NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
73
15
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
35
12
19:00
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
24
8
19:00, MAX4
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
3
3
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Lerohadhatna Vettel kocsija, mert így az égvilágon semmi izgalom nem lesz ma.SchleckMeg a következő három versenyen is....... :mad:
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Lerohadhatna Vettel kocsija, mert így az égvilágon semmi izgalom nem lesz ma.SchleckMeg úgy egyébként is történhetne már vele valami...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
ha ez egy másik sportág volna, akkor most jönne egy sárga törmelék miatt 😀
több mint 12 éve
Lerohadhatna Vettel kocsija, mert így az égvilágon semmi izgalom nem lesz ma.
több mint 12 éve
Nem szeretem Alonsot, de most nagyon sajnálom. Hogy lehet ennyire idióta a Ferrari vezetése?
több mint 12 éve
az az bmeg, olaszok...ami szar azt próbálgassuk tovább

JT Daniels fan
több mint 12 éve
kijöttünk még a futam előtt egy gyors podcasttel, este 19:00-tól STP 400 Kansas-ből 😊www.mixcloud.com/ThePitCrew/the-pit-crew-7/
több mint 12 éve
Na vicces lesz a holnapi. Alonso remélem bedarálja Vettelt, versenyben Rosberggel aligha lesz problémája egyébként. Látok esélyt a győzelemre a jó versenytempóban bízva. Mondjuk durva, hogy keményen 32:8-at ment Alo, közepesen meg 32:6...most vagy ennyire nem fekszik a Ferkának a közepes, vagy ennyire fekszik a kemény? Most nem is látom mi lesz a taktika...egy közepes két kemény?
Massa meg keménnyel kezd, akár esélye is lehet a dobogóra, még Hamilton és Webber ugye kikerül előle, szal 4.-ről indul.
Itt még örülök is hogy Alo nem 2. csak 3., jobb az az oldal sokkal itt, különösen poros a pálya...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/kezelesi-utmutato-kimi-raikkonenhez/Ha versenyképes autót raknák alá, elképzelni nem tudok jobb helyett Kiminek a Lotusnál.
Az utolsó kérdésre adott válasz maga a Kimilógia lényege!laccoo74
több mint 12 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/kezelesi-utmutato-kimi-raikkonenhez/Az utolsó kérdésre adott válasz maga a Kimilógia lényege!
több mint 12 éve
Elvileg a 2014-es motorok röhejes 15 ezres fordulata a valóságban inkább 12-13 ezer közt lesz mert máshogy nemtudnak majd beleférni a 100kg benzin/ óra rendkívül hasznos és értelmes szabályba... 5 másodperces lassulást prognosztizálnak...és ezután nézzétek meg ezt 😀
több mint 12 éve
Tiszta lebukás. Így már mindkét pilóta vághatja ki az aki mindig beleköp a levesükbe. :cool: 😛JayB

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
nagyon jó cikkHát igen, megnézném hogy nyomnak ma le egy Alonso-Schumi féle védekezés-támadás party-t hosszú körökön keresztül. Valamelyiknek feladná a gumija előbb-utóbb.
www.f1hirek.hu/f1/20130417-f1-sok-helycsere-keves-elozes-sanghaji-gorbe-tukor.html
és azért ez elég durva:
"Gyakran megkérdeztem a csapatot, hogy felvehetem-e a harcot ellenük, de a válasz nem volt"jjncaa
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
nagyon jó cikkwww.f1hirek.hu/f1/20130417-f1-sok-helycsere-keves-elozes-sanghaji-gorbe-tukor.html
és azért ez elég durva:
"Gyakran megkérdeztem a csapatot, hogy felvehetem-e a harcot ellenük, de a válasz nem volt"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Beleszürkül, hogy miért az mindegy, Alonso Hamilton de még a gyűlöletes Vettel se tud soha beleszürkülni. Massa egyelőre csak mint egy körös pilóta veszi fel a versenyt az éllel, 60 körön már elfogy. Volt sok ilyen pilóta pl Trulli, vagy most Grosjean. 60 körön már kijönnek a különbségek. A mostani Massa szerintem a második pilóták közt is csak Grosjeant előzi meg, irreális elvárás hogy ő normál körülménynek közt stabilan dobogón legyen tekintve a neveket akiket le kéne ehhez nyomni.Az első kiállást követően Alonso és a komplett élmezőny ugyanúgy beszopta a forgalmat de mint kés a vajon mentek át rajta, ez nem igazán mentség. De nem csak Massát lehet szidni, a 4 top csapat második számú pilótáinak rendre nincs köze a dolgokhoz pedig nem kutyaütők, 4 legenda szintű srác megy most a mezőnyben 4 versenyképes autóval, ilyenre nem is tudom volt e korábban példa. Szerintem ennek isszák most a levét a #2 pilóták.JayBMassának az a baja míg élen megy addig van tempója, mikor egy box kiállással bukik 4 helyet beleszürkül a mezőnybe.
Ezen kéne változtatni, mert megvan a tempója. Kéne neki egy győzelem aztán az lázba hozná.Toca
több mint 12 éve
Az első kiállást követően Alonso és a komplett élmezőny ugyanúgy beszopta a forgalmat de mint kés a vajon mentek át rajta, ez nem igazán mentség. De nem csak Massát lehet szidni, a 4 top csapat második számú pilótáinak rendre nincs köze a dolgokhoz pedig nem kutyaütők, 4 legenda szintű srác megy most a mezőnyben 4 versenyképes autóval, ilyenre nem is tudom volt e korábban példa. Szerintem ennek isszák most a levét a #2 pilóták.JayBMassának az a baja míg élen megy addig van tempója, mikor egy box kiállással bukik 4 helyet beleszürkül a mezőnybe.
Ezen kéne változtatni, mert megvan a tempója. Kéne neki egy győzelem aztán az lázba hozná.
több mint 12 éve
Az első kiállást követően Alonso és a komplett élmezőny ugyanúgy beszopta a forgalmat de mint kés a vajon mentek át rajta, ez nem igazán mentség. De nem csak Massát lehet szidni, a 4 top csapat második számú pilótáinak rendre nincs köze a dolgokhoz pedig nem kutyaütők, 4 legenda szintű srác megy most a mezőnyben 4 versenyképes autóval, ilyenre nem is tudom volt e korábban példa. Szerintem ennek isszák most a levét a #2 pilóták.
több mint 12 éve
Komolyan nem értem, hogym iért összevissza írogatsz egy reakcióra 😀 Miköze van Alonso VB címének ahhoz hogy Massa versenytempója rossz ? Azon felül. hogy értékmérőként ellenőrizhető vele ? Nem Alonso VB címéről írtam, hanem hogy Massával elégedetlen vagyok mert a versenytempója nem jó. Persze közrejátszik, hogy ha az elején közel van Alonsohoz mnidig beszopja a taktikai részt, de ettől még tény ha előzni kell lassú...A Ferrari szurkolók csak a világbajnoki címet tudják elfogadni.Ez mondjuk teljesen normális dolog, de ne feledjük, hogy egy adott évben, csak egy világbajnokot tudnak avatni, arra a címre pedig Alonso az esélyes.Remélem, hogy ez be is fog következni.laccoo74Mondtam én ilyet hogy nem ? Szurkolók ekézik. Fejlődik Massa, de ha akar ő még valamit jelentős versenytempó növekedést kell mutatnia. Mert 1.kiállás előtt Ferrari 1-2 votl aztán 1-6 lett. Egyszerűen versenyen főleg, ha kcisit nem neki kedveznek a körülmények képtelen hozni azt a tempót ami pedig az autóban lenne. Értem persze máshogy kopnak a gumik a mezőnyben stb. ,de egy okos taktikával simán dobogón is végezhetett volna,mert az autójában volt tempó.TocaSzerintem, meg végre kezd motivált lenni.Mármint Massa.Bátrabban csinál dolgokat.Ez az én véleményem.Szerintem, érzi a bizalmat a csapat irányából, plusz Alonsoval is jól kijönnek.laccoo74Igazábólk gondoltam, csak válaszfosásom volt és muszáj volt ellenérvelnem 😀Volt régebben ilyenről szó egyébként, de persze csak viccként írtam 😉EazzyInkább Webber Ferrarira váltása 😀EazzyEnnél nagyobb hülyeséget is rég olvastam 😀Toca
Amúgy volt róla szó, de szerintem perpill Webber semmivel nem jobb már mint Massa, és már őt is ekézik rendesen.Toca
több mint 12 éve
több mint 12 éve
A Ferrari szurkolók csak a világbajnoki címet tudják elfogadni.Ez mondjuk teljesen normális dolog, de ne feledjük, hogy egy adott évben, csak egy világbajnokot tudnak avatni, arra a címre pedig Alonso az esélyes.Remélem, hogy ez be is fog következni.Mondtam én ilyet hogy nem ? Szurkolók ekézik. Fejlődik Massa, de ha akar ő még valamit jelentős versenytempó növekedést kell mutatnia. Mert 1.kiállás előtt Ferrari 1-2 votl aztán 1-6 lett. Egyszerűen versenyen főleg, ha kcisit nem neki kedveznek a körülmények képtelen hozni azt a tempót ami pedig az autóban lenne. Értem persze máshogy kopnak a gumik a mezőnyben stb. ,de egy okos taktikával simán dobogón is végezhetett volna,mert az autójában volt tempó.TocaSzerintem, meg végre kezd motivált lenni.Mármint Massa.Bátrabban csinál dolgokat.Ez az én véleményem.Szerintem, érzi a bizalmat a csapat irányából, plusz Alonsoval is jól kijönnek.laccoo74Igazábólk gondoltam, csak válaszfosásom volt és muszáj volt ellenérvelnem 😀Volt régebben ilyenről szó egyébként, de persze csak viccként írtam 😉EazzyInkább Webber Ferrarira váltása 😀EazzyEnnél nagyobb hülyeséget is rég olvastam 😀Toca
Amúgy volt róla szó, de szerintem perpill Webber semmivel nem jobb már mint Massa, és már őt is ekézik rendesen.Toca
több mint 12 éve
Mondtam én ilyet hogy nem ? Szurkolók ekézik. Fejlődik Massa, de ha akar ő még valamit jelentős versenytempó növekedést kell mutatnia. Mert 1.kiállás előtt Ferrari 1-2 votl aztán 1-6 lett. Egyszerűen versenyen főleg, ha kcisit nem neki kedveznek a körülmények képtelen hozni azt a tempót ami pedig az autóban lenne. Értem persze máshogy kopnak a gumik a mezőnyben stb. ,de egy okos taktikával simán dobogón is végezhetett volna,mert az autójában volt tempó.Szerintem, meg végre kezd motivált lenni.Mármint Massa.Bátrabban csinál dolgokat.Ez az én véleményem.Szerintem, érzi a bizalmat a csapat irányából, plusz Alonsoval is jól kijönnek.laccoo74Igazábólk gondoltam, csak válaszfosásom volt és muszáj volt ellenérvelnem 😀Volt régebben ilyenről szó egyébként, de persze csak viccként írtam 😉EazzyInkább Webber Ferrarira váltása 😀EazzyEnnél nagyobb hülyeséget is rég olvastam 😀Toca
több mint 12 éve
Szerintem, meg végre kezd motivált lenni.Mármint Massa.Bátrabban csinál dolgokat.Ez az én véleményem.Szerintem, érzi a bizalmat a csapat irányából, plusz Alonsoval is jól kijönnek.Igazábólk gondoltam, csak válaszfosásom volt és muszáj volt ellenérvelnem 😀Volt régebben ilyenről szó egyébként, de persze csak viccként írtam 😉EazzyInkább Webber Ferrarira váltása 😀EazzyEnnél nagyobb hülyeséget is rég olvastam 😀Toca
több mint 12 éve
Igazábólk gondoltam, csak válaszfosásom volt és muszáj volt ellenérvelnem 😀Volt régebben ilyenről szó egyébként, de persze csak viccként írtam 😉EazzyInkább Webber Ferrarira váltása 😀EazzyEnnél nagyobb hülyeséget is rég olvastam 😀Toca
Amúgy volt róla szó, de szerintem perpill Webber semmivel nem jobb már mint Massa, és már őt is ekézik rendesen.

JayB