NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Denver Broncos - Atlanta Falcons
83
16
22:05
San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
52
16
22:05, Net4+
Buffalo Bills - Kansas City Chiefs
19
12
22:25, ARENA4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Na ja, Mr. Torpedó... De bármennyire is "szeretem" Gyula vitézt, akkor sem kéne büntetni....Nincs több helye Webbernek.... Fék nincs az autón?apeszosfékkel is beleszállt volna...H_Marko
több mint 14 éve
Nincs több helye Webbernek.... Fék nincs az autón?apeszosfékkel is beleszállt volna...
több mint 14 éve
NA ez érdekes szitu volt😊)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nincs több helye Webbernek.... Fék nincs az autón?
több mint 14 éve
ebből büntetés lesz... 😕H_Markoaz faszság lenne mert akkor a többit is meg lehetett volna büntetni....
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Gyorsan, orvost!!!! 😀
több mint 14 éve
kitették a Cipészt 😀 😂wow ez szép volt 😀
több mint 14 éve
Gyulának megvan az új szerelme... 😀xrace77Már többszörös orgazmusa volt, lassan monitort kellene cserélni előtte... 😀
"Webbert várjuk, mert az az érdekes.." 😀
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Gyulának megvan az új szerelme... 😀
több mint 14 éve
Gyula, ne remegj mááár...
több mint 14 éve
Lesz itt még buli... nem kő esőőőő...
több mint 14 éve
hát nem lesz eső... :/
több mint 14 éve
megvan a pole, nice job :cool: amennyire reméltem a napokban, hogy vasárnap legyen esős futam, most ugyanannyira remélem hogy legyen egy 'unalmas' száraz pályás verseny rajtcél győzelemmel 😊
child please!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nos ez nagyszerű munka volt fernando :cool: a tökéletlen körök legtökéletesebbje!! csak végre egy hibátlan rajt kellene!
több mint 14 éve
Miss Czollnernek megengedhetné már Vettel, hogy kisz*pkodja a vezérlő rúdját, akkor talán kielégülhetne. Gyulaaa, Alonso MEGVERTE a Red Bullokat, és IDŐMÉRŐN!!!!! 😀 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Tökéletes!! Felvilanyozta a napomat 😊 Holnap így tovább.
több mint 14 éve
Alonso :cool:
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
forza Alonso
több mint 14 éve
JéBé
7 024
Isten ments az olaszok-elektronika kapcsolattól... Az utcai alfákat is hetente kell laptopra dugni hogy működjön. :/
több mint 14 éve
Most néztem vissza Sutil tegnapi repülő mutatványát 10.000 dodóértÉs nem csak az... Ez az egész pálya olyan, mint egy cső. Klausztrofóbiám lenne benne...
Azért az a 10-es sikán elég szűköcske. 😊Chrisdol