Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Visszatér jövőre az A1 ring a Forma1-be.

Nem tudom ki hogy van vele, de ez a pálya szenzációs.

tüsi91
Még PS 1-sen megvan a F1 2000-es játék, azon ez a pálya nem a kedvencem....😊csi77
Én szerettem ...könnyű és gyors. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan

tüsi91
Még PS 1-sen megvan a F1 2000-es játék, azon ez a pálya nem a kedvencem....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 651
 www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/szupersport-szornyu-baleset-toroltek-a-moszvai-futamot-2264183

RIPAmadeus91
RIP
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
 www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/szupersport-szornyu-baleset-toroltek-a-moszvai-futamot-2264183

RIP
több mint 12 éve
 www.f1-live.hu/f1-hirek/breking-vadat-emeltek-bernie-ecclestone-ellen-egy-uj-forma-1-kezdodhet/

"A szóvivő hivatalosan is megerősítette, hogy a német bíróság vesztegetés címén vádat emelt a brit milliárdos ellen."
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Nagyon hasonlít Putyinra!
Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!laccoo74
A srác már tavaly is olyat ment az AutoGP-ben, amit sokan a 20-as éveik közepén nem tudnának. Az egyik legtehetségesebb, legelszántabb fiatal pilóta, sokkal jobb lesz, mint Petrov valaha volt.shawnka
Jövőre valószínűleg kiderül, hogy mennyit ér a tehetsége a nagyok között.
Vettelovics lesz, vagy Chiltonovics?
több mint 12 éve
http://images.nonf1.com/2013/04/10/Sergey_Sirotkin_Borotsya_za_pobedy_nam_vpolne_po_silam.jpg
Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!laccoo74
Te láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?Schleck
nyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.Amadeus91
Jól látod.Schleck
de a lényeg, hogy akkor is eljátszanád, ha nem lennél tisztában vele. Már csak a blöff kedvéért is.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://images.nonf1.com/2013/04/10/Sergey_Sirotkin_Borotsya_za_pobedy_nam_vpolne_po_silam.jpg
Lehet, hogy rokonok?
Te láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?Schleck
nyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.Amadeus91
Jól látod.

több mint 12 éve
Lehet, hogy rokonok?
nyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 658 — Tyrone Creek

Lehet, hogy rokonok?
A srác már tavaly is olyat ment az AutoGP-ben, amit sokan a 20-as éveik közepén nem tudnának. Az egyik legtehetségesebb, legelszántabb fiatal pilóta, sokkal jobb lesz, mint Petrov valaha volt.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Lehet, hogy rokonok?
Te láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?

több mint 12 éve

Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!
több mint 12 éve
 www.f1-live.hu/f1-hirek/szirotkin-lehet-a-kovetkezo-raikkonen-csak-szimat-es-tehetseg-kell/

Szergej kicsit lenni fiatalka a Forma-1!Nyet?
De most komolyan, ennyire nem gondolkodik senki sem a Saubernél, sem az oroszoknál?
A gyerek jövőre lesz 18 éves.Még cigit sem vehetne a tlafikban, és már vezetni akar a királykategóriában?
Csúnya bukta lesz ennek a vége, csak bízni tudok benne, hogy NEM halálos!
Csak szimat, és tehetség, meg pénz és sárm!laccoo74
tekintve, hogy az apja életben tartotta a Saubert, Oroszországnak meg kell egy pilóta, hogy lehessen kinek csápolni Szocsiban, így érthető, hogy benyomják. A többi pedig csak rajta múlik.
több mint 12 éve
 www.f1-live.hu/f1-hirek/szirotkin-lehet-a-kovetkezo-raikkonen-csak-szimat-es-tehetseg-kell/

Szergej kicsit lenni fiatalka a Forma-1!Nyet?
De most komolyan, ennyire nem gondolkodik senki sem a Saubernél, sem az oroszoknál?
A gyerek jövőre lesz 18 éves.Még cigit sem vehetne a tlafikban, és már vezetni akar a királykategóriában?
Csúnya bukta lesz ennek a vége, csak bízni tudok benne, hogy NEM halálos!
Csak szimat, és tehetség, meg pénz és sárm!
több mint 12 éve
 sport.hir24.hu/forma-1/2013/07/15/orosz-penzekkel-menekult-meg-a-sauber/

Az oroszok már a spájzban Svájcban vannak!
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A két MotoGP éllovas kényszerpihenőre kényszerült (Lorenzo már biztosan nem, de Pedró talán elindulhat a holnapi versenyen - nem tudni, hogy mennyire súlyosak a sérülései), így - mondhatni a várható "papírforma" szerint - Marquez indulhat az élről a talpon maradt Yamakka delegációval a hátában (Cruchlow és Rossi), míg a 4.helyről a homie Bradl indul a szatellit Hondával. Egyébként; a német pálya rendesen megtréfálta a mezőnyt, mindhárom kategóriában ritka mennyiségű esést produkáltak a szabadedzéseken illetve az időmérőn. A verseny - ennek tudatában - nem várt izgalmakat is tartogathat; különösen a 11-es ("Sztálin kanyar") lehet majd vicces kedvében a felemásan melegedő gumik miatt...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 324 — Vikings fan
Meggyőződésem, ha 2008-ban Massa nyer, nem ez lenne a felállás. Ott nagyon eltört valami benne.apeszos
Hát szerintem ez nem 1 hanem 3 tényezős dolog.
1.bukta a VB-t
2.majdnem ott maradt a pályán
3. Hiába tett meg mindent , verte el Kimit nyakara hozták Alonsot
Massa mindig is kurva jo versenyzo volt viszont már a pályája elején is látszott ha fejbe nincs rendben eldobálja az autót. És ő 1-2 versenyre tudja összeszedni magát.
Év végén meglepődnék ha nem válna meg tőle a Ferka.
Mondjuk én Domenicalli féle bagázst is elküldeném a picsába mert eddig szar autó volt az év elején arra cogták hogy nem lett VB cím. Idén top2 autóban benne volt a Ferka az első 4-5 futamon es elkúrták...
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ki van a képen?
laccoo74
Kesjar Csaba. De ha nem tudnam, akkor is tuti mgneznem a kep filenevet.. 😀endorphyn
Vajon neki lett volna esélye bekerülni a száguldó cirkuszba?laccoo74
Tesztelgetett, de szerintem nagyon sok penz kellett volna hozza, ami nem hinnem, hogy megvolt neki. Valoszinuleg nagyreszt ilyen kirakat versenyzonk volt a vilag fele, mert kellett a hirveres a Hungaroringnek. Vagy forditva. A F1 probalt eloszedni valaki helyi figurat. Most a tehetsegrol nem beszelek, mert volt neki, de hogy elegendo-e a F1-hez az mar egy mas kerdes.
De igazabol csak talalgatok.

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Ki van a képen?
laccoo74
Kesjar Csaba. De ha nem tudnam, akkor is tuti mgneznem a kep filenevet.. 😀endorphyn
Vajon neki lett volna esélye bekerülni a száguldó cirkuszba?
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ki van a képen?
laccoo74
Kesjar Csaba. De ha nem tudnam, akkor is tuti mgneznem a kep filenevet.. 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Ki van a képen?
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan
Meggyőződésem, ha 2008-ban Massa nyer, nem ez lenne a felállás. Ott nagyon eltört valami benne.apeszos
Nem, 2009-ben tört el valami, szó szerint.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Meggyőződésem, ha 2008-ban Massa nyer, nem ez lenne a felállás. Ott nagyon eltört valami benne.
több mint 12 éve
Ne feledjük, hogy 2015-től visszatér a Honda.
Vajon mi lesz a pilótapárosítás?
Fiatal versenyzőkkel akarnak operálni, vagy "öreg rókákkal"?
Vagy esetleg a kettő kombinációjával.Vagy megtartják Buttont, és Perezt?
Azt már bejelentették, hogy a bázisuk a Red Bull szomszédságában lesz.
Kíváncsi leszek rájuk a rajtrácson.