 12 éve
Vettel egy kör alatt 2,5mp-et ver a többire. Nevetséges.
több mint 12 éve
Isten ments, hogy vettelke ferraris legyen, akkor én átpártolok a McLaren-hez, esetleg a Caterhamhez, vagy tökmind1, bármi máshoz.
több mint 12 éve
Én akár nagy összegben is fogadnék rá.akár már 2015től se elképzelhetetlen szvsz,főleg ha mondjuk jövőre is nyer...akkor lenne a legjobb a vége, ha utolsó futam előtt valahogy ikszre állnának, és akkor győzzön a jobbik. akkor nem kell azon agyalni, hogy ha X második, akkor Y-nak jó-e a hatodik hely, meg hogy a középmezőnyből Z vajon direkt engedte-e el vagy nem (lásd még NASCAR alapszakasz-záró futam).
www.p1race.hu/hir/hivatalos_ben_spies_bejelentette_visszavonulasat_20131026
Azért ez is elég kemény...ahogy berobbant a SBKba 2009be,aztán a MotoGPben sem volt rossz,aztán a gyári Yamahás szereplésének kb a felénél valahogy elvesztette a fonalat,persze a sérülésekkel se volt szerencséje(ami miatt végül is vissza kellett vonulnia)de kár érte ennél több volt a GP-s karrierjében.
Marquez meg még mindig vezeti a VB-t bár most már csak 18 pont,valszeg Lorenzo meg fogja fordítani ezt,(remélem egy gigászi test test elleni párharcban,az utolsó futamon valenciában,a spanyol szurkolók előtt...kicsit lenne őrült hangulat 😀 😊 )de az szerintem mindent elmond arról mekkora tehetség,hogy ujonc évében a jelenlegi mezőny legjobb versenyzőjétől 120% fog kelleni/kellet ahhoz hogy legyőzze,Honda fölény ide vagy oda.Cowboykarcsi
ja, ha már NASCAR: az mekkora már, hogy Gordont plusz egynek rakták be a Chase-be, hogy neki is igazság legyen szolgáltatva, aztán most meg közelebb van az elejéhez, mint a végéhez...
több mint 12 éve
tegyél be egy Schumacher-dokumentumfilmet, és akkor akár pár percen belül. (de ne a Ralf-félét!)Kb egyetlen időmérő ahol Alonso reálisan bemehetett volna akár 2-nak is Webber miatt, erre keménnyel kell szenvedni 😀JayBúgy voltak vele hogy idén már úgy megszokta ezt a "5-8 helyről indulás,felverekedem magam a RBRek mögé" koreográfiához nem akarták szegényt megzavarni.
Gyalázat amúgy....nem tudom mikor fogok újra Ferraris VB címet látni...Cowboykarcsi
több mint 12 éve
Én akár nagy összegben is fogadnék rá.akár már 2015től se elképzelhetetlen szvsz,főleg ha mondjuk jövőre is nyer...CowboykarcsiFőleg ha Alo lelép a McLarenhez.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Én akár nagy összegben is fogadnék rá.akár már 2015től se elképzelhetetlen szvsz,főleg ha mondjuk jövőre is nyer...www.p1race.hu/hir/hivatalos_ben_spies_bejelentette_visszavonulasat_20131026
Azért ez is elég kemény...ahogy berobbant a SBKba 2009be,aztán a MotoGPben sem volt rossz,aztán a gyári Yamahás szereplésének kb a felénél valahogy elvesztette a fonalat,persze a sérülésekkel se volt szerencséje(ami miatt végül is vissza kellett vonulnia)de kár érte ennél több volt a GP-s karrierjében.
Marquez meg még mindig vezeti a VB-t bár most már csak 18 pont,valszeg Lorenzo meg fogja fordítani ezt,(remélem egy gigászi test test elleni párharcban,az utolsó futamon valenciában,a spanyol szurkolók előtt...kicsit lenne őrült hangulat 😀 😊 )de az szerintem mindent elmond arról mekkora tehetség,hogy ujonc évében a jelenlegi mezőny legjobb versenyzőjétől 120% fog kelleni/kellet ahhoz hogy legyőzze,Honda fölény ide vagy oda.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
lehet, de én irtózom attól a gondolattól, hogy Vettel egyszer a Ferrarihoz igazoljon. biztos vagyok benne, hogy nem tudnám megszeretni. Raikönnent se sikerült, pedig ő jóval szimpatikusabb gyerek. csak attól tartok, hogy előbb utóbb ez be fog következniGyerekek Schumachert Vettelhez hasonlítani viselkedésben... elég nagy pofátlanság... MS ha 6szor újraszületik se lesz ilyen ellenszenves, elég megnézni hogy vettelt mennyien szeretik így hogy mindekit szétaláz, és mennyien szerették anno (és még most is) MSt... Ti se gondoltátok komolyan 😉eaglesmcnabbMSt azért szerették sokan, mert Ferrarival nyert sokat...Shilkor
több mint 12 éve
Gyerekek Schumachert Vettelhez hasonlítani viselkedésben... elég nagy pofátlanság... MS ha 6szor újraszületik se lesz ilyen ellenszenves, elég megnézni hogy vettelt mennyien szeretik így hogy mindekit szétaláz, és mennyien szerették anno (és még most is) MSt... Ti se gondoltátok komolyan 😉eaglesmcnabbMSt azért szerették sokan, mert Ferrarival nyert sokat...
több mint 12 éve
Akkor, ott néhány segg alaposan meg lesz rugdosva.És gazdagabbak leszünk néhány velős Kimi aranyköpéssel.
több mint 12 éve
Mi lesz itt akkor jövőre, amikor a turbós 1,6-os motorokhoz egyébként is kurvára értő Ferrari egy nagy darab szar lesz valahol a mezőny közepén.
több mint 12 éve
soha nem gondoltam volna hogy lesz pont amikor már nem tudok a ferkának szurkolni... de közeledik...Kb egyetlen időmérő ahol Alonso reálisan bemehetett volna akár 2-nak is Webber miatt, erre keménnyel kell szenvedni 😀JayBúgy voltak vele hogy idén már úgy megszokta ezt a "5-8 helyről indulás,felverekedem magam a RBRek mögé" koreográfiához nem akarták szegényt megzavarni.
Gyalázat amúgy....nem tudom mikor fogok újra Ferraris VB címet látni...Cowboykarcsi
2 okom van már csak rá: 1., hogy Massa nagy kedvenc, 2, hogy Alonsonak vb-t kell nyerni, egyszerűen túl jó jó pilóta ahhoz hogy ne sikerüljön neki még legalább egyszer.
De ez a szutyok ferrari elveszi az ember kedvét, a szezon első pár futamában pedig mindig annyira bizakodó az ember... de aztán rádöbben hogy újra és újra csak szembeköpik...
Mondjuk ha a szurkolókat szembeköpik, akkor Alonso helyzetét nem tudom szavakkal leírni... (annak ellenére hogy nyilván baszott sokat keres, de nem hinném hogy van olyan topversenyző akit a pénz motivál)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ne legyél ilyen negatív na... Jó dolog ez a DVD kütyü, csak berakod valamelyik Schumis idényt és könnyezni fogsz. 😊Kb egyetlen időmérő ahol Alonso reálisan bemehetett volna akár 2-nak is Webber miatt, erre keménnyel kell szenvedni 😀JayBúgy voltak vele hogy idén már úgy megszokta ezt a "5-8 helyről indulás,felverekedem magam a RBRek mögé" koreográfiához nem akarták szegényt megzavarni.
Same old Ferrari...
több mint 12 éve
Kb egyetlen időmérő ahol Alonso reálisan bemehetett volna akár 2-nak is Webber miatt, erre keménnyel kell szenvedni 😀JayBúgy voltak vele hogy idén már úgy megszokta ezt a "5-8 helyről indulás,felverekedem magam a RBRek mögé" koreográfiához nem akarták szegényt megzavarni.
Gyalázat amúgy....nem tudom mikor fogok újra Ferraris VB címet látni...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Végre Alonsonak van 1 körös tempója, de a digók úgy gondolták, hogy legyen inkább a kemény 😊hát bmeg végem van. Massa az 5. helyre volt jó, ez egy első soros indulás lehetett volna Alonsonak. De minek alázni...

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Jó lesz az holnapra, csak hát 8. helyről még így is esélytelen a dobogónál többre.
több mint 12 éve
Kb egyetlen időmérő ahol Alonso reálisan bemehetett volna akár 2-nak is Webber miatt, erre keménnyel kell szenvedni 😀
több mint 12 éve
Gyerekek Schumachert Vettelhez hasonlítani viselkedésben... elég nagy pofátlanság... MS ha 6szor újraszületik se lesz ilyen ellenszenves, elég megnézni hogy vettelt mennyien szeretik így hogy mindekit szétaláz, és mennyien szerették anno (és még most is) MSt... Ti se gondoltátok komolyan 😉eaglesmcnabbSchumit soha nem szerettem, ellenszenves volt valamiert. Most mar birom, hogy nem versenyez, bar a fene se erti, hogy miert. Valoszinuleg mar nem allitattja le Barichellot a celegyenesben, hogy mar azon versenyen VB legyen. Mindig elismertem, hogy orias versenyzo volt, de mondjuk ezt az ellenszenvet, amit Vettel irant erzek, azt soha nem tudta elerni. 😀 Oszinten, mikor halottuk Schumit vb. nyereskor elsirni magat es fejhangon nyafizni a kocsiban, mint egy 5 eves elkenyeztett kisfiu?

Mindkettoben benne van a fembetetes bakkancsal kepen rugni faktor, de Vettel messze vezeti ezt a versenyt is. 😀 Mindenesetre en nem erre koncentralok, hanem arra, hogy Kimi ujra VB legyen. Amugy meg mellette meg Mansell for life! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Gyerekek Schumachert Vettelhez hasonlítani viselkedésben... elég nagy pofátlanság... MS ha 6szor újraszületik se lesz ilyen ellenszenves, elég megnézni hogy vettelt mennyien szeretik így hogy mindekit szétaláz, és mennyien szerették anno (és még most is) MSt... Ti se gondoltátok komolyan 😉eaglesmcnabbNem is tudom már hol, de olvastam egy cikket erről. A lényeg: MS az újságírók szerint egy nagyképű, ellenszenves ember volt, mégis a szurkolók imádták. Vettel ezzel szemben igazi úriember minden körülmények között, őt meg nem szeretjük.
Én meg nem mondom mi a különbség, mert bár anno régen én Schumachert se szerettem, de elismertem a tudását. Ezzel szemben Vettelt az elején még szerettem, de aztán egyre ellenszenvesebbé vált, főleg amiatt amit Webberel művelt a RedBull. A tudása meg biztos megvan, de eddig nem nagyon kellett mutogatnia. Na azok a faszmákok amik összejönnek neki, az meg mindennek a teteje. Szóval nem érzem úgy hogy megérdemli ezt a fölényt. Pluszban még maga az F-1 is sokkal sterilebb lett, a technikai versenyt teljesen kiölték, azzal hogy nem lehet tankolni, meg még én, néző kérjek elnézést, hogy van öt kerékcsere, és izgalom... Szóval egyrészt már kicsit se érdekel ki nyeri a VB-t, és a versenyeken sem érdekel ki nyer, sokkal inkább szurkolok a Sauber-Force India futottak még vonalnak, hogy csípjenek el minél jobb helyet.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Gyerekek Schumachert Vettelhez hasonlítani viselkedésben... elég nagy pofátlanság... MS ha 6szor újraszületik se lesz ilyen ellenszenves, elég megnézni hogy vettelt mennyien szeretik így hogy mindekit szétaláz, és mennyien szerették anno (és még most is) MSt... Ti se gondoltátok komolyan 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
végülis Oroszország is piac, méghozzá nem is kicsi.Eddig azt hittem hogy ha van kiscsapat ahova tehetséggel kell bekerülni az a Torro Rosso, hiszen pénz a Red Bull révén van. Tévedtem. Csóró DaCosta.JayBEz, szerintem azt jelenti, hogy a bikáknak hosszú évekig nem lesz szükségük új pilótára.
Tehát, a 2014től érvényes pilótapáros nem egy-két évre van tervezve.Ha nem így lenne, akkor mást választottak volna.
Ha, meg némi rubel is becsurog a kasszába, azt nem hiszem, hogy nagyon zokon vennék.laccoo74
aztán majd jön a Krasznij Bik a Toro Rosso helyett.
több mint 12 éve
Eddig azt hittem hogy ha van kiscsapat ahova tehetséggel kell bekerülni az a Torro Rosso, hiszen pénz a Red Bull révén van. Tévedtem. Csóró DaCosta.JayBEz, szerintem azt jelenti, hogy a bikáknak hosszú évekig nem lesz szükségük új pilótára.
Tehát, a 2014től érvényes pilótapáros nem egy-két évre van tervezve.Ha nem így lenne, akkor mást választottak volna.
Ha, meg némi rubel is becsurog a kasszába, azt nem hiszem, hogy nagyon zokon vennék.