Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan
Az a helyzet, hogy RB annyira össze van rakva hogy nem látom most a csapatot aki elveri őket.
Tempóban lehet néha erősebb a Lotus vagy a Merci, taktikában megtudja fogni mondjuk egy Ferrari , Merci ,de eddig egyik sem tudja konzisztensen hozni mind2-t. A RB igen, Vettel meg kurva jól tudja mikor mit kell tenni és ha elbasznak valamit se nála csinálják.
Vegyük a mai versenyt, Lotusnak Kimit engednie kellett volna, volt még abban a gumiban kurva sok, illetve nem megfogni a jóval gyorsabb Grojean-t. Mercinek nem elbaszni a rajtot majd megint szenvedni 10 környit a gumikon. Ferrarinál összehozták amit lehet tempóban semmit nem érnek.
RBR tökéletesen kontrollálja a futamokat, egészen onnan ,hogy mikor Webbernek meg kellett előznie a teljes mezőnyt és visszaérnie valamiért 2-3 körig eltartott. Mikor 2,5 sec alatt kell felrakni Vettel kerekét akkor felrakják.
Mikor pontosan tudják, hogy Grosjean kint gyorsabb kopott gumikon mint Kimi és inkább vele kell versenyezni behozzák időben.
Lotus meg behozhatta volna közvetlen Vettel mögé Kimit mikor 15 sec volt, ha ott nem hozták be már nem is kellett volna.Toca
Teljesen jogos, de amikor múlt héten írtam, hogy szerintem eldőlt a vb, akkor azt írtad hülyeség (már akkor sem láttam, ki vagy mi fogná meg a RB-t).............

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 324 — Vikings fan
Az a helyzet, hogy RB annyira össze van rakva hogy nem látom most a csapatot aki elveri őket.
Tempóban lehet néha erősebb a Lotus vagy a Merci, taktikában megtudja fogni mondjuk egy Ferrari , Merci ,de eddig egyik sem tudja konzisztensen hozni mind2-t. A RB igen, Vettel meg kurva jól tudja mikor mit kell tenni és ha elbasznak valamit se nála csinálják.
Vegyük a mai versenyt, Lotusnak Kimit engednie kellett volna, volt még abban a gumiban kurva sok, illetve nem megfogni a jóval gyorsabb Grojean-t. Mercinek nem elbaszni a rajtot majd megint szenvedni 10 környit a gumikon. Ferrarinál összehozták amit lehet tempóban semmit nem érnek.
RBR tökéletesen kontrollálja a futamokat, egészen onnan ,hogy mikor Webbernek meg kellett előznie a teljes mezőnyt és visszaérnie valamiért 2-3 körig eltartott. Mikor 2,5 sec alatt kell felrakni Vettel kerekét akkor felrakják.
Mikor pontosan tudják, hogy Grosjean kint gyorsabb kopott gumikon mint Kimi és inkább vele kell versenyezni behozzák időben.
Lotus meg behozhatta volna közvetlen Vettel mögé Kimit mikor 15 sec volt, ha ott nem hozták be már nem is kellett volna.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 805 — a new hope (again)
redbull tudta mi a jó nekik, kibasztak a mercivel, lotussal meg nem számolnak. éljen a pirelli :S

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan
vettelnél undorítóbb sportoló nincs...

Lotus meg nagyon elcseszte, nyerő helyezetben voltak, erre megoldották h simán nyerje a féreg.braxa88
Nem, nem volt meg a tempója, maximum Grozsannak, de az egyenesekben nem tudta utolérni Vettelt. Erőltették Kimit, de ma nem ő volt a jobbik Lotus.......
A Ferrari pedig kb olyan mint a betegágy.......
A Webber kerékcsere az nagyon durva volt, ahogy olvasom a csóka bordatöréssel "megúszta".
Szegény Red Bull, már megint szar az autójuk, eléggé sokat nyígtak a gumik miatt, most már nem kell majd (Webber is hetedik lett).

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
vettelnél undorítóbb sportoló nincs...

Lotus meg nagyon elcseszte, nyerő helyezetben voltak, erre megoldották h simán nyerje a féreg.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 913 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Affene. Érik az a 4. Vettelnek. 😕iktriad
sebaj, csak nem lesz meg neki a 7.Amadeus91
Szerintem simán összejöhet neki, hacsak a Mercedes nem fejleszt űrautót jövőre, vagy oda nem viszik Kimit mellé.
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 782 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
utolsó egy körre gyönyörűen elment az áram. köszönjük a áramszolgáltatónak.

sebaj, lényeg a kettős dobogó, jó futam, defektek nélkül.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Affene. Érik az a 4. Vettelnek. 😕iktriad
sebaj, csak nem lesz meg neki a 7.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 913 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Affene. Érik az a 4. Vettelnek. 😕
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Kiminek ezt elcseszték, volt köztük 16mp nem hozták ki, 14nél igen.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Gyerünk Lotus, szívassátok meg Vettelt!
több mint 12 éve
Fenébe már hogy megint nem működik a válasz 😡

Monaco még a kabaré kategória volt, Kanadában tényleg nem volt semmi amire ezt érthettem volna.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Minden hétvégére jut valami kabaréGeeri
Monte Carlóban és Montrealban nem volt semmi.iktriad
Monacoban volt egy akkora bukó, hogy lebontotta a pályát. Kanadában meg meghalt az egyik pályamunkás.Amadeus91
Ez a kettő valahogy nem kompatibilis. Vagy te a fekete humor alatt mást értesz, mint mások?iktriad
azt hittem a kabaré alatt Geeri a botrányt érti.Amadeus91
Akkor nem szóltam.
több mint 12 éve
Monacoban volt egy akkora bukó, hogy lebontotta a pályát. Kanadában meg meghalt az egyik pályamunkás.Amadeus91
Ez a kettő valahogy nem kompatibilis. Vagy te a fekete humor alatt mást értesz, mint mások?iktriad
azt hittem a kabaré alatt Geeri a botrányt érti.
több mint 12 éve
Ez a kettő valahogy nem kompatibilis. Vagy te a fekete humor alatt mást értesz, mint mások?
több mint 12 éve
Monacoban volt egy akkora bukó, hogy lebontotta a pályát. Kanadában meg meghalt az egyik pályamunkás.
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 782 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ilyet még nem láttam, durva 😀

több mint 12 éve
Monte Carlóban és Montrealban nem volt semmi.
több mint 12 éve
Minden hétvégére jut valami kabaré

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Végre egy izgalmas futam. 😀
több mint 12 éve
most szóltak le Rosbergnek, hogy feltartja Hamiltont.
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 292 — Invisible man
Basszus ilyen mikor az emberi hibákra nem lehet felkészülni. Innentől a kamerások is siskban lesznek... Remélem csak törött pár dolog.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Vettel amúgy megint beaétál majd

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
@iktriad; RTL stream jöhet?Amadeus91
Nein, danke.