NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 742 — Tyrone Creek
Jövőre már nem fut teljes szezont a Michael Waltrip Racing, és Clint Bowyer is elmegy a csapattól év végén. Kb. a lehető legszarabbul jöttek ki abból, hogy a társtulajdonos Rob Kauffman átment/átmegy Ganassiékhez.
Mondjuk arra nagyon kíváncsi leszek, Bowyer hova kerül majd, mert gyakorlatilag amolyan no.2 kedvenc.
Mikey
elképesztő az a szopóág amin vannak a direkt forgatás óta.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 221
Jövőre már nem fut teljes szezont a Michael Waltrip Racing, és Clint Bowyer is elmegy a csapattól év végén. Kb. a lehető legszarabbul jöttek ki abból, hogy a társtulajdonos Rob Kauffman átment/átmegy Ganassiékhez.
Mondjuk arra nagyon kíváncsi leszek, Bowyer hova kerül majd, mert gyakorlatilag amolyan no.2 kedvenc.
több mint 11 éve
Nelson87 Green Bay Packers 731 — Mr. Bigtime-Hotshot
Kenseth nagyon nagyot ment,146 kört vezetett a 200-ból,de végig lehetett tudni,hogy ez az ő napja. A többiek a közelébe nem értek.

Fantasy szempontból is óriási futam volt,307,5 szerzett ponttal megvan az első hely(mindhárom dobgós versenyző a csapatomban volt),de ami a legfontosabb:243,5 pontot sikerült hozni az elsőn,így újra teljesen nyílt a bajnokság. 😊
több mint 11 éve
Nálam Kyle Busch volt a győztes tipp,de mivel becsúszott neki "egy kis" probléma,így gyorsan kicseréltem Harvick-ra. 😊 A célom pedig ugyanaz ezen a héten is, 80-100 pontot verni a Recursive Racingre(már csak 260 pont a lemaradásom,pedig nemrég 400 fölött volt). 😊Nelson87
Autócsere? Vagy mi volt?Gaba93
Még tegnapi dolog,csak most vettem észre. A 4-es kanyarban elvesztette az irányítást,és kicsit odavágta a kocsit. Emiatt indul a tök utolsó helyről.
több mint 11 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
Nálam Kyle Busch volt a győztes tipp,de mivel becsúszott neki "egy kis" probléma,így gyorsan kicseréltem Harvick-ra. 😊 A célom pedig ugyanaz ezen a héten is, 80-100 pontot verni a Recursive Racingre(már csak 260 pont a lemaradásom,pedig nemrég 400 fölött volt). 😊Nelson87
Autócsere? Vagy mi volt?
több mint 11 éve
Pure Michigan 400, boogity boogity boogity! 😊Nelson87
eh, a jóféle FOXos kommentárok...

JGR 1-2-3 a rajton, ilyen sem volt korábban, én pedig bátorkodtam is megtenni fenteziben a kedvencemet győztesnek, szóval jó lenne ha ma végre nem lenne fuel mileage a végén. 😀Mikey
Nálam Kyle Busch volt a győztes tipp,de mivel becsúszott neki "egy kis" probléma,így gyorsan kicseréltem Harvick-ra. 😊 A célom pedig ugyanaz ezen a héten is, 80-100 pontot verni a Recursive Racingre(már csak 260 pont a lemaradásom,pedig nemrég 400 fölött volt). 😊
több mint 11 éve
Pure Michigan 400, boogity boogity boogity! 😊Nelson87
eh, a jóféle FOXos kommentárok...

JGR 1-2-3 a rajton, ilyen sem volt korábban, én pedig bátorkodtam is megtenni fenteziben a kedvencemet győztesnek, szóval jó lenne ha ma végre nem lenne fuel mileage a végén. 😀
több mint 11 éve
Pure Michigan 400, boogity boogity boogity! 😊
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.youtube.com/watch?v=BCDjNFv8VJs

Volt egy finn zenekar, akiknek a klipjében szerepelt Kimi.Nem jut eszembe a csapat neve.Valaki tudna segíteni?
több mint 11 éve

Peach!Már tesztel.
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 814
Feel the difference 😀
JayB
Ez még nagyobb szimpátia különbséget okoz nálam... szóval kettejük harcában továbbra is hajrá Hamilton 😀

több mint 11 éve
Szegény Harvick,egyetlen kanyart kellett volna csak kibírnia a benzinnek. 😕

ui. Ezzel megfosztott a győztes eltalálásárt járó bónuszpontoktól,valamint a back-to-back fantasy győzelmemtől. 😀
több mint 11 éve
Karácsonyra egy tiszta, hiba- és pechmentes versenyt kérek Denny számára a Jézuskától. Ja, hogy akkor nincs verseny?

(...)
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 8 330
Feel the difference 😀
JayB
Szerinted a két fotó közül melyik a beállított?Sobri Jóska
Igazad van vissza az egész.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 350 — #NoStress
Feel the difference 😀
JayB
Szerinted a két fotó közül melyik a beállított?

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 8 330
Feel the difference 😀
több mint 11 éve
 www.formula.hu/formula-e/2015/08/08/villeneuve-valtja-heidfeldet-a-formula-e-benlaccoo74
Szereztek egy új rajongót! Bulibulibuli!peach
Szerintem elég jó versenyek vannak.
több mint 11 éve
Ty Dillon úgy autóvezetett ma, mint valami kezdő -- csak két ember versenyét vágta haza ugyanazzal a módszerrel. Tetszett volna, ha Smith itt a befutó után bemos neki egyet-kettőt. De legalább Regan nyilatkozata is komoly volt. 😀
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 16 170 — a new hope (again)
 www.formula.hu/formula-e/2015/08/08/villeneuve-valtja-heidfeldet-a-formula-e-benlaccoo74
Szereztek egy új rajongót! Bulibulibuli!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
 www.formula.hu/formula-e/2015/08/08/villeneuve-valtja-heidfeldet-a-formula-e-ben
több mint 11 éve
Most nézem,így nyertem az eheti fantasyt. 😊Nelson87
Mi az igazi konteó téma, ha nem az hogy így nyersz fentezit? 😛
több mint 11 éve
Hahahahaaa. 😀😀😀

És akkor most mondd meg ki hányadik lett.Mikey
Hatalmas utolsó kör volt ez,amikor Loganonak elfogyott a benzin,már kezdtem anyázni,hogy "na,már megint megnyeretik az M&Ms-essel",erre tessék! 😊 Csóri jobban járt volna,ha kiszáll,és beszalad(persze ez csak vicc,tudom,hogy nem érvényes.Na meg nehogy Stewart jőjjön mögötte). 😀

szerk. Most nézem,így nyertem az eheti fantasyt. 😊
több mint 11 éve
Hahahahaaa. 😀😀😀

És akkor most mondd meg ki hányadik lett.
több mint 11 éve
Na neeeee. 😀
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 29 875 — nabege2@yahoo.com
kis kocc audi TT-n
 www.digisport.hu/video/26706