NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
205
24
22:25
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Szép volt Norbi!Holnap remélem sikerül neki dobogóra állni.
több mint 12 éve
eszméletlen hangulat lesz holnap. a hírek alapján mondjuk a mai sem volt kutya.
több mint 12 éve
semmi nem adja a hazai wtcc időmérőt 😊 megfizethetetlen élmény 😊

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Hétvégén Talladegába látogat a NASCAR mezőnye, ami Daytona és Indianapolis mellett az egyik legkultikusabb helyszín a sportág történelmében. Ha lesz vasárnap este időtök, akkor mindenképpen érdemes lesz bepróbálni, nagyon fasza kis futamra van kilátás. Illetve elkészültünk a heti podcasttel is:A nyolcadik. Elsirattuk Kansast, a levegőbe csaptuk Richmondot látván, szemezgettünk a rádióbeszélgetésekből, folytattuk a csapatbemutatást egy újabb Chevy-s gárdával és még Talladegára is maradt némi mondanivalónk. Többek közt ezek és egyebek a Pit Crew heti adásában.
Hallgasd meg online: www.mixcloud.com/ThePitCrew/the-pit-crew-8/
Avagy töltsd le: stream22.mixcloud.com/cloudcasts/originals/9/8/8/e/a201-c454-4cdb-a613-994c7e61b19c.mp3
Jó szórakozást!
több mint 12 éve
Nem olvasok vissza talán még nem volt róla szó ha igen bocs de ezzel még tartozunk a mai napnak....idealisiv.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/01/19_ev/
több mint 12 éve
nem vagyok anti 😀Szóval részeg leszel, de cica? 😛gdavidSonka anti, én nem! Ennyi...
Nekem simán belefér pár sör!
Azt is el tudom képzelni, hogy odakint elfordítja a fejét, ha összefutunk! 😛catattack
de pár sör =/= részegség
több mint 12 éve
catattack
3 520
Szóval részeg leszel, de cica? 😛gdavidSonka anti, én nem! Ennyi...
Nekem simán belefér pár sör!
Azt is el tudom képzelni, hogy odakint elfordítja a fejét, ha összefutunk! 😛
több mint 12 éve
Szóval részeg leszel, de cica? 😛de mi értelme van kimenni csak azért, hogy bebasszál és ne azt élvezd, amiért kimentél?shawnkaAzért nem kell minden szót full komolyan venni!catattack
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
catattack
3 520
de mi értelme van kimenni csak azért, hogy bebasszál és ne azt élvezd, amiért kimentél?shawnkaAzért nem kell minden szót full komolyan venni!
több mint 12 éve
Én még erősen gondolkodom,hogy kimenjek-e.Tavaly mondjuk jó volt.
több mint 12 éve
viszont egy kicsit komolyabb képzelőerővel és anyagi ráfordítással nagyon fasza kis pályát lehetne a belvárosban kialakítani. most is megmutattuk, hogy igény lenne rá, a kialakítással nem lehet probléma. és mivel az F1 is inkább menne el ebbe az irányba, bár az átépített Hungaroring biztosan meg fogja ennek a létrejöttét gátolni.shawnkaúgy emlékszem az utolsó hír az, hogy nem lesz átépítés.
több mint 12 éve
egyébként egész profin megszervezték ezt a belvárosi autózgatást. mondjuk kb. végig 70-80-nal köröztek, egyenesben meg a hang kedvéért picit odaléptek neki, de semmi extra. mondjuk ez a pálya hibája is volt, nem is lehetett itt igazán csinálni semmit. szűk volt, elbaszott kanyarválasztásokkal. viszont mondom, a szervezés pazarul meg lett oldva, kivetítők mindenhol és a hangosítás is remek volt.viszont egy kicsit komolyabb képzelőerővel és anyagi ráfordítással nagyon fasza kis pályát lehetne a belvárosban kialakítani. most is megmutattuk, hogy igény lenne rá, a kialakítással nem lehet probléma. és mivel az F1 is inkább menne el ebbe az irányba, bár az átépített Hungaroring biztosan meg fogja ennek a létrejöttét gátolni.
több mint 12 éve
de mi értelme van kimenni csak azért, hogy bebasszál és ne azt élvezd, amiért kimentél?Mi is megyünk Habival, nagyjából 10 körülre kint is leszünk. A helyünk szokásosan a célegyenes végi kanyarnál lesz, keressétek az Atlanta mezt 😀Én is pont ott leszek... keressétek a részeg embert! 😀catattack
ma délután Nagy futam a Lánchídnál. valaki?shawnka
több mint 12 éve
catattack
3 520
Mi is megyünk Habival, nagyjából 10 körülre kint is leszünk. A helyünk szokásosan a célegyenes végi kanyarnál lesz, keressétek az Atlanta mezt 😀Én is pont ott leszek... keressétek a részeg embert! 😀
ma délután Nagy futam a Lánchídnál. valaki?shawnka
több mint 12 éve
Hétvégén a ringen ki teszi tiszteletét? Ma megvettem a jegyeket a helyi Mol kúton, tavalyból tanulva érdemes.JayBMi is megyünk Habival, nagyjából 10 körülre kint is leszünk. A helyünk szokásosan a célegyenes végi kanyarnál lesz, keressétek az Atlanta mezt 😀
ma délután Nagy futam a Lánchídnál. valaki?
több mint 12 éve
catattack
3 520
Hétvégén a ringen ki teszi tiszteletét? Ma megvettem a jegyeket a helyi Mol kúton, tavalyból tanulva érdemes.JayBVagy időben ki kell menni!
Én 9-10 között kint leszek már!
több mint 12 éve
Hétvégén a ringen ki teszi tiszteletét? Ma megvettem a jegyeket a helyi Mol kúton, tavalyból tanulva érdemes.
több mint 12 éve
a5.hu/f1/vettel-raikkonent-szeretne-csapattarsnakHaha én megnézném mit csinálna mikor Kimi , Webber helyébe úgy baszná át kocsistul a palánkon ahogy illik és miközben a teljes RB vezetés Vettelkével együtt rinyál neki, elnyal egy fagyit és lenyom egy vodkát 😀
több mint 12 éve
Arogáns egy társaság...na, a költési plafon, meg a DRS meg minden versenyerősítő intézkedés lényegében csődöt mondott, de a gumigyártó megváltozása összébb hozta a mezőnyt. éljen!
www.f1hirek.hu/f1/20130430-f1-red-bull-rendes-gumikkal-mindenkit-alazna-sebastian-vettel.htmlJayB
egyébként honnan tudnak szimulálni, ha a szar gumik mindenkinek szarok, és ezek szerint nem is merik széthajtani őket? vaqy a RB jobb gumikon fél másodperccel gyorsabb lenne, mint a többiek ugyanezen a gumikon?
több mint 12 éve
Arogáns egy társaság... www.f1hirek.hu/f1/20130430-f1-red-bull-rendes-gumikkal-mindenkit-alazna-sebastian-vettel.html
több mint 12 éve
biztos úgy van vele, hogy majd ha vébét nyer, akkor megengedheti magának ezt isNem kétség, hogy világbajnok technika van (lesz) alatta, de ilyen habitussal nem lehet VB címet nyerni...Norbikàm! Nash lökhàrìtòjàt -ès a tièdet is össze lehet àm kenni! Basza meg! Ilyen szàjìzzel kell kimennem 7vègèn?catattackNEM!!!! Vedd úgy, hogy az első volt a második => dobogóval jön a Hungaroringre 😊gdavid
Nem azt mondom, hogy legyen alattomos, de ebbe a sportba belefér a kontakt...catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Nem kétség, hogy világbajnok technika van (lesz) alatta, de ilyen habitussal nem lehet VB címet nyerni...Norbikàm! Nash lökhàrìtòjàt -ès a tièdet is össze lehet àm kenni! Basza meg! Ilyen szàjìzzel kell kimennem 7vègèn?catattackNEM!!!! Vedd úgy, hogy az első volt a második => dobogóval jön a Hungaroringre 😊gdavid
Nem azt mondom, hogy legyen alattomos, de ebbe a sportba belefér a kontakt...
több mint 12 éve
Norbikàm! Nash lökhàrìtòjàt -ès a tièdet is össze lehet àm kenni! Basza meg! Ilyen szàjìzzel kell kimennem 7vègèn?catattackNEM!!!! Vedd úgy, hogy az első volt a második => dobogóval jön a Hungaroringre 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
catattack
3 520
Norbikàm! Nash lökhàrìtòjàt -ès a tièdet is össze lehet àm kenni! Basza meg! Ilyen szàjìzzel kell kimennem 7vègèn?