NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Nagy volt az első sbk futam! Technikai/emberi hibák, itt-ott komoly csata. Ami továbbra is zavaró; az a Eurosport nyomi reklámpolitikája (legalább egy kis kockában mehetne a verseny a képernyő sarkában). Arra meg kíváncsi vagyok, hogy a Várhegyi milyen cuccot nyomat a versenyek előtt, mert ma a szokásosnál is jobban belassult... :-P és a komment most a Böröczki Pepi-s korszaknál is haloványabbra sikeredett :-P
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Nagyon nagyon jó látni hogy egy tiszta versenyen, száraz körülmények közt ilyen előnnyel nyert, nem is emlékszem utoljára mikor volt ilyen. Talán idén nem kell 110% egy címhez?
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 536 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ha a vége nincs elég unalmas verseny lett volna, végre három boldog ember a dobogón 😀

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 175 — Bears & Illinois fan
Szép verseny volt, Alonso megérdemelten győzött, a kis gyökér lecsúszott a dobogóról, remélem ez a tendencia folytatódik. Massa-t sajnálom egy kicsit, Kimi majdnem elbaszta, de szépet ment, Hamilton is kihozott mindent a taligából, Button se volt rossz. Ilyen versenyeket szeretnék még látni, nem olyan fost, mint három hete.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Huh ezt nagyon megérdemelte Alonso. Zseniális volt.

Do your job
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Innen már csak abban reménykedek, hogy Kimi megfogja Hamiltont.FViktor93
Eddig jól áll...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Alonso viszont nagyon jó versenyt fut ma, egyszerűen foghatatlan. Innen már csak abban reménykedek, hogy Kimi megfogja Hamiltont.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha a Mercédesz megtudta így oldani az első kerékcserét, akkor a Ferrari miért nem?FViktor93
Az egyik olasz csapat, a másik meg német. 😀iktriad
És az egyik csapatfőnöke Domenicali. Komolyan elgondolkozom rajta, hogy jelentkezzek csapatfőnöknek.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha a Mercédesz megtudta így oldani az első kerékcserét, akkor a Ferrari miért nem?FViktor93
Az egyik olasz csapat, a másik meg német. 😀
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha a Mercédesz megtudta így oldani az első kerékcserét, akkor a Ferrari miért nem?
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez nem a 2. számú pilóták napja. Ja és remélem Kimi autója nem sérült meg túlságosan.
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 524 — Chiefs GM
Ferrari hozta a formáját, Massa megint nem lesz dobogós....Wirtschaftsteil
Majdnem megtámadta Alonsot, gyorsan megbüntették csapaton belül, kapott egy stop&go-t a Ferraritól... 😀

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Ferrari hozta a formáját, Massa megint nem lesz dobogós....
több mint 12 éve
9kor lesz a futam?Bazzani
Igen.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
9kor lesz a futam?

több mint 12 éve
hehe, csak nem 😀
JayB
Egyszer volt Melbourne-ben kutyavásár.... 😊

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Vettel azt mondta, hogy a fékpedáljával történt vmi emiatt fékezte el magát a gyors körén.

Próbáltam rossz indulatú lenni, de nem sikerült. Valóban ezt történt. Hisz tudjuk: Sebastian "sosem hibázik" Vettelről van szó.

Nem tehetek róla, de hihetetlenül unszimpatikus a gyerek.tüsi91
Sajnos, az egója már lassan Schumacheri magasságokba ér.Régen szerethető kis pöcs volt, most meg egy hatalmas f§sz, már bocs a kifejezésért.laccoo74
Ja, talán az oviban, én csúnyábban fogalmaznék vele kapcsolatban. Amúgy van a RB istállóban szimpi ember (Webber sem az)?

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
hehe, csak nem 😀
JayB
nagyon nagy! 😊 Remelem bejon de ugy, hogy Kimi nyer, nem pedig, hogy lerobban!

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
hehe, csak nem 😀
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Webber holnap a tökutolsó helyről rajtol, mivel benzintankjában a minimális mintavételhez sem elegendő üzemanyag volt.Nem vagyok híve az "összeesküvés elméleteknek", de ez kissé gyanús.Ez lenne a lófej az ágyban?
több mint 12 éve
Vettel azt mondta, hogy a fékpedáljával történt vmi emiatt fékezte el magát a gyors körén.

Próbáltam rossz indulatú lenni, de nem sikerült. Valóban ezt történt. Hisz tudjuk: Sebastian "sosem hibázik" Vettelről van szó.

Nem tehetek róla, de hihetetlenül unszimpatikus a gyerek.tüsi91
Sajnos, az egója már lassan Schumacheri magasságokba ér.Régen szerethető kis pöcs volt, most meg egy hatalmas f§sz, már bocs a kifejezésért.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Nem tehetek róla, de hihetetlenül unszimpatikus a gyerek.
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Webbert csak nem bírták megtankolni 😂JayB
Biztos véletlen volt 😂

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Webbert csak nem bírták megtankolni 😂JayB
Hihető...
több mint 12 éve
Webbert csak nem bírták megtankolni 😂