NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
nem lenne annyira rossz pálya ez a Szlovákiaring, de az, hogy négyszer kell rajta fékezni összesen, az botrányos.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
De kár érte..

több mint 12 éve
ugyehogyugye!
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 537 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
éééés meg van! de kellett ez.

több mint 12 éve
ha Kocsi-san kibírja, akkor ezt a futamot dobogón kell befejezni.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Norbi nyerte a warm upot, hajrá hajrá hajrá.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nah, ezt odatettük rendesen! 😊

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.f1-live.hu/egyeb/erc-ez-komoly-kubica-felborult-majd-folytatta-az-utjat/

Stresszes meló lehet Kubica őrangyalának lenni!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.f1-live.hu/f1-hirek/raikkonen-valahogy-csak-tulelem-a-forma-1-nelkul/
Ez már a menyecsketánc?
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Remélem összejön:  worldtouringcars.com/?p=6393&lang=hu

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
közben találtam egy cikket, ahol leírják hogyan is működik az a DRS

www.f1hirek.hu/f1/20130424-f1-a-ferrari-a-hibahataron-bahreini-gorbe-tukor.html

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Egyébként meglepően jól ment szar szárnnyal is, kb fél körrel a rendező előtt feltűnt a nyitott szárny az egyenesben pedig Vettel már kurva messze volt, kérdeztem is barátnőmet hogy DiResta mikor előzte meg hogy nyitva lehet... Azt meg végképp nem értem hogy Alonso sokáig azthitte a hátsó gumik koptak el ennyire hirtelen, kérdem én mennyi időbe telt akkor mire észrevették a Pit Wallon és közölték vele a problémát rádión? 😀JayB
A hatso szarny beallása eleg eros tapadas vesztest jelent. Reflex ol minden pilota a hatso gumik kopasara gondolna.Toca
Tudom tudom, azért is lepődtem meg hogy nem ment el mellette a komplett sor.JayB
Nem meglepő, mert hát kanyar olyan kb 1-2 volt amiben esetleg így előzni tudtak volna, de hát egyenesben már kigyorsításnál is kurvanagy előny a DRS. És összeségében bukó a dolog körönként, de megelőzni az ilyen autót nehéz.Toca
Kigyorsításnál sem jó szerintem, ha megnézel egy tavalyi gyors kört csak kigyorsítás után használták. Ami igazán gáz az a féktáv., forma autóval nagy sebességnél kell belerúgni a fékbe mert a szárnyak akkor tudják letapasztani az autót és ahogy a sebesség csökken úgy kell felengedni a féket. Ezek tudatában óriási szopó a nyitott drs...JayB
Van benne igazság, de ha ügyesen taposod a féket ergo kurvasokidőt vesztesz, de figyeled hogy a mögötted lévő ne tudjon bebújni max kivülről, akkor nagyon kevés kanyar van, ahol úgy megtudnak előzni, hogy ezután a +10-15 km/h sebességkülönbségeddel ne hozd vissza simán. Nem véletlen van a szabályzatba, hogy tilos így menni és nem csak azért mert veszélyes
több mint 12 éve
Egyébként meglepően jól ment szar szárnnyal is, kb fél körrel a rendező előtt feltűnt a nyitott szárny az egyenesben pedig Vettel már kurva messze volt, kérdeztem is barátnőmet hogy DiResta mikor előzte meg hogy nyitva lehet... Azt meg végképp nem értem hogy Alonso sokáig azthitte a hátsó gumik koptak el ennyire hirtelen, kérdem én mennyi időbe telt akkor mire észrevették a Pit Wallon és közölték vele a problémát rádión? 😀JayB
A hatso szarny beallása eleg eros tapadas vesztest jelent. Reflex ol minden pilota a hatso gumik kopasara gondolna.Toca
Tudom tudom, azért is lepődtem meg hogy nem ment el mellette a komplett sor.JayB
Nem meglepő, mert hát kanyar olyan kb 1-2 volt amiben esetleg így előzni tudtak volna, de hát egyenesben már kigyorsításnál is kurvanagy előny a DRS. És összeségében bukó a dolog körönként, de megelőzni az ilyen autót nehéz.Toca
Kigyorsításnál sem jó szerintem, ha megnézel egy tavalyi gyors kört csak kigyorsítás után használták. Ami igazán gáz az a féktáv., forma autóval nagy sebességnél kell belerúgni a fékbe mert a szárnyak akkor tudják letapasztani az autót és ahogy a sebesség csökken úgy kell felengedni a féket. Ezek tudatában óriási szopó a nyitott drs...
több mint 12 éve
Nem meglepő, mert hát kanyar olyan kb 1-2 volt amiben esetleg így előzni tudtak volna, de hát egyenesben már kigyorsításnál is kurvanagy előny a DRS. És összeségében bukó a dolog körönként, de megelőzni az ilyen autót nehéz.
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
a héten volt egy ilyen is 😊

shawnka
Nem bánkódnék ha átjönne Nascarba. 😀 Az autója is királyul nézne ki, kedvenc motorosom is úgy, hogy Én szeretettel várom. 😀
több mint 12 éve
Tudom tudom, azért is lepődtem meg hogy nem ment el mellette a komplett sor.
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan

shawnka
Emlékszem arra, amikor vasárnap reggelente néztünk (még anyukám is!), hogy egy langaléta tinédzser lelóg a 125ccm-es motorról. 1996 óta bizony sok idő eltelt 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve

több mint 12 éve
A hatso szarny beallása eleg eros tapadas vesztest jelent. Reflex ol minden pilota a hatso gumik kopasara gondolna.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Nekem úgy rémlik csak az első 1-2 kanyarban hitte azt, szerintem után már mondták neki.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Egyébként meglepően jól ment szar szárnnyal is, kb fél körrel a rendező előtt feltűnt a nyitott szárny az egyenesben pedig Vettel már kurva messze volt, kérdeztem is barátnőmet hogy DiResta mikor előzte meg hogy nyitva lehet... Azt meg végképp nem értem hogy Alonso sokáig azthitte a hátsó gumik koptak el ennyire hirtelen, kérdem én mennyi időbe telt akkor mire észrevették a Pit Wallon és közölték vele a problémát rádión? 😀
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
igazából Wéber is mondta közben, hogy ezek úgy vannak megcsinálva, hogy ha elromlik akkor elvileg vissza kell csukódnia automatikusan. na most, én ebből arra következtetek, hogy a visszazárás alapból valamilyen passzív rendszer (pl.: rugó, vagy hasonló). az meg ha egyszer elromlik, nem fog többet működni csak úgy magától.

én is egyből arra gondoltam, hogy menjen el 15 kört, aztán ha van valaki körülötte akkor próbálja ki a box előtt

több mint 12 éve
Hmm, utána kell néznem, hogy hogy működtetik viszont akkor. Lefelé csak elengedik? Mert arról akkor nem mond semmit, de akkor meg egyértelmű, hogy nem kísérletezek vele, hogy hátha mos nem akad be...

Nos a Ferrari az hidraulikát alkalmaz, szal lefelé csak elengedik. De olvastam valahol olyat, hogy nem mindenki használ hidraulikát, de ez abban az évben volt, amikor bevezették, most nemtom hogy ki hogy csinálja.

több mint 12 éve
Telemetria ilyenkor semmit nem mond a hátsó szárny állapotáról? Gondolom ti is láttátok már, hogy vagy 70 monitoron nézik vagy 150-en, hogy mi a kocsival a helyzet, még azt is látják mikor fingik Alonso, furcsállom, hogy erről ott nem tudtak már akkor dönteni, hogy most ez működőképes vagy sem...Eazzy
Hát mondjuk szerintem DRS mechanikai beakadásáról nem sokat mond. De ebből a túlgyorsan történt meregdtőzésből nekem az jön le hogy kb meg se kérdeztek senkit hátul...
több mint 12 éve
Telemetria ilyenkor semmit nem mond a hátsó szárny állapotáról? Gondolom ti is láttátok már, hogy vagy 70 monitoron nézik vagy 150-en, hogy mi a kocsival a helyzet, még azt is látják mikor fingik Alonso, furcsállom, hogy erről ott nem tudtak már akkor dönteni, hogy most ez működőképes vagy sem...