NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
RedZone week 15
45
10
19:00
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
41
12
New England Patriots - Buffalo Bills
36
14
Houston Texans - Arizona Cardinals
27
9
Chicago Bears - Cleveland Browns
26
5
New York Giants - Washington Commanders
22
8
Jacksonville Jaguars - New York Jets
19
5
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
12
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
5
5
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Bezzeg Hamilton már végzett volna a futammal 😀FViktor93Hamilton már végzett a futammal 😉
több mint 14 éve
Hamiltont sajnálom, ő feldobná ezt. "COME OOOOOOOON, LET'S RACE, COME ON!!!"újabb eső, nagyon fontos törölgetni az autókat.
több mint 14 éve
Ezekhez a meteorológusokhoz elmennék kudarckezelő tréningre. Hihetetlen, hogy a 100. teljesen rossz előrejelzésük után is megmondják a tutit. 😀
több mint 14 éve
amikor nem esik az eső, akkor mennie kell a futamnak, mikor meg már túlzottan szakad, akkor le kell állítani, ilyen egyszerű wazze... nem előrejelzésekből kiindulva, ilyen alapon lehetne Aigner Szilárd vagy Németh Lajos is a versenyirányító

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Bezzeg Hamilton már végzett volna a futammal 😀
több mint 14 éve
Jó hír h nem lesz eső?Régen vártam az esőt, h izgalmas futam legyen. De mostanra az eső az 2 óra szünetet jelent, szóval végül is. Idáig süllyedt ez a sport...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Where is our god now? 😀😀😀D
több mint 14 éve
Huh még szerencse hogy van ez a szabály, Alonsonak simán felrakták volna a slicket.JayBNem szeretek ilyen hszt írni, de 😂 😂 😂 😂
Bazd és esik megint 😀
több mint 14 éve
Kurvajó hír, hogy nem várható eső. Igazából azt nem értem, hogy úgy kezelik ezt, mintha most megnyugodhatnánk, holott az elmúlt 2 órában kb. nem volt olyan információ, ami tényleg úgy történt volna, ahogy mondták. De nem baj, kurvajó hír, hát szerintem meg ha azt mondják, hogy nem lesz eső, az kurvaszar hír 😀fetomyMennyi telt el? 3 perc........ NO CEMENT...
JayB: lOOOl 😀😀
több mint 14 éve
Esik.Sírok.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Huh még szerencse hogy van ez a szabály, Alonsonak simán felrakták volna a slicket.
több mint 14 éve
És akkor most kötelezően elkezdenek extrém esőgumiban menni, majd 3 kör múlva csoportosan bejönnek a boxba slickért? Gyönyörű lesz 😛
több mint 14 éve
Kurvajó hír, hogy nem várható eső. Igazából azt nem értem, hogy úgy kezelik ezt, mintha most megnyugodhatnánk, holott az elmúlt 2 órában kb. nem volt olyan információ, ami tényleg úgy történt volna, ahogy mondták. De nem baj, kurvajó hír, hát szerintem meg ha azt mondják, hogy nem lesz eső, az kurvaszar hír 😀
több mint 14 éve
ingyenes meterológusképzés, nem tudom miért problémáztok8-9ig nem láttam a távolranéző versenyt. Mondtak valamit, hogy meddig várnak, vagy itt lesznek még decemberben is?shawnkaIgen, általában 30-40 percenként bejelentik, hogy vagy még 10 vagy még 15 perc. Esetleg hogy 10 perc múlva leszakad az ég. Lényeg, hogy egyik sem szokott megvalósulni.fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem Vettel ellenszenves. Túl jó és én nem neki szurkolok, ennyi. 😛 Mikor még Torro Rossoval nyomta szurkoltam is neki.
több mint 14 éve
Ha valakit nagyon istenítenek, az ellenszenvessé válik a nem imádok körében. Lásd Barcelona, Brady...Wyattez itt off, de a barca keményen megküzdött, h ennyire ellenszenves legyen. Esetleg az amatőr színjátszók körében lehet tolerálni amit csinálnak, focipályán a legkisebb mértékben se
Mellesleg az utálathoz nem mindig kell indok, nekem egyébként még indokom is van rá, h miért ellenszenves...
szerk: TorroRosso-s korában még szurkoltam is neki, de az már elmúlt
több mint 14 éve
Hihetetlen, hogy Gyula mennyire nem érti azt, amit Wéber és Walter Csaba beszél...Schleckmit értett ő valaha ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
8-9ig nem láttam a távolranéző versenyt. Mondtak valamit, hogy meddig várnak, vagy itt lesznek még decemberben is?shawnkaIgen, általában 30-40 percenként bejelentik, hogy vagy még 10 vagy még 15 perc. Esetleg hogy 10 perc múlva leszakad az ég. Lényeg, hogy egyik sem szokott megvalósulni.
több mint 14 éve
Hihetetlen, hogy Gyula mennyire nem érti azt, amit Wéber és Walter Csaba beszél...
több mint 14 éve
8-9ig nem láttam a távolranéző versenyt. Mondtak valamit, hogy meddig várnak, vagy itt lesznek még decemberben is?
több mint 14 éve
Azért az no comment, hogy söprűvel nyomják le azokat a pocsolyákat, amik méretükből kifolyólag egyetlen áthajtás után eltűnnének...Na, már csak 15 perc és újra verseny. Ahhoz hogy fél órája 10 perc volt, egész jó arány.
több mint 14 éve
Igen, van egy ellenszenv a legjobbak ellen általában, lásd Steelers 😊
több mint 14 éve
Kb 30 perce egy csepp eső nem esett le, de azért még állnak. Legalább a SC mögött mennének. Már porzik a pálya a sok seprűzéstől.
több mint 14 éve
Várjuk már meg míg rekord aszály lesz Montreálban.

|