Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
A futam utáni dumálást elhallgatva valszeg épp örültek mint a majom a farkának, hogy a többinek még jönnie kell, és ebbe ütött be a SC.Amikor rádióztak már nem jött volna vissza a többiek elé, arra írtam.GeeriHát jó, de mikor Alonso kiment kellett volna reagalni ra.Toca
Mercedes tényleg látványosan magára talált, eddig 10 körig volt autójuk, most Rosberg tartotta a pozícoját, Hamilton meg átjött a mezőnyön.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
te milyen futamot néztél? 😀 eaglesmcnabbha nincs a 2 SC akkor Hami kb 8 Massa 10. Egyértelműen nekik kedvezett az SC.
Én mondjuk ezért nem szeretem az amerikai szériákat, mert a verseny elején kihajtott előnyöd elvész a sok sárga miatt.
több mint 12 éve
Újabb McLaren blama.és tavaly mindenki osztotta Hamiltont, hogy a sok delláért cserébe egy jó kocsiból egy közepesen szarba ült bele...
Szépen sikerült tönkretenni a csapatot.Bazzani
több mint 12 éve
Alonsot sem hívták ki jól, még így is megcsinálhatták volna......Ha ugyanúgy azonnal be tudták volna hozni, mint a Ferrari Alonso-t, akkor 2. helyre jött volna vissza friss gumin Rosberg mögé.somoskovigKimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.GeeriMert akkor harmadik így meg 5. ? Ezt hogy hoztad össze ? 😊Toca
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Alonso előz mindenkit, agresszíven bevág mindenhová, vele párhuzamosan vicces Massát nézni, semmi agresszivitás, mint ha nem is nyomná igazán és ott szenved a középcsapatok pilótái ellen. 😀Stezte milyen futamot néztél? 😀 11. helyről rajtolt és 6 embert megelőzve 5. lett, pl Alonso mellett is úgy ment el mintha szembe jött volna.
Utána is jól ment csak jött a defekt, fullutolsó helyről meg feljött a 6-ra, mindenkin átjött akin csak lehetett de ha van még 2 kör kimit is beabálja. + 3 rajthelyről, plusz 1 kiállásról, és plusz egy defektről indult alonsohoz képest. ahhoz képest szerintem kurva jó ez a 6. hely...Tudom én hogy divat massát szidni, meg a szezon 80%-ban 0, de amikor jót megy akkor legalább akkor ne fikázzuk már...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Azért erre nem fogadnék, hogy friss gumin is körülautózta volna Webber, szerintem talán odaverhetett volna Rosbergnek is.Igen , de Webber megkeruli ugyanugy , Rosbereget megnem elozi meg.TocaHa ugyanúgy azonnal be tudták volna hozni, mint a Ferrari Alonso-t, akkor 2. helyre jött volna vissza friss gumin Rosberg mögé.somoskovigKimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.GeeriMert akkor harmadik így meg 5. ? Ezt hogy hoztad össze ? 😊Toca
több mint 12 éve
Amikor rádióztak már nem jött volna vissza a többiek elé, arra írtam.GeeriHát jó, de mikor Alonso kiment kellett volna reagalni ra.
több mint 12 éve
Igen , de Webber megkeruli ugyanugy , Rosbereget megnem elozi meg.Ha ugyanúgy azonnal be tudták volna hozni, mint a Ferrari Alonso-t, akkor 2. helyre jött volna vissza friss gumin Rosberg mögé.somoskovigKimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.GeeriMert akkor harmadik így meg 5. ? Ezt hogy hoztad össze ? 😊Toca
több mint 12 éve
Amikor rádióztak már nem jött volna vissza a többiek elé, arra írtam.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Hát Kiminek jól elcsesztek! Nem is tudom, hogy mit gondoltak. Miért a pilótának kell visszakerdeznie..
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Ha ugyanúgy azonnal be tudták volna hozni, mint a Ferrari Alonso-t, akkor 2. helyre jött volna vissza friss gumin Rosberg mögé.Kimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.GeeriMert akkor harmadik így meg 5. ? Ezt hogy hoztad össze ? 😊Toca
több mint 12 éve
Újabb McLaren blama.Szépen sikerült tönkretenni a csapatot.
több mint 12 éve
Kimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.Geeriigen a sima dobogót jó ötlet volt elbaszni
több mint 12 éve
Kimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.GeeriMert akkor harmadik így meg 5. ? Ezt hogy hoztad össze ? 😊
több mint 12 éve
Kimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
A Lotus gyönyörűen elbaszta.
több mint 12 éve
Webber kieshetne, hogy keresztbe tegyen Vettelnek. 😂
több mint 12 éve
Friss Pirelli vs kopott/használt Pirelli előzések. Nem nagy művészet.
több mint 12 éve
Alonso előz mindenkit, agresszíven bevág mindenhová, vele párhuzamosan vicces Massát nézni, semmi agresszivitás, mint ha nem is nyomná igazán és ott szenved a középcsapatok pilótái ellen. 😀
több mint 12 éve
Pereznél micsoda bundesliga-séró van.
több mint 12 éve
Már 4. Alonso! Meg lesz az a dobogó 😊
több mint 12 éve
Szujó is szereti, ha verseny van 😀
több mint 12 éve
Pereznek is ledobta. Az emberek rohannak a Pirelli gumikért, nagy kaland volt ez a Forma-1...
Mindig jövőre!