NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
17
7
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
7
6
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
5
4
Cleveland Browns - Buffalo Bills
4
3
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
4
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Nagy volt az első sbk futam! Technikai/emberi hibák, itt-ott komoly csata. Ami továbbra is zavaró; az a Eurosport nyomi reklámpolitikája (legalább egy kis kockában mehetne a verseny a képernyő sarkában). Arra meg kíváncsi vagyok, hogy a Várhegyi milyen cuccot nyomat a versenyek előtt, mert ma a szokásosnál is jobban belassult... :-P és a komment most a Böröczki Pepi-s korszaknál is haloványabbra sikeredett :-P
több mint 12 éve
Nagyon nagyon jó látni hogy egy tiszta versenyen, száraz körülmények közt ilyen előnnyel nyert, nem is emlékszem utoljára mikor volt ilyen. Talán idén nem kell 110% egy címhez?
több mint 12 éve
ha a vége nincs elég unalmas verseny lett volna, végre három boldog ember a dobogón 😀
több mint 12 éve
Szép verseny volt, Alonso megérdemelten győzött, a kis gyökér lecsúszott a dobogóról, remélem ez a tendencia folytatódik. Massa-t sajnálom egy kicsit, Kimi majdnem elbaszta, de szépet ment, Hamilton is kihozott mindent a taligából, Button se volt rossz. Ilyen versenyeket szeretnék még látni, nem olyan fost, mint három hete.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Huh ezt nagyon megérdemelte Alonso. Zseniális volt.
Do your job
több mint 12 éve
Innen már csak abban reménykedek, hogy Kimi megfogja Hamiltont.FViktor93Eddig jól áll...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Alonso viszont nagyon jó versenyt fut ma, egyszerűen foghatatlan. Innen már csak abban reménykedek, hogy Kimi megfogja Hamiltont.
több mint 12 éve
És az egyik csapatfőnöke Domenicali. Komolyan elgondolkozom rajta, hogy jelentkezzek csapatfőnöknek.Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha a Mercédesz megtudta így oldani az első kerékcserét, akkor a Ferrari miért nem?FViktor93Az egyik olasz csapat, a másik meg német. 😀iktriad
több mint 12 éve
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha a Mercédesz megtudta így oldani az első kerékcserét, akkor a Ferrari miért nem?FViktor93Az egyik olasz csapat, a másik meg német. 😀
több mint 12 éve
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha a Mercédesz megtudta így oldani az első kerékcserét, akkor a Ferrari miért nem?
több mint 12 éve
Ez nem a 2. számú pilóták napja. Ja és remélem Kimi autója nem sérült meg túlságosan.
több mint 12 éve
Ferrari hozta a formáját, Massa megint nem lesz dobogós....WirtschaftsteilMajdnem megtámadta Alonsot, gyorsan megbüntették csapaton belül, kapott egy stop&go-t a Ferraritól... 😀
több mint 12 éve
Ferrari hozta a formáját, Massa megint nem lesz dobogós....
több mint 12 éve
9kor lesz a futam?BazzaniIgen.
több mint 12 éve
hehe, csak nem 😀Egyszer volt Melbourne-ben kutyavásár.... 😊
JayB
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ja, talán az oviban, én csúnyábban fogalmaznék vele kapcsolatban. Amúgy van a RB istállóban szimpi ember (Webber sem az)?Vettel azt mondta, hogy a fékpedáljával történt vmi emiatt fékezte el magát a gyors körén.Sajnos, az egója már lassan Schumacheri magasságokba ér.Régen szerethető kis pöcs volt, most meg egy hatalmas f§sz, már bocs a kifejezésért.laccoo74
Próbáltam rossz indulatú lenni, de nem sikerült. Valóban ezt történt. Hisz tudjuk: Sebastian "sosem hibázik" Vettelről van szó.
Nem tehetek róla, de hihetetlenül unszimpatikus a gyerek.tüsi91
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
hehe, csak nem 😀nagyon nagy! 😊 Remelem bejon de ugy, hogy Kimi nyer, nem pedig, hogy lerobban!
JayB
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Webber holnap a tökutolsó helyről rajtol, mivel benzintankjában a minimális mintavételhez sem elegendő üzemanyag volt.Nem vagyok híve az "összeesküvés elméleteknek", de ez kissé gyanús.Ez lenne a lófej az ágyban?
több mint 12 éve
Vettel azt mondta, hogy a fékpedáljával történt vmi emiatt fékezte el magát a gyors körén.Sajnos, az egója már lassan Schumacheri magasságokba ér.Régen szerethető kis pöcs volt, most meg egy hatalmas f§sz, már bocs a kifejezésért.
Próbáltam rossz indulatú lenni, de nem sikerült. Valóban ezt történt. Hisz tudjuk: Sebastian "sosem hibázik" Vettelről van szó.
Nem tehetek róla, de hihetetlenül unszimpatikus a gyerek.tüsi91
több mint 12 éve
Vettel azt mondta, hogy a fékpedáljával történt vmi emiatt fékezte el magát a gyors körén.Próbáltam rossz indulatú lenni, de nem sikerült. Valóban ezt történt. Hisz tudjuk: Sebastian "sosem hibázik" Vettelről van szó.
Nem tehetek róla, de hihetetlenül unszimpatikus a gyerek.
több mint 12 éve
Webbert csak nem bírták megtankolni 😂JayBBiztos véletlen volt 😂
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Webbert csak nem bírták megtankolni 😂JayBHihető...
több mint 12 éve
Webbert csak nem bírták megtankolni 😂
JayB