Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Megint esik befosok 😀Webber inkább palánknak megy nehogy hozzáérjen vagy megelőzze Vettelt 😀
több mint 13 éve
Hogy az az autó végigbírja a versenyt ?25 kör alatt, Alonos +3 Vettel -1, 25 kör múlva akkor már Alonso 1. ,Vettel 6. az pont jó 😀Pfff... ezt te se gondoltad komolyan 😒LanceVance
Vettel autója ha ezt végig bírja akkor nincs több kérdésem...Toca
Nem azt én sem hiszem,de én azon se csodálkoznék hogy mire beér megjavítja magát 😀
több mint 13 éve
Szerintem a Pentagon nyugodtan érdeklődhetne Vettel törés és golyóálló harci járművének összetevői iránt. Jól jönne nekik Afganisztánban.
több mint 13 éve
25 kör alatt, Alonos +3 Vettel -1, 25 kör múlva akkor már Alonso 1. ,Vettel 6. az pont jó 😀Pfff... ezt te se gondoltad komolyan 😒
Vettel autója ha ezt végig bírja akkor nincs több kérdésem...Toca
több mint 13 éve
25 kör alatt, Alonos +3 Vettel -1, 25 kör múlva akkor már Alonso 1. ,Vettel 6. az pont jó 😀Vettel autója ha ezt végig bírja akkor nincs több kérdésem...
több mint 13 éve
Fú de kéne egy jó eső 😀TocaVettel még ott is jól menne, szóval mindegy.
több mint 13 éve
Csóri Hulkenberg, szurkolok, h megnyerje.
Do your job
több mint 13 éve
Fú de kéne egy jó eső 😀
több mint 13 éve
És most jöjjön egy szolid 20 perces zápor...BostonAz nem, de a biztonsági autó jön.
több mint 13 éve
na akkor kezdjük elölről 😀
több mint 13 éve
És most jöjjön egy szolid 20 perces zápor...
Do your job
több mint 13 éve
szar a ferka, itt eséyltelen lesz alonso
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
1 körrel később jöttki Vettel és megfogja előzni Alonosot figyeljétek meg...Hát nem, de ezzel a VB címnek konyec... 😕
több mint 13 éve
Felipe basszus, mit tolt pedig...BostonLassan tolhatja az autóját, akkor gyorsabb lesz.
több mint 13 éve
Bazzeg ez a Mezei, kíváncsi vagyok hogy ez a kép aktuális-e vagy régi? NEM bazzeg megjavította magát a RedBull...
több mint 13 éve
Ne is mondd, az ideg szétbasz!Jó pilóta! Sérült, megforgatott autóval 5 kör alatt átment a mezőnyön...De miből van az a kurva autó...Toca
A kurva nénikéjét, de ügyes! csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Jó pilóta! Sérült, megforgatott autóval 5 kör alatt átment a mezőnyön...De miből van az a kurva autó...
A kurva nénikéjét, de ügyes! csi77
több mint 13 éve
Jó pilóta! Sérült, megforgatott autóval 5 kör alatt átment a mezőnyön...A kurva nénikéjét, de ügyes! Pedig szar autója van.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Vettel már 6. beszarok...
több mint 13 éve
Szép kis káosz van. Vettel meg SPM fokozatra kapcsolt. 😕 Kimi vagy Button eltakaríthatná. Nem mintha nekem nem lenne mindegy ki lesz a világbajnok.
több mint 13 éve
Miből vna az RB ha ennyitől nem tört szét ?
több mint 13 éve
vettelnek itt ki kell esnie különben reggeli ez a vb cím.Massa viszont kezd belejönni, remélem jövőre ütőképesebb lesz.
bár ma is lehetne ütőképes, csak másmiylen értelemben 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!